اين كرك من razor هست يا fedor ؟نقل قول:
بعد ميشه لينك پچ رو بدين (البته نميدونم براي چي هست ولي حتما يه چيزي هست كه شماها دربارش صحبت ميكنين)
Printable View
اين كرك من razor هست يا fedor ؟نقل قول:
بعد ميشه لينك پچ رو بدين (البته نميدونم براي چي هست ولي حتما يه چيزي هست كه شماها دربارش صحبت ميكنين)
آقایون پچ درست برای کرک Razor نیومده ؟؟؟
اون لینک پچ که برای Razor گذاشته بودنم لینک تورنتش خرابه..........
بابا یکی یه پچ درست حسابی بزاره...........اـــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــههههههه
این بازی امکان ادیتش هست؟
کسی تا الان ادیتش کرده؟
یکی جواب بده.
سلام یچه ها . من بعد از یه هفته اومدم 150 صفحه به تاپیک اضافه شده !!!! (وقت گشتن تاپیک رو ندارم)
یه چند تا آدرس برای خرید بازی میخوام (که البته بازیش درست و کامل باشه) ترجیحا چهارراه ولی عصر تا میدون ولی عصر و اطراف . همچنین هفت حوض و نارمک و اطراف !
ممنون میشم کمک کنید .
من خوره این بازی ام . شانس بدم ، درست روز عرضه بازی ، کارنامه ی درخشانم رو دادن و متاسفانه هنوز نتونستم بازی کنم :sad: :37:!
ایشاا... میخوام بگیرمش که بعد از امتحانات دی بازی کنم :27: ! انقدر تعریف کردین که دلم آب شده . باورکنین دارم لحظه شماری می کنم تا 26 دی برسه و ...
درسته دوست عزیز پس اگر من حالا رم رو ارتقا بدم مشکل سیاهی و مه الود بودن حل میشه جز این مشکل دیگه ای ندارم مرسینقل قول:
برو اینجا :نقل قول:
ادیت و پچ برای gta iv
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280770
ببخشید سوالم رو اینجا مطرح کردم ...
یه بار تو این سایت دیدم GTA IV رو میفروشن دنبالش رو نگرفتم الان نمیتونم پیداش کنم تو فروشگاه های سایت های مختلف هم رفتم خبری نیست ( بازی غیر مجازه و خودتون میدونین که ... ) فکر هم نکنم مغازه ها بفروشن . با اینترنت 128 هم نمیشه دان کرد ... یه لطف میکنین آدرس یه جا رو بذارین که بفروشه .... راستی بازی نسخهی اصلیش چند Dvd ه ؟
اگه مشکل داره پ.خ یا پ.م بدین !
سلام به دوستان
میشه یه نفر بگه تو رشت جایی میفروشن ( کاملش رو ) یا نه ؟
لطفا با پیغام خصوصی به من اطلاع بدین !
دوست عزیز سلام.نقل قول:
شما اول پچ رو با فایل های اورجینال نصب کن.
بعد که نصب کردی اگه توجه داشته باشی کرک رازور 3 تا فیل داره یه dll دو تا exe ...
dll رو بریز و luncher.exe رو هم بریز اما فایل gtaiv.exe رو نریز و به حالت اورجینال بزارش .
راحت بدون هیچ مشکلی با کرک رازور کار میکنه ...:31:.
موفق باشی..
نسخه ی اصلی 4 dvd هستشنقل قول: