سلام
من 2016 نصب کردم مشکل سرتیفیکیشن با فایرفاکس داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تو فایر فاکس هرچی تو کاسپر گشتم چیزی نبود تو نتورک کاسپر هم certificate install زدم فرقی نکرد کسی راه سراغ داره
Printable View
سلام
من 2016 نصب کردم مشکل سرتیفیکیشن با فایرفاکس داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تو فایر فاکس هرچی تو کاسپر گشتم چیزی نبود تو نتورک کاسپر هم certificate install زدم فرقی نکرد کسی راه سراغ داره
سلام
بهترین نسخه کسپر کدومه و قیمت لایسنسش چقدره؟
من بخش وب انتی ویروسو غیر فعال کردم درست شد
این مشکلات معمولا ارتباطی به آنتی ویروس نداره . بنا به دلایلی certificate ها فاقد اعتبار شدند دلیلش معمولا یا تنظیم نبودن تاریخ سیستم به میلادی هستش ، و یا مرورگر قدیمی هستش ، و یا یک نفوذگر قصد حمله ی MITM و شنود پروتکل SSL رو داره . اگر در شبکه ی خانگی هستید دو مورد اول رو چک کنیدنقل قول:
تارخ درست و فایرفاکس 44 هست مشکل از kis 2016 هست وقتی توی قسمت نتورک do not scan encrypted connection میذارم میتونم تو google , ... برم ولی دو گزینه دیگه نمیشه تو حالت advance نصب میزنم successfully میده ولی باز همون آشهنقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
لطفا مواردی رو که عرض میکنم انجام بدین و نتیجه رو اعلام کنین.
در فایرفاکس مسیر زیر رو طی کنین:
Options>Advanced>Certificates>View Certificates>Authorities
حالا اسکرول کنین و Kaspersky Anti-Virus Personal Root Certificate رو پیدا کنین و با زدن Delete حذفش کنین و Ok رو بزنین و فایرفاکس رو ببندین.
حالا از قسمت Folder Options در ویندوز ،فایلهای مخفی رو با فعال کردن تیک Show Hidden Files نمیایان کنین.
در مرحله بعد فایرفاکس رو باز کنین و دوباره مسیر زیر رو دنبال کنین:
Options>Advanced>Certificates>View Certificates>Authorities
در این قسمت اینبار دکمه Import رو بزنین و در صفحه باز شده به مسیر زیر برین:
C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP16.0.0\Data\Cert
در این مرحلهfake)Kaspersky Anti-Virus Personal Root Certificate.cer ) رو انتخاب و OK رو بزنین و فایرفاکس رو ریستارت کنین.
سلام
کسی میدونه لایسنس معتبرشو که سروراش فیک و داخلی نباشن از کجا تو ایران میشه گرفت
تو خصوصی پیغام بدین ممنون میشم
سلام دوستان
کسپر 2015 با لالیسنس قانونی دارم که داره تموم میشه،
ازاونجایی که اپدیت اولیه 2016 حدود 200مگه و براش utility update هم نیست،اگه مجدد لایسنس 2015 بخرم، اشتباه کردم؟
چرا شما نسخه 2016 را نصب نمی کنید؟:n15:نقل قول:
اینترنت سکیوریتی هست بین 50 تا 80 تومنه.نقل قول:
فروشندگان انجمن پرشین تولز میفروشن 50 تومن معتبر هم هستن