باسلام
امنیت ابونتو درچه حده وایا نیاز به فایروال وانتیویروس داره که نصب کنیم
Printable View
باسلام
امنیت ابونتو درچه حده وایا نیاز به فایروال وانتیویروس داره که نصب کنیم
هیچ سیستم عاملی 100% امن نیست، بستگی به کارتون داره، بله نیاز هست:46:نقل قول:
بچه ها اگه با این نرم افزار یوبونتو رو برای نصب بالا بیارم چی میشه؟(منظورم اینجوری رو درایو C که ویندوز سون نصبه و نمیخوام بوت برهم بریزه) ممنون :11:
ازکدوم فایروال وکدوم انتی ویروس برای ابونتو استفاده کنیم .اگه لینک دانلود واموزش نصب هم بدی منون میشمنقل قول:
راهنمای نصب آنتی ویروس Avast + لینک دانلود و ... :نقل قول:
کد:http://www.debianadmin.com/avast-antivirus-for-ubuntu-desktop.html
salam
bebakhshid finglish minevisam.
alan ba ubuntu hastam. farsi nemitonam farsi benevisam.
lotfan begin chetori to ubuntu farsi benevissam
نقل قول:
از این آموزش :
کشور رو به iran تغییر بدیدکد:http://www.wikihow.com/Change-Keyboard-Layout-in-Ubuntu
آنتي ويروس كجا بود؟ لينوكس از اينا نميخواد؛ اصلا ويروس نداره
فايروال هم اكه خيلي حياتيه اجرا كنيد؛ در حالت عادي نياز نيست؛
اصلا تو لينوكس به عنوان يه كاربر عادي به اين جيزا فكر نكن؛
سلام.
داشتم تنظیمات ccsm(یا همچین چیزی!) رو دستکاری می کردم که مثلاً GUI رو زیبا تر کنم ،چند تا ارور فراکهکشانی داد(که اصلاً در اوبونتو و کلاً خانواده گنو-لینوکس بعید نیست!) و کلاً همه ی آیکون ها و حتی نوار ابزار UNITY پرید! فقط میشه رو صفحه راست کلید کرد و یه پوشه ساخت! حتی دکمه ویندوز(که فکر کنم بهش تو لینوکس متا می گن) کاری نمی کنه!البته می تونم terminal رو بیارم(کنترل چی چی رو میزنی میاد)
حدس زدم که مشکل از کارت گرافیکه چون یه additional driver رو ننصبیده بودم،با root وارد شدم و نصبیدمش ولی وقتی با یوزر خودم لاگین می شم بازم هیچی نمیاد!
البته مشکلم حاد نیست چون قبلش KDE رو نصبیده بودم و فعلاً از اون استفاده می کنم ولی مشکلات تو گنو-لینوکس یکی دو تا که نیست،توی KDE وایرلس کار نمی کنه(در صورتی که توی unity کار می کرد!)
حالا اگه یکی پیدا بشه یه" sudo مشکل گشا"(!) یا هر راه دیگه برای برون رفت از وضعیت فعلی(!) برام بنویسه ممنون میشم
چند تا سوال دیگه هم دارم که باشه برا بعد
بچه ها
تفاوت های عمده ی اوبونتو و سوسه در چیه؟؟؟
هر کدوم چه کاربرد های معمولی دارن؟؟؟