این برای راهنما هست . انتخاب رشته اصلی هنوز شروع نشده .نقل قول:
Printable View
این برای راهنما هست . انتخاب رشته اصلی هنوز شروع نشده .نقل قول:
هچ کدوم ازاین کاراروانجام نمیده
بین شیمی و پزشکی میشه داروسازی:31:نقل قول:
مهم: دوستان حواستون باشه اگه اعتراض دارید به نتایج طبق گفته قسمت پاسخگویی سایت:
داوطلبان برای ثبت درخواست خود از تاریخ اعلام نتایج به مدت 10 روز فرصت دارند
غیر حضوریش که این طوره ، راه های دیگشو نمدونم احتمالا در مورد اونا هم به همین شکل هست.
آموزش نحوه اعتراض به نتایج:
عجب تیتری :31:
گفتم چون خودم بالاخره فهمیدم از راه اینترنتی چکار کنم بگم شاید بقیه هم دنبالش باشن .من فکر میکردم اون قسمت پاسخگویی برای سوالاته فکر نمیکردم اعتراضات هم بشه اینترنتی انجام داد.گفتم برم عضو بشم ببینم چی میشه.ضرر که نداره.
خب شما باید برین سیستم پاسخگویی سازمان سنجش (لینکش بالا سمت چپ صفحه اصلی sanjesh.org هستش) که اینم لینک مستقیمش:
بعد اگه قبلا تو این سیستم ثبت نام نکردین (با ثبت نام کنکور فرق داره ها :31: اگه کنکور ثبت نام کردین و تو این سایت نکردید باید جدا عضو بشید) باید تو سیستم پاسخگویی ثبت نام کنید یه سری مشخصات میپرسه مثل آدرس و تلفن و ... و نام کاربری و رمز عبور و ... .بعد وارد سیستم بشید (البته بعد عضویت برای اولین بار خود به خود وارد شده) برید قسمت "درخواست جدید" بعد میرید به صفحه ای که نوع و سال آزمون و نوع درخواستتون رو انتخاب می کنید.تو قسمت "نوع درخواست" سه گزینه هست "عمومی سراسری" ، "درخواست شماره پرونده" ، "بررسی مجدد نتیجه اولیه" که شما سومی رو میزنید.این عکس از چیزی که من زدم:کد:http://request.sanjesh.org/noetrequest
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دکمه "گروه" هم که غیرفعاله.بعد تایید رو میزنید.
میرید به صفحه مربوطه که این شکلیه و البته مشخصاتمو توش سیاه کردم :
شماره داوطلبی و شماره پروندتونو وارد می کنید اون دو گزینه هم که فکر کنم یعنی به کدوما اعتراض دارید و بعد هم "تایید" رو بزنید.
در ضمن به نکاتی هم که تو اون صفحه نوشته دقت کنید:
داوطلب گرامی این درخواست تنها یکبار برای شما فعال و قابل ارسال می باشد. لطفا در ارسال اطلاعات دقت فرمایید
داوطلبان برای ثبت درخواست خود از تاریخ اعلام نتایج به مدت 10 روز فرصت دارند.
بدیهی است پس از پایان مهلت مقرر امکان ثبت فرم درخواست بررسی مجدد نتیجه آزمون امکان پذیر نخواهد بود.
ضمنا بررسی درخواستها پس از اتمام مهلت تعیین شده آغاز خواهد شد
بعد ثبت درخواستتون این صفحه رو میبینید که بازم اطلاعاتمو سیاه کردم :دی :
به نظر من یه عکس از صفحه رو نگهدارید یا پرینت از صفحتون بگیرید و "شماره درخواست" که تو این صفحه هست و همچنین مشخصات ،نام کاربری و رمزعبوری که واسه عضویت تو این سامانه وارد کردید رو نگهدارید تا بعدا بتونید پیگیری کنید.
خب حالا اگه مثل من از رو کنجکاوی :31: رو همون لینک آبی "بررسی مجدد نتیجه اولیه" کلیک کنید می بینید پیغام داده که درخواستتون در حال پیگیری می باشد :31: اینم عکس:
حالا با توجه به اینکه گفته بود بررسی درخواستها پس از اتمام مهلت تعیین شده آغاز خواهد شد میریم و در زمان مناسب دوباره به سایت سر میزنیم و بعد وارد کردن نام کاربری و رمز عبور فکر کنم باید بریم قسمت "درخواست ها و پاسخ ها" که تو منوی سمت راست هست و بعد همین صفحه ای رو میبینیم که تو عکس یکی مونده به آخری (سومی) هستش و مجددا همون کارو میکنیم یعنی رو عنوانش کلیک میکنیم انشاالله که نتیجه بررسی رو بگه :31: و به جای عکس چهارم نتیجرو ببینیم :31:
آموزش ویندوز اکس پی انقدر طولانی نمیشد :31:
========
اما در مورد بقیه ی راه های اعتراض هم از دوست عزیز ، لهراسبی ، نقل قول میکنم :
نقل قول:موفق باشید.:11:نقل قول:
برای انتخاب رشته باید به رتبه ی کل در سهمیه توجه کنیم یا رتبه در زیرگروهی که انتخاب می کنیم؟
اگه رتبه ی کل هست پس چرا اصلا رتبه در زیر گروه ها رو نوشته؟
خود سازمان سنجش همه اينا رو قبلا جواب دادهنقل قول:
" رتبه ي كل تنها براي مقايسه بين دوستان يا افراد ديگر است و اهميت خاصي ندارد " نقل به مضمون
زير گروه رو بايد نگاه كرد ولي اگه ميخواي از اطلاعات قبولي سال هاي قبل استفاده كني همه جا بر حسب رتبه در سهميه نوشته اند ( يادگار ماندگا ر كانون )
هانی جان سخت افزار ازلحاظ درآمد چجوره؟ واینکه به من پیشنهاد میکنین با این رتبه چی بزنم تو تهرون؟
انتخاب رشته ی کانون برای غیر کانونی ها هم فعال شد(200 رشته)
البته پولیه(10000 تومان)
قلم چی با این همه تبلیغات و موزمار بازیش سگش شرف داره به گزینه دو
نامردا یهتخمین رتبه دارن هی غیر فعالش میکنن
داش کاظم دمت قیژ احسنت به انصاف نداشتت
آره 10 تومن پول میگیرن!!!!! این اعصاب منو خورد نمیکنه اون سنجش خورد میکنه مگه چیکار میکنن که 10 تومن پول میگیرن!! به این میگن عدالت اسلامی!!!نقل قول: