سلام
مدله بیوک 1358
صندلی دوتکه
اتومات-شیشه ها برقی-قفل مرکزی-تنطیم آینه از داخل-کولر
Printable View
سلام
مدله بیوک 1358
صندلی دوتکه
اتومات-شیشه ها برقی-قفل مرکزی-تنطیم آینه از داخل-کولر
مبارکتون باشه محمد جان
بیوک ماشین خوبی هستش و همیشه صدای موتورهای بیویک زیبا و دلنواز بود
تصوير اون ريويرا سفيد 73 رو كه توي قسمت تصاوير آمريكايي هست رو ديدين..
پيگيرش شدم و گويا طرفهاي تهران يا كرجه..و البته هنوز فروش نرفته..
قيمت داده 40 ميليون تومان....
واقعا اينهمه حماقت؟؟؟ تميزش رو دارن ميگن 13 يا 15 تومان كسي نميخره. البته منظور اصلا ارزش مادي نيست اما اگر اين جناب كمي قيمتها رو جستجو ميكرد اينجوري خودشو مضحكه نميكرد..
دوست عزيز خواهشا ادب رو رعايت كنيد.اون ريويرا سفيدي كه صحبتشو ميكنيد به احتمال 90 درصد (تصويري كه ميگيد رو نديدم) مال احمد سفيري هستش و قطعا ارزشش بيشتر از 14-15 ميليونه.چون ماشين تمامآ فابريكه حتي لامپها.در ضمن هر كسي هم اختيار مالش رو داره ميتونه هر قيمتي بذاره رو مالش.سزاي گرون فر وشي هم نخريدنه.
جناب اول تصوير رو ببين..با وضعيت ماشين آشنا بشو..موقعيت رو بسنج...قيمت واقعي و روز ماشين رو درك بكن..و از همه مهمتر طرفتو بشناس و بعد اظهار نظر بكن..نقل قول:
دوست عزيز خواهشا ادب رو رعايت كنيد.اون ريويرا سفيدي كه صحبتشو ميكنيد به احتمال 90 درصد (تصويري كه ميگيد رو نديدم) مال احمد سفيري هستش و قطعا ارزشش بيشتر از 14-15 ميليونه.چون ماشين تمامآ فابريكه حتي لامپها.در ضمن هر كسي هم اختيار مالش رو داره ميتونه هر قيمتي بذاره رو مالش.سزاي گرون فر وشي هم نخريدنه.
لامپهاي فابريك؟؟؟؟؟؟؟!!!! گويا درست توجيه نشدين!!! توصيه ميكنم حتما عكس رو ببينين...
چيز غير اخلاقي هم نوشته نشده كه صحبت از رعايت ادب و احترام ميكنين...
بيشتر دقت كنيد..
داداش من كه همون اول گفتم نديدم تصوير رو.از قيمت 40 ميليوني كه داديد حدس زدم ماشين احمد باشه.
اون بيوك رو من از نزديك ديدم.اول جاده مخصوصه تو گاراژ ياريه.احتمالا تا الان پرس شده.من 9 ماه پيش ديدمش.مشكل سندي داشت و رفته بود براي اوراق.فقط اونجا بود كه از قطعاتش استفاده شه.واقعا حيف شد.ميتونست الان دست يكي از هواداراش مثل شما باشه.
:46:
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
راستي اون قيمت 40 ميليوني هم چرت و پرته اگه خواستي يه دونه با 12 تومن برات سراغ دارم.ابي نفتي.
خواهشا با احترام باهم برخورد کنید جنگ دعوا جاش توی کلوپ نیست . هر کس نظری داره و به اون باید احترام گذاشت .
ولی این رو هم باید بگم متاسفانه قیمتهایی که خیلی ها روی ماشین هاشون میذارن تاثیر منفی بازار هستش . نمایشگاه مثلا کلاسیک تبریز این رو خوب دیدم یه عده که از ماشین سر در نمی آوردن دور ماشینا حلقه زده بودن و جو رو به هم میریختن و صاحب ماشین برای ماشین 13-14 میلیونیش قیمت 30 میلیونی رو میگفت .حالا برای ان عکس که علی آقا (camaro lt)پی گیر شدن یک رویوریا نسبتا سالم از بدنه هست ولی ماشین سالها در شرایط بدی نگهداری شده و هنوز حتی پلاک هم نشده پس نمیدونم صاحب محترم ایشون بر چه اساسی این قیمت رو دادن.
بازم تاکید دارم حتما احترام همدیگه رو نگه دارید قصد ما اینجا کمک به همدیگه هست نه رقابت .
حتما اسدالهی؟ شیراز؟ اون منصرف شدهنقل قول:
اوني كه مشهد هست مدل 71 و بسيار تميزه..از صاحبش پرسيدم واقعا قصد فروش داري؟ گفته نه..فقط ميخوام قيمت دستم بياد..اون شيرازي هم ديدم خيلي تميزه و البته همانطوري كه جناب amiva گفتند از فروش منصرف شده..چند تايي ديگه هم اينور و اونور ديده شده اما مشخص نيست دقيقا مال كيه و چقدر كار داره..؟؟
سلام
من از بچگي عاشق كامارو بودم. الان كامارو قرمز زنگ پيدا ميشه؟ چه قيمتي؟