موافقم باهاتوننقل قول:
Printable View
موافقم باهاتوننقل قول:
پس ایرانسل واسه چی روی مودمایی که تا ۱۲۰ مگابیت بیشتر نمیکشه مانور ۳۰۰ مگابیتی میده؟نقل قول:
همین ۱۲۰ مگ رو بده یا اصلا به من ۵۰ مگ رو بده ۳۰۰ مگ پیش کش!
ایرانسل اصلا اینترنت مناسبی نداره سرعت و پینگ خیلی عشقیه پینگ یهو میشه ۵۰ یهو میشه ۶۰۰ سرعتم یهو میبینی ۲ ۵ مگابیته یهو میشه ۴۰
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلامنقل قول:
موافقم من الان TD-LTE دارم سرعتم حداقل 30 حداکثر 60 مگ در طول روز هست و پینگ هم از سرور های خارجی مثل 4.2.2.4 150 و 8.8.8.8 حدود 80 هست اما وقتی ادرس وب سایتی رو میزنم حدود 4 ثانیه طول می کشه تا صفحه شروع به لود شدن کنه در حالی که نت ذغالی مخابرات با سرعت 1 مگ صفحه باز کردنش از ایرانسل بهتره ( روی pc امتحان کردم) با وی پی ان هم فرقی نداره پینگ بیشتر میشه:n35:
بله دقیقا همینطوره. باز وضع شما خوبه به من چه سیمکارت چه td بیشتر از ۱۰ مگ نمیده.نقل قول:
اره ولی مودمای دیگم که تو دنیا تولید میشه دیگه همه هم 3.5 گیگاهرتز پشتیبانی میکنه و همfdd معمولینقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
الان چرا به من میگین؟؟ مگه من گفتم خووبه؟ میگم حیفِ پوله که واسه مودم بدیم همین TDLTE بسه وقتی سرعتش با اون جدیدا فرقی نداره و قابل حمل هم نیستنقل قول:
دوست عزیز عرایض بنده در تایید حرفهای شما بود.نقل قول:
لطفا اولین نفری که خرید عکس از مودم جدید ایرانسل به همراه تست سرعت با سرور داخلی و خارجی بگذاره
همچنان در رویای سرعت و پینگ خوب هستیممممم....نقل قول:
من که منطقمون نه مخابرات نه شرکت های خصوصی ADSL نمیدن به اجبار دارم از نت موبایل و TD-LTE استفاده میکنم
پینگش چطوره ؟ بهتر از 4G ایرانسله ؟