n95 8gb دارم از اول خود n-gage روش نصب بود اما وقتی بازی ها روش میریزم .موقع نصب ارور file is corrupted رو میده .
چی کار کنم؟
گوشیم هم -- نیست
n95 8gb دارم از اول خود n-gage روش نصب بود اما وقتی بازی ها روش میریزم .موقع نصب ارور file is corrupted رو میده .
چی کار کنم؟
گوشیم هم -- نیست
سلام، خسته نباشین. من حدود یک سال پیش گوشیمو (n82) با HelloOX 1.03 -- کردم و کلاینت 1345 رو روش ریختم. تمام یازیها هم بدون هیچ مشکلی اجرا میشدن تا اینکه متاسفانه رمم سوخت.الان روی گوشی rompatcher و modo و کلاینت رو دارم، البته بعد از سوختن رم لوگوی بازیها بصورت کمرنگ در اومد که من پاکشون کردم. توی rompatcher هم هیچ پچی نیست. میخواستم بپرسم باید چیکار کنم؟ من تمام فایلهای لازم برای نصب مثل HelloOX و کلاینت و screen resolution و پچها رو دارم ولی ترتیب نصبشون یادم رفته. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. در ضمن یه مقداری از حافظه ی گوشیم به خاطر نصب بازیها کم شده، چطوری میتونم این حافظه رو برش گردونم؟ چون دیگه بازیها رو تو application manager نشون نمیده که بتونم پاکشون کنم. بازم ممنون.
سلامنقل قول:
شما یه بار مسترریست رو انجام بده تا حافظه گوشیت برگرده...بعد HelloOX رو نصب کن و بعد کلاینت و بازی ها...آموزش رو یه نگاه بندازی یادت میاد...(;
شاد باشی:40:
خیلی ممنون. فقط یه سوال، مسترریست چجوری بود؟! اگه مسترریست کنم برنامه های روی خود گوشی مثل snake هم از بین میره؟ تنظیمات MMS و GPRS؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توضیحات مربوطه هم اونجا هست...
سلام، خسته نباشین. یه سوال داشتم. تو پست اول دو تا ورژن کلاینت ( 1.20 و 1.40) گذاشتین. من برای n82 کدومو باید نصب کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم که نمیدونم باید اینجا بپرسم یا جای دیگه. اگه جواب بدین ممنون میشم. certificate که میگیریم تاریخ اعتبار داره؟ مثلا certificate من ماله یک ساله پیشه، اگه تاریخ داره یکی جدید بگیرم. بازم ممنون.
شما نسخه 1.40 رو بگیر... اگه جواب نداد 1.20 رو نصب کن...نقل قول:
معمولا" تاریخ Cert ها یک ساله هست..اما شما دوباره بگیر...ضرر نداره...(;
دست همگی درد نکنه یه سوال داشتم. بازی Brothers in arms رو که 28mb بود رو دانلود کردم ولی موقع نصب بازی تو ngage همون اول میگه unable to install errore 10147 برای رفع این مشکل چکار کنم. در ضمن گوشی من n73 وکلاینت ngage هم 1511 هست لطفا راهنمایی کنید
دست همگی درد نکنه یه سوال داشتم. بازی Brothers in arms رو که 28mb بود رو دانلود کردم ولی موقع نصب بازی تو ngage همون اول میگه unable to install errore 10147 برای رفع این مشکل چکار کنم. در ضمن گوشی من n73 وکلاینت ngage هم 1511 هست لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
شما اگر بازی Brothers in arms تو گوشیتون نصبه ( منظورم سیمبین اونsis هست) باید اول پاک کنید بعد انگیج این بازی رو نصب کنید