--------------
Printable View
--------------
سلام عزیزان من برای دوره 45 روزه ثبت نام کردم ولی شنیدم مدرک بالای دیپلم سپاه پذیرش نمیکنه به نظرتون درسته؟ چون اگه اینطوری باشه دگه ادامه ندم با تشکر از پاسخ هاتون
آقا جون هرکی دوس دارین اگه کسی جدیدا واسه گرفتن کسری جبهه اقدام کرده بگه چندتا سوال دارم ازش
من اینو توی یه فروم دیگه پست داده بودم گفتم اینجا هم بزارم چون زیاد سوال میشه در موردش:
کسری جبهه پدر:
پدرتون باید بره ارگانی که اعزام شد(سپاه ، ارتش ، بسیج و ...) نیاز نیست که به محل خدمتش بره! مثلا اگه از سپاه شهرش اعزام شده به اهواز باید بره به سپاه شهرش نه یگان خدمتیش تو اهواز!کسری تعلق گرفته بهتون ذکر شده و یک رو نوشت داره زیرش به نظام وظیفه.
مدارکی که میخوان: 1- 2 قطعه عکس 3*4 2- نامه یگان خدمتی مشمول(اشتغال به خدمت) 3- کپی همه صفحات شناسنامه مشمول (و برادران) + شناسنامه پدر و کارت ملی 4- یک عدد CD خام
این مدارک رو که دادین یک برگ گواهی کسری بهتون میدن خطاب به یگان خدمتیتون که توش
شما نیاز نیست کاری انجام بدین و پلیس +10 هم هیچ کسری رو ثبت نمیکنه! همون جایی که مدارک رو تحویل گرفت خودشون کسری رو توی سیستم جامع نظام وظیفه ثبت میکند. بعد 10-20 روز(بستگی به سرعت ثبت) شما باید برید پلیس +10 و برگه اعزامتون رو پرینت بگیرید(توش باید مقدر کسری ذکر شده باشه وگرنه هنوز ثبت نشده) این برگه اعزام + اون برگه ای که خطاب به یگان خدمتی تون داده بودن رو ببرید پادگان! تمام! :دی
پ.ن: من پدرم از دو مکان مختلف اعزام شده بود برای همین باید از دو جا نامه میگرفت . بعد از پیگیری که داشتیم بهمون گفتن که کسری رو فقط میشه 1 بار ثبت کرد. پس اگه وضعیت مشابه من رو دارید یک نامه از مکان 1 بگیرید خطاب به مکان 2 و کسری رو در مکان 2 ثبت کنید! خودشون در جریان هستن معمولا...
سلام
از سپاه فجر شیراز پرسیدم گفتن بالای لیسانس پذیرش دیگه نداریم
ممنون ، من خواستم همین سوالو بپرسم ، اما من سال 89 سریعاً گرفتم گواهی رو ، هنوز دارمش که الان میخام برم خدمت ، به نظرت چی کار کنم ؟!نقل قول:
با سلام
طبق این پستهایی که خوندم سربازهای لیسانس نزاجا ارتش چه شرایط دار و چه بدون شرایط % 99 میوفتن شهرشون.
ایا این صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
خیر دوست من اصلا صحت نداره من از خوزستان افتادم کرمان 22 ساعت راه داشتم تا برسم به پادگان دوستم شرایط داشت از گرگان افتاد قوشچی یکی دیگه از از مشهد به زاهدان و ................نقل قول:
اگر شرایط داری میتونی یکم روش حساب کنی جدیدا تقسیمات رو خیلی بد انجام میدن
خوب ما هم اموزشیمون تموم شد . اموزشیم تو کهریزک تهران بود که بد نبود . اوفتادم پادگان امام خمینی نزدیک میدون انقلاب یگان پشتیبانی . از یه طرف شبانه دانشگاه اراک مهندسی کامپیوتر قبول شدم /
حالا من موندم یه تصمیم . خدمت یا دانشگاه ؟ :n30:
با سلام
تقسیمات نزاجا ارتش بعد از آموزشی با نیروی انسانی نزاجاست یا نیروی انسانی سماجا؟؟
با تشکر
اونطوری که توی بخشنامه جدید اومده کسری های 89 فقط زمانی قبول هست که تا پایان سال 90 اعزام شده باشین اگه اعزامتون از 91 به اینور باشه باید 2 باره کسری بگیرید.( 89 کسری رو ماهی 18 روز میدادن الان کمتر شده)نقل قول:
......... حذف شود
برو دانشگاهنقل قول:
شاید بعد از دانشگاه یه شرایطی پیش اومد معافی چیزی شدی
اینجا چند تا بحث مطرحه و کار یکمی پیچیدسنقل قول:
آیا خدمتت جای خوبی هست یا نه؟!
خوبه بررسی کنی ببینی نوع خدمتت در یگان پشتیبانی چطوریه؟
چون شرایط رو که از نزدیک نبینی، ممکنه فردا بری دانشگاه و بگی کاش خدمت رو تموم کرده بودم
ممکنه شرایط خدمت رو ببینی تصمیمت قطعی بشه که بری دانشگاه :n02:
(ویرایش-پست رو درست نخوندم)
اگر میخوای حتما درس بخونی که دیگه تصمیمت رو باید بگیری. خدمت با مدرک خیلی بهتر از بدون مدرکه!!!
بالاخره وقتی ناجا میفتی، این بدی هم وجود داره که رفتن به دانشگاه و بازگشت مجدد 20 روز تا 1 ماه دوباره آموزشی داره
هر چی هم سن بالاتر میره، تحمل امر و نهی شنیدن کمتر میشه
ممکنه هم در بازگشت مجدد به خدمت دیگه ناجا تهران نیفتی که .....
دوستان من هنوز جوابمو نگرفتمنقل قول:
نیاز نیست یگان خدمتیش بره . همون یگانی که اعزام شده هم کسری میده. سوال کن بیین از کجا اعزام شده(سپاه بسیج و ...) اون برگه سابقه ارزشی نداره. باید برید اونجا بگید که کسری جبهه پدر میخوام. توضیحشو صفحه قبل دادم. کسری جبهه پدر هم 1 بار میشه ازش استفاده کرد.نقل قول:
منم یه تحقیق کوچکی در مورد این کسر تحصیلی کردم گفتم اینجا هم بزارم.
دوستام این خبر رو دیده بودن که الان حذف شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اصل خبر از کجا بوده، اصل خبر متعلق به خبرگزاری فارس بوده که اون خبر هم الان حذف شده!:
اما متن خبر همچنان در کش گوگل قابل دسترس هست که متن اون رو دوستان قرار دادن.
به هر حال اینکه این آقای مشاور امور جوانان سیستان بلوچستان چرا این خبر رو گفته و بنا به گفته خودش به نقل از سردار کمالی بوده معلوم نیست.
ولی احتمال این هم میره که مثل کسر جبهه این کسر هم یا کلا و یا برای متولدین 72 و ماقبل برگرده، البته شاید هم اعلام نشه.
به نظر من با توجه به اینکه 4 ماه ترخیصی نداریم اگه اعلام بشه تو این یکماه اعلام میشه و اگه نه که هیچ.
با سلام خدمت دوستان، آیا وزارت دفاع کارت سبز بسیج رو قبول می کنه؟
سلام
بخشید
پدرم 30 ماه خدمت کردن در جبه ...
10 سال پیش فوت کردن...
یه برادر 2سال بزگتر دارم اون با کفالت مادرم معاف شد...
میخواستم بدونم من به خاطر اون 30 ماه خدمت معاف نمیشم؟....
متولد 1/11/72 هستم...
خیر، فقط سپاه.نقل قول:
این چ وضعشه کارتو دادم برا تعویض که هوشمند بگیرم 70 روز گذاشته ولی هنوز خبری نشده
به قول بعضی از سرباز صفرا نبووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووود 76 روز دیگههههههه:42: البته قبل گفتن این جمله مذخرف و بی معنی یه چیزو باید شکست که بهترین و دم دست ترین چیز لیوان شیشه ای هست ،البته من که هر چی فکر کردم معنی این کار رو متوجه نشدم:n13:
امیدوارم خدمت همگیتون به بهترین نحو ممکن سپری بشه و جاهای راحت خدمت کنین:n16:
سلام اگر کسی کد بخوره ولی قبل از اعزام ارشد قبول شه بعد از اتمام درس مجدد کد میخوره یا همون جای قبلی میره؟
لعنت به سربازی
نبوووووووووود 15 ماه؟؟؟؟؟؟
کم اوردم؟!!:n28:
لعنت لعنت لعنت
سلام دوست گرامی ...نقل قول:
شما همیشه باید امید داشته باشید...
شاید یه کسری چیزی به شما خورد در آینده ....
+ دوستان لازمه اینجا هم یه خط بطلانی کشیده بشه روی کسری مدرک تحصیلی ... تا اینکه ببینید بعدا چی میشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشمولان برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی از مهلتی قانونی برخوردار هستند.
مشمولانی که قبل از ورود به سن مشمولیت در مقطع دیپلم یا پیشدانشگاهی فارغالتحصیل شده، ترکتحصیل کرده، اخراج شده یا انصراف از تحصیل کردهاند، با ورود به سن مشمولیت به مدت ششماه برای مشخصکردن وضعیت خدمتی خویش مهلت دارند.
در صورتی که تاریخ فراغت از تحصیل یا انصراف از تحصیل این دسته از مشمولان بعد از ورود به سن مشمولیت باشد از این تاریخ به مدت یکسال مهلت دارند تا وضعیت خدمتی خویش را مشخص کنند.
دانشآموزانی که در خرداد ماه و تیرماه سال ورود به سن مشمولیت و بالاتر فارغالتحصیل میشوند به منزله شهریورماه همان سال محسوب میشودند و از این تاریخ به مدت یکسال مهلت دارند تا وضعیت خدمتی خویش را مشخص کنند.
دانش آموزانی که در سن 17 سالگی فارغالتحصیل میشوند پس از رسیدن به سن 18 سالگی باید ظرف شش ماه وضعیت خدمتی خویش را مشخص کنند.
مشمولان به تناسب شرایط ممکن است ازخدمت معاف دائم، معاف از رزم یا آماده به خدمت شوند.
مدت خدمت دوره ضرورت: متناسب با یگان محل خدمت، محل سکونت و دستگاه بکارگیرنده به شرح زیر است.
الف) مدت خدمت کارکنان وظیفه مامور به دستگاههای غیرنظامی بجز یگانهای حفاظت 24ماه
ب) مدت خدمت دوره ضرورت برای نیروهای مسلح و یگانهای حفاظت 21ماه
ج) مدت خدمت در مناطق جنگی و امنیتی درگیر 18ماه
د) مدت خدمت برای کارکنان وظیفه غیربومی مناطق امنیتی غیر درگیر، عملیاتی، مناطق محروم و بد آب و هوا 19ماه است.
فهرست کسرخدمت سربازی در سال 1392 به شرح زیر است:
ردیف عنوان کسرخدمت حداکثر کسرخدمت اعطاء شده نحوه و میزان اعطاء کسر خدمت تاریخ اعطاء 1 کسرخدمت نخبگی سقف ندارد به میزان ارزش پروژه با نظر بنیاد نخبگان تا قبل و حین انجام خدمت سربازی 2 کسرخدمت ایثارگری تا سقف 9ماه برابر میزان جبهه یا جانبازی و آزادگی افراد که بر اساس ضوابط سال 1390محاسبه میشود متولدان سال 1372و قبل از آن در صورت نداشتن غیبت 3 کسرخدمت بسیج تاسقف 6ماه به میزان فعالیت دربسیج سالی 45 روز و عضویت در شورای پایگاه یا حوزه و دوره تکمیلی بسیج تا قبل و حین خدمت سربازی
نقل قول:
آقا مگه این رو بر نداشتن؟ من پرسیدم گفتن که زیر ۳۰ ماه حتی ۱ روز هم کم نمیکنیم بالای ۳۰ ماه فقط آموزشی
دوباره عوض شده؟
شما کجا هستیدنقل قول:
بله این قانون رو برداشتن و دوباره گذاشتن اما مثلا قبلا هر ماه 18 روز کم میکردند الان 9 روز .
من هم پدرم 22 ماه جبهه بودخ اما فقط 16 ماه براش ثبت شده این چه مملکتیه اخه .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
نقل قول:
شما متولد چه سالی هستید؟
من ۷۳ هستم یعنی ۷۳ به بعدا کسری میخوره یا همون ۷۲ به قبل هست؟
امید که داریم به هرحالنقل قول:
3 ماه کسری دارم به خاطر منطقه عملیاتی ولی کاش بسیج میشدم 6 ماه کسری داشتتتتتتتتتت:n27:
باید از 72 باشی شامل شما نمیشه.نقل قول:
کسری بسیج اگه اشنا داشته باشی امکان پذیر هست ایا ؟؟
من هیچ وقت بسیج عضو نبودم اما اشنا دارم .میشه ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
داداش کارت من حدود 100 روز طول کشید بیادنقل قول:
دوستان سرباز 0 اصفهان آموزشی کجا میافتند؟
یه سوال واسه خودم
من تک پسر هستم و یه خواهر کوچیکتر هم دارم
پدرم 57 سالشه و مشکل رگهای قلب و عروق داره و پزشکه معالجش هم گفته میتونه نامه واسه نظام وظیفه بنویسه(قبلا واسه دانشگاه نوشته بود واسه انتقالی)
حالا به نظرتون واسه کفالت اقدام کنم یا نه؟
راستی پدرم یه کارت داره 6 ماه خدمت کرده موقع جنگ میتونم الان کسری بگیرم؟متولد 68 هستم
سلام دوستان
من دارم تو عجبشیر :n04:خدمت می کنم ، الان دانشگاه تبریز قبول شدم 3 روز مرخصی دادن که معافیت تحصیلی بگیرم ، با توجه به اینکه ثبت نام 26 ام ، و بصورت اینترنتی هست اگه امروز فردا برم دانشگاه برگه میدن بهم؟
کلا برای گرفتن معافیت تحصیلی چیکار باید بکنم؟(خواهشا کامل توضیح بدید.):n16:
سلام
من متولد 1373/11هستم
همین امسال دیپلم گرفتم
کنکور دادم ولی رتبم خوب نشد
اگه بخوام به دونه اینکه برم خدمت مقدس سریازی(اللهم صل ا.....)سال دیگه کنکور بدم غیبت میخورم؟
اگه غیبت خوردم میتونم کنکور بدم و دانشگاه هم ثبت نام کنم؟
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
والا موارد از کار افتادگی پدر رو کمسیون پزشکی باید نظر بده و چیز مشخص و معلومی نیست
اما چون تک پسر هستید اگه خدمت برید شانس اینکه بیوفتید شهر خودتون زیاده
نقل قول:
شما کارنامه قبولی رو میبری مرکز اموزشی اونها شما رو ترخیص میکنند بعد میری دانشگاه ثبت نام میکنی دو حالت داره 1. خودشون به نظام وظیفه نامه میزنند تا براتون معافیت تحصیلی رد بشه
2. نامه رو میدن دست خودتون و شما نامه رو میبری نظام وظیفه تحویل میدی .. البته اگه سیستمش تغییر نکرده باشه
شما تا یک سال بعد از گرفتن مدرک دیپلم وقت داری وضعیت خودت رو مشخص کنینقل قول:
مثلا اگه خرداد دیپلم گرفتی تا خرداد سال اینده یا باید دفترچه رو پست کرده باشی یا از یکی از معافیت های موقت (مثل تحصیلی و ....) یا دائم بهره ببری...
اگر هم غیبت بکنی دانشگاه نمیتونی بری
سلام. دوستان اگه کدت بیاد بعدش بری تاریخ اعزامتو بندازی عقب کدت عوض میشه یا همون قبلی میمونه؟؟؟؟؟
آقایون من امسال کنکور داشتم و دانشگاه قبول شدم ، یک سال هم معافیت تحصیلی داشتم برای پشت کنکور موندن که ازش استفاده نکردم ، الان لازمه برم نظام وظیفه کاری انجام بدم ؟
یهو مارو از دانشگاه بلند نکنن ببرن سربازی ؟! :n02:
پرینت قبولی رو دادم ، 3 روز مرخصی دادن ثبت دانشگاه تبریز هم 27 شهریور هست بصورت اینترنتی ، حالا اگه برم دانشگاه نامه میدن بهم؟نقل قول:
(فردا قراره برم دانشگاه ببینم چیکار باید بکنم؟)
خیلی ممنوننقل قول:
والا موارد از کار افتادگی پدر رو کمسیون پزشکی باید نظر بده و چیز مشخص و معلومی نیست
اما چون تک پسر هستید اگه خدمت برید شانس اینکه بیوفتید شهر خودتون زیاده
دوتا سوال دیگه
1- پدرم یه کارت داره 6 ماه خدمت کرده موقع جنگ میتونم الان کسری بگیرم؟متولد 68 هستم
2-واسه همین تک پسر بودن، باید قبل برم از ثبت احوال نامه ایی چیزی بگیرم؟
راستی این سوالم موند (این دوستم منو کچل کرده)
دوستان سرباز 0 اصفهان آموزشی کجا میافتند؟
نقل قول:
شما متولد چه سالی هستید و زمان اخذ اخرین مدرک تحصیلی تون کی بوده ؟
در کل اگر از زمان گرفتن اخرین مدرک تحصیلی یک سال نگذشته باشه مشکلی نیست
نقل قول:
خوب فردا برو دانشگاه بهت میگن دیگه .. تمام دانشگاه یک مسئول رسیدگی به امور مشمولین دارند
سوال کنید راهنمایتون میکنند
تا جایی که اطلاع دارم باید دفترچه رو ارسال کنید و برگه سبز رو داشته باشید برای اقدام به کسری ...نقل قول:
6 ماه موقع جنگ خدمت کرده یا 6 ماه تو جنگ خدمت کرده ؟ یعنی کارت ایثارگری داره ؟؟؟
تک پسر بودن رو تو اموزشی راهنمایتون میکنند چیز خاصی نیست یک تاییده هست از ثبت احوال
در مورد سرباز صفر اصفهان هم اطلاعی ندارم ممکنه هرجای بیوفته اما شانسش برای پادگان سپاه اباده فارس زیاده چون دیدم اکثرا اصفهانی میگیره و خیلی هم بزرگه