تا اونجایی که میدونم فیبر نوری دست اسیاشته :n02:نقل قول:
یعنی حق انتخاب ندارید :n19:
Printable View
تا اونجایی که میدونم فیبر نوری دست اسیاشته :n02:نقل قول:
یعنی حق انتخاب ندارید :n19:
بیایید یک حساب و کتاب سر انگشتی بکنیم . عمانطور که در لینک زیر میبینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت سرویس 10 مگ ماهانه 33500 است 33500 برای 12 ماه میشود 402000 که همان سرویس 12 ماهه مخابرات همراه با مودم و سیکارت و فلش 8 گیگ میشود . حالا پارس انلاین 20 درصد تخفیف برای 12 ماه میدهد که این 20 درصد یعنی 80400 که اگر از 402000 کم کنیم میشود 321600 . حالا ببینیم این مودم و سیمکارت و فلش مموری 80400 میشود یا نه؟ (تازه کاری به شبانه نداریم اصلا فکر میکنیم شبانه وجود داره) فلش 8 گیگ 15000 تومان (مرجع قیمت کالاها سایت دیجی کالا میباشد) مودم 30 هزار تومان و سیمکارت هم 5 هزار تومان روی هم میشود 50 هزرا تومان .( نکات : فلش 4 گیگ تقریبا وجود نداره دیگه - این کالا هم قیمت تک فروشی بود وگرنه بابت عمده فروشی خیلی قیمت کمتری میخوره)
بنده از مسوولین مخابرات کمال تشکر را دارم بابت این هدایا واقعا مارو شرمنده کردید منت سر ما گذاشتید . من از همینج میخوام بگم که واقعا شرکت مخابرات خوزستان بهترین شرکت ارائه دهنده ی اینترنتی که تا حالا دیدم .
نقل قول:
این کدوم طرحه که مودم و سیم کارت و... می دن. میشه لینکشو بذارید
دوستانی که 2 مگ دارن. سرعت شبانه تون ثابته یا نه بعد ماهی چقدر دانلود دارید
بعد این جشنواره ساعات رایگانش 1 تا 7 هست یا نه مثل طرح های معمولی 2 تا 6
ممنون. میشم جواب بدین
دوستان لینک این طرح جشنواره که مودم و.... می دن میشه بذارید
دوتا سوال دوستانی که الان نت دارن از ماناد سرعت شبانه اشون چقدره و ماهی چقدر دان دارن
سوال دوم شبانه رایگان جشنواره از 1 تا 7 هست یا نه مثل طرح های معمولی 2 تا 6
دوستان اینجا کسی هست که از لقمان سرویس داشته باشه؟
مشکل این جاست که زیاد حساب کردی ! نمیرن که فلش 8 گیگ خوب بخرن میرن از این جنس های یک بار مصرف چینی به صورت فله خریداری می کنن به قیمت مفت سیم کارت هم که از خود شرکت همراه اول میگیرن که مال مخابراته و رایگان ، مودم هم عمده قیمتش خیلی کمتر میشه براشون ! :n20: پاچه کاربرهارو جر میدن :n19::42::42:
لوگوی جدید شرکت مخابرات خوزستان : :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کی دفاع کردم من فقط گفتم هدایا روگذاشتن بجای شبانه 5و10مگ که تا جشنوارهشروع شد شبانه 5و10مگو حذف کردن مگه غیر از اینه؟نقل قول:
فرشاد من امروز یه تستی کردم برا این مشکل قفل شدن ایپینقل قول:
قبلا یه خط داشتم که روش از ماناماد سرویس داشتم که اتفاقا هنوزم شارژ داره و فعاله با یوزرنیم پسوردش وصل شدم ولی ایپی همچنان قفل بود
پس با این حساب به احتمال زیاد از اکانتینگ هم نیست مشکل , نظرت چیه؟
الان یوزرنیم پسورد دوستم رو هم که از ضحی کیش نت داره گرفتم تست کردم
بازم رو 2.189 قفله ولی خودش میگه ایپیم با 37 شروع میشه که متعلق یه گسترش ارتباطاته :n19:
چطور از یوزرنیم وپسورد دوستت استفاده میکنی من هرچی میزنم ارور پورت میده(you cannot login from this port) وچراغ مودم قرمز میشهنقل قول:
من دوتا خط تست کردم وصل شد خط خودم 128 بود خط دوستم هم 2 مگ ولی دلم نیومد از حجمش بخورم :n19:نقل قول:
حتی از ماناماد به ضحی هم وصل شدم:n20:
2تاتون تو یه مرکز مخابراتی هستید؟نقل قول:
نه 3 مرکز مختلفیمنقل قول:
جالبه مثلا وقتی با 128 خودم وصل شدم با وجود دان استریم 11500 سرعتم شده بود 128 یعنی اکانتینگ فعاله
پس با این حساب این مشکل ایپی از اکانتینگ هم نیست , نظرت چیه؟
نمیدونم میتونی تخلیه ودوباره ثبت نام کنی شاید درست بشهنقل قول:
به نظرت چرا من از یوزرنیم و پسورد دیگری نمیتونم استفاده کنم؟
من قبلا که پارس بودم یه مدت با دوستم همینکارو میکردیم ولی بعد یه مدت نشد دیگهنقل قول:
شاید مک مودم رو روی اکانت قفل میکنن
نه مودم دیگه میزنم کار میکنه ربطی به مک ندارهنقل قول:
اینجوری یعنی باید مشکل از پورت باشهنقل قول:
ولی مسئول mdf میگفت که پورتتو چک کردم سالمه میگفت اتفاقا مودم گذاشتم سر خطت خیلی سریع لینک گرفت و پورت خیلی خوبی بهت دادیم :n02:
آره پورتت خیلی خوبه اصلا نویز نمیندازهنقل قول:
پ چه کنم به نظرت؟نقل قول:
دیوانه شدم دیگه :n19:
این ماه چه سرویسی میگیری؟بازم 10مگ؟نقل قول:
لامصب این مارمالاد اگه بخواد خیلی خوب استریمارو تنظیم میکنه مثلا فکر نکنم کسی از ضحی دان استریم 10240بالاتر گرفته باشه
اره احتمالانقل قول:
به نظرت تخلیه نکنم؟
مارمالاد برعکس چیزی که راجبش میگن هم پشتیبانیش بهتر از ضحیه هم دفترشون که طالقانیهنقل قول:
مخصوصا عصرا اگر بری یه خانم اقایی هستن که هردوتاشون خیلی مودبن و کارو راه میندازن
مثلا همین خانومه واسه من تعویض پورت زد درصورتی که خودت بهتر میدونی هیچ isp به راحتی تعویض پورت نمیده مگر با جنگ و دعوا
10 مگ که شبانه ندارهنقل قول:
به نظرت من چه سرویسی بگیرم؟
اگه میخوای تخلیه کنی غیر از لقمان بری اشتباه بزرگیه و بعدا پشیمون میشی الان پارس شبانه رو برداشته و تا چند وقت دیگه کاربرا میان سمت مخابرات و لقمان و پورتا پر میشن ممکنه بعدا بخوای ثبت نام کنی پورت خالی نداشته باشن
اگر شبانه میخوای غیر از 2 مگ انتخابی ندارینقل قول:
تو شبانه واست مهم نیست؟نقل قول:
چرا مهمهنقل قول:
ولی تحمل سرعت 250 واسم سخت شده دیگه :n02:
10مگ تجاری اقوام ما گیرند شبانه هم مجانیه
من پرسیدم گفت اگه 10مگ تمدید کردی شبانش میپرهنقل قول:
ستاد تبلیغاتی مخابرات :n01:من میگم چرا اینقدر پینگت پایینه:n02: ... واسه سیترا که قیمتها تغییری نکرده :n13:از کدوم شرکت (تحت نظر) مخابرات سرویس میگیری؟نقل قول:
ستاد کجا بوده؟؟!!!!!نقل قول:
ضحی با مالیات و عوارض میشه همون
اینم یه سیترایی دیگهنقل قول:
ای خدااااا
چرا من سیترا نیستم:n29:
سیترا خیلی خوبه 10مگ و 5مگش شبانه داره
و علاوه بر اون چیز هم داره:n02::n02:نقل قول:
دوستان چرا یهو دان استریمم اومد پایین (6مگ)و آپ استریمم رفت بالا؟:n13:
جاسوس کیه؟:n24:
خیر اینگونه نیست . 5 مگ و 10 مگ یک ماهه هیچ هدایایی ندارد ولی شبانه هم ندارد . 2 مگ هم اگر یک ساله بگیری هدایا دارد شبانه هم دارد . پس ربطی به شبانه ندارهنقل قول:
دوستان ما که هنوز وارد پارتاک نشدیم
جز رفتن به پاس ماناماد چه راهی برای تخلیه هست؟
چقد طول می کشه انجام بدن؟
من به دلیل احتیاج شدید به نامحدود بر می گردم شااااتل
یعنی خونتون 2 خطه تلفن دارین؟ و با هردو خط تست کردی نشد؟! یوزر نیم هم عوض کردی نشد! من قفله قفلم :| چه مشکلی میتونه باشه؟ به دوستت یوزر پسوردتو بده ببین نتیجه میشهنقل قول:
از مرکز مخارات نمیتونه باشه چون تو همه شهرها این مشکل هست
نقل قول:
من تازه می خواستم از پاس ماناد بگیرم. شما چرا تخلیه می کنی. مشکلش چیه؟
یه سوال اکسین همون اواسیس هست؟