امروز PvP بودم يارو دو لول ازم كمتر بود ولي لامصب خيلي قوي بود.HM بود.گفتم بيلدت چيه گفت 5 Luc/2Dex
Printable View
امروز PvP بودم يارو دو لول ازم كمتر بود ولي لامصب خيلي قوي بود.HM بود.گفتم بيلدت چيه گفت 5 Luc/2Dex
مبارکه . از نوع تیرایی که نوش جان کردم مشخص بود همونه !نقل قول:
اسم گیلدم FRIENDS هست .
--------------
um رو شروع کردم . یا استون و bdc ... یا ابولفضل مگه لول می شه آپ کرد . pp که فقط 7 به بعد گیر میاد کسی نیست قبل اون ! plvl هم آدم درست حسابی دیگه نمی فروشه یه سری کم تجربه فقط میان که اونم فاجعه ست . الان 34 شدم/
خیلی بعیده یه هفته ای به 50 نزدیک هم بشم . شاید 45 شم. ولی بازی با um عجیب حال می ده. dexبالا چه حالی می دههههههه :دی
محمد ببخشید امروز عصر رفتم بیرون با برو بچ همین الان رسیدم دیگه امشب نمیتونم پست اول رو درست کنم.احتمالا فردا عصر میذارمش.
okنقل قول:
دو تا نکته جدید امروز دیدم :
1- چرا first mobs تو مپ 1 لاپیس لول 5 دراپ کرد واسه من !!!؟
2- وقتی یه لول بالا میاد تو پارتی که plvl کنه exp کم میشه !!
باشه.اگه Friends بود کاری ندارم.XDنقل قول:
خالی نبند من از روزی که تو رو میشناسم عضو enlightment بودی که لیدرش هم یه ارچره که خودت هم گفتینقل قول:
یذره دیگه با UM بازی کنی کلا HM رو می بوسی میزاری کنار.نقل قول:
رو شروع کردم . یا استون و bdc ... یا ابولفضل مگه لول می شه آپ کرد . pp که فقط 7 به بعد گیر میاد کسی نیست قبل اون ! plvl هم آدم درست حسابی دیگه نمی فروشه یه سری کم تجربه فقط میان که اونم فاجعه ست . الان 34 شدم/
خیلی بعیده یه هفته ای به 50 نزدیک هم بشم . شاید 45 شم. ولی بازی با um عجیب حال می ده. dexبالا چه حالی می دههههههه
طرف fury هنوز آدم پیدا میشه ولی نه مثل قبل .
20-30 Gaia رفتم وحشت کردم . باورتون نمیشه +50 تا لایت بود اونجا و دارک ها ماکزیمم 10 تا !!!
ولی یه GS با Dual Box تو هر دو تا Raid هست و نمیزاره PvP خراب شه. امکان -- و نوس کردن نیست. ولی بازیکن های خفنی داره . +2K میزنن تو لول 30 .
و همون PvP بودش كه من ميگفتم هانتر لول 29 من و حتي واريور ها رو One Hit Kill ميكرد!يكي از يارامون هم اينجوري بود لول 30.
آرههههههههههه؟نقل قول:
اینجوریاست؟
شرمندتم عرفان جان.اگه کشته شدی گیلدت رو ملامت کن.XD
یه رنجر رنک دارن اینا مثلا خیلی خفنه.تو جنگل یه Trio رو ترکوندم رفتن اینو آوردن.
2 تا بهش زدم stealth کرد رفت.یارو شانس آورد AOE من رو cool Down بود.
باز تو DD2 دیدمش با PP بود.تا منو دید stealth کرد.منم نامردی نکردم AOE زدم
همه لت و پار شدن این از Stealth در اومد.شروع کرد به دویدن.نزدیک پورتال خودشون گرفتمش.
منم stun کردمش و با خیال راحت شروع کردم به زدن(با اون 5 ثانیه stun کرده بودم)
تو گابا جز ACES کسی ندیدم UT بزنه.همه nub هستن.
راستی مجی جز shower time پیشنهاد دیگه ای که رنجر ها رو از Stealth در بیاریم؟
ACES همون Archer نیست که قبلا Etain بود؟نقل قول:
هانتر 2 تا Debuff داره که اگه به رنجر بزنه و رنجر Stealth کنه سریع خودش از حالت Stealth خارج میشه . اگه فکر می کنی می خواد در بره سریع Debuff کن. یکی از اون Debuff ها هم فقط با Disple Healer میره و pot نداره.