وقتی گوشیتونو به کامپیوتر وصل می کنید گزینهء PC Siute رو انتخاب کنید تا هم مموری استیک و هم فون مموری نشون داده بشهنقل قول:
و یا مسیر زیر رو برید
Menu> Settings> Connectivity< USB> USB Connection Mode - PC Suite
Printable View
وقتی گوشیتونو به کامپیوتر وصل می کنید گزینهء PC Siute رو انتخاب کنید تا هم مموری استیک و هم فون مموری نشون داده بشهنقل قول:
و یا مسیر زیر رو برید
Menu> Settings> Connectivity< USB> USB Connection Mode - PC Suite
:13: همین صفحه قبل آقا کوروش گفتن که نصب میشه :5:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
راستش واسه منم به هیچ عنوان فولدر Patches وجود نداشت :31: حتی در حالت مخفینقل قول:
خودم یه فولدر ساختم به همین نام و کارمو راه انداخت
و در مورد C/ Private حتما X-Plore ورژن 1.52 نصب بشه (چون ورژنهای پائینتر فولدر Private رو نشون نمیده)
گوشی ویواز چه کلاسی از رمها رو ساپورت می کنه؟؟
نظرتون رو در مورد این رم بگید.
ممنونکد:http://www.alldigitall.ir/specs.aspx?pid=1989
حالا این فولدر patches دستی ساختم که هیچی توش نیست ولی بازم برنامه rome patch هیچی رو نمی شناسه یعنی داخلش هیچ فایل رو شناسایی نمیکنه حتی یک بار پاک کردم دوباره ریختمش بازم هیچی .
کلا میخوام دوباره گوشیمو -- کنم تا بتونم برنامه X-Plore رو بریزم ولی تو این حالت اشکال تاییدیه میده؟؟؟؟
:5:دوست عزیز تا شما فایل c2z.rmp رو تو فولدر Patches نریزید که در ROMPatcher Plus چیزی نشون نمیده و قرار نیست خودش شناسایی کنه!نقل قول:
شما از اول تمامی مراحل رو مو به مو دوباره انجام بدید ببینید دقیقا کجاش ارور میده !!!!!
آخه نصب XPlore که ارور خاصی نمیده :20:
اگر هم گوشیتون -ک شده دیگه چه نیازی به انجام دوبارهء اونه؟
بله خودم16 گیگ کلاس10 دارم و عالی استنقل قول:
رم گوشی من که 8 گیگ کلاس 2 هست و مشکلی تا حالا باهاش نداشتم
این رم 8 موقع خرید گوشی همراه با پک بود
آقا من همه مراحل نصب برنامه های -- رو از اول اجرا کردم ولی داخل rome patch plus هیچ فایلی نیست.مگه نباید داخلش دو گزینه Open4all و Install Server داشته باشه مال من نداره؟؟؟؟؟ برای همین میگم داخلش نوشته no file و داخل options هم گزینه
ADD to Auto نداره؟؟؟؟ من گوشیم از -- در اومده یعنی اشتباهی یک بار که همچیز درست بود یعنی هم گوشیم -- بود وهم نرم افزار X-Plore داشتم از داخل برنامه X-Plore فایل c2z رو ریختم داخل فولدر patches که دستی خودم فایل patches رو درست کرده بودم. بعد اشتباهی x-plore رو برنامشو حذف کردم از اینجا همه چیز بهم ریخت.
رفتم سراغ برنامه rome patch تا گزینه Open4all رو تیکشو بزنم دیدم نیست و Install Server هم نبود فقط c2z بود ADD to Auto رو زدم.اومدم بیرون . رفتم برنامه xplore رو دوباره بریزم دیدم مینویسه ( اشکال تاییدیه) و میبنده. ؟؟؟؟؟:19::19::19:
بعد از این که فایل c2z.rmp رو ساختید اونه به E:\patches انتقال بدید و این اینک پایین رو دانلود کنید محتویاتش رو بریزید تو E:\patches تا open4all و installserver تو رام پچر بیاد
[PHP]http://www.mediafire.com/?d6v1odkz3jyezuj[/PHP]
اموزش تقویت صدا رو تو تاپیک ه ک ویواز بزارم خوبه؟کلا تمام موارد مربوط به ه ک ویواز رو همونجا دنبال کنیم که زحمت ساخت ش رو کوروش جان کشیده