تعدادشهرها و روستاهای تحت پوشش تری جی به 700 رسید.
Printable View
تعدادشهرها و روستاهای تحت پوشش تری جی به 700 رسید.
تست سرعت نسل سه و چهار رشت پل جانبازان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......:n01:نقل قول:
تست هم تو منطقه باز گرفتمنقل قول:
honor_3c
سرعت آپلود بیشتر از دانلود هست شما نظر بدین.آخه این چه وضعشه هر روز و هر روز بدتر میشه
مهندس رضا رفتین؟؟نقل قول:
اقا مدل گوشی honor_3c
آقا رضا اندیمشک چی شد این 3g هاش مشکلاتش برطرف نشد؟؟ 4جی هم راه اندازی میشه؟
چه خبر از td-lte ؟؟ دی ماه شد و استارتش رو نزدن
ببخشید سوالم زیاد شد
اینترنت 3G مازندران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا رضا بنده واغعا خسته شدم اوضاع نت در مشهد خرابه پشتیبانی هر دفعه تماس میگیره که اقا نت شما مشکلش حل شده میخوام بدونم چرا اینجوریه؟
با LTE/4G
مشهد حد فاصل چهار راه راه کوشش( گاراژدار ها ) تا میدان پانزده خرداد سیگنال 98 تا 110 dbm یک خط فقط انتن سرعت با سرور داخلی 12 kb
میدان بسیج تا میدان شریعتی سیگنال 87 تا 108 dbm انتن نصفه سرعت نوسان شدید داخلی 30 kb تا 90
هرچیم به ایرانسل تماس میگیرم شسماره پیگیری میدن بعدش از پشتیبانی باهام تماس میگرن که مشکل دارین یا نه ؟ میگم اره اونا میگم مشکل حل شده
اقا رضا میخوام بدونم داستان چیه ؟بخدا از پارسال دی ماه اینجوری شده ایرانسل اصلا پیگیر نیست چیکار کنم؟ نت قدرت انتن دهی افتضاحه بعدشم 3G هم که دیگه بدتر الان راه حل چیه؟
سیگنال متوسط رو به خوب برای تری جی 70 تا 75 هست.نقل قول:
با -91 بیشتر از این نمیکشه احتمالا . دیوایس شما چیه dc-hspa ساپرت می کنه اگر موبایل باشه و توی مشخصات تا 42 مگ باشه یعنی ساپرت می کنه
درود بر شمانقل قول:
ممنون بابت اطلاع رسانی
ولی فرض کنیم که پوشش شهرهای ایران بشه 7000
چه فایده وقتی یه سایت درست باز نمیشه و پهنای باند کمه ؟
دانلود با دانلود منیجر هم بیشتر از 60 نمیشه . کلا مشکل ما
تعداد دکل و شهر نیست که زیاد بشه .
ممنون میشم اگه اطلاعی درمورد پهنای باندی که همیشه
کم هست بفرمایید . من فکر نکنم مشکل پهنای باند هیچ وقت حل بشه
تشکر و موفق باشید
سیگنال منهم با موبایل همین 91-هست البته دو سه خط از پنج خط آنتن پر هست ولی اگه سرعت خوب باشه با همین سیگنال تا بالای یک مگا بایت هم سرعت میده. بنظرم مشکل اصلی از فرستنده هست نه گیرنده!نقل قول:
وضعیت پینگ تایم 3جی مشهد بسیار وحشتناکه مهندس کی میخواد درست شه؟
خیر در اون قسمت نباید بزنین , یه سیمکارت غیر ایرانسلی بزارین داخلش بعدش 192.168.8.1 رو وارد کنین یه صفحه باز میشه که کد رو اونجا باید وارد کنین تا 10 بار هم فرصت دارین برا آنلاکش اون قسمتی که شما کد میزنی برای سیم هست نه آنلاک مودم ! :n31:نقل قول:
لطفا بدون اطلاع مطلبی رو عنوان نکنین ! جای راهنمایی طرف رو ناامید نکنین , تمامی مودم های e3372 موجود در بازار قابلیت آنلاک شدن دارن ...نقل قول:
سلام دوستان
امروز یکی از سایت های پیش خونمون فعال شده ولی هیچ دیتایی نداره
چرا اینجوریه؟
فقط صبح دیتا داشت
وصل میشه و حتی h+ هم میشه
بنظر من واقعا ایرانسل چیزی کم نذاشته و سرعت گسترش شبکه معرکه هستنقل قول:
الان تعداد شهر های تحت پوشش 3g/4g ایرانسل تقریبا 2 برابر رایتل و همراه اول هست
رایتل بعد از چندین سال هنوز نتونسته پوشش خوبی رو ارائه بده
و همراه اول هم که مثلا بزرگترین اپراتور کشور هست سرعت گسترش شبکش خیلی کمه
و حتی مدیر عاملش گفته بود که ما فعلا نیازی به گسترش شبکه 4G نمیبینیم
ایرانسل نمیتونه منتظر بمونه تا پهنای باند بیشتر بشه بعد دوباره شروع به کار کنه
وزیر ارتباطات گفته بود که الان سرعت افزایش تعداد مشترکین بیشتر از سرعت افزایش پهنای باند شده و یجورایی عقب افتادن
بهرحال این مشکل پهنای باند هم به این زودی ها حل نمیشه و شاید بدتر هم بشه چون تعداد شهر های بیشتری دارن اضافه میشن و کلا مصرف دیتا به شدت روبه رشد هست
این یک مشکل زیرساختی هست و نمیشه کامل تقصیر رو گردن ایرانسل انداخت
تمام شرکت ها عاشق این هستن که مشترکین سرعت بالایی داشته باشن تا زودتر حجمشون رو تموم کنن
ولی خب بدلیل کمبود پهنای باند و تعداد بالای مشترکین مجبورن سرعت رو محدود کنن
در ضمن طبق نظرسنجی هایی که انجام شده بیشتر از 70% مشترکین همراه اول گفتن که حاضر به مهاجرت به ایرانسل هستن
که بعد از اجرای طرح ترابرد پذیری احتمالا حجم بالایی از مشترکین به سمت ایرانسل میان و وضعیت ممکنه بازم بدتر بشه
بزارم ... نن... ایرانسل بسته نیم ساعته گرفتم 20 دقیقش 3جی بود بعد اومد رو 4جی یعنی فرهنگ ماشالااااااااااااه :9:
پهنای باند با پوشش باید هماهنگ باشه. اتفاقا همراه اول و رایتل کارشون رو درست انجام میدن چون استاندارد ضریب اشتراک و همچنین پوشش رو نسبت به ایرانسل بهتر رعایت میکنند و بدون داشتن منابع و زیر ساخت کافی توسعه نمی هند. حالا اون 70درصد از کجا آومد نمیدونم ! البته نه اینکه همراه اول هم ایدآل باشه که اساسا در زمینه اینترنت ایدآل در مملکت نداریم اما برای کسانی که تجربه استفاده از هردو یا هر سه اپراتور را دارند یا باهاشون سروکار دارند قطعا ایرانسل از لحاظ کیفیت چه میزان آنتن دهی در نقاط تحت پوشش و چه سرعت و پایداری در مرتبه پایین تری قرار دارد. بحث اینکه پهنای میخوان ارائه بدن اما موجود نیست هم از اون حرفها ست! یعنی چی نیست تخمش رو ملخ خورده الان همه دنیا به سندرم نایابی پهنای باند مبتلا هست! پهنای باند که خدا رو شکر تولید داخلی نیست بگوییم ظرفیت تولید نداریم خریدنی و وارداتیست. سودی هم که از این خرید وفروش نصیب زیر ساخت و ارائه دهندگان میشود کم نیست بر اساس گزارشهایی نرخ اینترنت که در ورودی کشور تحویل میشود تا آنچه بدست من شما میرسد 300-400 برابر میشود. پس سود کمی هم درکار نیست. اما اینکه چرا در ارایه پهنای باند خساست میکنند علت اول که همه میدانند محدود کردن دسترسی آسان و بدون دردسر ماها به اینترنت جهانی و دوم سود جویی بیش از حد سرویس دهنده هست. پهنای باندی که به هشت نفر باید بدهد به ده پانزده نفر میده. یعنی سود بیشتر بدون سرمایه گذاری و منابع بیشتر. سرعت و کیفیت ایرانسل بر خلاف دو اپراتور دیگر از اول سال به این طرف همواره سیر نزولی داشته.نقل قول:
درسته حرف شما رو قبول دارم
ولی اگر اینطور باشه پس فعلا ایرانسل نباید شبکه 4G رو گسترش بده چون بدلیل کمبود پهنای باند نمیتونه سرعتی در حد 4G واقعی ارائه بده !
من همراه اول و رایتل رو هم چک کردم، رایتل باز وضعیت بهتری داره ولی همراه اول هم زیاد تعریفی نداره از نظر سرعت
توی منطقه ما سرعت ایرانسل از بقیه اپراتور ها بهتر هست (شیراز)
واسه طرح ترابرد پذیری هم طبق نظر سنجی سایت دیجیاتو گفتم
که بیشتر از 3 هزار نفر شرکت کردن و 80% گفتن که میخوان اپراتور همراه اول رو ترک کنن
سایت زومیت هم نظر سنجی گذاشته بود که حدود 50هزار نفر شرکت کردن و 45% گفتن به ایرانسل مهاجرت میکنن
البته میدونم که این نظر سنجی ها دقیق نیست ولی منظور من این بود که بدلیل طرح های متنوع ایرانسل و سرعت بیشتر ؛ محبوبیت بیشتری داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شخصی:نقل قول:
لازم هست چند نکته و بگم:
اول اینکه من هیچ کدوم از اپراتور ها یا سرویس دهنده های ایرانی رو تایید نمی کنم
دوم اینکه به نظر من ایرانسل دنبال این نیست که کاربرا مثلا از سرعت پایینش ناراضی باشن
به هر حال وضعیت پهنای باند در کل کشور مشکل داره
کافیه شما به تاپیک شرکت های دیگه سر بزنید
اینجوری نیست که مثلا آسیاتک سرویس 10 مگ با کیفیت بده و بقیه سرویس 512 داشته باشن
قیمت ها همه در یک رنج هستن
بسیاری از شرکت های اینترنتی سرویس شبانه رو پارسال برداشتن ولی شرکت های همراه اول و ایرانسل شبانه رو اضافه کردن
اینکه شما میگید شرکت ایرانسل پوشش نده تا پهنای باند برسه نمی تونه واسه یه شرکت منطقی باشه
ممکنه پهنای باند تو 1 هفته اضافه بشه ولی پوشش خیلی زمان بر هست (قبلا یکی از کاربرا فکر کنم به همین موضوع اشاره کرده بود)
الان خود من خطم نویز داره و در بهترین حالت خطم تا 3 مگ بیشتر نمی کشه
هرچی هم پیگیری می کنم به جایی نمی رسم
شاید خیلی ها اصلا اینترنت کابلی نتونن بگیرن
شرکت هایی مثل ایرانسل می تونن باعث بشن که خیلی ها اینترنت پرسرعت تر داشته باشن
من قبول دارم ایرانسل در زمینه ی سرور خارجی مشکل داره!شما به من بگو کدوم اپراتور ها سرویس دهنده تو پهنای باند خارجی مشکل نداره!
به هر حال به نظرم ایرانسل نسبت به اپراتور های داخلی خیلی بهتر عمل میکنه
+
در مورد نظر سنجی هم جایی دیدم که نظر سنجی انجام شد و حجم بسیار بالایی از کاربرا تمایل به مهاجرت به ایرانسل داشتن
دلیل اصلی همراه اول برای توسعه ندادن 4G فرکانس بسیار بدرد نخور ۲۶۰۰ هست که اصلا ارزش سرمایهگذاری ندارد. و حق دارهنقل قول:
در یک مصاحبه از مدیر عامل همراه اول گفته بود با این وضع ما بجای نصب یک آنتن با فرکانس ۹۰۰ مجبور هستیم حداقل ۴۲ آنتن برای همان مقدار پوشش در فرکانس ۲۶۰۰ نصب کنیم!
البته عددش فکر کنم از ۴۲ آنتن خیلی بیشتر بود
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
الان همه جای دنیا دارن روی باند 700 کار میکنن تا با کمترین دکل بیشترین پوشش رو داشته باشن
خیلی احمقانه اس که با فرکانش 2600 بیای LTE بدی !! تازه همه هم انتظار خواهند داشت که پوشش داخلی مطلوب داشته باشن !! ( که انتظار به جایی هست ولی نه از فرکانش 2600 - چون عملا برد بسیار کوتاهی داره )
======
در مورد همون نظرات بالا :
اونایی که میگن ایرانسل در رتبه های پایینتری هست :
تو مناطق زیادی که من خودم شخصا تست کردم ایرانسل اصلا قابل رقابت با سایر اپراتور ها نبوده !!چون نه تنهای اول و نه رایتل کیفیت لازم رو نداشتن
یا رایتل و همراه اول پوشش نداستن و یا اگر داشتن اصلا به درد نخور بوده در حالیکه همون مناطق من با نسل 2 ایرانسل میتونم کارم رو انجام بدم ( این رو بدون غلو گفتم )
هر چند اکثر مناطقی هم که شما میگید ایرانسل ضعف پهنای باند داره که اونم برمیگرده به زیر ساحت های ارتباطی کشور ( فیبر نوری بودن و دارا بودن پهنای باند مناسب تو کشور )
ولی با این حال همه این ها دلیل نمیشه که اپراتور یک کشور رو تحت پوشش نبره !! شما فکر کن تو تهران داری از LTE لذت میبری ولی هیچ شهرستان دیگری پوشش وجود نداره - ! چرا ؟ چون نمیخوان پهنای باند پایتخت خراب بشه !! منطقیه ؟
میتوانند پوشش رو گسترش بدن اما مناطق جدید رو زمانی وارد شبکه کنند که پهنای باند کافی هم داشته باشند گمان نمیکنم این دو قضیه منافاتی باهم داشته باشه. اما در مورد نظرسنجی ها همانطور که خودتون هم گفتید پوشش ایرانسل خیلی بیشتره خصوصا در روستاها و مناطقی که adsl هم در دسترس نیست امید خیلیها برای داشتن اینترنت پرسرعت به همین موبایل هست. مسلمه که این افراد در نظر سنجی به ایرانسل رای بدن چون انتخاب دیگری ندارند. پس این نظر سنجی لزوما بیانگر کیفیت بالاتر یا رضایتمندی بیشتر از ایرانسل نیست و رابطه مستقیم با پوشش بیشتر این اپراتور دارد. بهرحال من میگم شرکتی که اینهمه امکانات و سرمایه داره که بخش سخت افزاری و هزینه بر کار که همان نصب تجهیزات و پوشش هست رو بهتر از بقیه انجام میده چرا در بخش نرم افزاری کار یا همون پهنای باند متناسب عمل نمیکنه. چرا روزبروز شاهد افت سرعت و کیفیت هستیم! اون دو اپراتور اگه سرعت رو ارتقا ندادند اما افت آنچنانی هم نداشته اند اما ایرانسل با شیب زیاد رو به کاهش بوده برداشت شخصی من فقط سودجویی بیش از حد این اپراتور هست در زمینه پوشش اگر فعال هست طبیعیه که تا پوشش نباشه کاربر هم نیست اما در زمینه پهنای باند بدلیلی که ميخواد سود بیشتری بخوره رعایت ضریب اشتراک رو نمیکنه . به همان نسبت که کار ایرانسل در گسترش پوشش مناطق قابل تقدیره افت مدوام کیفیتش هم مورد انتقاد جدی هست.نقل قول:
دوستان ممنون میشم به این سوال من پاسخ بدین:
من از رایتل استفاده میکنم دیروز تصمیم گرفتم 3G ایارنسل رو هم تست بکنم،منتهی اتفاق جالبی افتاد:
با وجود اینکه داخل منزل علامتH+ رو دریافت میکردم ولی پینگ بالای هزار بود و سرعت دانلود از 10 کیلو بیشتر نمیشد!
اما همین که پا رو از در خونه یک قدم به بیرون بطرف حیاط میذاشتم پینگ میدومد به 150 و سرعت دانلود به بالای 1 مگ میرسید!
تا همین الان هم وضع همینه!
میخواستم بدونم دلیلش چیه چون خونه ما دقیقا وسط منطقه ای هست که بد جور تو سایتش پوشش 3G زده!
رایتل باند 900 داره که نوسان خیلی کمی داره ( منظورم از نوسان اینه که با اینور اونور کردن گوشی آنتن زیاد تکون نمیخوره ) ولی چون باند فرکانسی ایرانسل 2100 هست از برد کمتری برخوردار هست و در بعضی زاویه ها به دلیل موانع فیزیک آنتن کمتری وجود داره ( به همین دلیل با کوچکترین تغیر وضعیت گوشی آنتن دهی تغیر قابل ملاحضه ای داره و چون آنتن دهی ها تو گوشی که با - نشون داده میشه اعداد لگاریتمی هستن و با تغیر 1 دونه ای یعنی 10 برابر قدرت کمتر و بیشتر میشه ) و همین باعث عدم پایداری سرعت و پهنای باند دریافتی میشهنقل قول:
در ضمن این رو هم بگم که قدرت چیپست های موبایل برای دریافت انتن متفاوته و عملکرد یکسانی ندارن
ممکنه با یک گوشی آنتن خوب داشته باشید ولی با گوشی دیگر تو همون نقطه انتن به مراتب کمتر
من و Mobile Dataی گوشیم، همین الان یهویی :n02:
آخه کلا داخل خونه برای نسل سوم سرعت 30 کیلو یکم خنده داره!نقل قول:
نمیشه شکایت کرد تو 195؟تاثیری داره؟
گفتم که ! سرعت 30 کیلوبایت به 2 دلیل هس :نقل قول:
یکی این که آنتن به قدری کمتر میشه که امکان تبادل دیتا بیشتر از اون میسر نیست
و یکی هم این که پهنای باند در دسترس به قدری کم هست که سرعت بیشتر از اون میسر نیست
شکایت هم کنین فکر نکنم رسیدگی کنن به خاطر این مورد :n02:
سلام دوستان امروز آنتن اكسترنال هواوي بدستم رسيد و بعد از تست نتيجه مطلوبي بدست آوردم،قبلا كه يك خط ٤جي بيشتر نميداد و ٣جي فول بود،اما حالا ٤جي ٤خط داره و مجبور شدم بدليل اينكه آنتن بيرون نصب هست ي پنجره تو راه رو به سمت بام مودم رو ببرم تا آنتن رو بشه بيرون نصب كنم.
تصاوير زير گوياي اين هست كه آنتن بنظر من لازم هست:
اين رو اضافه كنم كه واقعا پست گندش رو درآوره و قبلا ١٨تومن بابت بسته هاي خارجي ميگرفتند اما الان ٢٦تومن.
١١٠هزارتومن خريد كردم
7cEram
ارزشش رو داشت ( چون آپلودتون خیلی بهتر شده - ولی دانلود به علت کمبود پهنای بانده )نقل قول:
کل هزینه آنتن به همراه مودم اکسترنال چقدر براتون اب خورد ؟ (هزینه پست و ... )
دانگل ١٣٦نقل قول:
روتر ١٠٨
آنتن ١١٠
١٠٠گيگ خريد اشتراك
——————————+
٥٢٤ تومن
البته بدون شيريني بچه ها[emoji23][emoji23][emoji23]
7cEram
تک کانکشن ایرانسل چطوره با این وضعیت؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من در مورد خرید مودم 4جی ایرانسل به راهنمایی نیاز دارم.
با اینکه منطقه سکونت بنده در مناطق تحت پوشش 4G ایرانسل هست، موبایلم که اصلا داخل آپارتمانم نمیتونه به اینترنت متصل بشه.
با مودم E3372 ایرانسل (همونکه شبیه فلشه) در بعضی از نقاط خونه، آنتن 4g سه تاش پُر میشه و سرعت دانلود حدود 700 میشه.
میخواستم ببینم این مودم D-100 چقدر قدرت آنتن دهی ش فرق داره ؟
و اگر آنتن دهی ش بهتره، این به این معنیه که من در بقیه نقاط خونه میتونم احتمالا به اینترنت متصل بشم؟ یا اینکه در همون نقاطی که قبلا متصل میشدم، اینبار آنتن فول تر میشه؟
داستان ِ این آنتن ِ خارجی که بهش متصل میشه چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ویرایش : الان این عکس بالا به همون مدل 3372 آنتن وصل کرده؟! اینکار بهتره یا خرید d100 ؟
والا تفاوتي من احساس نكردم و البته فقط ي ١٠گيگ هديه دانگل و اين اشتراك يكسال رو من تست كردم.چه در سرعت دانلود و آپلود فرقي بنظر من نداره.نقل قول:
7cEram
بی زحمت یه تست از سایتنقل قول:
testmy.net
بگیرید اگر زحمتی نیست
بسیار عالی ... منم میخواستم بگیرم خوب شد شما گرفتید...کابلش چند متره ؟ و اگه ممکنه لینک علی اکسپرسش رو بدید ممنون.نقل قول:
نقل قول:
من الان این انتن اکسترنال رو بخوام باید چجوری بخرم؟ شما ازکجا خریدین؟
فرکانس با ضریب نفوذ رابطه معکوس داره و اون قضیه که ایرانسل بدلیل فرکانس بالاتر درفضای داخل خونه و مقابل موانع مشکل بیشتری داره درسته اما ديگه تا این حد تفاوتی که شما میگید از 30کیلو بایت به یک مگا بایت شاید علت دیگری داشته باشه. درواقع بنظر من در حیاط منزل احتمالا به دکل دیگری وصل میشید که سرعت بهتری داره.نقل قول:
سلام دوستان
کسی میدونه ایا میشه داخل منطقه ای که فیبر نوری نوری نیس 3g یا 4g راه اندازی کرد؟؟ یعنی راه دیگه ای به جز فیبر نوری نیس که اپراتور ها بتوانند 3g یا 4g راه اندازی کنند؟؟؟
3G 4G لنگ فیبر نیست که نباشه نشه..با ماکروویو لینک میزنن بجای فیبر.نقل قول: