اها ساعتش از 2 تا 7 صبحه.شما کی دانلود کردین که تونستین اینقدر دانلود کنین همین تازگی ها؟؟!!!نقل قول:
Printable View
اها ساعتش از 2 تا 7 صبحه.شما کی دانلود کردین که تونستین اینقدر دانلود کنین همین تازگی ها؟؟!!!نقل قول:
هفته قبل .نقل قول:
ساعات شبانه را غوض کردن؟
دیگه4-9 نیست؟
طرح تابستانی 4 تا 9 ایشون ساعات طرح رمضان رو گفتننقل قول:
بچه ها به طور متوسط شبانه چقدر دانلود می کنید؟
یک ماهی میشه که شبانه مشکل دارشده دوسته گرامی با سایفون هم همینجوره ولی بازخوبیش اینکه سرعت حداقل صفرنمیشه:n02:.نقل قول:
البته وبگردی خوبه.
سلام دوستان من گاهی اوقات یه نفر اضافی روی صفحه مربوط به تنظیمات مودم میدیدم ولی جدی نمیگرفتم و فکر میکردم قاطی کرده چون تو خونه ما چهار وسیله ی متصل به مودم داریم ولی گاهی 5 تا و بعضا بیشتر روی صفخه نمایش داده میشد ...
من یه رمز خیلی سخت
@#Omid@87191369@#@#Omid@87191369@#
هم رو مودم گذاشته بودم از گزینه ی WPA2-PSK و فکر میکردم دیگه هک نمیشم ولی امروز داماد گردن شکسته با یه نرم افزاری که تو گوشیش داشت خیلی راحت رمز مودم من و همسایه ها رو نشون داد و فهمیدم کسی در این نزدیکی داره از نت من استفاده میکنه چون من روزا خونه نیستم و فکر میکردم حجم مصرفی کار مامانمه و بهش هم چیزی نمیگفتم که ناراحت نشه ...
خلاصه الان بگید چه گِلی بریزم که دیگه هک نشم ... خواهشا زیر دیپلم هم بگید... ممنون. منتظرم ...
مدل مودمم هم زایکسل
DEL1202-T10B/W
هستش ...
یه تصویر هم از صفخه اول براتون ضمیمه می کنم.
خواهشا راهنماییم کنید. مرسی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نرم افزار ها فقط مودم هایی رو میتونند هک کنند که WPS اون روشن باشه. شما اول WPS مودمت رو خاموش کن اگه هم بلد نیستی با مدل مودمت سرچ کن گوگل بعد هم رمزتو عوض کن
ممنون :n16:، ولی مشکل از اون نیست ...:n13:
یعنی راه حلی نیست که کسی نتونه هکت کنه:n34: ... مودمم هم فکر نکنم مودم بدی باشه ... تنظیماتی چیزی نداره که هکو سختر کنه ...:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تابپبک بالا رو بخونید یه سری راهکار نوشته
ولی معمولا با فیلتر مک میتونید کاری کنید که فقط خودتون و آشناهاتون وصل بشن
باید تو مودم ثبت کنید مک آدرس دستگاه های متصل به مودم رو
مثلا گوشیتون یک مک آدرس داره،لبتاب یه دونه داره ،رس-یو-ر اگر آنتن و کارت شبکه داشته باشه هم داره و موبایل های افراد خونه هم همچنین
اینها رو تو مک فیلتر مودم وارد کنید تا فقط خودتون و افراد خونه بهش متصل بشن
یا راه دومی هم هست و اون آی پی فیلتر
البته خودم تا حالا هیچکدوم رو انجام ندادم چون دور و برم کسی نیست که هک کنه،خلاصه نکات امنیتی بالا رو رعایت کنید و رمزتون رو دوباره عوض کنید و اگر دیدید طرف دوباره شما رو هک کرده
یه تایپیک بزنید برای همون مک فیلتر تا ببینیم چطور برای مودم شما میشه اینکارو کرد،چون مودم به مودم فرق داره
سلام
من کمپین تابستانه رو خریدم
ساعت دانلود رایگانش کی هست ؟؟؟؟؟
دیشب گذاشتم رو دانلود هیچی دانلود نشد :(
با سایفون گذاشتم رو دانلود لینک رو که عوض می کنم سرعت خوبه اما دو باره که قط می شه که دانلود نمیشه سرعت در حد 10 کیلو بایته
سلام.دوستان مگه قرار نبود شرکت های اینترنتی به مشترکینی که در سرشماری اینترنتی شرکت کردن دو گیگ حجم رایگان بده؟؟؟؟؟؟ پس چرا مخابرات نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// کسی گرفته این هدیه رو؟:n03:
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
پارسال این طرحو گرفتم
كمپين تابستانه استاني-يك كارت شارژ هديه 100،000 ريالي دو.ساله
این طرح چقدر باید سرعت بده؟
اوایل سرعت دانلود 750 تا 800 کیلوبایت بود
5 ماهی میشه به 120 کیلوبایت محدود شده
تماس هم گرفتم عیر مستقیم میگن همینی که هست!!
میشه به 195 شکایت کرد؟
سلام دوستان بنده میخوام یک adsl ثبتنام کنم سمت قاسم آباد میشینیم از چه شرکتی بگیرم بهتره حجم رایگان و شبانه داشته باشه و صد البته سرعتشم خوب باشه و اگه تو طرحاش مودم هم بده خوبه
Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk
سلام
من این طرح رو گرفتم
سرويس كمپين تابستانه 2048-ماهيانه 2 گيگ(24 گيگ)
بهم گفتند که سرعت حداقل ، 2 مگ و حداکثر 16 مگ هست.
سرويس كمپين تابستانه 2048-ماهيانه 2 گيگ(24 گيگ)
ولی سرعتم از یک مگ بالاتر نمیره.
بهشون اعتراض کردم میگن که خطتون نویز داره و فلان / و در کل میگن همینی که هست.
سلام.دوست عزیز تو ساعات رایگان سرعت دانلود چقدره؟نقل قول:
نامردا به منم همینو گفتننقل قول:
سرعتم زیر یک مگه
یک خیابون تا مخابرات فاصله دارم خط هم کیفیتش خوبه
دانلود شبانه افتضاحه در حد 50 کیلو
بخش فروش با وعده دانلود شبانه رایگان با سرعت بالا خامم کرد :(
دوستان من می خوام یک خط تلفن جدید بگیرم میخواستم ببینم ایترنتی میشه ثبت نام کرد یا حتما باید رفت دفتر مخابراتی ؟
کسی نیست جواببده؟نقل قول:
خب کمتر از 24 ساعت بعد از شکایت به 195 امروز صبح تماس گرفتند از 2020 و درخواست تست خط رو کردند و تست کردم سرعت بیشتر شد...نقل قول:
تست تک کانکشن با idm سرعت خیلی نوسان داشت از 300 تا 800 مشاهده شد
تست های داخلی و خارجی
شماهم اگر طرح کمپین تابستانه ای هستین که پارسال گرفتین و سرعت روزتون 120 کیلو بایت هست و فکر میکنید خط تون بیشتر جوابگو هست شکایت کنید 195.:n18:
ببخشیدکه دیرجواب دادمنقل قول:
سرعت شب و روز یکی هست و شبانه هم سرعت دانلود منیجر 120 هست.
ولی ساعت شبانه ، متاسفانه اصلا نمیشه چیزی دانلود کرد و سرعت رو صفر میزنه.
ولی نمیدونم که چه حکمتی هست ، اگه تحریم شکن رو روشن بکنم ،میشه دانلود کرد. اونم سرعتش نهایت 120 هست
سلام/بله متاسفانه منم همین شرایط رودارمنقل قول:
به 195 شکایت بکنیم ؟
- - - Updated - - -
سلام/بلهمتاسفانه منمهمینشرایط رودارمنقل قول:
به 195 شکایت بکنیم ؟
سلام
چرا دو ، سه روزه کسی به اینجا سر نمیزنه !! :n36:
سلام. دوستان کسی هم هست که این طرح {سرويس كمپين تابستانه 2048-ماهيانه 2 گيگ(24 گيگ)} رو گرفته باشه و تو ساعات رایگان سرعت دانلودش بالا باشه؟؟ خواهش میکنم هرکی اینجوره جواب بده. چون میخوام این طرح رو بگیرم.
پیشاپیش ممنون
به شما هم گفتند،سرعت بین2مگ تا16مگ هست؟نقل قول:
سرعت رو نامرد ها در حدود 1 مگ میبندند و اعتراض هم بکنی ، میگن نویز داری و فلان
.
اینجا چرا کویر لوت شده ...
اره. تو سایت فروشش نوشته سرعت خطوط تا 16 مگ بازه.نقل قول:
نقل قول:
اگر منظورت ساکت شدن اینجا هست خوب چون گروه نلگرامی هست .
دوستان من طرح فعلیم {طرح ویژه 2020} ساعت رایگانش از ساعت 4 صبح تا 9 هستش.نهایتش 2 گیگ دانلود میشه. اونم شاید.
به نظرتون طرح {کمپین تابستانه} رو بگیرم یا همین خوبه؟؟
سلام
طرح دانلود رایگان گذاشته مخابرات ؟ هنوزم ارائه می ده ؟ چند گیگ و قیمتش چنده ؟
کسی تونسته از سرشماری نفوس و مسکن ، 2 گیگ هدیه روی روی سرویس مخابرات خونه بگیره ؟ چه طوری ؟
مرسی
سلام . داداش اگه ادم اینجا بمیره هم کسی جوابشو نمیده دیگه. نمیدونم چرا کسی نیست اینجا.نقل قول:
بعدشم اره.مخابرات طرح کمپین تابستانه داره که به گفته خودش از 2 مگ تا 16 مگ بازه و دانلود رایگانش از ساعت 2 تا 6 صبحه. ولی بیشتر دوستان میگن که طرح روی 1 مگ بسته شده و سرعت دانلود به زور از 128 کیلوبایت بالاتر نمیره.
و بعدشم در مورد هدیه سرشماری همه شرکت ها مثل شاتل و اسیاتک و غیره به مشترکینش 2 گیگ رو هدیه داده.ولی نمیدونم چرا این مخابرات لعنتی اصلا در جریان هم نیست. من به پشتیبانیشون گفتم و اونا گفتند اصلا به ما ابلاغ نشده. خلاصه داداش مخابرات مثل قدیمش هنوز هم دزده.
خب خیلی نگذشت که دوباره سرعت رو برگردوندند به حالت قبلی یعنی 128کیلوبایتنقل قول:
تو PARTAK تیکت زدم جوابش این اومد
2# : کاهش سرعت با سلام و وقت بخير
مشترک گرامي قرارداد سرويس اينترنتي شما(در طول روز 1mbps معادل 128 kBps است.در طول روز با توجه به کيفيت خط و استفاده همزمان ساير مشترکين تا 10mbps هم امکان دريافت وجود داردو دريافت سرعت (120 کيلوبايت در ثانيه)طبق سرعت قراردادي است و نشان دهندهء عدم وجود مشکل در سرعت دريافتي مي باشد.
با این وجود پيگيري هاي لازم جهت بررسی پارامترهای خط شما صورت خواهد گرفت و نتيجه از طريق همين تيکت به شما اطلاع داده خواهد شد .
با تشکر
به نظرتون برم سفارت افغانستان وقت بگیرم این سرعتو بهشون نشون بدم پناهندگی میدن؟:n02::n02:
خدا لعنتشون کنه. هرچی هم ما به اینور و اونور شکایت کنیم فایده نداره
:n25:ای مخابرات لعنتی
این بار مخابرات یکی دو روز قبل از شروع موج سرما قطع شد
دارن پیشرفت میکنن!
اینکه دقیقا موقایع که شدیدا به نت احتیاج داری و "مرکز اعلام قطعی میکنه" واقعا رو مخه
سلام
یه ادم خیر گروه تلگرامی رو برام تو پیام خصوصی بفرسته.ممنون میشم
سلام
قبلا گاهی میشد شبانه مخابراتو با شروع دانلود قبل ساعت رایگان دور زد و افت سرعت نداشت اما الان مثکه یکاری کردن تا حجمی که دانلود میرسه اون شب، ip عوض میشه و سرعت میشه یک مگ:n13:
دوست عزیز این کار خلاف قوانین است. هشدار قرمز رنگ بالای صفحه رو مشاهده کنید..نقل قول:
سرعت من رسیده به زیر 10 کیلو.:n34:
مال بقیه هم همین طوریه ؟
در چه زمانی و سرعت شما چقدر است ؟نقل قول:
لطفا اسم طرح خود را هم ذکر کنید
با تشکر