راهی ندارهنقل قول:
مگر اینکه سرنشین عقب کم سن و گاهای بلندی نداشته باشه
صندلی جلو رو میشه جلو داد ولی فرم صندلی ها مخصوصا ردیف عقب به گونه ای هست که واسه استفاده بین شهری خستگی زیادی به همراه داره
Printable View
راهی ندارهنقل قول:
مگر اینکه سرنشین عقب کم سن و گاهای بلندی نداشته باشه
صندلی جلو رو میشه جلو داد ولی فرم صندلی ها مخصوصا ردیف عقب به گونه ای هست که واسه استفاده بین شهری خستگی زیادی به همراه داره
فرمونش وسطش جای بوق نداره ... بوقش رو دسته راهنماشه ! ساعتش هم فرق میکنه ! فقط یادت باشه که کنترلر ضبطش به صورت استوانه ای و یک لوله نارک هستش :)نقل قول:
بچه ها از كجا ميتونم تصاويري از داخل پژو 206 تيپ 1 مدل 81 به دست بيارم ؟ اطراف فرمون و امكاناتش منظورم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
206 ماشینی پر استحلاکه ! انجین TU3 که روی تیپ 1 و تیپ 2 هستش ، بسیار راحت واشر میسوزونه در صورتیکه بهش رسیدگی نشه.... (آب و ضدیخ و...)نقل قول:
راستي 206 به جز گرون بودن قطعاتش چه معايبي داره ؟ اين 206 هاي معمولي بدون صندوق، جايي براي لاستيك زاپاس دارن ؟
از طرفی ، جلوبندی این ماشین پر استحلاک و پر خرخه ...
ولی اگر یه تمیزش گیرت بیاد ، بهش رسیدگی کنی ، میتونی ازش استفاده کنی ....
جای لاستیک زاپاس 206 زیر صندوق غقب و درست زیر ماشینه ... نه داخل صندوق عقب :)
برای خرید و مشاوره ، هر کمکی خواستی پیغام خصوصی بزن
من یک فقره ثبت نامی خانواده پژو 206 کد خودرو کلاس 99504 تحویل مهر دارم.دیروز هم پژو پارس سال دوگانه سوز با ترمز ضدقفل و ايموبيلايزر و كيسه هواي راننده و سرنشين و يورو4 داشبورد جدید سفید رو تحویل گرفتم. خودم دلم با 206 هستش. نمی دونم کدومشون رو نگه دارم .ماشین فعلیم هم پرایده.حالا سوالاتی از دوستان دارم تا تجربه اشون رو در اختیار من بزارن:واسه من مهم اینه که ماشین امکانات داشته باشه و بعدا در طی چند سال اذیتم نکنه و به اصطلاح تو راه منو نزاره.
1.با توجه به امکانات جدید پارس های دو گانه سوز جدید مانند موبایل هندزفری و ایر کاندیشن و ... ارزش داره که اینو بفروشم و 206 رو نگه دارم.؟
2.کولر و بخاری کدوم یک مناسب تره؟
3.ایا با وجه به قراردادم که نوشته از خانواده 206 میتونم موقع دعوت نامه حق انتخاب sd هم داشته باشم.؟
4.تیپ 5 بهتره یا sd وی هشت؟
5.به طور کلی از نظر بازار فروش و امکانات و تعمیرات و هزینه نگهداری کدوم به صرفه تره؟پارس دو گانه یا 206 تیپ 5 منظورمه؟(واسه یه خونواده 3 نفری)
اين مدل صندوقدار كد ٢٧٤٢٤ چه فرقي با بقيه داره ؟
در حالت استاندارد نمیشه دوست عزیز.نقل قول:
ساختار و پلت فرم ماشین به این شکل طراحی شده و غیر قابل تغییر هست.
دوستان یه مشکلی پیش اومده .البته مشکل که نیست باید بگم گشایشی شده.واقعیتش یکی از رفقا 206 تیپ 2 مدل 89 داره من امروز لازمش داشتم ازش امانت گرفتم تو راه که میومدم معکوس از 3 به 2 گرفتم و داشتم مثلا سبقت میگرفتم که یهویی دورموتور بالارفت و شتاب عجیبی گرفت و خیلی سریع ماشینارو جازد و جلو افتادم بعد دنده 3 گرفتم باز هم کاملا محسوس بود که شتابش خیلی بیشتر شده .الانم با رفیقم داریم تستش میکنیم و مبهوت موندیم.واقعا شتابش زیاد شده:n04:
این چه جریانیه؟ دو هفته پیش برده بود ایرانخودرو احتمال میدید سیستمشو ریست کردن و این دوباره طبق سلیقه ی رانندش دوباره فیت شده؟ ممنون
سلام دوستان
صداهای اضافی داخل کابین رو کجا باید بدم درست کنن؟
+
وقتی تو خیابونی که شیب داره (بالا یا پایین) ماشین رو نگه میدازم و دستی رو میکشم ، همینکه ترمز رو ول میکنم چرخ عقب سمت راننده صدا میده ، مثل ساییده شدن.
رفتم یجا طرف ندیده گفت به خاطر کمک هاست که خشکه و چیز خاصی نیست.
جدیدا هم ماشین روی دست انداز ها زیاد بالا پایین میپره.
مشکل چیه؟
مرسی..
به خاطر کمک هاست که خشکه و چیز خاصی نیست.
سلام ... دوستان 206 تیپ 5 مدل 93 مشکل ( مشکلات :n09: ) خاصی دارن ؟ از لحاظ موتوری چی ؟ tu5 تا جایی که اطلاع دارم موتور خوبی بود ...
ا سلام
یه مدته رو ماشین از این لک ها پر شده
هم یه گوشه رو سقف . هم کناره درب راننده
با پولیش هم نرفت و داره زیاد هم میشه
اینم عکس لکه رو سقف×