نقل قول:بله ه ه ه ه . . .
6 ترک شهاب اکبری . . .
2 ترک کوشان حداد . . .
1 ترک محسن چاوشی . . .
Printable View
نقل قول:بله ه ه ه ه . . .
6 ترک شهاب اکبری . . .
2 ترک کوشان حداد . . .
1 ترک محسن چاوشی . . .
رای من :
یه شاخه نیلوفر + حریص ...
:20:
نفرین
خودکشی ممنوع
لنگه کفش
چرا تو لیست نیستن !؟
-------------------------------
گزینه اول نظرسنجی چرا اینجوریه !؟
سلام...نقل قول:
آلبوم متاسفم به نمایندگی از آلبوم های بدون مجوز قرار داده شده.
امکان استفاده از لينكهاي اينترنتي در سوال نظرسنجی نبود، مجبور
شدیم "اطلاعات بیشتر" رو به عنوان یکی از گزینه ها قرار بدیم. اون
پست کاملتر خواهد شد...
با تشکر مهران...
بی شک متاسفم + سنتوری.....
امشب هم دموی آلبوم دل صدا قراره پخش بشه....
چرا نظر خواهی اينجوريه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا امکان رأی دادن به چند گزينه وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم واسه اينکه نتيجه ی مورد انتظار بدست بياد فقط و فقط بايد به يه گزينه رای داده بشه . . .
عنوان نظر سنجی " بهترين آلبوم . . . " هست ، نه " بهترين آلبوم های . . . "
وگرنه اين 5 آلبوم جزوِ شاهکارهای محسن چاوشی هستن ( البته با ارفاق به آلبوم ژاکت ) !
دوستانی هستن که به تمام گزينه ها " حتی گزينه اول " هم رای دادن . . . اينکه نميشه آخه . . .:41:
مثل اينکه واسه جواب سوال کنکور " به هر 4 گزينه " علامت بزنين . . . !!!
" عنوان " نظر سنجی با "آرای " داده شده متناقض به نظر مياد . . .:28:
سلام
با حرفهای یونیک موافقم
اینطوری نظرسنجی به عدالت نزدیکتره
سلام ...نقل قول:
ابتدا ازتون خواهش میکنم پستهاتون رو با فونت معمولی یا حداقل کوچکتر ارسال کنید، ارسال پست با فونت 3 و 4 عموماً برای جلب توجه انجام میشه و هیچ توجیهی نخواهد داشت. ممنون میشم کمی هم به فکر چشم کاربران باشید :11:
در مورد نظرسنجی؛ یه رفع ابهام کامل بکنم تا انشاالله دیگه نکتهی مبهمی مطرح نشه ...
نظرسنجی به هر شکلی که ایجاد میشد، باز این اعتراضها وجود داشت. اول قرار بود فقط آلبومهای مجاز در نظرسنجی قرار بگیرن، اما با پیشبینی اعتراضات دوستان، آلبوم متأسفم به عنوان نمایندهی آلبومهای غیرمجاز (و محبوبترین اونها) در نظرسنجی گنجانده شد.
دیدید که در همین حالت هم باز دوستان اعتراض کردند !!
در مورد انتخابهای چندگانه هم دقیقاً به همین شکله ...
قبل از ایجاد نظرسنجی باید به تمام عواقبش فکر کرد. اگه انتخاب چندگانه فعال نبود، 2 مشکل به وجود میاومد؛
اول اینکه با وجود آلبومی مثل یه شاخه نیلوفر یا حریص که به نسبت پرطرفدارتر هستند، کسی از طرفداران آقای چاوشی نمیاومد رأیش رو خرج آلبومی مثل سنتوری بکنه که نصف آهنگاش تو متأسفم وجود داشته !! عدد 0 جلوی گزینهای از نظرسنجی، باعث زیر سؤال رفتن کامل طراحان اون میشه !
مسألهی دوم هم کاربرانی بودن که طبق تجربهی چندین ساله، بعد از ایجاد نظرسنجی، شکایت و شکوه و گلایه میکردن که چرا فقط یه گزینه رو میشه انتخاب کرد ؟! چرا انتخاب چند گزینه فعال نیست؟! ما نمیتونیم یه آلبوم رو انتخاب کنیم! و ...
جدای از این، اتفاقاً به این شکل عدالت بهتر اجرا میشه، دلیلش رو توضیح میدم خدمتتون ...
این نظرسنجی یه نظرسنجی عمومیه و هدف، شناختن آلبوم برتر خواننده است. نتیجهی این نظرسنجی، برآیند نظرات کاربران خواهد بود. در نتیجه، کاربران آلبومهای مورد علاقهی خودشون رو انتخاب میکنن و مجموع آرای اونها، آلبوم منتخب خواننده رو مشخص میکنه ...
لطفاً برای جلوگیری از به حاشیه کشیده شدن بحث تاپیک، انتقادات رو به صورت خصوصی مطرح کنید :11:
من به شخصه از نظرسنجی راضیم
البته اگه همه آلبوما بودن راضی تر بودم ولی اینم خیلی خوبه ...
انتخاب چند گزینه هم واقعا خیلی خوبه ...
انتخاب یک آلبوم از بین یه شاخه نیلوفر و حریص برای من هم حقیقتا غیرممکن بود ...:11:
من ترجيح ميدادم اولا تمام آلبوم ها تو نظرسنجي ميبود و دوما فقط 1 گزينه رو ميشد انتخاب كرد ولي باز مشكلي نيست چون قرار نبود به اون آلبومايي كه تو ليست نيستن راي بدم و همچنين واقعا سخت بود بخوام بين يه شاخه نيلوفر و حريص يكي رو انتخاب كنم!
راي من:
يه شاخه نيلوفر و حريص
يه شاخه نيلوفر كه خيلي عالي از همون اول باهاش ارتباط برقرار كردم و هميشه تو خاطرم ميمونه. همچنين شعراي فوق العادش كه يه سر و گردن از بقيه آلبوم ها بالاتره
حريص به خاطر اينكه هم آهنگاش تنوع داشت و هم همشون انصافا قشنگ بود براي همين خسته كننده نيست و هردفعه يه سري از آهنگاشو گوش ميدم