مصاحبه با Mark Rein مدير Epic Games
به گفته ي eurogamer اگر Cliff Bleszinski چهره Epic Games باشد ، قطعا Mark Rein صداي آن است.
سايت eurogamer به تازگي در Develop Conference اي در Brighton مصاحبه اي با Mark Rein مرد اول Epic Games كرده كه بسيار جالب شده و همچنين بسيار بسيار خنده دار.اين مصاحبه خيلي ريز بينانه و حرفه اي انجام شده كه با سوالها و پاسخهاي حرفه اي و تفكر برنگيزي همراه است.
از محتويات و مطالب جالب اين مصاحبه مي توان به بررسي موتور قدرتمند Epic يعني Unreal Engine 3 و خريداري شدن ID و Gears of war 3 و همچنين Natal و.... اشاره كرد كه در اين مصاحبه گنجانده شده.
سلام Mark Rein . آخرين باري كه من و تو باهم ديدار كرديم E3 بود.زماني كه Project Natal براي اولين بار نشان داده شد. آيا قبلا هم Natal را ديده بودي؟
بله. و دوبازي كه در صحنه نشان داده شد با موتور ما بود. ما خيلي در مورد آن هيجان زده شديم. من خيلي طرفدار Natal هستم.كارهاي جالب بسياري است كه شما مي توانيد با Natal انجام دهيد و من خيلي دوست دارم كه درگير آن بشوم.
ما با Microsoft خيلي رابطه نزديكي داريم و قصد توسعه و انتشار تكنولوژي آنها را داريم كه در اين راستا سازندگان ديگر از موتور Unreal Engine 3 هم استفاده مي كنند. اگر مردم دوست دارند بازي جالبي را با Natal تجربه كنند بايد با من تماس گرفته و من هم آنها را با Microsoft در ارتباط مي گذارم.
آيا اين مصاحبه تبديل به تبليغ شما براي نرم افزار خود خواهد شد؟
خير.من فقط سوالات شما را راجع به Project Natal جواب مي دهم!. انجام دادن بازيها بدون كنترلر واقعا جالب است. اين امر دروازه هاي جديدي رو باز مي كند. مثلا بازيهاي EA Sports روي Wii. اين بازيها خيلي خوب هستند ولي اين چيزي نيست كه تمام بدن شما را شناسايي كند.
اگر شما بازي به آن شكل براي Natal طراحي كنيد-و من اطمينان دارم EA Sports اين كار را خواهد كرد-Natal به شما نگاه مي كند و هر آنچه شما به او بگوييد انجام مي دهد. به اضافه اينكه همه چيز در اختيار و تحت فرمان شما است... كلوب تنيس،كلاب گلف، اسلحه...
chainsaw...
... يا اسلحه اي با Chainsaw !.
من دقيقا دنبال همين موضوع بودم.وقتي شما به Project Natal نگاه مي كنيد چه فرصتي را براي Gears of war و سري هاي Unreal ميبينيد ؟
سوال سختيه.بازي هاي ما در حقيقت براي كنترلر ها طراحي شده و من مطمعن نيستم خوب روي آن كار كند يا به حالتي اصلا نياز به آن داشته باشد.
ولي فكر مي كنم مي توان كارهايي را در بخش multiplayer انجام داد. مثلا وقتي شما دست خود را بالا بياوريد Natal آن را بررسي كند و من ببينم و بفهمم كه بايد با اين نشانه نارنجك پرت كنم. ولي من شك دارم Gears of war با Natal كار كند.
آيا اين زيبا نيست كه شما با Marcus Fenix مكالمه داشته باشيد؟"سلام كار چطور بود؟"آره. خوب بود.ولي كار تويه Locust horde يه نمه بيشتر بود"
Milo Fenix؟ فكر نكنم اين چيزي باشد كه ما فكر مي كنيم. من ترجيح مي دهم با Lara Croft مكالمه داشته باشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Peter Molyneox به ما گفت كه Milo بسيار باهوش است.حتي مي تواند سياهي زير چشم شما(نشان از خستگي) را به شما بگويد.آيا واقعا مي خواهيد يك بچه 10 ساله به شما بگويد خسته ايد يا نه ؟آيا اين آينده بازيها است؟
نميدانم. ما در آينده فروش اين بازي را خواهيم ديد.چيزي كه براي من جالب است اين است كه هيچ شخصيت قابل بازي را نبينيم. من فكر مي كنم Microsoft پس از عرضه Natal به جايگاه خوبي برسد. چون آنها همه چيز را در دستگاه خود قرار داده اند.Twitter ، Facebook و فيلمهاي 1080p.
اميدوار بودم كه در مصاحبه ي امروز حرفي از Twitter و Facebook به ميان نيايد ولي مثل اينكه شما اين را غير ممكن كرديد.
ببخشيد. من همچنين كارهايي كه آنها براي روابط مخاطبان مي كنند را دوست دارم.اجرا كردن و ديدن فيلمها با تكان دادن دست خود. من همچنين شنيده بودم Bill Gates گفته بود:"اوه. شما در آينده از Natal در دفتر كاري خود هم استفاده مي كنيد"
در مورد كنترلر جديد Sony چي فكر مي كنيد؟
آنها هم خوب هستند.ما بازيهايي كه از هردو آنها ساپورت مي كنند را هم در آينده خواهيم ساخت.
چه كسي بين Project Natal و كنترلر جديد Sony پيروز بود؟
اگر اين نبرد را به يك kickboxing تشبيه كنيم. من مي گويم Microsoft. به اين خاطر كه اين مي تواند ضربه شما را ببيند ولي سوني... چگونه مي خواهيد ضربه خود را با كنترلر آنها بزنيد؟
ولي شما گفتيد كه آنها(سوني) هم خوب كار كردند؟
من همچين چيزي نگفتم.نكته اينجا است كه اگر شما يك Gamer هستيد و مي خواهيد هر دو اين تجربه ها را داشته باشيد ... هر دوي آنها را بخريد.
در مورد نبرد صحبت كرديم. مي دانم كه نمي توانيد زياد دعوا و مشاجره راه بندازيد... ولي آيا Denis Dyack دوست Facebook اي شما است؟
ها ها ها ها. خير.
پس هنوز هم با هم درگيري داريد؟
نمي توانم در مورد اين موضوع صحبت كنم.!
واقعا خجالت آوره. چون هر دو شما كانادايي هستيد.مگه اين نيست كه همه ي كانادايي ها بايد هواي هم ديگر را داشته باشند؟
قبول دارم . ولي آيا نمي شود ما در امتداد هم حركت كنيم؟
ماه قبل Blizzard صحبتهايي با Microsoft در مورد Xbox بعدي داشت. آيا شما هم چنين مكالمه اي داشته ايد؟
بله. و اين Natal است. در واقع Xbox بعدي Natal است.
پس كلا اين يك Box جدا است؟
بله.. آنها همينطور گفته اند. اين يك راز نيست. و سوني هم ... چي بود اسمش؟؟ The PlayStation motion controller?
آيا نظر مشتركي در مورد Playstation 4 داريد؟
هر دو كمپاني خيلي با هوش هستند.آنها دستگاهاي خوبي دارند كه هنوز هم عمر بسياري پيش رو دارند و هردو با experience هاي جديد خود در واقع كنسول جديدي را معرفي كرده اند.
به جايگاه مالي Sony يك نگاهي بيندازيد. كاملا مشخص است كه آنها بايد در يك دوره طولاني مدت قيمت دستگاه خود را پايين بياورند.
بيايد به كريسمس سال ديگر نگاهي بيندازيم. نقطه اي كه PS3 و 360 هر دو عناوين مهم خود را دارند. و سازندگان مي دانند كه چگونه قدرت بيشتري از آن بگيرند.
كريسمس سال ديگر من انتظار دارم در فظا باشم. به نظرتون آيا بازي هست كه خيلي براي من به چشم بيايد؟
من بايد خيلي مواظب باشم كه چه چيزي را اينجا مي گويم..
آيا شما قصد داريد به ما بگوييد كه سال ديگر بازيهايي داريد كه خيلي به چشم ما ميايند؟
در آينده خواهم گفت.
بله !
بيش از نصف كساني كه Gears of war 2 را بازي كرده اند تلوزيون HD نداشته اند.
OH
فكر كنم مي خواهم بگويم كه آنها تصميم دارند به سمت تلوزيون هاي HD بروند.
يعني شما مي گويد ما بايد تلوزيون هاي خود را به HD ارتقا دهيم قبل از اينكه يك بازي درخشان ببينيم؟
نه نكته اينجا است كه بيشتر آنها تلوزيون HD ندارند پس ما هنوز آماده نيستيم كه Playstation 4 يا Xbox بعدي را ببينيم.
در مورد اين كه Activision تصميم دارد در صورت عدم كاهش قيمت PS3 ديگر آن را ساپورت نكند چه نظري داريد؟
نميدانم. نظر عجيبي بوده است.
آيا پس از آنكه آن را خوانديد به اين فكر نكرديد:"من ميدانم دليل اين كار چيست و از كجا آمده؟" يا "مي دانم چه كسي پشت پرده است؟"
مردم در مورد اين صحبت مي كنند كه "Wii با اين نسل فرار كرد." من فكر نمي كنم اين درست باشد.Nintendo پول خوبي را به جيب زد و همچنين كساني كه براي اين كنسول بازي ساختند.
به طور آشكار معلوم است كه Microsoft بازار بزرگي در زمينه ي بازيهاي third-party دارد ولي PS3 سهم خيلي كمي در اين راستا دارد. ولي همچنان مليونها كاربر وجود دارد. من مطمعنم Activision سه چهار پنچ شش مليون نسخه از Modern Warfare فروخته.
من فكر مي كنم همين كار در Modern Warfare ، Guitar Hero ، Tony Hawksانجام شده. بعضي وقتها شك مي كنم كه نكند آنها دفتر خود را روي eBayساخته اند.
فكر مي كنم از اين كه 7 يا هشت مليون روي اين دستگاه نفروشند پرر مي كنند.فكر مي كنم همانطور كه Xbox 360 سال سختي را دارد PS3 هم هينطور با مشكل مواجه باشد. و آنها بايد كاري را كه بايد انجام دهند را بكنند و سود بخش باشند. آنها استانداردهاي مالي خاص خود را دارند براي اينكه كنسول خود را بفروشند يا قيمت آن را كم كنند.
در مورد خريداري شدن ID Software توسط Bethesda چه نظري داريد؟اين قضيه چقدر براي Bussines كاري Engine شما خطر ناك باشد ؟
فكر نمي كنم خطري در كار باشد.آنها دو شركت بزرگ خوب بودند كه در كنار هم ديگر قرار گرفتند و اين خيلي خوب است.كاركنان Bethesda خيلي باهوش هستند و بازيهاي بزرگي ميسازند و همينطور ID. پس پاسخ من به اين موضوع اين است"اوه.اين فوق العاده است".CEO شركت Bethesda در واقع دوست من است و من به آنها تبريك مي گويم.
بله خيلي زيبا است.آيا اين قرار داد به معني قوي تر شدن رقيبهايي همچون Doom Engine و id Tech 5 را نميدهد؟ و اين كه آنها يك ناشر قوي هم در پشت خود دارند.
تو بايد از آنها در مورد نقشه هاي آينده خود سوال كنيد. Bethesda روي خواصيت هاي علمي كار تمركز كرده.بازيهاي بزرگ و خدمت به Fan هاي آنها. من نديدم كه آنها خيلي راجع به engine business جدي باشند.
ميدانم كه نمي توانيد بازي را تاييد كنيد يا در مورد آن توضيح دهيد. ولي بگذاريد اين سوال احمقانه را بپرسيم... چه زماني Gears of war3 را خواهيم ديد ؟
ها ها.. Gears of war چي ؟
Gears of war 3. شما يك بازي شوتر موفق در طي يك دوره كوتاه ساختيد كه نامش Gears of war بود. يادتان مي آيد؟
ميدوني ما هنوز داريم روي Gears of war 2 كار مي كنيم. درسته؟
نه. Gears of war 2 در نوامبر سال پيش عرضه شد. كسي به شما نگفته ؟ آيا آنها به شما گفته اند هنوز روي اين بازي كار كنيد؟
ما بازي را Update مي كنيم و DLC عرضه مي كنيم.
بله. كسي به آن اهميت نمي دهد. كي Gears of war 3 خواهد آمد؟
ما در آينده Dark Corners pack را خواهيم داشت.
آيا اين اسم رمز Gears of war 3 است ؟
نه اين يك pack است كه ما تاييد كرده ايم و خواهد آمد. ما هنوز كارهاي زيادي با Gears of war 2 داريم.
در مورد Gears of war 3 چطور؟
چيزي در موردش نشنيدم.
آيا داريد مي گويد كه هيچ كاغذ يا ايميلي راجع به Gears of war 3 در دفتر خود نداريد؟
خوب. شايد Gears of war در آنجا باشد يا شايد هم عدد 3 اي داخل ايميل باشد. ولي مسلما نوشته : " بيا در ساعت 3 راجع به Gears of war 2 صحبت كنيم"
شما بايد هرچه سريع تر بازي را آغاز كنيد مي دانيد چون بالاخره اين بازي نوامبر امسال خواهد آمد و شما چند ماه بيشتر فرصت نداريد. بگذريم... CliffyBچطوره؟ راستي ديگه اون دوست نداره اينطور صدايش كنيم. درسته ؟
مردم نسبتا اين را مي گويند. او با شخصيت عمومي خود حال مي كند.
خب بله.او گوشواره اي از جنس الماس دارد و يك آرايشگر مو Bon Jovi.
من اين كار را مي كنم چون كار من است. و Cliff در مجامع عمومي كار مي كند. او روابط خود بين Fan ها را دوست دارد.يك كسي بودن چيزي است كه او وافعا درش خوب است. او چهره اي بزرگ براي Bussines بازي است و من فكر مي كنم او از اين بابت خوشحال است. او اهميتي نمي دهد كه چي صدايش كنيد.
من فكر مي كنم هر كاري را كه ما در كنار هم انجام مي دهيم بهتر مي شويم. آيا شما Shadow Complex را ديده ايد ؟
خب ممنون بابت وقتي كه به ما داديد Mark Rein.
اوه. همش همين بود ؟ ولي ما بايد به طور كلي در مورد Engine ما صحبت كنيم.
باشه. خب قيمت Engine شما چقدر است؟
من گفتم به طور كلي نه مخصوص.
من £3.97مي دهم. ميشود يكي بخرم؟
در E3 امسال ما نشان داديم كه چقدر پيشرفت كرده ايم و اين موتور را ارتقا داديم.كيفيت تصوير و همچنين بهره بري از آن بسيار خوب است. و اگر ما قرار بود اين موتور را بر مبناي شماره حساب كنيم مي توانستيم بگويم اين UE3.7 يا 3.8 است.
ها ها
اين واقعا يك Engine خوب است با قدرت بالا و استفاده خوب كه هر سال پيشرفته تر مي شود.
جوري حرف مي زنيد كه انگار در كانال تبليغات تلوزيون هستيد. من منتظر هستم كه شما بگويد:" بي خيال ما تازه 42 Unreal Engine را معرفي كرده ايم".
ميدانم كه شما افكراتون رو ذخيره مي كنيد. در اين كار خيلي خوب هستيد.
بله. تازه من نوشته ام"Unreal Engine فوق العاده است. حتما يكي بخريد"
ولي يادت رفت كه من گفتم:" Epic هر ساله موتور خود را ارتقا مي دهد.
در حقيقت من اين را روي ديوار اتاق خوابم نوشته ام. واقعا خوب است كه هر وقت موقع خواب اين را ببينم كه شما هر ساله تكنولوژي خود را ارتقا مي دهيد.
فكر ميكنم اين قضيه خيلي فخر فروشانه است.
شما چه چيزي نياز داريد تا Unreal Engine بيشتري بسازيد ؟ مانند"بزرگتر..بهتر..خشن تر" عنوان گونه.
مانند"كوچكتر،باريكتر، خيلي خشن تر"
مثل يك حالت هرزه نگاري ميمونه.
آره بيشتر شبيه به مجلات س...ك...س...ي ميمونه.
من فكر مي كنم ما مي توانيم ادامه كل كل خود را در جايي كه افراد Eurogamerنظر مي دهند ادامه دهيم.
نه فكر نمي كنم.من بايد forum ها را بخوانم.
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=23664
منبع اصلی:
کد:
http://www.eurogamer.net/articles/epics-mark-rein-interview?page=1
Halo Reach شايد آخرين Halo !!
Lars Bakken كه در سمت senior designer در Bungie كار مي كند اعلام كرده كه Halo Reach ممكن است آخرين Halo براي Xbox 360 باشد.
همچنين گفته شده ممكن است Bungie روي يك پروژه ي جديد غير از Halo كار كند كه هنوز اعلام رسمي از طرف Microsoft و يا Bungie مبني بر بازي جديد منتشر نشده.
همچنين اعلام شده كار ساخت Halo: ODST تمام شده و قرار است تمام تيم Bungie مشغول ساخت Halo Reach شوند.
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=23702
منبع اصلی:
کد:
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=220139
Halo:ODST روي 720p اجرا نمي شود
Bungie تاييد كرد كه عنوان Halo:ODST همانند Halo 3 روي 1152x640 resolution اجرا خواهد شد.
گفته شده موتور بازي همان موتور Halo 3 است اما از لحاظ تكنيكي تغییر زیادی در بازي صورت گرفته و بازي از لحاظ هنري و جنبه ظاهري تغيرات زيادي كرده و ابزار همان وسايل قديم است كه ما از آنها به شكل ديگري استفاده كرديم.
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=23704
منبع اصلی:
کد:
http://www.360-gamer.com/news.asp?id=3548
Sigourney Weaver و Michelle Rodriguez صداگذاران بازی Avatar خواهند بود
Ubisoft تائید کرد که هنرپیشه های فیلم جدید James Cameron (عنوان پلند پروازه Avatar) در بازی همین عنوان بجای نقش های خود در بازی صداگذاری خواهند کرد.
Sigourney Weaver بجای Dr. Grace Augustine در نسخه های X360 ، PS3 ، PC و Wii و Michelle Rodriguez بجای خلبان هلیکوپتر -Trudy Chacon- در نسخه های PC ، X360 و PS3 صداگذاری خواهند کرد.
در ضمن در سه نسخه X360 و PC و PS3، اقای Stephen Lang هم بجای شخصیت بد داستان -سرهنگ Quaritch- صداگذاری خواهد کرد
Giovanni Ribisi هم تنها در نسخه Wii بجای نقش خود -Parker Selfridge- صداگذاری خواهد کرد.
Avatar بازی ـی در دست ساخت بر اساس جدیدترین فیلم James Cameron میباشد که Cameron بعد از چندین سال غیبت میخواهد شاهکاری دیگر را روانه بازار کند. به گفته خود Cameron این بازی 4 سال است که در دست ساخت میباشد و Ubisoft میخواهد با این بازی تکنولوژی جدیدی را وارد صنعت بازی ها کند (همان بازی های 3D) و در حال حاضر اکثر کارکنان این شرکت در حال کار بر روی این عنوان میباشند و این بازی بزرگ ترین پروژه Ubisoft در چند سال اخیر میباشد. همونجوری هم که میدونین تمام تمرکز Ubisoft در E3 بر روی همین بازی بود.
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=23707
منبع اصلی:
کد:
http://www.joystiq.com/2009/07/24/voice-cast-for-avatar-announced-trailer-coming-next-month/
Star Wars: The Force Unleashed وارد مرحله جدیدی از داستان خود میشود
امروز در Comic-Com باز دوباره Locas Arts از بهترین عنوان خود برای پول در اوردن استفاده کرد و DLC جدیدی را برای این عنوان معرفی کرد
طبق گفته های Locas Arts این عنوان در حال حاضر بیش از 6 میلیون نسخه در تمام دنیا فروش داشته است و Locas Arts با توجه به این مقدار فروش ، DLC جدیدی را برای این عنوان تائید نمود
این DLC پائیز امسال بر روی Xlive و PSN خواهد رفت. وقایع این DLC در The Titular Planet اتفاق خواهد افتاد. داستان این DLC ادامه ای بر داستان اصلی بازی خواهد بود که تا بحال در هیچ کدام از فیلم ها و بازی های نمایش داده شده وجود نداشته است. این داستان بر اساس اتفاقات دیگری از سری Star-Wars نوشته شده است. خط داستانی Infinities که به بازی باز امکان بازگشایی و ادامه داستان یکی دیگر از شاگردان Darth Vader میدهد
این DLC پارت اول این خط داستانی خواهد بود. پارت دوم Infinities در Xlive و PSN عرضه نخواهد شد در عوض پکی از بازی به اسم Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition عرضه خواهد شد که در ان دو ماموریت Coruscant و Tatooine (که در DLC های پیشین عرضه شده بود) و این دو پارت وجود خواهد داشت.
هنوز قیمتی برای این پک مشخص نشده است
تصاویری از این DLC :
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=23712
منبع اصلی:
کد:
http://comic-con.gamespot.com/story/6214122/force-unleashed-unleashing-more-dlc-sith-edition
خبری از Wesker در اینده ی Resident Evil نخواهد بود !!
طی برنامه ی Capcom در Comic-Con امسال، از طراح بازی Resident Evil 5 یعنی اقای Masachika Kawata پرسیده شد که ایا در اینده Albert Wesker در شماره هایی از بازی Resident Evil که مربوط به 5مین قسمت باشند ظاهر خواهد شد و یا خیر ؟
ظاهرا جواب منفی است !!
Kawata به حضار گفت: "حتی اگر شما بخواهید که Albert Wesker بازگردد هیچ شانسی برای عملی شدن این موضوع وجود ندارد !!"
لذا بعد از ظاهر شدن در قسمت اصلی، Code Veronica, Zero, RE4 و RE5 ( قسمت Darkside Chronicles به حساب نمی آید) دیگر خبری از Wesker نیست.
-extra- ولی درکل اگر یک چیز را با بازی کردن بازی های مختلف در طول سال ها یاد گرفته باشیم این است که شما نمیتوانید یک سری را با بیرون نگه داشتن شخصیت منفی بازی برای مدت طولانیی خوب نگه دارید !!
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=23721
منبع اصلی:
کد:
http://www.vg247.com/2009/07/25/wesker-will-not-appear-in-future-resident-evil-games-says-producer/
Paul W.S. Anderson به عنوان كارگردان Resident Evil: Afterlife انتخاب شد !
طبق خبر هاي رسيده Paul W.S. Anderson شخصا كارگردان قسمت چهارم فيلم Resident Evil به نام Resident Evil: Afterlife شده است. Paul W.S. Anderson تنها قسمت اول فيلم را تا به اينجا ساخته و در قسمت دوم و سوم به عنوان تهيه كننده و داستان نويس ظاهر شده بود.
Anderson از اين قسمت به عنوان اغاز گر يك سه گانه جديد نام مي برد. وي همچنين اعلام كرده است كه Afterlife به صورت سه بعدي فيلم برداري خواهد شد و فيلم توسط همان دوربين معروف جيمز كامرون كه در فيلم Avatar از ان استفاده شده , فيلم برداري خواهد شد.
Resident Evil: Afterlife از ستارگان جديد سينما استفاده خواهد كرد ولي فعلا نامي از انها برده نشده است. در حال حاضر بازگشت Milla Jovovich تاييد شده است. Afterlife در تاريخ 17 سپتامبر سال اينده عرضه مي شود.
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=23722
Rockstar هيچ برنامه اي براي فيلم GTA ندارد !
Rockstar هیچ برنامه ای برای تبدیل کردن بازی Grand Theft Auto به یک Franchise سینمایی حداقل به این زودی ها ندارد !!
درواقع Dan Houser نایب رئیس Rockstar میگوید دور نمای این مساله -ساخت فیلم بر پاییه این عنوان- برسی شد ولی به سرعت از ان صرف نظر شد.
وی میگه: "ما باور داریم که سری بازی Grand Theft Auto از نظر وسعت و پایه ی ساختمانی و کلی به قدری عظیمه که شایستگی چپانده و خلاصه شدن در یک فیلم دو ساعته را ندارد !!
این به نظر ما بسیار واضح میاد که نگه داری و حمایت طولانی مدت کردن به صورت کامل و بی نقص از دارایی و ویژگی هر سرگرمیی بستگی به اضافه نکردن مفاد جدید به اون توسط افرادی داره که اولیت علاقه مندیشون پول دراوردنه !!"
"اگر ما یک وقتی تصمیم به ساخت یک فیلم گرفتیم اون به این دلیله که ما شک ها مون رو مبنی بر خلاقیت -خلق کردن فیلم- رفع کردیم، و همین طور در زمانی این اتفاق میفته که بتونیم کنترلمون رو حفظ کنیم بر اطمینان این موضوع که اگر این فیلم وحشتناک هم هست ما این دارائی رو توسط خودمون خراب کردیم !!"
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=23723
منبع اصلی:
کد:
http://www.vg247.com/2009/07/25/rockstar-no-plans-to-make-movies-based-on-grand-theft-auto/
مصاحبه با Peter Jackson و ماجراي Halo او !
اين چند وقت سوالات زيادي مبني بر اين كه چه بر سر فيلم Halo كه قرار بود با حضور Peter Jackson ساخته شود آمد. همچنين بحث هاي زيادي سر بازي او يعني Halo Chronicles وجود داشت.
سايت joystiq شب گذشته مصاحبه اي با پيتر داشته كه بي مقدمه به شرح زير است.
خب چه بر سر فيلم Halo آمد ؟
خب Microsoft استراتژي خاص خودش را با Halo دارد. وقتي قرار داد بين دو استوديو منقضي شد ، مدت قرار داد و كار من هم تمام شد. و اين قضيه با سياستهاي دروني Fox و Universal همراه بود. و قضيه سر بودجه و غيره نبود ، در كل حتي چراغ سبزي براي ساخت در كار نبود.
در مورد كمپاني خودتان Wingnut Interactive چطور؟ به نظر مي رسيد District 9 به نظر مي رسيد مي تواند بازي خوبي باشد.
ما هم اعتقاد داشتيم District 9 مي توانست بازي خوبي باشد. و هم من و هم Neill اين بازي را دوست داشتيم. ولي مشكل اينجا بود كه ما نمي توانستيم در كنار هم باشيم. من مشغول ساخت The Lovely Bones بودم و او مشغول ساخت District 9. و ما نمي تواستيم در يك زمان در كنار هم باشيم.
آيا ممكن است District 9 ممكن است بدون Halo وجود داشته باشد؟
District 9 كلا خارج از Halo بود. من معتقدم اگر سرنوشت جايي با شما صحبت كرد ، هيچ گاه با او مبارزه نكنيد. ما استعداد Neill Blomkamp راشناخته بوديم و مي خواستيم فيلمي براي او دست و پا كنيم در محور فيلم كوتاه او يعني Live in Joburg.
در وحله ي اول چگونه با ماجراي Halo در گير شديد؟
خب. من يك پسر دارم كه در حال حاظر نوجوان است.او Halo 2 را بازي مي كرد و من هم بعد از او اين بازي را تمام كردم و سپس نسخه اول اين بازي را امتحان كردم و من عاشق آن شدم. ميدوني Gears of war هم به همان اندازه فوق العاده بود. در هر صورت تهيه كننده آن با تمام حق و حقوق آن پيش من آمد .
چه پروژه ي ديگري در آينده در دستور كار Wingnut Interactive قرار مي گيرد؟آيا Halo اي كه روي آن كار مي كرديد ممكن است دوباره اتفاق بي افتد ؟
ما هم اكنون آن را فهميديم .پروژه ي Halo هيچ گاه اتفاق نمي افتد و وقتي فيلم نباشد بازي آن هم نيست.
كارهاي ديگر جكسون عبارت است از District 9 و The Lovely Bones است كه در امسال آماده مي شود. و همچنين The Hobbit parts 1 و 2 هم به ترتيب در December 2011 و December 2012 اكران مي شود. و تهيه كنندگي Tintin.
منبع:
کد:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=23713
منبع اصلی:
کد:
http://www.joystiq.com/2009/07/24/peter-jackson-tells-joystiq-about-the-halo-movie-video-games/