منهم همین مشکل قطعی دوستمون رو دارم تا حالا چند بار rate بالا پایین کرده از 9 مگ تا 2 مگ تست کردم ولی درست نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منهم همین مشکل قطعی دوستمون رو دارم تا حالا چند بار rate بالا پایین کرده از 9 مگ تا 2 مگ تست کردم ولی درست نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودلاسیون مودم بزار g.dmt خط استیبل تر میشهنقل قول:
دوستان ما هم فرم پر کنیمنقل قول:
شاید تلویزیون اینترنتی اضاف کردن
دوستان، این سرویس گیم چطوری باید فعال کرد یا خریداری کرد؟ تو منو کاربری هرچی گشتم اسمی از گیم یا بازی نبرده راهنماییم کنید لطفا:n03:
با پشتیبانی تماس بگیریدنقل قول:
اگه مثل این طرح رو بتونن بزارن خوبه >>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان من بعداز تست سرویس پارس انلاین تصمیم گرفتم 6ماه شایدم 1ساله تمدید کنم 2 سوال پیش اومد برام اگر من سرویس 6ماه یا1ساله128 تمدیدکنم امکان داره با تماس با پشتیبانی خطم رو ارتقا بدن یکی ازدوستان توهمین تایپک پارس انلاین گفته بود پارس انلاین کاری نداری چه سرویسی میگیری 128یا2مگ خط کشش داشته باشه سرعت روارتقا میدن راسته یانه سوال اصلی 2 اگرهر تغییری توی بسته های جدیدشون پیش بیادکه بخوان شبانه رو بردارن یا 1/3یاهرچیزدیگری کنند درطول این 1سال تمدید سرویس من چون سرویس من باشرایط گذشته تمدیدشد اعتبار داره و شامل همان شبانه بدون محدودیت خواهد شد تا اتمام سرویس یانه ممنون از دوستان راهنمائی کنند باید 3روزدیگرتمدیدکنم
سلامنقل قول:
آره سرویس های محدود پارس همه شون تا 16 مگ هم قابل ارتقا هست اگر خط بکشه
در طول سرویس اگر شبانه 1/3 بشه باز تغییری ایجاد نمیشه چون برای 1 سال سرویس خریداری کردید و تا پایان یک سال شبانه نامحدود دارید
بس باخرید سرویس یجوری بهت تهود دارن تغییریم توبسته های جدیدشون اعمال کنند شامل سرویس من نمیشه ممنون از راهنمائیتوننقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم وقتی تلفن خونه رو برمیداریم اینترنت قطع میشه! کسی میدونه علت چیه؟