:31:خاک بر سرشون من دیشب با 2 دانلود میکردم:31:
کلا دیشب تونستم یه فایل 67مگابایتی رو دانلود کنم زنده باد دیال آپ:31:
Printable View
:31:خاک بر سرشون من دیشب با 2 دانلود میکردم:31:
کلا دیشب تونستم یه فایل 67مگابایتی رو دانلود کنم زنده باد دیال آپ:31:
من يه فيلم 300 مگ گذاشتم دانلود بشه ساعت 6.30 صبح بيدار شدم ديد 42 مگ دانلود شده هنوز:13:نقل قول:
منم وضعيتم بهتر از شما نبود ! 2 تا فايل 400 مگي گذاشته بودم ، فقط 6 درصد رفته بود تا ساعت 6 !
امروز از ساعت 11/30 الی 5 قطع بود پشتیبانی رو هم میگرفتی یه نوار گذاشته بودن از مشکل پیش آمده معذرت خواهی میکردن، دانلود شبانه هم که کلاً تعطیله یک هفته هم هست خط یک مگ به زور سرعتش تو روز به 512 میرسه دیوانه ام بخدا دارم به اینا پول میدم!!!!
حالا دیگه واسم مسلم شد این طرح ساعت مجانی 20 تا 21 خالی بندیه. بعضی شب ها چیزی کم نمی کنه ولی بیشتر شب ها هرچقدرم که زمان وصل و قطع رو رعایت کنی بازم از حجم کم می کنه
امروز 116 مگ از حجمم کم کرد با اینکه چند دقیقه دیر وصل شدم و چند دقیقه هم زودتر قطع کردم
حالا زنگ زدم پشتیبانی 3 ساعت بهانه اورده که شما باید مودم رو خاموش کنی قبلش بهش میگم من اصلا عادت ندارم مودم رو خاموش کنم پس چرا واسه دیشب کم نکرد؟ پس چرا واسه شبانه کم نمی کنه؟ قطع کرد
برای من که طرح افطار تا حالا 1 مگ هم کم نکرده
درست حرف دلمو زدي منم امروز زنگ زدم پشتيباني گفته واسه شهرما رايگان نيست گفتم دو شب پيش رايگان بود چي شده الان نيست گفت صبح زنگ بزن مسئله رو حل ميكنيم سريع قطع كرد نزاشت بگم فردا جمعه اسنقل قول:
بخاطر اين بي احترامي كه بهم كردن شنبه ميرم اونجا تا 230 مگ پس نگيرم بر نميگردم:4:
این آشغال تک دوتا دونه صفحه اول صبحی درست باز نمیکنه :41:
دیروز ظهر توی منطقه ی ما 4-5 ساعتی کامل قطع بود.
من اصلا مشکل سرعت ندارم
روزا 110 دانلود میکنه شبا 60-70 اصلا هم قطعی نداره خیلی عالیه
سرعت من 128 هست
خط یک مگ رو رسماً روی 256 بستن نه شب نه روز سرعت دانلود بالای 40 نمیره تا شهریور که فعلاً پولش رو دادم ولی اینجوری باشه شهریور پول همون 256 رو میدم چکاریه الکی پول اضافه بدم!