من هنوز رسیستانت اریزونامو دارم ولی حال ندارم باش بازی کنم لولش کمه اینم دوئل امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من هنوز رسیستانت اریزونامو دارم ولی حال ندارم باش بازی کنم لولش کمه اینم دوئل امروز
یادش بخیر من یه زمانی لول 20 بودم ولی لول دوئلم 120 بود ( الان سقف میریزه : دی )
این یکی دیگه هست < این اسکیلاش از اون یکی زیاد تره چون کلیه کویست هایی که اسکیل و ATT می ده را رفته :31:نقل قول:
سعید ... بالاخره اکانت داری به من بدی یا نه ؟ : دی
خوب پس اینو بده به من و اون دیگری رو بد به ممد:31::4:نقل قول:
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
راستی آرش رو نیستش؟:46:
آیتم هایی که ال پی یا دمیج رو بالا میبرن رو چند بار میشه مصرف کرد؟
یعنی مثلا میشه 10 تا slice of cake رو مصرف کرد تا ال پی کاری که میخوایم انجام بدیم +150 بشه؟
چیزی هست که دمیج سلاح فورت رو بالا ببره؟ چند بار توی فورت دیدم نوشتن bayonet ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). این برای سلاح فورته؟
(اگه هست؛) فقط یکی از دمیج ها رو بالا میبره یا همه دمیج های یه بتل رو؟
یوزر جدید ممد چیه؟!
فقط یک بار مثلا نمی شه 10 بار مصرف کرد گفت 150 لیبور می بره بالا ...نقل قول:
اگه از اون استفاده کنی فقط یک جنگ دمیجت را بالا می بره ( تا آخر جنگ )
از اول جنگ تا آخر جنگ اکتیو هست و برای جنگ بعدی باید یکی دیگه استفاده کنی ...
به سلامتی ممدم که بن شد :31:
با استفاده از این اسکریپت خیلی مفید می تونید بیشتر از 1 ایتم یا محصول را در مارکت بگذارید !
مثلا می خواهید 20 تا wood به مارکت بگذارید دیگر بعد اجرای این اسکریپت لازم نیست 20 بار ار مارکت استفاده کنید ! فقط یک بار کافی هست ! فقط تعدادی که می خواهید برا مارکت بگذارید را بنویسید بعد مجموع پولی که برا 20 تا می خوهید را وارد کنید !
دقت کنید مقدار پولی که وارد می کنید برای تعداد کل هست نه فقط برا یکی ... یکی از اعضای شهرم برام چوب فروخت 20 تا ! هر کدوم قرار شد 150 $ بگیرم ! اونم همون 150 $ را نوشته بود که به خاطر این اشتباه من 20 تا چوب را به مبلغ 150 $ خریدم ! که باید 3000$ می نوشت
نقل قول:
javascript:/** @author Lekensteyn <lekensteyn@gmail.com>*/(Market.prototype.prepareTraderControl = eval("("+Market.prototype.prepareTraderControl.toS tring().replace( /n *> *1 *&& *false/, "n>1")+")")) &&alert("Market patch applied!")
ایــــــــــــنه ! : دینقل قول:
یوزر جدید ممد چیه؟!
پ ن : سعید ! اکانت مکانت چیزی نداری ؟ حوصلم سر رفته ... فقط تا 15 ام وقت دارم که تفریح کنم !
15 این ماه ؟!نقل قول:
آره ، 15 همین ماه !
باز علی میاد همه مون رو بن میکنه ها ! ( دفعه ی آخر یه اخطار رسمی داد ! : دی )
حالا جدا اکانت ندارین بدین من ؟
دلم برای روزهای رنکِ یکِ دوئل بودن تنگ شده ! : دی
یادش بخیر ! تقریبا 2 سال پیش تابستون بود که ما ( من و آرش البته ! ) منتظر بودیم ورلد جدید بیاد بریم تو ورلد جدید !
پ ن : فکر کنم منتظر ورلد 3 بودیم !!
یادش بخیر ! رفتیم توی فرومِ انگلیسیِ وست هم تاپیک زدیم که " آغا جان ورلد جدید چرا نمیاد ؟ "
پ ن : تقریبا 8 ماه بود که ورلد جدید نداده بودن بیرون !
یادش بخیر ! بعدش هم ادمینِ وست اومد و گفت که هر موقع صلاح دیدیم خودمون ورلد جدید رو میاریم ! فضولی موقوف ! : دی
پ ن : بعدش هم همه رفتن از پستش تشکر کردن و مارو ضایع کردن !
یادش بخیر ! اولین باری که سعید ویتامین ( که الان واسه خودش شاخی شده ! ) اومده بود تاپیک ، نمیدونست بازی آنلاین چیه ! : دی
پ ن : اما سرعتش در یاد گیری تحسین بر انگیز بود ! سعید اگر رشتت الکتریسیته بود حتما برق رو تو کشف میکردی !!
یادش بخیر ! این علی ( ناظر ) هم یه روزی فندق بود واسه ما ! : دی
پ ن : علی جان ، خوبی ؟ سلامتی ؟ من چیزی نگفتما !!
یادش بخیر ! علی ( ناظر ) یادته یک بار اکانت تریبالت رو دادی من باهاش کار کنم ( یه مدتِ کوتاه کار داشتی ) اما من قبول نکردم ؟ : دی
پ ن : البته دور و بر اکانتش ویلیج نبود ، منم فقط عشخِ نوبل من !!
یادش بخیر ! بد نیست یادی هم از علی چاقال بکنیم که الان کم کم داره متاهل میشه !! : دی
پ ن : الانِ که آرش و سعید دادشون در بیاد ! من هنوز نمیدونم این 2 تا چرا با علی خصومت دارن !! علی به این گلی ! به این خلی !! : دی
یادش بخیر ! ورلد 10 بود ، علی و من توی 2 تا شهر مختلف بودیم که جفتِ هم بودن و با هم جنگی خونین داشتن !
پ ن : علی ، آخر نتونستین حتی برای یک بار من رو پاس اوت کنین ! هر دفعه ناکام موندین ! : دی
یادش بخیر ! ورلد 10 بود ، شهرِ ماه و شهرِ لاس وگاس با هم متحد شدیم ریختیم رو سرِ کلِ بچه های شهرِ علیشون !
پ ن : فکر کنم دور و برِ 13 نفر رو پاس اوت کردیم ! اون زمان این یه عددِ خیلی زیادی بود !!
یادش بخیر ! ورلد 1 بود ، اولین بار که خر خریده بودم ، چقدر خرم رو دوست داشتم ! : دی
پ ن : به قول یکی از بچه ها که اسمش رو متاسفانه فراموش کردم : خرها حیواناتی مهربان و بارکش هستند !
یادش بخیر ! چقدر یادش بخیر یادش بخیر گفتیم ! : دی
پ ن : یادش بخیر ...
اون قسمت آپدیت جدید و ورد جدید رو جدی پرسیدم :20:
ای بابا ! من اون همه نوشتم به این امید که پستِ اولِ صفحه ی بعد قرار بگیره تا هرکی اومد بخونه ! ( چقدر سریع پستها پاک شدن ! )
اینجوری که با همین پست میره صفحه ی قبل ...
شانس ـه داریم ؟!
برای اینکه اسپم نباشهـــ : امین تو هنوز بازی میکنی ؟ کدوم ورلدی ؟ لولِ چندی ؟
آره ولی مثل تریبال با اینکه چندین ساله بازی میکنم هنوز نوبم :31:
و 5 : لول 20 ===> همینجور رفتم کارگر بشم یادی از گذشته ها کنم
و 10: لول 71
بریسکو: لول 74
راستی یادته اون اولا هر وردی میومد من میرفتم؟ :31:
تو توی کدوم ورلد نرفتی ؟! امین اینجا ، امین اونجا ، امین همه جا ( زبل خان ) : دینقل قول:
راستی یادته اون اولا هر وردی میومد من میرفتم؟
قضیه ی بریسکو چیه ؟نقل قول:
بریسکو: لول 74
من توی آریزونا بودم فقط ، که آریزونا هم یک منطقه توی آمریکا هست معروف به بیابانِ مرگ ، بریسکو قضیش چیه ؟ باید جالب باشه ...
این که میشه امین جـnـده!نقل قول:
امین اینجا ، امین اونجا ، امین همه جا ( زبل خان ) : دی
نقل قول:
قضیه ی بریسکو چیه ؟
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Brisco,_Indiana
ممد چرا شر میگی من کجا با چاقال چپ بودم :دی ها ها ها ها :دی
اصن همه تقصیر ممد جقوله ، حتی حمله آمریکا به عراق و افغانستان و جنگ های جهانی اینا هم تقصیره ممده !!
امین : این ویکی هم که همش انگلیسی ئه ! خودت نمیتونی خلاصه قضیه ی بریسکو و دلیل انتخابِ نامش رو بگی ؟
آرش : رعایت کن آرش ! همین دیروز علی اومد پست های امین رو پاک کرد ! نکنه دلت میخواد این یوزر رو هم بن کنی ؟ : دی
سعید : مرد حسابی ! اکانت نداری منو چرا الاف میکنی ؟ ( روش : طلبکاری مفرط ! : دی )
فعلا اکانت دوئلر دستم نیست
آریزونا یه ایالته که قسمتی از یه بیابون به اسم Mojave (آخرش نفهمیدم تلفظش چیه) توی اون هست و البته اکثر بیایونه توی یه ایالت دیگه هست (کالیفرنیا).نقل قول:
<ویرایش: مطلع شدیم وگاس هم توی همین بیابونه هست>
توی این بیایونه یه پارک ملی هست به اسم دث ولی که این آقای دث ولی توی آریزوناست و همون جاییه که سنگا واسه خودشون راه میرن و اینا
بریسکو هم چیز خاصی نداره یه شهر کوچیک بوده که دیگه حتی روی نقشه هم نیست (طبق گفته ویکی). و واقعا نمیدونم چرا اسم شهر کوچیک رو گذاشتن روی یه ورد.
معععععععععععععع
با کلی ذوق iron clad box رو باز کردم
توش black wool belt بود.
60$
الآن میخوام کامپیوتر رو از پنجره بندازم بیرون
نگران من نباش جوجو :)) علی خودش میدونه !نقل قول:
آرش : رعایت کن آرش ! همین دیروز علی اومد پست های امین رو پاک کرد ! نکنه دلت میخواد این یوزر رو هم بن کنی ؟ : دی
من مولتی داشتم رف اسم مولتی هامو به حسین داد گف اینا مولتین=)) حسین گف من که چیزی ندیدم :)) علی میگفم بابا هسن اون مگف نه نیسن =)) همچین فردی هسم من :دی
خودتو میبینی ؟؟ فنچ جغول
دیگه بازی حال نمیده
به من که بازی حال می ده ! اگه بازی هدف نداشته باشی , بازی اون موقع حال نمی ده !
الان افتادم جون کرفت می خواهم به درجه 500 برسم ! ( البته اگه سربازی بزاره ! فردا صبح 6 می روم به یگان ویژه !! 7 روز هم اونجا آموزش گفتند می دهند !! :2:
حسین ؟ کدوم حسین ؟ من میشناسم ؟نقل قول:
پ ن : میخوای من بهت حال بدم ؟ : دی
خوبه ! حسابی لاغر میشی ! : دینقل قول:
اکانتت صاحب نداره ؟ اگه نداره بده من ! رنکِ یک ات میکنم ! : دی
sam fisher 7 8 9 10 11نقل قول:
حسین ؟ کدوم حسین ؟ من میشناسم ؟
=))
حال میخواهی بدی؟
پس برو دخوس خوامبده ته موس رو بیرم :دی
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
sam fisher 7 8 9 10 11نقل قول:
حسین ؟ کدوم حسین ؟ من میشناسم ؟
=))
حال میخواهی بدی؟
پس برو دخوس خوامبده ته موس رو بیرم :دی
سلام . من هم ثبت نام کردم . به نظر بازی قشنگی میاد . این هم اسمه منه :
Gun.4.War
اگه بچه ها شهری ساختن بگید تا بیام عضوش شم
کدوم ورد هستی؟
ورلد 12 هستم . شما کجایید ؟
Browser game حال نمی ده چون فقط چندتا صفحه باز می کنید و یه سری کارها انجام می دید
من نمی دونم که چرا این جور بازی ها طرفدار دارن!!
چون که بدبختایی مثل من نت پر سرعت ندارن :2:نقل قول:
بیا 10 :8:نقل قول:
ورلد 12 هستم . شما کجایید ؟
یک ایرانی دیگر در شهر ما:
ayatejonoon
اسمش محسن هست.
آقا یه سوال فنی!
ترومپت چرا فایرآرمه؟
یعنی مثلا صدای گوش خراش تولید کنیم طرف جونش کم بشه؟! خب با ترومپت بکوبیم تو سرش که بهتره!
گنگ ریپ!
فول اچ پی بودم توی یه راند اینجوری شد!نقل قول:
You have advanced.
You shot at maverick101, but missed.
BrutusAco shot at you, but missed.
Mr Clyde shot at you, but missed.
minigunjoe shot at you, but missed.
Purplenico has hit you for 305 damage.
Sledge dog has hit you for 287 damage.
Kvas has hit you for 314 damage.
Chuck Wengam has hit you for 249 damage.
Doomdark has hit you for 278 damage.
Nick Danger shot at you, but missed.
Jizer has hit you for 296 damage.
hairy moccasin shot at you, but missed.
B.E.L.A. shot at you, but missed.
villacourt0 shot at you, but missed.
DESKOTO shot at you, but missed.
Sawyer8000 has hit you for 378 damage.
Hillbillyjam shot at you, but missed.
Ratusmanus shot at you, but missed.
Coop Douglas shot at you, but missed.
tag980 shot at you, but missed.
0slaine0 has hit you for 103 damage.
pdxlabi shot at you, but missed.
Gunsmoke 4ever has hit you for 329 damage.
Bubetta shot at you, but missed.
Maxxxim shot at you, but missed.
EddyBG shot at you, but missed.
Karolin shot at you, but missed.
ManFromSnowyRiver has hit you for 303 damage.
Degradatzia has hit you for 299 damage.
darkavenger shot at you, but missed.
Spynox shot at you and you passed out!
شرمنده نبودم :دی
هه هه نبودم چه خبرا بود؟؟:دی
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------
5 روز نبودم : ))
کاشکی بودم !! :دی
تو این 5 روز چقدر برام میل اومده :-o
---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------
بچه های ورلد 10 فورت یادتون نره :دی
سلام این اسلحه رو از کدوم کویست باید در میاوردیم ؟
deringer_bellestar
The loser
کد:http://217.146.89.165/index.php?strana=quest&serie=qs_34
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد:/800♥/810♥/820♥/830♥/840♥/850♥/860♥/870♥/890♥/590♥/490♥/090♥/092♥/094♥/096♥/076♥/036♥/014♥/015♥/014♥/404♥/507♥/607♥/707♥/807♥/805♥/803♥/800♥
البته دیگه همه میدونن ولی گفتم که گفته باشم :دی
-------------
ویرایش: علی مسئولیت پذیریتو عشقه!
حالا علی گفت تاپیک بخوابه سنگین تر از اینه که اسپم بدیم ولی خب بچست شما خیلی حرفشو جدی نگیرین :31:
یادش بخیر!کد:http://www.weststats.com/Skillset/2928e6c11f3ea4bd6543e16a7c3994f4/