فکر کنم با دوتا ام باشه.اخه فکر کنم دیم که به یه ام امیمورتال رو نوشته بودی.کلا من از کلمه ایمورتال خیلی خوشم میاد:10: خیلی حال کردم.نقل قول:
Printable View
فکر کنم با دوتا ام باشه.اخه فکر کنم دیم که به یه ام امیمورتال رو نوشته بودی.کلا من از کلمه ایمورتال خیلی خوشم میاد:10: خیلی حال کردم.نقل قول:
نقل قول:
یه جورایی . ولی استارت آور کردم جیگر . اون اکانتی که بهم دادی با 300 پوینت جمش کردم دو تا هم روستا گرفتم . ولی یه خرمگس اومد مزاحم شد با رفقاش .دوتا روستا رو دیشب گرفتن آخریم داشتن میگرفتن که استارت آور کردم ( تحمل شکست نداشتم :دی ) .
نه ! فروم تریبال هم که هم اکنون برقراره !! منظورت چیه ؟نقل قول:
آخه الانم که بازی نمیکنینقل قول:
نمیخوای بازی کنی؟
نامردا همتون رفتین اسپید باز ؟؟؟؟؟
منم دلم می خواد بیام :(
من اگه بیام به شدت تحت حمایت Mr. Phelps قرار میگیرم و می تونم خیلی زودتر از شماها پیشرفت کنم : دی
فردا یه امتحان دارم پس فرداش هم یه دونه :(
این 3 شب همش تا صبح باید بیدار بمونم :(
.
نقل قول:
چرا الان دارم بازی می کنم ولی دمت گرم از جانشینی درآوردیم ترکیدم 3 تا اکانت با هم .:31:
6 تا نیوکریختم سره یه روستا.بالاخره فکر کنم کلیر شد.البته خدا کنه که بشه.چون تا یک ساعت 40 مین دیگه نوبلمن هام برسن ممکنه نیروهاش برسه.ولی خوب.به امید خدا.هیچی نمی شه.
Village: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Quantity: 207200020000200500 Losses: 207200020000200500
Defender: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Village: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] None of your troops have returned. No information about the strength of your enemy's army could be collected.
من که بهت گفتم بیانقل قول:
نامردا همتون رفتین اسپید باز ؟؟؟؟؟
منم دلم می خواد بیام :(
من اگه بیام به شدت تحت حمایت Mr. Phelps قرار میگیرم و می تونم خیلی زودتر از شماها پیشرفت کنم : دی
فردا یه امتحان دارم پس فرداش هم یه دونه :(
این 3 شب همش تا صبح باید بیدار بمونم :(
.
منم دیگه زیاد حس ایپید ندارم چون اصلا حال نمیده همش بهت حمله میکنن نوبل میشی تا یه کم پیشرفت میکنی نوبل میشینقل قول:
چرا الان دارم بازی می کنم ولی دمت گرم از جانشینی درآوردیم ترکیدم 3 تا اکانت با هم .:دی
علی یه اکانت توی 21 برامون گیر بیار بیاییم بترکونیم ! : دی