سلام بر دوستان
مدتی بود نمیومدم اینجا
من 1 مگ دارم خط 5
روزها 120 130 تا سرعتمه
شب جدیدا خبر ندارم
Printable View
سلام بر دوستان
مدتی بود نمیومدم اینجا
من 1 مگ دارم خط 5
روزها 120 130 تا سرعتمه
شب جدیدا خبر ندارم
شرمنده اشتباه نوشتم، منظورم مبین نت بود..نقل قول:
حالا نامحدود که گفتی 8صبح تا 8شبه، یعنی باقی ساعت هارو نمیشه دانلود کرد؟!! یکم توضیح میدی چجوریه؟!
باقی ساعت ها اینترنت قطعه !نقل قول:
واسه همین من اندیشه رو نگه داشتم . :n02:
البته سرویس های محدوش محدودیت زمانی ندارند .
این هم گراف از سرویس 2 مگ همین الان »
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 نامحدود اندیشه
مرکز 5
افتضاح!!!
بیشتر شبیه سیگنال نویزه تا دیتا!!
سرویس 256 نامحدود اندیشه سبز خزر.خط 727 .
اندیشه و این هم پایداری محاله ... محاله ... محـــــاله ... :n02:نقل قول:
درود اینم وضعیت جدید اینترنت من:
لاهیجان مرکز3-512 محدود 6GB اندیشه سبز خزر- به دوستانی که دانلود شبانه خوبی میخوان همینو پیشنهاد میکنم البته مواظب ترافیکتون باشید نپره 2 راه دارین(البته شاید قبلا تو این تاپیک اشاره شده ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه):
1- اگر میخواهید تا 7 صبح دانلود کنید و کاملا بهره ببرید اشکالی نداره فقط راس ساعت 7 سریعا مودمتونو خاموش کنید و حداقل 20 دقیقه نیم ساعت بعد روشن کنید.(این هنوز جوابگو هستش البته فعلا)
2. اگر امکانش نیست 7 صبح مودم رو خاموش کنید مثلا خوابیدین و سیستم داره دانلود میکنه طوری تنظیم کنید که 6 ونیم صبح دانلودتون تموم بشه و دیسکانکت بشه سیستم و سیستمم خاموش بشه. یعنی بدون اینکه لازم باشه مودمو خاموش کنید.
اگر این کارا رو انجام بدین تقریبا محاله حجمتون بپره(ویرایش چند ساعت بعد: محال ممکن میشود توسط شرکت مفخّم اندیشه:n02:)
کلا وضعیت من خوبه فقط یکی دو ساعت ابتدایی دانلود شبانه نوسان بالایی داره!
ضمنا تست trace هم گرفتم مسیرم انگاری از آذربایجان میگذره.:n06:
دمت گرم چطوری شب راحت دانلود میکنی؟؟؟ یعنی سرعتت 170 میرسه؟!!نقل قول:
من که 1مگ حجمی دارم شب سرعتم افتضاحه!
آره شب هم سرعتش تا حدود 170 میره یعنی یا 168 یا 169 یا حتی 171نقل قول:
عکس همین الان گرفتم:
همونطور که گفتم یکی دو ساعت اول نوسان زیاده بعدش کم میشه!
از ساعت 1 تا 7 بالای 3 گیگ(معمولا3.3 گیگ) دانلود میکنم. نمیدونم برم ماه دیگه 1024 بگیرم یا نه؟!:n09:
لاهیجان انگاری وضعش بد نیست لااقل منطقه ما بد نیست.
درصورتی که این سرویس در مرکز 3 نوسان شدید و واقعا عذاب آور وجود داره:n03: (این ماه از اندیشه جمع میکنم)نقل قول:
سلام
من به شخصه اصلا از اینترنت مخابرات(2020) راضی نیستم یا نبودم چون تازه جمع آوریش کردم.5 ماه داشتم 256 نامحدود.ماه اول عالی بود(نسبت به سرویست نامحدود) یعنی سرعت دانلودم 100kb/s بودش!ماه بعد شدش kb/s10 و دوباره ی ماه شد kb/s100 و باز شدش 10 و ماه آخر فکر میکنید چند بود سرعتم؟؟
باورتون نمیشه 3kb/s با idm و 1kb/s با نرم افزار torrent!!دایال آپ 6 هست آخه بابا!!دردمو ب کی بگم؟؟
انقدرم زنگ زدم به "رسیدگی به ثبت شکایات"شون و کسی حتی پیگیری هم نکرد گفتم واقعا باید جمعش کرد!!
من 5 سال اینترنت اندیشه رو داشتم.نمیگم عالی بودش ولی قابل تحمل بودشم.
خلاصه از من به شما نصیحت برادرانه=مخابراتو بیخیال شو برو همون دیال آپ بگیر ک سرعتش نسبت به اینترنت مخابرات عالیه آقا عالی!!:n01:
بچه ها چی بگیرم الان؟خطه 8 هستم و نامحدود میخوام.یکی میگه شاتل و یکی میگه پارس وی ,نمیدونم رو خط 8 کدوم شرکت خوب جواب میده!اندیشه سبز هم که کلا" بوسیدم گذاشتمش کنار.
سرویس 256 نامحدود اندیشه سبز خزر.
پورت اندیشه.مرکز 727
من مرکز 883 هستم و از اندیشه سرویس گرفتم...یه ماه اول خوب بود سرعتم ولی از ماه دوم یکی دوبار قط شد سرویس که زنگ میزدم میگفتم مشکل از کانفیگ مودم هست...
من قبلا تو مرکز 224 سرویس داشتم وکانفیگ هم بلدم...
جالبه الان هرکار میکنم مودم کانفیگ نمیشه...چه 8/35 چه 0/35... آخر سر بزور از طریق سی دی که با مودم بود و برنامه ای توش بود تونسم کانفیگ کنم ولی سرعتم افتضاح هست...نوسان شدیدی داره و بین 0 تا 10 هست...(سرویسم 128 نامحدود هست)... با یه مودم دیگه هم امتحان کردم بازم کانفیگ نمیشه!!!! البته من از pppoe استفاده میکنم
کسی تو این مرکز مشکل سرعت داره؟ البته شبا که میذارم لینکارو سرعت طبیعی میشه!!!ولی دوباره از 8 -9 صب سرعت نوسان شدیدی داره!!!
برای مرکز 883 دوستان کدوم شرکت رو پیشنهاد میدن؟؟
آقا چیزی که فکرشو نمیکردم به سرم اومد دانلودو 6ونیم صبح متوقف کردم بدون اینکه مودمو خاموش کنم ولی بالای 1000 مگ از حجمم کم کرد الان حجمم منفیه خدا بگم چیکارش کنه اندیشه رو نذاشتن جوهر نوشتم خشک شه :n04::19: والا بعید نیست مودمم خاموش بشه اینا حجم کم کنن:n24:
بله دوست عزیز اندیشه تو مراکز 8 و 3 و 5 دچار نوسان سرعت هستش خصوصا مرکز 8 خیلی شدید تره!!نقل قول:
ظاهرا قراره حل بشه اما شما خیلی باور نکن..
من پیشنهاد میکنم برین سراغ های وب.حالا چه محدود میخواین چه نامحدود.خوشبختانه مرکز شما جز 3مرکزی هستش که تو رشت پوشش میده.
مرسی دوست عزیز راستش من دانلودم خیلی بالاست و حجمی برام جواب گو نیست...نامحدود سرعتش تا 30 باشه حله...قبلا مرکز 224 سرعتم 30 بود... این دو شرکت فک میکنید نامحدودش تو این حدودا هست؟نقل قول:
دوست عزیز به شما هم هاو وب رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
در جمع کردن سرویستون از مخابرات لحظه ای درنگ نکنید که موجب پشیمانیست..!!
از نامحدود هاو وب استفاده کنید.256 قیمتش ماهی 42000 تومنه.نقل قول:
البته چون مدت زیادی نیست که به گیلان اومده هنوز اینجا کسی تستی ازش نذاشته اما ظاهرا همجا سرویس خوبی داره میده.
اگه مرکز 5 هم داشت من تو جمع کردن اندیشه معطل نمیکردم!
دوست خوبم این چیزا واسه مشترکین اندیشه کاملا طبیعیه!نقل قول:
اگه جز این میشد باید تعجب می کردیم!!
البته به نظرم یه تماس با پشتیبانی بگیرین شاید حجمو بهتون برگردوندن، کار از محکم کاری عیب نمیکنه..!
یبار واسه من قیلا اینطوری شده بود بهشون توضیح دادم حجمو برگردوندن بهم.
اوضاع اینترنت خراب
فقط تایم اوت :n24::n23:
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=215ms TTL=42
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=196ms TTL=42
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=242ms TTL=42
Request timed out.
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=213ms TTL=42
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=210ms TTL=42
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=212ms TTL=42
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=211ms TTL=42
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=216ms TTL=42
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=241ms TTL=42
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=238ms TTL=42
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=239ms TTL=42
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=214ms TTL=42
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=205ms TTL=42
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=241ms TTL=42
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=201ms TTL=42
Request timed out.
زنگ زدم بازم همون حرفای تکراری رو میزنن آپدیت سیستم و آنتی ویروس و ... تنها چیز جدیدی که گفت این بود که مودمو بیار اینجا تنظیمات امنیتی قوی روش اعمال کنیم!آخه هر دفعه هم یکیشون گوشی رو جواب میده هر کدومم یه چیزی میگن مگه من مسخرشونم که هی میگن این کارو کن اون کارو کن آخرشم هیچی به هیچی! تا الان باهاشون محترمانه برخورد کردم ولی صبر هرکسی حدی داره آخه توی 26 روز بالای 2 گیگ حجممو خوردن یه آبم روش:n28: سعی میکنم بهشون ثابت کنم حجمم الکی کم شده تا حجممو برگردونن اگه برگردوندن که هیچی اگر نه شرکتمو عوض میکنم. های وب خوبه تو لاهیجان؟نقل قول:
راستی بهشون ثابت کردی حجمتو برگردوندن یا توضیح شفاهی؟ چون اینا که من میبینم...
طبیعیه...نقل قول:
کل ایران همین وضعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: پینگ
سرعت دانلود نامحدوداش چنده دوست عزیز؟ محدوداش چطور؟نقل قول:
به نظرم عمدیه.مشکل پهنای باند و ... همش کشکه. شما نگاه کن از ماه خرداد به این ور رو .یه روز آب خوش از گلومون پایین نرفته.همه هم که میدونیم مخابرات دست کیه.عین یه انتقام گیری:n21:نقل قول:
از ساعت 1 وضعیت اندیشه خراب شد.
تایم اوت بسیار بالا . و سرعت هم کاهش پیدا کرد.
لنگر کشتی خورد فکر کنم.
چیزی که واسه شما میگم مال یکی دو سال قبله..اون موقع ها حجمی میگرفتم و شبا میزاشتم واسه دانلود..نقل قول:
معمولا حواسم بود قبل از اینکه سیستم رو تنظیم کنم چک میکردم که چقد حجم واسم مونده..یبار صبح که پاشدم دیدم همون 1گیگ تورنت که دانلود شده بود از حجمم کم کرده بودن..
زنگ زدم قسمت فنی ( کلا خانوم های قسمت امور مشترکین رو بیخیال شین!!) با یه آقایی صحبت کردم که متوجه میشد چی دارم میگم ( این نکته ی خیلی مهمیه!! )
خلاصه گفتم شب قبل ساعت 1 فلان قدر حجم داشتم سیستمم تنظیم کرده بودم 6:55 خاموش شه که خاموش هم شده..الان میبینم 1گیگ که دانلود کردم از حجمم کم شده..
طرف هم چک کرد دید همه حرفام درسته 1گیگ به حجمم اضافه کرد.
در ضمن شما نرم افزار NetLimiter رو نصب کن تا ببینی چه برنامه هایی رو سیستمت با اینترنت تبادل دیتا دارن.
گفنم که هنوز کسی اینجا تستی ازش نذاشته اما همه استان ها داره خوب کار میکنه.نقل قول:
یعنی تعریفشو زیاد شنیدیم!! حالا یکی باید تست کنه ببینیم واقعا چطوره..
سلام
دوستان شما هم مشکل سرعت دارین امروز؟
خط 5 1 مگ اندیشه
شاتل سرویس نامحدود128 بگیر تا 100 بهت سرعت میده البته محدودیت دانلود داره اگه دانلود بازی طرفش نرو هرچند درحال حاضر بهترین گزینه همینه منی که این ماه اندیشه گرفتم اینقدر داغونه که میخوام سرویسم تموم شد برگردم شاتل...نقل قول:
امروز دیگه اندیشه خیییییییییلی داغونه!!!
یه گوگل رو به زور باز میکنه!
سرعت بین 0 تا 20 نوسان
تایم اوت
اه اه اه اه... اه :19:
باپشتیبانی حرف زدم اعتراف کردن داغونه:n02: یه هفته نیست اومدم اندیشه میخوام جمع کنم:n14:نقل قول:
256 نامحدود اندیشه!!!
مرکز 5 خراب شده..
یکی به من بگه این اسمش چیه واقعا؟!!
فکر کنم لنگرو بد انداحتن .:n02:
ای کاش اوضاع اینترنت اینطوری بود...
من امروز درخواست جمع آوری مخابرات رو فکس کردم. تماس گرفتم با اندیشه رودسر و اون می گفت پورت های خودشون مشکلی ندارند و مشکل برای یوزرهای مخابرات هست. حالا یه سؤال برام پیش اومده. اونم اینکه این مشکل فقط برا رشت هست یا همه شهرهای استان مشکل دارن؟ چون به حرف پشتیبانی که خیلی اطمینانی نیست.نقل قول:
از ساعت 11 تا الان دارم سعی میکنم بیام اینجا ولی لعنتی اصلا هیچ صفحه ای نمیتونه وا کنه:n27:
امروز زنگ زدم به 2020 گفتم که 4 شنبه درخواست جمع آوری دادم طرف گفت که فعلا به درخواستهای جمع آوری بخاطر کمبودن سرعت عمل نمیکنیم چون تا امشب یا حداکثر فردا سرعتها درست میشه:n04: بعد به من میگه شما 3 یا 4 روز استفاده کن اگه سرعت خوب نبود زنگ بزن بگو جمع آوری کنیم:n01:
من حالا تا فردا صبح وایمیستم اگه درست نبود میگم جمع آوری کنن نامردا
گروگانت گرفتن:n02: باید حضوری بری داداش البته امیدوارم سرعت ها اوکی بشه :n11: همه ما که 3 ماهه بزودی شنیدیمنقل قول:
فکر نکنم فقط رشت باشه. حداقل لنگرودم که اینجوریه. بقیه شهرها رو نمیدونمنقل قول:
سلام. سرعت به طرز فجیعی پایینه! اندیشه دیگه باید جمع کنه بره.نقل قول: