صبا داره بهتر میشه
من 2 ماهه رفتم تو نوبت هنوز پورت خالی نشده ! مرکز شیخ فضل الله
مجبوریم با این ISP درپیت بسوزیم و بسازیم
اولا خیلی خوب بود پینگش عالی بود حالا مفت نمیارزه شب ها هم که.....
Printable View
صبا داره بهتر میشه
من 2 ماهه رفتم تو نوبت هنوز پورت خالی نشده ! مرکز شیخ فضل الله
مجبوریم با این ISP درپیت بسوزیم و بسازیم
اولا خیلی خوب بود پینگش عالی بود حالا مفت نمیارزه شب ها هم که.....
ببخشید ولی آبونمان شده ماهی 1000 تومان . بله وقتی که بدهی نداشته باشید تخلیه میکنند.نقل قول:
حالا شما این ماه 10 روز دیرتر شارژ کنی تازه بهت زنگ میزنند که خط رو تخلیه می کنیم ولی اگر شما تمدید کنید این شرکت دزد به جای 30 روز 20 روز برای شما شارژ میکنه.
شاید ولی این دیگه آشغلاترینشونه کافیه مطالبی رو که 2 سال پیش در موردش نوشته بودند سرچ کنید.نقل قول:
راستی حداقل با این کار از خورد شدن اعصاب کسانی که می خوان بیان این شرکت جلوگیری میکنیم.
اینقدر بی در و پیکر هست که بدون وجود نامه ، خط ما رو روی فن آوا رانژه کردنقل قول:
ولی اگه شرکت بخواد اذیت کنه ، احتمالا بشه ازشون شکایت کرد
البته من خودم از کسی شنیدم
اگه خط رانژه باشه ، نامه شرکت بعدی برگشت میخوره!
البته پیگیر کار خودم هستم ، ببینیم چی میشه!
زیاد جدی نگیرنقل قول:
خب خط که رانژه باشه که برای شرکت پول نمیشه...
اگه مشتری بدهکاره , شرکت باید ازش شکایت کنه تا پولش را پس بگیره
شده 1000 تومن ؟ پس چرا قیمتها رو کم نکردن ؟ پس این سازمان تنظیم مقررات چه غلطی میکنه ؟نقل قول:
در ضمن شاتل که قبل از ارائه ی سرویس پولش رو میگیره پس بدهی یعنی چی؟
بله شده 1000نقل قول:
ولی همون صبانتی که با افتخار توی سایتش میگه مخابراتو دادگاهی کردیم و حق مردمو گرفتیم ، هم تعرفه هاشو هیچ تغییری نداده
نمیدونم این حق مردم کجای سرویسشه
گفتم که زیاد جدی نگیریدنقل قول:
در ضمن شاتل که قبل از ارائه ی سرویس پولش رو میگیره پس بدهی یعنی چی؟
همه شرکت ها پیش پیش پولشونو میگیرن
بدهی کجا بود؟
فقط وایمکس ایرانسله که طرح دائمی و اعتباری داره!:31:
خوب دیگه شرکتی مثل شاتل اومد بجای اینکه سرویس رو ارزون کننه 1 گیگ اضافه کرد رو سرویسها یکجوری دزدی کرد. بدهی شامل اون گیگی میشه که شما تو سرویس آرت بیشتر از حد مجاز می توانیید مصرف کنید حدود 6 گیگ یعنی 18 هزار تومان. اگه پول رو ندی تا 18 ماه خطتو می تونه رانژه نگهداره تا اذیت بشی وتی هم بخوای پرداخت کنی پول آبونمانی رو که از جیبش داده ازتون میگیره. وقتی میگم کسی که از شاتل سرویس نداره می تونه به جای راهنمایی کاربرا رو گمره کنه اونوقت می گید اینجا تاپیک عمومی هست.نقل قول:
البته 1 گیگ اضافه نکردنقل قول:
به سرویس های 1 ماهه ی ECO فقط 500 مگ اضافه کرد(قبلا 2.5 گیگ بود الان 3 گیگ شده)
و به سرویس های حجمی ART هم 2 گیگ اضافه کرد.
پ.ن: هر کسی امکان داره اشتباه کنه چه مشترک شاتل باشه چه نباشه:46:
----------------------
دوستان ارتی این را همین الان تو سایت شاتل دیدم:
شاید بعد از عید دیگه 5شنبه ها رایگان نباشه....نقل قول:
ترافیك مصرف شده كلیهی كاربران سرویسهای ART1 تا ART6 تا پایان زمستان 1388 در روزهای پنجشنبه رایگان خواهد بود.
بله من که منکر نمی شم . شما هم اشتباه می کنید. این شرکت از تابستان تا حالا این ترافیک 5 شنبه ها رو تمدید کرده قول میدم بعد از عید هم اینکار رو بکنه.نقل قول:
يه بار ديگه هم توي همين تايپيك گفتم:نقل قول:
كم شدن آبونمان مربوط به 3 4 ماه پيشه ولي اضافه شدن به اكوها براي يك سال پيش!
درسته شاتل نداشتم ولي از تعرفه ها كه خبر داشتم
ضمنا نسبت به قيمتاي تابستون شاتل ،مثلا براي سرويس آرت 1 ،4 تومن گرون شده و 2 گيگ هم اضافه شده
هيچ شركتي هم ارزون نكرده ،چون اصولا تنظيم مقررات فشاري وارد نكرده
اگه اشتباه ميگم ،بگيد
ما مثل عده اي معصوم از اشتباه نيستيم
ممكنه من اشتباه بگم ،ضربان قلب اون عده بابت نگراني براي ملت ،به شماره بيفته
اينجا هم كه تايپيكش پابليك هست ،ديگه سكته از نگراني، روي شاخشونه!
گفتم كه:زياد نميخواد جدي بگيريد
اوني هم كه نوشته آخر زمستون ،توي تابستون هم نوشته بود آخر تابستون!
مهم نيست
منم نگفتم 100% تو سال 89 , پنج شنبه ها رایگان نخواهد بود , گفتم شاید اون هم طبق چیزی که توسایت شاتل نوشته ...دیگه راست و دروغش پای خودشون:46:نقل قول:
من هم نگفتم که تغیرات ترافیک که شاتل اعمال کرده با کاهش ابونمان با هم ارتباط داشتن , فقط میزان دقیق تغیرات ترافیک را گوشزد کردم:46:نقل قول:
باید به حال کاربران اینترنت تاسف خورد:41:نقل قول:
من ارت ندارم ولی امیدوارم تو سایتشون الکی نوشته باشننقل قول:
و 5شنبه ها همیشه رایگان باقی بمونه:46:
دوستان یک مشکلی برای من به وجود اومده
شرکت قبلی ای که ازش سرویس میگرفتم فن آوا بود و به خاطر اتفاقی که افتاد مجبور شدم برم یه خط جدید تلفن بخرم و الان دارم از شاتل استفاده میکنم
ولی متاسفانه فن آوا خط قبلیم رو تخلیه نکرده هنوز و فکر هم نمیکنم بکنه چون میگه باید 300 هزار تومن بدهی به ما پرداخت کنی !
حالا این 300 تومن از کجا اومده ؟!
موضوع از این قرار بود که میشد با واریز اینترنتی 100 تا تک تومنی وقتی که موجودی حساب تموم میشد کانکت شد و همینطور کانکت موند ! یعنی میشد هر چی که دلت میخواد دانلود کنی مگر اینکه DC بشی !!! البته این اشکال از باگ سیستم خودشون بود و الان درستش کردند.
من هم جاتون خالی یه 120 گیگی تو مدت 4-3 ماه از این آی اس پی دانلود کردم !!! یعنی مثلاً صبح یه 100 تومنی واریز میکردم و تا خود شب یا گاهاً 2 روز بدون اینکه DC کنم همینطور فرت و فرت دانلود میکردم D:
تا اینکه چند وقت پیش فهمیدند و سرویسم رو قطع کردند و گفتند که شما باید 300 تومن به ما بدی تا سرویست رو وصل کنیم ! اولش که میگفتند 600 تومن !!!
حالا به نظرتون من چیکار کنم با خط قبلی ؟ نمیشه هیچ جوری از اسارت درش بیارم ؟! آخه میخوام برم یه اکو 128 دیگه بگیرم !!!
خدا بهت صبر بدهنقل قول:
مني كه بهشون بدهي كه ندارم هيچ ،تازه معادل يك ماه هم ازشون طلب دارم ،خطم تخليه نميشه
شما كه ديگه كارت با كرام الكاتبينه!
من نميفهمم مگه صاحب خط اختيار خط خودشو نداره؟؟
شركت غلط كرده كه بياد بدهي براي مشترك بندازه
دست شما درد نکنه که شیوه جدید بدهیدار شدن به isp ها رو نوشتی.نقل قول:
اول اینکه چرا شاتل؟ دوست داری باز تو دردسر بیافتی؟ یکم بیشتر تحقیق کن.
خط قبلی رو بیخیال شو یک خط جدید بگیر با سرویس 128 نامحدود مخابرات خودت رو خلاص کن. یا برو خود مخابرات شاید رو خطت سرویس رو فعال کنه چون به سود خودش هس.
الان اگه اشتباه نکنم خط ثابت 50 تومنه اگه امکاناتش هست یه خط بگیر اونم بزار اینقدر تو رانژه بمونه که عمشون ... :27:نقل قول:
بعدم اگه خالی شد هر ISP که بازی در آوورد میگی سرویس جدید Isp دومو رو رو اون یکی خط رانژه کنن.
البته من خودم تا حالا با چنین مشکلاتی روبرو نشدم ولی به عنوان یه راه حل اینم هست.
cs0809:09:58 ق.ظبا سلام اینجانب مکوندیان هستم، لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شماره شناسه خود را بفرمایید در ضمن جهت بررسی مشکلات مالی خود لطفا با امور مشترکین تماس حاصل نمایید.
reza09 10 ق.ظsalam
شناسه ...2253
سرعت بسیار کند و متغییر
مرکز کلانتری
cs0809 49 ق.ظ اجازه بفرمایید چک کنم
در حال دانلود هستید ؟
reza0936 ق.ظ بله
سرعت زیر 10
قطع کردم
cs080954 ق.ظ را بزنید save را انتخاب کنید free download شوید گزینه firefox.com لطفا برای تست سرعت وارد سیات
هر زمان شروع به دانلود کرد بفرمایید چک کنم
reza0914 ق.ظ فایر فاکس کشه
با سرعت بالا دانلود می کنه
cs080957 ق.ظ کشی وجود ندارد
وارد ماکروسافت شوید
reza0909 ق.ظ تمام لینکای سایتای معتبر رو بزارم کنار اپرا و فایرفاکس دانلود کنم
؟
cs080913 ق.ظ یا opera
یکی را وارد شوید .
-----------------------------------------------------------------
من دیدم داره دوباره فیلم قدیمی رو پیاده میکنه:2: ادامه ندادم.
به امید خدا کم کم دارم خودمو آماده می کنم از این شاتل خارج شم :11:
اگر خارج شدی یادت نره به خاطر ضرری که شاتل بهت زده تا جا داره براش تبلیغ منفی بکنی.نقل قول:
من با اینکه کارت طلایی برام سودآوری داره به هیچ کس نمی دم تا فردا اون دنیا مدیونش نشم.
من می خوام از شاتل سرویس بگیرم حالا میخواستم بدونم کیفیتش الان چه جوریاست و اینکه Eco 128 , Eco 512 به ترتیب سرعت دانلودشون توی روز به طور متوسط چقدره؟
یه سوال دیگه اینکه اینا میگن هزینه نصب 25000 تومنه خوب منکه مودم دارم خودمم بلدم نصب کنم باید این هرینه رو برای چی بدم؟
دوستان عزیز مگه مشکلتون حل نشده هنوز ؟
من از بعد 22 بهمن یکی دو بار مشکل در حد چند دقیقه داشتم ولی پینگم واقعاً عالی شده .
سرعت دانلود هم بین 50 تا 170 متغییر هست که بین 70 تا 120 هست بیشتر .
این سری هم که 6 گیگ ترافیک رایگان بهم خورده دارم حالشو میبرم . ولی جدا از این حرفا شماها نشستید سر جاتون میخواید مشکلتون حل بشه . من از مدیر شاتل بگیر تا فنی شیراز همشونو گریه انداختم بس که زنگ زدم . دیگه کاملاً میشناسنم
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
دوستان عزیز مگه مشکلتون حل نشده هنوز ؟
من از بعد 22 بهمن یکی دو بار مشکل در حد چند دقیقه داشتم ولی پینگم واقعاً عالی شده .
سرعت دانلود هم بین 50 تا 170 متغییر هست که بین 70 تا 120 هست بیشتر .
این سری هم که 6 گیگ ترافیک رایگان بهم خورده دارم حالشو میبرم . ولی جدا از این حرفا شماها نشستید سر جاتون میخواید مشکلتون حل بشه . من از مدیر شاتل بگیر تا فنی شیراز همشونو گریه انداختم بس که زنگ زدم . دیگه کاملاً میشناسنم
سلامنقل قول:
کیفیتش دقیقا بر میگرده به اینکه ساکن کجا هستین و کدام مرکز مخابراتی
سرعت eco-512 در طول روز بین 60-64 میچرخه
سرعت دانلود Eco 128 در طول روز باید 16 باشه ولی چند وقته که سرعتش با 512 برابر شده و با حدود 60 دانلود میکنه (البته این مورد شانسیه )
هزینه ی نصب اجباریه یعنی چه خودت نصب کنی چه بیان برات نصب کنن , پول را باید بدی:31:
البته میتونی 1 کارت تخفیف از همشهریهات بگیری که 10000 تومن تخفیف میدن + میتونی هم اینترنتی ثبت نام کنی که 5000 تخفیف میدن(البته اگه ساکن تهران یا کرج یا اصفهان باشی )
برای اطلاع شما باید عرض کنم که سریع ترین آپلود اینترنت در دنیا متعلق به همین کشور اتیوپی است! :31:نقل قول:
در ضمن برای اینکه شما بخواهید وضع اینترنت ایران رو اسف بار بیان کنید، هیچ مثالی نمی تونید بزنید چون تمام دنیا وقتی از اینترنتشون ناراضی می شن ، ایران رو مثال می زنن!
حالا شما بگردید دنبال کشوری که وضع اینترنتش از ایران بدتر باشه! :31: (گشتم نبود؛ نگرد نیست!)
lol باحال بود :27: خوشمان آمد !نقل قول:
شما هم که مشکلت حل شد به سلامتی یادی از اینجا نمی کنی. جریان 6 گیگ رایگان چیه چرا به هیچکس نخورده؟نقل قول:
بعد سرعت تو مودم چقدر ست شده؟ که تا 120 هم دانلود دارید؟ چکار کنیم 100 دفعه شب تا صبح بیدار موندیم با پشتیبانی نفهم چت کردیم. شماره مدیر هم که به آدم نمی دهند . مسئول پستیبانها هم که تقریبا مثل پشتیبانها حرف میزنه.
فکر کنم دوباره پسوند فایل ها رو محدود کردند !
سلام برو بچس
آیپی یوت**یوب میخوام
سلام
بعد از یه هفته که سرعت خوب بود الان دوباره برگشت به حالت عادی سرعت شد 14
ECO 128 اصفهان
من که الان یه ماه هستش که سرعت شبانه 150 هستش
عشق است
هر شب یه 3 گیگی دانلود میکنم:5:
i love shatel
---------- Post added at 02:50 AM ---------- Previous post was at 02:46 AM ----------
نمونه کار:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملاحضه می کنید که به جاش ایشون خوب دانلود میکنه . اینترنت جیربندی میشه تا هم دزدی بشه هم اعتراضها سرکوب بشه.نقل قول:
نقل قول:
سلام
من یه سایت پیدا کردم که شبا سرعت دانلودش 60 هست !
دیشب از این سایت 1270 مگ دانلود کردم !
ولی بقیه سایتا که تو روز 60 هستن شب بزور به 15 میرسن !
من یه سوالی داشتم این اینترنت خود مخابرات برا قم نمیدونید اومده یا نه و اینکه ترافیکش نا محدوده ؟
سلام
دیشب بعد از چند وقت گذاشتم کامل شبانه دانلود کنه که ببینیم اوضاع چطوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ها همه از enterupload.com بودن...سرویس هم eco-512 اصفهان
پریشب هم از مدیافایر همینطور که وبگردی میکردم حدود 200 مگ دانلود کردم که سرعت حدود 60 بود
ولی اوضاع 4shared و storage خراب بود که به نظر میاومد محدود شدن:13:
همینه که ما داریم میگیم شاتل دزده اونقت یکسری قبول نمی کنند. اگر مشکل پهنای باند دارند پس چرا یکسری از سایتها رو با سرعت بالا میگره تازه اونهم انگشت شماره اگه بفهمند محدودش می کنند. خودشون از عمد سرعت شبانه رو کم می کنند تا بتونند بیشتر یوزر بگیرند و بقیه رو هم به دزدیهاشون و سرعت کم عادت بدهند.نقل قول:
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
سوال رو تو تاپیک مخابرات بپرسید زودتر به جواب می رسیدنقل قول:
سوالتون که ربطی به اینجا نداره ، ولی من شنیدم که گفتن تا یک ماه دیگه احتمالا ارائه میدهنقل قول:
البته به حرفای مخابرات نمیشه زیاد اعتماد کرد!:31:
دوستان من چند وقتی هست یه مشکل جدید پیدا کردم البته فکر نمیکنم ربطی به شاتل داشه باشه .... من با IDM v5.15 کار میکنم بعدش یه مدت که دانلود میکنه وقتی میره برای فایل بعدی روی connecting میمونه باید ریست کنم تا درست بشه!!!! داستان سر شاتله بعد یه میزان دانلود قطع می کنه یا از idm هستش؟؟ فقطم با ریست درست میشه نه با دیسکانکت!!!!!
خب این ورژن را پاکش کن و ورژن جدیدش که فکر کنم 5.18 هست را نصب کن اگه مشکل رفع شد که هیچینقل قول:
وگرنه احتمالا مشکل از ارتباط اینترنتیت هست:46:
Vahid67
اگر کسپر اسکای داری ماله اونه اگر تو همون گیر کردن Disble کنیش متوجه میشی.
اقا این شاتل کشت منو!!!
یک فایل 240 مگی رو داشتم دانلود میکردم یکهو تا 220 مگش دانلود شد بقیش ....!!!
الکی الکی 220 مگم پرید!!!
به کی شکایت کنم!!
این 220 مگو از کی بگیرم!!!!:19:
خوب شاید از رو سرور پاکش کردن :دینقل قول:
سلام
دوستان بنده از سرویس Eco 512 شاتل در یزد استفاده میکنم ...
بنده هم از مشکل افت سرعت در ساعات دانلود شبانه رنج میبرم ...
با پیگیری هایی که خودم کردم به این نتیجه رسیدم :
وقتی به اینترنت کانکت میشم اگه Clinet Ip : 94.xxx.xxx.xxx باشه سرعت دانلود عادیه یعنی حدود 60 الی 70 کیلو بایت در ساعات دانلود
ولی اگه Clinet Ip : 217.xxx.xxx.xxx باشه سرعت دانلود در این ساعات افتضاحه یعنی 15 کیلو !
مشکل اینجاست که بصورت شانسی هر وقت کانکت میشم یکی از این دو آی پی انتخاب میشه و بیشتر هم همین 217 هست که نمیدونم چیکار کنم .
این چند روزه خودم رو کشتم بره روی آی پی 94 نمیره و روی همین 217 هست که سرعت دانلودش 15 کیلو هست .
بنظرتون مشکل از چیه ؟
امشب تست میکنم !نقل قول:
سلام
دوستان بنده از سرویس Eco 512 شاتل در یزد استفاده میکنم ...
بنده هم از مشکل افت سرعت در ساعات دانلود شبانه رنج میبرم ...
با پیگیری هایی که خودم کردم به این نتیجه رسیدم :
وقتی به اینترنت کانکت میشم اگه Clinet Ip : 94.xxx.xxx.xxx باشه سرعت دانلود عادیه یعنی حدود 60 الی 70 کیلو بایت در ساعات دانلود
ولی اگه Clinet Ip : 217.xxx.xxx.xxx باشه سرعت دانلود در این ساعات افتضاحه یعنی 15 کیلو !
مشکل اینجاست که بصورت شانسی هر وقت کانکت میشم یکی از این دو آی پی انتخاب میشه و بیشتر هم همین 217 هست که نمیدونم چیکار کنم .
این چند روزه خودم رو کشتم بره روی آی پی 94 نمیره و روی همین 217 هست که سرعت دانلودش 15 کیلو هست .
بنظرتون مشکل از چیه ؟
من الان با 94 کانکت هستم !
پی سی رو خاموش نمیکنم تا شب (البته اگه دی سی نکننم)
خبرشو میدم !
من یه زمانی همین مشکل شما رو تو کرمان با پارس آنلاین داشتم آیپی 217 مال مخابراتهنقل قول:
اگه شرکت از دیتا خودش بهتون اینترنت بده رنج آیپی خودشو میگیرید و عکس ف.لت.ینگ.ون هم مخصوص همون شرکته ولی اگه دیتا مخابرات بده همون نوشته دسترسی... میاد
اون موقع ها که من از پارس آنلاین تو کرمان سرویس داشتم وقتی دیتا مخابرات میدادن سرویس افتضاح میشد آیپیش مجازی بود تو هر سایتی میرفتی نمیتونستی دانلود کنی
سرعت افتضاح میشد
کلن دیتا مخابراتو بدن یعنی دارن دزدی میکنن... چون پهنای باند کمتری تو شبکه شیر میکنن.
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
بچه های آرت وان امروز سرعتتون با تغییر محسوسی مواجه نشده احتمالاً؟