خبر فوری تر :
شرمنده همتون لطفا رقصیدن رو رها کنید و برید دنبال همون گیتار شماعی زاده بگردین چون من اشتباه کردم گویا این گیتار شادمهر عقیلی بوده !!!
Printable View
خبر فوری تر :
شرمنده همتون لطفا رقصیدن رو رها کنید و برید دنبال همون گیتار شماعی زاده بگردین چون من اشتباه کردم گویا این گیتار شادمهر عقیلی بوده !!!
های خوشگله که به دستور اندی باید برقصی
.
.
.
بسته دیگه توهم چقدر سبک هستی ، رقاصی هم حدی داره
علی دایی ممکن است روزی از تیم ملی...........؟
1.: پول بیشتری بخواهد
2. این همه بار را برداره ببره یه جای دیگه
3. بخواهد که بیشتر به عنوان تماشاچی در زمین حضور داشته باشد
4. هر سه مورد
میدونی فرق تو با راه چیه؟ راه رو باید بری تا به آخرش برسی، اما تو خودت آخرشی
قلب فقط قلب فاتی، عشق فقط عشقه لاتی، رنگ فقط شکلاتی، 6 ماه تو حبس بی ملاقاتی؛ فکر نکنی گنده لاتیم، ما فقط خاطر خاتیم!
همشهری گرامی همان طور كه مي دانيد سرشماری عمومی هر ده سال یکبار در ایران برگزار می شود. وامسال هم سال برگزاری سرشماری است.پس خواهشمندیم یک عدد به عدد بالا اضافه کنید و آن را به نفر بعد بفرستید.
102563
.
.
.
یكی به عدد بالا اضافه كن واسه نفر بعد بفرست.( با تشکر:مركز آمار اسکل شدگان)
نصفه شب:
الو سلام ببخشید می دونم الان بد موقع هستش که مزاحمت شدم فقط خواستم بپرسم ایران که نفت صادر می کنه . بشکه ها شو پس می گیره یا نه؟
دیشب خواب دیدم اونم چه خوابی... حالا گوش کن تا تعریف کنم
خواب دیدم مردیم و داریم میریم بهشت... توی راه تو خسته شدی و من کولت کردم... سر پل صراط که رسیدیم من خسته شدم و تو منو کول کردی... دم در بهشت که رسیدیم نگهبان گفت خرت رو ببند دم در و بیا داخل!
یکی مثل پاستور میکروب رو کشف کرد،ادیسون برق رو اختراع کرد،انیشتین علم رو متحول کرد،اون وقت تو منگل فقط بشین اس ام اس بزن،جوک بگو یا آف بزار آخه سریش مگه تو کار و زندگی نداری؟
عزیزم چرا ناراحتی؟کسی تو رو تحویل نمی گیره؟وقتی جمله های پایین رو خوندی به ارزش خودت پی می بری
بی زشتی زیبایی معنی نداره
بی نفهمی فرزانگی معنی نداره
میبینی !!!؟
دنیا به تو احتیاج داره