نقل قول:
درود.
من شنیده بودم که قرارهست آخر اکتبر بیاد حالا اگه باز به تعویق نیفتاده باشه.
Printable View
نقل قول:
درود.
من شنیده بودم که قرارهست آخر اکتبر بیاد حالا اگه باز به تعویق نیفتاده باشه.
آره خود شرکت کومودو میدونه کی قرار بیاد:31:نقل قول:
سلام
فکر نکنم راهی باشه.نقل قول:
دیتابیس CIS با CCE فرق نمیکنه.
1- 5.12 ورژن مربوط به ویندوز 8 است.نقل قول:
2-بله:31:
3-نمیدونم.... چون هنوز شروع نشده: حرفشون اینه که باید صبر بکنم:
we will have basic English language files (templates) in about 2 weeks from now, then we will be able to start translation. At the moment these files are not yet available from the developers. So, let's wait till the end of October - beginning of November. Many thanks for your interest! Kind regards, Alex
4- اگه عملی بشه ورژن 6؛؛
5- احتمالا کومودو یکیش را واست زیر سبیلی رد کرده!!
اونها هم دقیق نمیدونن..... این کلمه الان رو بورسه: بزودینقل قول:
====
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا دیشب که تست گرفتم همش امتیازم 330 میشد.اما لیک تستی که شما گفتین دانلود کردم و گفتم که اخطار نبود دیسک در درایو دی وی دی پلیر ینی درایو جی رو میداد.اصلا اجرا نمیشد.به تنظیمات فایروالمم دست نزدم.الان که روشن کردم و تست کردم نتیجه این شده.....
منکه موندم چرا همش تستهای من اینطوری میشه
COMODO LEAKTESTS V.1.1.0.3
Date 11:28:06 ب.ظ - 10/12/2012
OS Windows Vista SP1 build 7601 1. RootkitInstallation: MissingDriverLoad Protected 2. RootkitInstallation: LoadAndCallImage Vulnerable 3. RootkitInstallation: DriverSupersede Protected 4. RootkitInstallation: ChangeDrvPath Vulnerable 5. Invasion: Runner Protected 6. Invasion: RawDisk Vulnerable 7. Invasion: PhysicalMemory Protected 8. Invasion: FileDrop Vulnerable 9. Invasion: DebugControl Protected 10. Injection: SetWinEventHook Vulnerable 11. Injection: SetWindowsHookEx Vulnerable 12. Injection: SetThreadContext Protected 13. Injection: Services Vulnerable 14. Injection: ProcessInject Protected 15. Injection: KnownDlls Vulnerable 16. Injection: DupHandles Protected 17. Injection: CreateRemoteThread Protected 18. Injection: APC dll injection Vulnerable 19. Injection: AdvancedProcessTermination Vulnerable 20. InfoSend: ICMP Test Protected 21. InfoSend: DNS Test Protected 22. Impersonation: OLE automation Protected 23. Impersonation: ExplorerAsParent Protected 24. Impersonation: DDE Protected 25. Impersonation: BITS Vulnerable 26. Hijacking: WinlogonNotify Protected 27. Hijacking: Userinit Vulnerable 28. Hijacking: UIHost Protected 29. Hijacking: SupersedeServiceDll Vulnerable 30. Hijacking: StartupPrograms Vulnerable 31. Hijacking: ChangeDebuggerPath Protected 32. Hijacking: AppinitDlls Vulnerable 33. Hijacking: ActiveDesktop Protected
Score 180/330
سلام
البته ورژن 5.12، روی همه ویندوزهای XP به بعد نصب میشه.
نقل قول:سلام. بلی من امروز روی ویندوز هفت 64 بیتی نصبش کردم. عالیه.:46:نقل قول:
ولی یه چیزش خیلی ناامدیم کرد: سیستم را فول اسکن کردم، با کمال تعجب 48 تا مخرّب تحویل ما داد!:sq_14:
در حالی که قبلا با چهار آنتی ویروس آویرا، کسپرسکی، بیت دفندر و نورتون فول اسکنش کرده بودم!:sq_21:
میرم به همون ترکیب قدیمی خودم یعنی آویرای رایگان با فایروال کومودو، خدا بده برکت :دی
فقط یک سؤال داشتم: آیا فایروال کومودو هم مثل اینترنت سکوریتیش وبگارد داره یا نه؟
مرسی.
سلام
نقل قول:
ولی یه چیزش خیلی ناامدیم کرد: سیستم را فول اسکن کردم، با کمال تعجب 48 تا مخرّب تحویل ما داد!:sq_14:
شما وقتی یه ورژن جدید را نصب میکنید، متأسفانه اطلاعات قبلی را که بهش داده اید، پاک میشه و مجبورید دوباره بعضی چیزها را یادش بدهید.:sq_6:
به همین دلیل در اسکن اول؛ خیلی چیزها را پیدا میکنه که بیشترش کرک و پچ و کیجن هستند. (تقصیری هم نداره، اینها را نمیشناسه)
شما باید add to exclusion یا add to trusted را بزنید تا دفعه بعد اینها را ناجور و تهدید ندونه.
حتا در صورتی که یه برنامه شناخته شده را میشناسه میتونید submit to comodo را انتخاب کنید تا دیتابیسشون را تصحیح کنند.
چه خوب بود اگه file Rating Scan گزینه Custom scan هم داشت یا اینکه با کلیک راست بر روی هر فایل میشد Rating Scan رو برای اون فایل انجام داد
به نظرتون خوبه در این مورد با کمودو ارتباط برقرار کرد ؟
نسخه نهایی به احتمال زیاد 23 اکتبر روز تولد 4 سالگی اینترنت سکیوریتی کمودو ریلیز خواهد شد.
محصول رایگان و مفید کمودو
LoginPro new version has just been launched [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آف تاپیک
نقل قول:
just found out today my girlfriend is pregnant be cool if comodo get's release it will protect us [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] we love comodo
دوستان من کسپر اینترنت سکوریتی 2013 دارم بهترین تنظیماتی که میشه روش اعمال کرد تا توی تست comodo leak امتیاز نهایی رو بگیره کدوما هستند.چون من چند صفحه قبل دیدم که یه نفر یه سری تنظیمات گذاشته بود بعد تست کرد امتیاز کامل رو گرفت.حالا من اون تنظیمات رو میخوام.اگه کامل و واضح باشه ممنونم میشم.چون من پیدا نکردم اون پست رو.واسه همین سئوال کردم