با سلام
میخواستم اگه ممکنه بفرایید که باطری لب تاب Acer 5741G از چه نوعی هست؟ Lithium-ion یا نیکل کادمیوم یا چیز دیگه؟
ممنون.
Printable View
با سلام
میخواستم اگه ممکنه بفرایید که باطری لب تاب Acer 5741G از چه نوعی هست؟ Lithium-ion یا نیکل کادمیوم یا چیز دیگه؟
ممنون.
نقل قول:
شما start -> control panel -> clock languge and region -> change keyboard and ohe input -> change keyboard-> add رو بزن و Persian رو انتخاب کن
ممنون.خواستم تشکر کنم اما نمیدونم چرا گزینه تشکر زیر پست شما نیست!به هر حال ممنون.نقل قول:
آقا بازم شرمنده مزاحم میشم چک کردم والا من که زیاد سر در نمیارم ولی به نظرم مشکلی نداشت با آنتی ویروس هم چک کردم ولی ویروسی پیدا نکرد حالا میگین چیکار بکنم؟باور کنین دیگه دارم دییونه میشم:18:نقل قول:
ویندوزی که تعویض کردی از همه از یک دیسک استفاده شده یا از ویندوز های مختلف؟نقل قول:
دوست عزیز آخه چرا وقتی چیزی نمی دونی الکی مردم رو می پیچونینقل قول:
آخه مشکل USB چه ربطی به دی وی دی ویندوز داره ؟
ببین دوست عزیز شما برو تو DEVICE MANAGER همه پورت های USB رو UNINTALL کن بعد با آخرین ورژن درایور chip مادربردت که از سایت دل می گیری مججدا نصب کن اگر جواب گرفتی که هیج اگر نگرفتی یه DEVICE i/O مثل FLASH بزن USB اگر DETECT کرد و کار کرد که OK شده اگر چراغش روشن شد اما کار نکرد بدون CHIP USB مادربرت مشکل داره !!نقل قول:
آقا بازم شرمنده مزاحم میشم چک کردم والا من که زیاد سر در نمیارم ولی به نظرم مشکلی نداشت با آنتی ویروس هم چک کردم ولی ویروسی پیدا نکرد حالا میگین چیکار بکنم؟باور کنین دیگه دارم دییونه میشم:18:
کسی لپتاپ اچ پی نداره جواب مارو بده؟نقل قول:
صواب(ثواب) داره
دوستان کسی میتونه نوع این باطری رو به من بگه؟ممنون.نقل قول:
با سلام
من میخوام وب کم لبتابم رو تست کنم ببینم کار میکنه یا نه که اگه کار نمیکنه تا گارانتیش تموم نشده از گارانتیش استفاده کنم.چطوری باید با وب کم کار کنم؟آیا باید وارد یاهو مسنجر بشم یا راههای دیگه ای هم داره؟یه PC هم توی خونه دارم که میتونم بوسیله اون با یه آیدی دیگه هم وارد یاهم مسنجر بشم.کلآ تا حالا با وبکم کار نکردم.نه توی لبتاب و نه توی PC اگه میشه راهنمایی بفرمایید که چطوری با وبکم لبتابم کار کنم؟
Acer 5741G
ممنون.
آقا به لپ تاپ نمیشه مودم کابلی وصل کرد؟اگه میشه پس چرا وقتی سی دی شو میریزی وصل می کنی اصلا انگار هیچ چیزی بش وصل نشده اسم لپ تاپ اف 11ست