اگه داشت بگید منم تا رسیدن 535 حداقل یه s4 داشته باشم !
ممنون /
Printable View
اگه داشت بگید منم تا رسیدن 535 حداقل یه s4 داشته باشم !
ممنون /
تو رنج قیمت زیر 100 تومن به نظر برند AKG یکی از بهترین کیفیت هاست ...
اونایی که قصد خرید دارن این رو از دست ندن
یاعلی
سلامنقل قول:
عزیز شما اگر سبکی که گوش میدی و وسیله ای که میخوای هدفون رو وصل کنی بهش بگی دوستان بهتر راهنماییت میکنن. با این حال به ep830 کریتیو میتونی یک نظری داشته باشی زیر50 تومن هست و نسبت به قیمتش خیلی خوبه. مخصوصا اگر سبکهای الکترونیک بیشتر گوش میدی
به این می گن تجارت درست و نبوغ خیلی جالب بود برامنقل قول:
و چون حدس میزدم اگه دقت کرده باشید به کمتر کاربری M50 پیشنها دادم چون:
1. M50 شناخته شده بود و هر کسی بدون اینکه حتی تجربه ای از خرید هدفون داشته باشه به راحتی می تونه این هدفون رو توی جدول بهترینها ببینه و چه اشکالی داره صاحب همچین هدفونی بشه
2. قیمتش رو اینقدر پایین در نظر گرفته بودند که بیش از 10 بار گفتم غیر منطقی اما عالیه
3. شما برای خرید M50 تشریف می برید اما کمی گرونتر شده و اگه از اون دست آماتور ها باشید که این همه راه کوبیدید و رفتید تا اونجا چه بسا تصمیم تون همونجا برای خرید یه مدل دیگه عوض نشه البته با توجه به امکان تستی که گذاشته بودند
4.وقتی Rezaomido اومد گفت و همه جا پخش کرد برید هدفون برند ژاپنی به قیمت عالی بخرید خوب شاید اینجا کابر فعال کم داشته باشه اما شما حساب اون کاربرهایی رو نکرده بودید که گذری از این سایت مسئله رو متوجه شدند
5. شاید اگه یکی دیگه جای اونها بود هم همین کار رو می کرد اما خیلی جالب خودشون رو جا انداختن (معرفی) کردند و دلیل قابل قبولی هم برای ما دارند که ما مجبور بشیم بقیه رو بخریم اما این سقف قیمت ها نیست و پیشنهاد میکنم اگه کسی دوست داره از این برند هدفون داشته البته با توجه به اینکه هر 4 یا 5 مدل موجودی اونها با ارزش هستند سریع یکی تهیه کنه که بعدآ پشیمون نشه چون این هدفونها به نظرم با توجه به سابقه برندهای ایرانی به زودی تا دو برابر قیمت دلاری به راحتی فروخته خواهند شد و زیاد هم به فکر 20 تومن 30 تومن اضافه ای که پرداخت می کنید نباشید یا اینکه نظرتون چیه پول دلاری این هدفون + سود یک وارد کننده + هزینه پست رو بدید با کلی زمان و منت دستتون برسه تصور میکنید همین M50 با چه هزینه ای دستتون برسه؟
شما که تست کردید و خوشتون اومد دیگه چرا نخریدید؟؟؟؟!!!!
به هر حال همین امروز هم دیر نیست این هدفون تا 300 تومن باز هم با ارزشه شما خود دانی
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
آره حواسم به شما M50 ی بود که یواشکی میومدید و می رفتید (:
بابا منی که هدفون ندارم باید با چی گوش کنم، مثلآ من که M50 ندارم اما شما داری، درسته یا نه؟
خدا بگم این Peaceful1 رو چیکار نکنه یه اشتباهی کردم صبحی بهش گفتم قرار دو سه روز دیگه هدفونم برسه یه کاری کرد که همه فهمیدن (:
البته تلافیش رو در میارم فکر کرده (:
خارج از شوخی:
واقعیت اینه که SR009 حدود 15 تومن میشه اما مشکلم با هزینه نیست در حقیقت ارزش کیفیت به قیمت این هدفون هست و با تجربه ای که توی این چند سال یاد گرفتم ارزش خرید یک هدفون الکترو استاتیک نهایتآ 10 تومنه نه بیشتر اون طوری راندمان خیلی میاد پایین البته باز امیدوارم که یک هدفون خوب معرفی بشه برای همین یک کمی صبر کردم اگه نتیجه ای حاصل نشد به احتمال زیاد همین 009 بهترین انتخابم هست البته با توجه موجودی این بار ، دنیا
تازه جالبیش اینجا بود که هدفونتون رو اینجا جلوی چشم ما ریز ریز کردی که هیچ وقت یادم نمیره که کاربرها متوجه بشن اصلی و با خیال راحت برن خرید کنند حالا اونایی که بی سرو صدا رفتند خریدن هیچی ولی موندم چرا بقیه نمی خرن و اینقدر این دست اون دست می کنند تا قیمتش بشه 3 برابر مثل AKG مثل سنهایزر مثل Ultrasone مثل . . .
بازم مثل قبلآ فعالیت کنید خوشحال می شم به خصوص برای کاربرهایی که الان سیل ، اوخ ببخشید تب Audio Technica دارند (:
جواب سوال:
1. تا جایی که اطلاع دارم خیر آمپ موجود نیست و اگه هم باشه خیلی محدود و تک و اگه صبر کنید یک کارت صدا Asus تولید کرده که بسیار با کیفیت هست هم اکسترناله و هم آمپ داره که می تونه هدفونهای تا 600 اهم رو هم درایو کنه اگه رسید بهم خبر بدین که یکی نیازه البته مدلش اینه قیمتش هم خیلی مناسبه:
asus xonar essence one
2. متاسفانه این مورد Line Out در اغلب پلیرهای پرتابل به دلیل ماهیت فیزیکی و کاربردی اونها نادیده گرفته میشه هر چند به دست آوردن این خروجی از یک پلیر اصلآ کار سخت و پیچیده ای برای یک متخصص نیست و اگه شما پلیرتون رو باز کنید و یه عکس از بردش برام آپ کنید دقیقآ جایی که خروجی Line Out هست که دو سیم اتصال بیشتر نیاز نداره مشخص میکنم و اگه خودتون تجربه هویه کاری ندارید می تونید ببرید یک تعمیرگاه مبایل بهشون همون دو نقطه ای که مشخص شده نشون بدید براتون با نهایتآ 1000 تومن کار رو تمام میکنند هزینه مهندسی ما هم که . . .
شما هم موفق باشید
سلام به شمانقل قول:
اگه منظورتون با تو گوشی (in-Ear) هست:
1. کریتیو 830 به این شرط که سبکهایی که گوش می کنید اغلب بیس قوی نیاز داشته باشند مثل الکترونیک
2. یک مدل پاناسونیک هم یکی از کاربرها معرفی کردند که به نظرم هم مورد خوبی هست HJE350 اما متاسفانه به شخصه تست نکردم ولی با توجه به ریویوهایی که توی نت هست یکی از بهترین هدفونهای خوب توی رده قیمت معرفی شده
شما هم موفق باشید.
بفرما کار همومون در اومدنقل قول:
از حالا بگم که اون فروشگاه دیگه وجود خارجی نداره و بی خودی به فکر خرید یه هدفون Klipsch نباشید چون musketeer فردا یه کاری می کنه که دیکه توی پایتخت اثری از هدفون نباشه
حالا نمیشه حداقل بزاری دو سه نفر یکی دو بار این هدفونها رو ویترین از نزدیک ببینن بعد برید آمارشون رو باطل کنید (:
10000000% شوخی کردم (:
به این می گن اسپم اساسی
شما هم موفق باشید.
به نام خدا
اقاي رضاي گل خيلي ممنون از پاسخگويي خوبتان
خب پاسخ هاي شما رو در زير ميارم و سپس پاسخ ميدم
(اول از همه:
از شما بابت این همه نظر لطف شما خجالت زده شدیم (:
دوم:
توضیحاتی که داده بودید کامل بود و پیشنهادم می تونه این باشه که:
1. بهتره از اینجا خرید کنید چون هزینه اضافه پرداخت نمیکنید که اغلب این هزینه اضافه اینقدر زیاده که باعث میشه همون هدفونی که با قیمت اصلی دلاریش حالا همچین بصرفه هم نبود ، دیگه اصلآ بصرفه نباشه
2. با توجه به هزینه ای که در نظر گرفتید میتونید یکی از بهترینهای دنیا رو صاحب بشید چرا می خواهید با این هزینه یه هدفون ارزون قیمت بگیرید که اون هم معلوم نیست اصل باشه یا اشکالی یا ایرادی نداشته باشه آیا به این فکر کردید که کالایی که برای شما از طرف شرکتهای سفارش گیرنده موجود میشه شامل هیچ نوع تست و تضمینی نیست حتی اگه قول ضمنی بدهند چون بعدآ که مشکلی خدای نکرده پیش اومد یه پای شما توی اون دفتر شرکت هست (که اگه دفتر داشته باشند) یه پای شما توی مسیر در رفت و آمد
3. قرار هم نیست کسی حرفه ای موسیقی گوش کنه تا یه مدل حرفه ای بخره مثلآ ایا شما بیننده حرفه ای هستید که توی سالن خونتون LED 46 اینچی یا بزرگتر دارید؟ مگه چه فرقی میکنه تصویر یه تلویزیون با یکی دیگه
نه خیر عزیزم این تصور درست نیست که چون من نمی خوام حرفه ای گوش کنم پس پولی در حد یک هدفون حرفه ای می دم اما یه هدفون معمولی . . .
4. کلمه صدای عالی و شفاف یه اصطلاح نا مفهوم توی کاربرد صدا هست و فرقی نمی کنه که اون ابزار چه قیمت یا چه کیفیتی داشته باشه چون همچین صدایی وجود خارجی نداره اگه بود برای این هدفون حاضرم 100 میلیون نقد بدم با اینکه میدونم هزینه بیشتر از 10 میلیون برای یک هدفون خرید به صرفه ای نیست
5. مدلهایی که اینجا اصلش موجود و نمایندگی معتبر هم دارند و بسیار مناسب کاربرد شما هستند به ترتیب اولویت کاربرد شما البته به شرطی که کمی به فکر یه کارت صدای قوی باشید!:
1. Audio Technica M50 قیمت حدود 170
2. Beyerdynamic DT990 قیمت حدود 230
3. Audio Technica M35 حدود 130
4. مگه اون بالایی ها رو نگاه کردی؟
متاسفانه آدرس یا شرکت خاصی که بتونه از خارج خرید کنه ندارم چون:
1. خیلی زود تعطیل میشن
2. خیلی بد قول هستند
3. در دسترس نیستند
4. از مالیات و . . . خیلی می ترسن برای همین مخفی کاری می کنن
5. به امید درخواست های تعداد یا رقم بالا جواب شما رو میدن نه یه هدفون 200 تومنی
6. دیگه نمیدونم چی باید بگم . . .
در آخر حاضرم از همینجا یه مدل گرونتر یا ارزونتر یا تقلبی بخرم اما با این شرایط از خارج نگیرم اما اگه جایی باشه که مطمئن باشه و با قیمت مناسب و رو راست باشه %100 سفارش میدم
شما هم موفق باشید. )
من هم اول از همه بگم كه كارتون درسته و حداقل منو خيلي خوب و دلسوزانه راهنمايي كردين.يه دنيا تشكر
1:اينجا جاي مطمئن سراغ نداشتم كه به لطف شما و دوستان پيدا كردم
2:كاملا درسته و موافقم با شما
3:ايجا رو اشتباه كردين اقا رضا!!!
ما در خونمون يه تلويزيون 50 ايچ پلاسما داريم نه 46 اينچ ال اي دي
خارج از شوخي اين بار هم حق با شماست
4: نميدونم چي بايد بگم
5: ممنون از مدل هاي بسيار خوبي كه معرفي كردين و اينكه M50 جدا از قابليت هاي يك پلير پرتابل مثل گوشي ،ايا به خوبي با اين دستگاه ها كار ميكن(دستگاه هاي پرتابل منظورمه)
نظر خودم رو ام 50 هست همانطور كه پيشنهاد اول شما هم هست.فقط يه مشكلي هست رضا جان اون هم اينكه من ساكن تهران نيستم و در شهر ما هم پيشگامان كيش نمايندگي نداره
ايا ممكنه تموم كنه؟
اقا رضا ميشه فرق هاي عمده در اين دو هدفوني كه فرمودين رو كاملا توضيح بدين
1. Audio Technica M50
2. Beyerdynamic DT990
دوستان عزيز و اقا رضا.يه چيزي پيدا كردم ميشه نظراتون رو در موردش بگين
در اين سايت هدفون ها رو رده بندي كرده.نظرتون چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Beyerdynamic DT990 pro اوله.ايا خيلي با Beyerdynamic DT990 فرق ميكنه؟
و Audio Technica M50 چهاردهم هست
خيلي ممنون
مرسی از نظرتون درسته و حق با شماست اما به این شرط که فول سایز به کارشون بیاد چون کیفیت صدای تو گوشی هاش چنگی به دل نمیزنننقل قول:
شما هم موفق باشید.
باز هم مرسی از نظر بسیار مثبت شما و قدردانی شمانقل قول:
1. خوب اصل علت اینکه اینجا دور هم هستیم اینه که با هم تجربه هامون رو به اشتراک بزاریم
2. خیلی خوبه که تصمیم بهتری اون هم با دیدی باز تری گرفتید
3. فرقی نمیکنه اون یک مثال بود که روشن بشید که ممکنه خیلی از ابزارهای خونگی ما همچین خونگی هم نیستند حتی از یک حرفه ای هم حرفه ای ترند اما ما کاربرد حرفه ای با اونها نداریم ولی حالا که می خواهیم یک هدفون 200 تومنی انتخاب کنیم شدیم آماتور و نیازی به ابزار حرفه ای نداریم در حالیکه موقع خرید TV بهترینشو بدون اینکه حتی بدونیم چرا و به چه علت ، انتخاب کردیم؟!
این چیزیه که قبول نمیکنم
4. چیزی نباید گفت بلکه باید شنید و با دقت هم شنید تا که متوجه بشیم که اصلآ ماهیت و اصل صدا چی هست و ما چی گوش می کنیم تا به حال شده با دقت به سر و صدای اطراف خودتون دقت کنید آیا شده که صدای بیس طبیعی بشنوید؟ بیشتر و بیشتر دقت کنید در حقیقت اون بیس قوی که ما بهش علاقه داریم اون صدای طبیعی نیست که پیرامون ما تولید میشه بلکه نوع اغراق شده اون هست مثل یک نقاشی که آسمونش به جای آبی آسمونی آبی سیر باشه آیا این نقاشی برای شمایی که کمی از نقاشی تجربه دارید زیباست؟ %100 که نه برای همینه که اسرار دارم که بیس بومی و قوی صدای طبیعی نیست و هدفونی که این صدا رو تولید کنه داره صدایی رو با شدت 10 ها برابر تقویت شده پخش میکنه تا ما متوجه بشیم و درکش کنیم در حالیکه سیستم شنوایی ما قادر به حس این فرکانسها به اون شکلی که تصور میشه نیست چون سیستم شنوایی ما برای طبیعتی ساخته شده که درون اون قرار داریم و این طبیعت بدون بیس قوی هست . . .
5. تا جایی که اطلاع دارم بله میشه از این هدفون برای پلیر پرتابل هم استفاده کرد اما نه اون طوری که %100 کیفیت و توان صوتی اون قابل شنیدن باشه به هر حال یک هدفون با درایور بزرگ 4 سانتی و پرقدرت رو نمی شه با یک هدفون تو گوشی و درایور 1 سانتی از هر لحاظ مقایسه کرد
M50 انتخاب عالی هست و کیفیت این هدفون:
1. بیس = قوی و دلنشین
2. مید = خیلی خوب و با جزییات
3. های = خیلی خوب
4. Soudstage = خیلی خیلی خیلی خوب به طوری که با توجه به قیمت پایینش یکی از چند هدفون برتر دنیا در این مورد هست و رقیبی بسیار سر سخت برای AKG 701 , 701 که این دو خودشون یکی از محدود شمار بهترینهای این خصوصیت هستند
DT990:
1. بیس = قوی
2. مید = خیلی خوب و با جزییات
3. های = خیلی خوب
و اینکه M50 مدل Close هست که نشتی صدا به بیرون بسیار کمی داره اما 990 باز هست و صدای شفاف تری داره
M50 قابل اتصال به پلیرهای پرتابل هست هر چند توصیه نمیشه ولی 990 به هیپ پلیر پرتابلی قابل اتصال نیست مگر اینکه نمونه 32 اهمی خریداری بشه نه 250 و یا 600 اهمی که هر چند اهم با لاتر = با جزییات بسیار بیشتر و نیاز %100 به آمپ حرفه ای
از نظر کیفیت ساخت 990 بسیار بهتره ولی از نظر وزنی با M50 بدنه پلاستیکی یکی هست (290 گرم) که یک وزن متوسط برای یک فول سایز به حساب میاد
در آخر اگه بیس قوی و Soundstage مدل M50 رو فراموش کنید 990 عالیه توی این رده قیمت
شما هم موفق باشید.