احیانا که ایا رو از وبلاگ های لینک یه بنده خدا که برداشتی؟:46:واسه بالا بردن روحیه خوب بود.نقل قول:
Printable View
احیانا که ایا رو از وبلاگ های لینک یه بنده خدا که برداشتی؟:46:واسه بالا بردن روحیه خوب بود.نقل قول:
سلام دوستان من دیپلم پیش دانشگاهیم رو سال 85-86 گرفتم و الان دوباره می خوام کنکور امتحان بدم ولی تو فهرست منابع سایت سنجش تاریخ چاپ کتاب ها رو مال زمان بعد از من گذاشته حالا من تمام کتاب ها رو دوباره باید بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور بفهمم که کتاب ها عوض شده یا نه ؟؟؟ اون کد کتاب مشخص نمی کنه در ضمن رشتم ریاضی هستش لطفا راهنمایی کنید
ممنون
راستش واسه منطقه 3 رو درست نمیدونم ولی فکر میکنم با رتبه کشوری 2000 بتونه پزشکی بیاره . ببین برای رشته های پزشکی و دندونپزشکی (و خیلی رشته های دیگه) ضریب زمین شناسی صفره یعنی بزنه یا نزنه تاثیری نداره ولی برای داروسازی ضریبش 2 هست. توی کنکور سوالات زمین شناسی هست ولی کسی اگه خونده باشه میزنه اگرم نخونده باشه نمیزنه . اغلب اونایی که آینده نگرن زمین رو میزنن چون ممکنه بعد از قبولی رشته ای رو بخوان انتخاب کنن که به ضریب زمین نیاز داره (کسی که از آیندش خبر نداره. ممکنه بره واسه پزشکی رتبش خدایی نکرده به پزشکی قد نده. اونوقته که....)نقل قول:
اخری رونقل قول:
خودش وقتی کد رو میگیرین بالاش نوشته لطفا این کد رو یادداشت و نگهداری کنید
دفعهی بعد که برای بار دوم از این سیستم کدتون رو بگیرین کو متفاوتی مشاهده خواهید کرد.
این برای امنیت سیستمه.
من کد پیگیری تو اون سه قسمت نبود بعد از پایین اقدام کردم وخودم مشخصات وارد کردم
اونجا کد رو گرفتم تا اومدم کپی کنم PC خاموش شد بعد دوباره کد رو گرفتم که حس کردم تفاوت داره به نظرتون مشکلی پیش نمیاد
سینا جان ضریب زمین شناسی برای داروسازی 1 هستنقل قول:
سلام
بچه ها کسی روشی برای زدن تست های ردینگ نمیشناسه؟؟؟من خیلی لغت بلدم ولی سر تستای این بخش اصلا نمیدونم چیکار کنم!!من که خودم تو خونه میشینم متنا معنی میکنم.ولی خیلی وقت گیره.
بهترین روش اینه که اول سوال ها رو بخونید بعد متنو !نقل قول:
اینطوری وقتتون برای پیدا کردن جمله ی مورد نظر بیشتر صرف میشه مخصوصا وقتی که جملات مشابه زیاد باشه !نقل قول:
بهترین روش اینه که اول سوال ها رو بخونید بعد متنو !
به نظر من یک نگاهی به ریدینگ بندازید و بعد هم سوال ها و بعد با دقت دنبال جواب بگردید ...
میگم من برای هر درسی یه جزوه معلم رو دارم یه کتاب رو و یه جزوه ی گزینه 2 رو! یعنی اول اون بخش کتاب رو میخونم و بعدش میرم جزوه معلم رو میخونم و همچنین جزوه گزینه 2 رو! به نظرتون منابع زیاد باشه مشکلی پیش نمیاد؟؟