درود
دوستان چطور میشه کواک dls 1073 اصلی رو تشخیص داد؟
غیر اصلی خیلی زیاد شده
درود
دوستان چطور میشه کواک dls 1073 اصلی رو تشخیص داد؟
غیر اصلی خیلی زیاد شده
کسی میدونه در صورت کم بودن صدای میانی (بلنگوی خربزه ای) در کنار صدای زیر (سوپر توییتر) چه راهی به جز تنظیمات اکولایزری برای جبران صدای میانی هست؟
سلامنقل قول:
پخش رو من آشنائی ندارم.
برای امپ هم یه 6604 پایونیر کافیه.310 تومن.
برای جلو هم اگر یک جفت 1044 بگیری صدا بهتر میشه.
هلیکس هم خوبه کیفیت خوبی داره ولی حجم بیس کمی داره..اگر اهل بیس و کوبش هستی به کارت نمیاد.نقل قول:
پخش X10 هم فقط مدیا هست اگر CD نداری میتونی از اون استفاده کنی.ولی خب پخشی مثل X400 نمیشه.مسلما کیفیت صدای بهتری داره x400
سلام امیر جان ببخشید الان پستت رو دیدم. خب به سلامتی تهیه کردی. صدا خوبه راضی هستی؟نقل قول:
براتون میگیرم 227 تومن. قیمت فروشش بالاتره.آمپ هم اگر 5602 بگیرید صدای خیلی قوی و خوبی بهتون تحویل میده.اگر قراره بعدا اسپیکر اسضافه کنید یه چهار کانال بگیرید مثل 9604.نقل قول:
5602 رو براتون 315 و 9604 هم 600 میتونم بگیرم.
تا جائی که میدونم DLS کلا وارد نمیشه. لذا اگر روی کارتنش لببل گارانتی زاب (یه لبل مشکی رنگه) خورده باشه احتمالا از سریهای قدیم هست. در غیر اینصورت ممکنه تقلبی باشه.نقل قول:
نمیشه کاری کرد. اگر ووکال با لا میخوهاید باید یک جفت میدرنج تهیه کنید.نقل قول:
بله حمید جان ، یه جفت 6963E که برای دامادمون بودو گرفتم ، در سلامت کامل هم به سر میبرن باندا . چون پول ازم نگرفت در نتیجه راضیم با توجه به این که فقط هزینه نصب دادم . بعد من فقط در حد داریوش و ابی و کلا آهنگای آروم گوش میکنم ، فکر کنم زیادم هست برام .نقل قول:
سلام امیر جان ببخشید الان پستت رو دیدم. خب به سلامتی تهیه کردی. صدا خوبه راضی هستی؟
راستش من حدود 300 تومن میتونم هزینه کنم نهایت 400 با نصب.بدون آمپ استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟ میشه آمپ رو بعدا اضافه کرد؟ شاید اواخر تابستون بتونم بگیرم.نقل قول:
اسم کاملش همینه؟ JVC CS-HX7158
من تهران نیستم امکان ارسالش هست؟
بازم ممنون :n16:
سلام
میخوام یه جفت باند بخرم برای ماشین حداکثر میخوام 200 هزینه کنم!(نو یا دست دوم)
پخش ماشین آلپاین 110 هست!آمپ هم ندارم!با این پول چی میشه خرید؟718 زیاد پیشنهاد شده و 6995 کنوود!ولی شنیدم بیس کنوود خیلی خشکه و پایونیر نرم تره!
منم میخوام بیس نرم و قشنگی داشته باشه!الان یه جی وی سی معمولی دارم!آیا بدون آمپ خروجی صدای بهتری با 718 یا 6995 نسبت به باند خودم داره یا نه فرقی نمیکنه بدون آمپ صدا بهتر نمیشه؟
6965V2 گزینه خوبیه. بدون آمپ هم صداش خوبه.718 نه نگیر صداش افت میکنه. تیوتر و میدرنجشم جالب نیست.
خب اگر با امپ نصب کنید کلا صدا و حجم صدا بهختر میشه. ولی بدون آمپ هم مشکلی نداره فقط دیستورت شدن تو ولومهای بالا هست که باید خیلی صدا رو بالا نبرید تا به هم نریزه.نقل قول:
بله مدلش همین هست.
براتون با تی پاکس میدم ارسال کنند.
6995 کنوود چی؟نقل قول:
من داشتم کنوود 6995نقل قول:
عالیه توی رنج قیمتش حتی بهتر از 6975 اصلی
اینم کلیپش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از راهنماییتون!نقل قول:
فقط بدون آمپ جواب میده؟یا نه بدون آمپیلی برم سراغ باند های معمولی
بدون آمپ صدای خیلی خوبی نمیدن . نکه بد باشن ولی صداشون در نمیاد در اصل .نقل قول:
ضمنا با آمپ باند 7158 جی وی سی سر تر از 6995 کنوود هست . شخصا تست کردم . هم از لحاظ بیس ، هم میدرنج ، هم شفافیت صدا ، هم پرتاب صدا .
البته باند 6995 هم باند خوبیه اما بشدت جیغه !
سلامنقل قول:
پایونیر بهتره بدون آمپلی بهتر درایو میشه. سنسش 93 هست.
سلامنقل قول:
پایونیر بهتره بدون آمپلی بهتر درایو میشه. سنسش 93 هست.
سلام
دیروز لوازم آقا پوریای عزیز از ناظرین محترم انجمن اتوموبیل رو براشون تهیه کردم.فقط با توجه به اینکه پخش ماشین(206)خروجی RCA برای آمپلیفایر نداره و طبق دفترچه خروجی به صورت سیم هست دنبال یک تبدیل مخصوص این کار از برند کانکشن هستم که یک طرفش ورودی سیمها و طرف دیگر خروجی RCA هست.این قطعه رو هم تهیه کنم، ان شاءالله لوازمهاشون رو ارسال میکنم به اصفهان.پوریا جان مبارکت باشه امیداورم اون صدائی که میخواهی رو بگیری از سیستم.ضمنا ماشین هم مبارک باشه:n16:
باکس P8E قیمت فروشش 540 هست 520 گرفتم.
کامپوننت E62C فروشش 470 هست 460 گرفتم.
آمپلیفایر 4 کانال MA40FX فروشش 630 هست 615 گرفتم
کابل RCA کانکشن فروشش 40 هست 35 گرفتم.
پک برق استریت هم 92 تومن.
سلامنقل قول:
ممنونم از راهنماییتون!
یه سوال دیگه و تمام بین همون 6965و 6975 کنوود کدوم بهتره؟
از لحاظ توان rms کنوود بالاتره!
کنوود
حداکثر قدرت: 550 وات
RMS توان اسمی: 105 وات
حساسیت: 88 دسیبل
واکنش فرکانس: 63Hz- 20000Hz
مقاومت: 4 اهم
پایونیر
- حداکثر قدرت صدا : 400 وات
RMS (قدرت اسمی) : 80 وات
واکنش فرکانس: 30Hz تا 22000Hz
حساسیت (1وات/1متر) : 93 دسیبل
مقاومت ظاهری: 4 اهم
خواهش میکنم.نقل قول:
کن وود 88 هست و به هیچ عنوان با پخش صدای خوبی نخواهید گرفت. مرتبا دیستورت رو داری.اگر آمپ میبندی در آینده هیچ کدوم رو نگیر. فقط 7158 یا اگر 9*6 بهتر خواستی صبر کن co 609بیاد اون و بگیر.
تو این قیمتها
بدون آمپ 6965V2
با امپ مثل 4604 یا 5602 هم 7158
حمید جان PIONEER 6975S هم داری ؟! چند قیمته !؟
سلام حمید جان پک برق 50 استریت وایرز چند قیمته ؟ وهمین طور کابل rca ?
سلام دوستان.کسی قیمت ساب گرندزیرو مدلGZRW 12D2 یا GZRW 12D4 رو داره؟خوشم اومده ازش میخوام بگیرمش.چطوره کسی صداشو شنیده؟من شهرستان 450 قیمت گرفتم.بیس نرم که خسته نکنه میخوام یعنی مثل پایونیر خشک نباشه.اگه انتخاب دیگه ای هم میتونم داشته باشم لطفا معرفی کنید
سلام دوستان
پخش kenwood x400 دارم الان پروتکت کرده. چیکارش کنم؟
چطور رفعش کنم؟
ممنون
سلامنقل قول:
امیر جان خودم که ندارم ولی خواستی برات میگیرم 140
138 تومننقل قول:
کابل RCA رو که صفحه قبل عرض کردم.
کانکشن و کلیدن 35 قابل تهیه هست.ضمنا تو پک برق استریت یدونه کابل داره.(یک جفت)
فردا براتون سوال میکنم.نقل قول:
فکر کنم دکمه ریست داره اگر نداره سر باطری رو بردارید بعد 5 دقیقه نصب کنید.اگر حل نشد ببرید خدمات شرکت.نقل قول:
از یکی از این مغازه ها پک برق استریت znx50k رو پرسیدم گفت 300 تازه rca هم نداشت
مرسی حمیدجان ممنونم ازت همیشه زحمتت میدیم داداش انشالله جبران کنیمنقل قول:
در مورد پخش x400 .
تکمه ریست پشت پنل هست ! 10 ثانیه با سک کبریت نگهش دارید حله .
اما نکته مهم برای همه کسایی که این پخشو میخرن ! باید حتما آپدیت بشه !
وگرنه وقتی روشنه ! استارت بزنی ، پخش هنگ میکنه و مشکلات دیگه اما با اپدیت کامل این مشکلات حل میشه و bass boost هم از 2 لول میشه 3 لول .
فردا طریقه آپدیت کردنشو کامل عرض میکنم . کلا 5 دیقه وقت میبره ...
پوریا جان سلام .نقل قول:
ایول بچه اصفهانی و اون سیستمی که من مد نظر داشتم رو بستی .
خیلی دوست دارم صدای سیستمو بشنوم . سیستمت ردیف شد ، مارم خبر کن بشنویم کیف کنیم ;)
راستی حیف این سیستم نیست میخوای با پخش فابریک راش بندازی ؟
یک x400 بخر ، بهترین انتخاب با 300ت هست ! اصلا هم پشیمونی نداره ! بیشتر میتونی هزینه کنی 7056 رو در نظر بگیر ... (حدود 550)
اما صدای این سیستمو باید با یک پخش خوب مثل x400 در آورد که اندازه یک پخش 500ت میرزه ...
سلامنقل قول:
قیمتش 294 هست .من با ZNX21K اشتباه گرفتم.درسته RCA نداره
خواستی من برات میگیرم.گرون نخرین بابا تا منو دارین غم نخورین.:n02:قبلا هم گفتم نمیزارم جنس گرون بخرید.البته اگر خودتون بخواهید.
مخلصتم پوریا جان. انجام وظیفه کردم.نقل قول:
در مورد نصاب هم متاسفانه کسی رو گیر نیاوردم.مهدی جان شما که بیشتر چرخیدی تو اصفهان نصاب خوب سراغ نداری به پوریا جان معرفی کنی؟
تو pm با هم در ارتباط باشید اگر کسی رو سراغ داری.
مهدی جان پوریا خان 8019 دارن ولی با بلوتوثش ظاهرا اونقدر که با این پخش راحت هستن با اون نیستن وگرنه که من هم گفتم اون و ببندهنقل قول:
در هر صورت اگر ببینیم صدا اونی که باید باشه نیست مجبور به تعویض با 8019 هستن
حمید جان اصل و فرع هم داره این پک های برق ؟ میشه تشخیصش هم داد ؟نقل قول:
یک قیمت گیج 8 ، 4 ، 2 بهم میدی ؟
و اینک سیم و ... رو بطور جدا بخرم گرونتر در میاد ؟!
در مورد نصاب هم چشم .
چرا ؟ بلوتوث پخش بد کار میکنه یعنی ؟
من یه جفت باند پایونیر 6994 دارم.پیشنهاد میکنین آمپلی فایر اضافه کنم یا باند رو عوض کنم؟
فعلا چون قصد خرید ندارم بودجه ای مد نظر ندارم.
نه بعید میدونم.کلا اصل باید باشن.البته استریت و منظورمه.استرینگر چرا تقلبی داره.در هر صورت من از عامل فروش مستقیم شرکت میگیرم برای بچه ها و 100% اورجینال هست.نقل قول:
8 نداره 7 گیج داره که میشه ZNX10K که 92 هست و گرفتم برای پوریا
4 هم که ZNX21K هست 138
2 هم نداره
0 داره که ZNX50K هست اونم 294
فعلا هیچ کاری نکن.هر موقع پول دستت اومد اونوقع بفرمائید تا عرض کنیم.نقل قول:
سلام دوستان من رو پرایدم چند وقتی هست که یه جفت باند پایونیر 6995 بستم و بقیه باند های فابریک خود ماشین رو برداشتم. الان میخوام ببینم میتونم باند های فابریک رو سینه ماشین رو نصب کنم ؟به رادیو پخش و باند ها اسیب نمیزنه؟ رادیو پخشم چهار کاناله هست و آمپلی فایر ندارم
خیلی ممنون چشمنقل قول:
والا پخش حرفه ای دارم کنوود هست مدل ۸۰۱۹ که خود آقا حمید عزیز زحمت کشیدن و برام فرستادن
برای تعویض پخش یکسری مشکلات هست که خدمتتون میگم
۱- سیستم بلوتوث فابریک بسیار عالی و کامل هست . من عادت دارم با آیفون و بلوتوثش موزیک پخش کنم . کنوود هم بلوتوث داره منتها مشکلش این هست که نمیشه ترک رو با خود دستگاه عوض کرد یا لیست آیپاد رو بالا بیاره هرچی خواستی انتخاب کنی . درضمن روی پنل هم هیچ اطلاعاتی از خواننده نمینویسه . خیلی هم دیر کانکت میشه . این در حالیه که فابریک بسیار عالی عمل میکنه و خیلی توی این موارد ازش راضیم .
۲- در صورت تعویض پخش پنل وسط داشبورد از کار میوفته و یکسری از امکاناتش مختل میشه مثل نمایش سنسور دنده عقب و نمایش اصلاعات موسیقی . فقط میشه با اتصال دادن سیماش ساعت و کامپیوتر سفری رو روشن نگه داشت بقیش از کار میوفته
1.پوریا جان پخشت رو حتما آپدیت کن ! ضمنا شما که آیفون داری ، با کابل گوشیو وصل کن تا تمام این امکانات هم داشته باشی .نقل قول:
2.خوب یک مقداریشو از دست میدی ، اما میتونی با نصب اینترفیس ، ریموت روی فرمون رو فعال نگه داری .
در مورد آپدیت پخش کننود x400 که البته برای بقیه پخش ها هم میشه استفاده کرد ، فقط باید فریمویر مربوط به هر پخش رو دانلود و استفاده کرد .
محتوای مخفی: آپدیت پخش x400
مطلب رو از یکی از پست هایی که زیر محصول تو سایت دیجی بود ، کپی کردم ، با احترام به حق نویسندش .
کاملا تست شده و جواب داده .
شما اگر دوست داری یک صدای کم تو استیج جلو داشته باشی ، نصب کن ، بعد تو تنظیمات با فیدر مناسب کاری کن تو ولوم های بالا صداش خراب نشه .نقل قول:
سلام دوستان من رو پرایدم چند وقتی هست که یه جفت باند پایونیر 6995 بستم و بقیه باند های فابریک خود ماشین رو برداشتم. الان میخوام ببینم میتونم باند های فابریک رو سینه ماشین رو نصب کنم ؟به رادیو پخش و باند ها اسیب نمیزنه؟ رادیو پخشم چهار کاناله هست و آمپلی فایر ندارم
بعدم هیچ مشکلی برای مواردی که گفتید ایجاد نمیکنه .
سلام دوستان
می خواستم یک پخش بگیرم
بین ین دو مدل گیر کردم میشه راهنماییم کنید
Pioneer MVH-X175UI
یا
Kenwood KMM-X10
درضمن سیستم معمولی بدون امپ با دو باند 6962
ممنون
حمید جان فیدر تنظیمات پخش من در میانه ی نمودار است. بلندگوهای سکوی جلو هم قطع هستند. آیا میتونم با تنظیمات فیدر، صدای میانی خریزه ای های سکوی پشت رو بیفزایم؟
نقل قول:
درود
به شدت x10 کنوود توصیه میشه
به دلایل زیر:
صدای 24 بیتی واقعی
امپلی فایر داخلی فوق العاده
کیفیت ساخت بالاتر
سلامنقل قول:
اگر قطعه پس چرا رو وسط گذاشتی؟
کلا با این کار نمیشه یه فرکانس رو افزایش یا کاهش داد.
اگر اکولایزر خو داره فرکانسهای حدود 800 رو افزایش بده.
ولی کلا اکولایزر صدا رو خراب میکنه.
سلام اقا حمید
میگم میشه یه توضیح کامل وجامع بدین که برند های راکفورد با هیلکس با پاور ساند از چه نظر ودر چه چیزهایی فرق دارن ؟؟؟فرقشون تو این محصولاتشون(تویتر بامیدرنج یا میدبیس)
سلام خدمت دوستان به خصوص حمید جان که مثل اینکه اینجا همه کارس
آقا من طی این 3 4 روز میخوام یه سیستم واسه ماشین بگیرم
سیستمم میخوا کیفیتی باشه اصلا با این سیستم بلند حال نمیکنم خیلی رو مخ
حالا سوالم از شما
با 600 700 چی میشه جمع کرد؟؟؟
با توجه به تحقیقات خودم
باند میگن اینفینیتی یا هرتز یا dsl یا آلپاین
البته یه سایت هست که خیلی هم از هلیکس تعریف کرده ولی من نمیدونم خوب هست یا نه
آآمپیلی هم که اصلا سر در نمیارم واسه همین گذاشتم یه چیزی که باند ساپورت کنه ولی خیلی بالا نباشه چوان اهل اضافه کردن ساب نیستم
ور در آخر به نظر شما لازم که باند تو در عوض کنم با نه
ماشین هم 405
ممنون یشم یه چیز خوب معرفی کنید
ضبط هم پایوننیر 3550ui که فک کنکنم مشکلی داشته باشه
سلام .نقل قول:
پخشتون پخش بدی نیست ، معمولیه ، بنظر من عوض کنی ، صدای بهتری میگیری . چون اصل صدا رو هدیونیت میده .
من پیشنهادم : helix e69x + sony 502amplifire + headunit x400kenwood هست .
مرسی از پاسخ شمانقل قول:
البته منتظر جواب آقا حمید هم هستم
اول بگم که من اگه بخوام الان پخش عوض کنم کلا 400میمونه تو دستم که دیگه هیچی نمیشه باهاش گرفت
سوالم اینه همین ضبط که میفرماید بااین معمولی بودن کار منو راه نمیندازه(منظرم اینه حتمی باید عوض بشه یا باشه هم مشکلی نداره؟؟؟)
چند صفخه قبل یکی از دوستانم میخواست همین هلیکس بخره که منصرف شد
که فک کنم به دلیل بیس این مدل بوده
حالا به نظر شما اگه من همین هلیکس با یه جفت باند تو دری هلیکس بندازم(حالا شرکتم فرق کرد مهم نیست)این مشل بیس پایین میتونه رفع کنه یا بازم با این مشکل دارم؟؟؟
البته نمیدونم باند جلو 405 چند شما میدونید؟؟؟فک کنم 13 باشه
اگر نظر شما به رفع بود چه آمپیلی بگیرم که هم باند های در درایو کنه و هم باند های عقب
ممنون
درود دوستان عزیز:n40:
یادش بخیر یه زمانی عضو فعال این تاپیک بودیم:n33:
یه سیستم می خوام هزینه تا 1.5 جا داره حالا یکم بالا و پایینش مشکلی نداره.
چون ماشین 111 هست به کل بیخیال استیج جلو هستم:n35:
کواکسیال رو بیشتر از کامپوننت میپسندم آخه حجم صدای کامپوننت راضیم نمی کنه هر چند کیفیت کامپ خیلی بیشتره.البته کواک هم که می گم منظورم jbl t696 limitted و hertz hcx 690 هست یا سری کاپا اینفینیتی که اون 2 تای اولی تغضیشونم پر خرجه.
این محصولات هلیکس هم تعریفشون رو زیاد شنیدم مخصوصآ آمپ و سابشو.
پخش هم بین کنوود 7056 و 8019 با پایونیر 9650 موندم.حیف p80 یه خورده گرونه خیلی ازش خوشم میاد.
میمونه تجربیات و نظرات شما عزیزان:n11: