مال ما که تغییری نداشته .. ایشالا خطط همیشه همینطوری بمونه
Printable View
مال ما که تغییری نداشته .. ایشالا خطط همیشه همینطوری بمونه
دوستان نمیدونم چرا هر چی فایل میخوام دانلود کنم یهو سرعت صفر میشه و دیگه اصلا دانلود انجام نمیشه؟بعد اخطار میده و میگه محدودیت زمانی به پایان رسیده و اجازه ادامه دانلود رو نمیده و باید دوباره از نو دانلود بشه،فایل ها قابلیت ریزوم دارن.گفتم شاید مشکل از دانلود منیجر کرک شده باشه با eagleget هم همینجور میشه،سرور خارج که اینطوره داخل رو نمیدونم،نمیدونین علت چیه؟
شاید لینک های اصلی(دانلود)تغییر کردن ! همون فایلتو لینک دانلودشون یه بار تو مرورگر بزن ببین میاد یا نهنقل قول:
اگر شکایت کنید بخاطر سرعت مخابرات شبانه رو جمع میکنه حتما مرکز مخابراتیتون مشکل داره بهتره صبر کنید تا مشکلش حل بشه تا اینکه شکایت کنید چون اینجور شبانه برا همه حذف میشه حتی مراکزی که مشکل ندارننقل قول:
اگر مرکز مخابراتیتون وارد پارتاک شده باشه سرعت شبانه روز اسمیه(2مگ=230کیلوبایت)ولی اگر هنوز وارد پارتاک نشده باشه روز ها اسمی و شبا یک سرویس پایینتر یعنی روی 1مگ(130کیلوبایت) میادنقل قول:
نه مطمئنم تغییر نکرده از چندتا سایت خارجی دان کردم همینطوره،وسط دانلود یهو صفر میشه :/نقل قول:
دوستان مخابرات قیمت ترافیک و سرویس ها رو ارزونتر کرده
اسمی ارزون کرده وقتی میزنی واسه پرداخت مالیات و عوارض میاد روش در واقع همون قبلی میشه
پینگ داخلی ما که شد 500!
فرشاد تخلیه کردی؟:n19:نقل قول:
برا منم دوباره شد 500 با تهراننقل قول:
فقط خواستن امیدوارمون کنن که تخلیه نکنیم :n24:
خير من سرعت و پينگم با مخابرات عاليه نيازي نيست برم شركت ديگه كه حتي تايم نيم بها هم سرعتو محدود ميكنهنقل قول:
فرشاد تو الان اگر وضعیت منو داشتی تخلیه میکردی یا یه ماه دیگه تمدید میکردی؟نقل قول:
منم قبلا چند ماه اينجور شده بود بايد بموني تا درستش كنن ibs فعلا مشكل دارهنقل قول:
نقل قول:
بنده ی خدا اینا که همون قیمتای قبلین فقط مالیات رو موقع پرداخت حساب میکنه .لابد اینم ترفند جدیدشه برای گول مالیدن سر مردم.
چه فکرایی به ذهنشون میرسه:n02:نقل قول:
مطمئنی اکسین هستی؟من فکر کنم اینا یه سری کاربر رو منتقل کردن رو این ای پی که تعدادشون خیلی هست واسه همینه که پینگ خراب میشه و فقط مخابرات خوزستان اینطوریه؟!نقل قول:
کاربر جدید کجا بود من 1 سال نیم به از همین مخابرات نت میگیرم همیشه هم نامحدود میگرفتم قدیم و جدید همه همین بلا سرشون اومدهنقل قول:
فرضیه احتمالی من اینه که ماها که اینطوری شدیم همه 1 هفته قطعی داشتیم درحالی که یه عده نداشتن پس ما رو یه خطی بودیم که مشکل داار شده بوده حالا مارو منتقل کردن :n13:
من که 1 هفته هست تمدید نکردم الانم خونه نیستم وقتی برگشتم درخواست تخلیه میدم به قول خودت 1هفته که رمز وای فای همسایه دستمه:n26:
آره 8تم همین ماه ثبتنام کردم،حالا ایپی باز رقم اخرش عوض میشه گیت وی که کلا ثابتهنقل قول:
وروجک قرار بود یه کارایی بکنی پ چی شد ؟ منظورم همون قضیه ی چیزه
دوستان اینجا کسی از شرکت مخابراتی پاس ماناد سرویس داره
بین شرکت ها مخابراتی کدوم بهتر از همه است
من دارمنقل قول:
کیش اواسیس(ماناماد) و ضحی بهترن تا بقیه
من از ماناماد دارم 5 مگ که هنوز شبانه داره آخه سرویس سه ماهه گرفته بودم:n20:
البته اگر میدونستم شبانه رو برمیدارم 3 ساله میگرفتم :n02:
ماه بعد هم میخوام 2 مگ با 50 گیگ ترافیک بگیرم فکر کنم 90 در میاد.
77 در میاد دوست عزیز :n02:نقل قول:
فرشاد تا 25 قرارداد داری ؟ بعدش 2 مگ لابد ؟ :n13:
نقل قول:
ماناماد نیست. پاس ماناد هست اسمش. شرکتش هم تو طالقانی واقع شده
دوستان سرعت شبانه و ساعات شبانه چقدره
بعد این سرویستون 2 مگ با 50 گگیگ ترافیک چقدر میشه هزینه اش
کسی جدیدا 5 مگ گرفته؟ا
همونهنقل قول:
ماناماد نیست. پاس ماناد هست اسمش. شرکتش هم تو طالقانی واقع شده
دوستان سرعت شبانه و ساعات شبانه چقدره
بعد این سرویستون 2 مگ با 50 گگیگ ترافیک چقدر میشه هزینه اش
ارزون شده ؟؟نقل قول:
77 در میاد دوست عزیز
مثل اینکه مالیات و.. میخوره میشه حدود 90
5 مگ شبانش میپره باید 2 مگ بگیری.نقل قول:
کسی جدیدا 5 مگ گرفته؟ا
یه 4 ماه با 5 مگ حال کردم ولی نزاشتند نامردا
نقل قول:
الان 2 مگ چقدر سرعت می ده شبا :n13: بعد مخابرات اهواز 2 تا 6 دیگه درسته
چرا اینطوریه. جاهای دیگه 1 تا 7 هستند. من موندم بین اسیاتک و مخابرات پاس ماناد و مخابرات راصد
شما کدوم را توصیه می کنید. می خوام ماهیانه چیزی در حدود 150 تا 200 دانلود داشته باشم
از همون اولی که این سرویس اومد قیمتش 77 تومن بود!نقل قول:
دو روزه که ظاهرا قیمت ها ارزون تر شدن ولی وقتی میخوای پرداخت کنی مالیات میاد روش و دوباره همون قیمت قبلی میشه
قیمت قبل : 77 تومن
قیمت جدید : 72 تومن + مالیات : 5760 تومن
نتیجه : 77 تومن !!!!!!
یعنی پریدن شبانه 5 مگ 100 درصد هست؟یعنی از بچه های اینجا کسی 5 مگ نگرفته هنوز؟
بله 2مگنقل قول:
بله 100% مودم رایگان و سیم کارت و فلش گذاشتن جای شبانه 5و10نقل قول:
من 9 ابان 5 مگ گرفتم شبانه نداردنقل قول:
مودم و سیمکارت کجا بود . حالت خوبه؟؟؟ جملاتت یه جوریه همیشه میخوایی دفاع کنی . شما باید 3 ماه 5 مگ بدون شبانه بگیری تازه بهت یه سیمکارت میدن . اگر 5 مگ یک ساله بدون شبانه بگیری بهت مودم و خلاصه همه چیز میدننقل قول:
نقل قول:
احتمالا اینم به جمع alimail پیوسته شایدم از اول با هم دستشون تو یه کاسه بوده .فرشاد میتونی دست ما رو هم بند کنی ؟ من بیکارم :n03:
بچه های دبستانی هم دیگه یکی دو جین سیم کارت اعتباری دستشونه ! 5 تومن میدی یه سیم کارت میدن به علاوه یک دونه هم هدیه ! تازه این که خود مخابرات هست و پولی بابت سیم کارت اعتباری نمیده و مجانیه :n08:فلش 4 و 8 گیگ تو حلقم ! یعنی کسی پیدا میشه با نت و رایانه و کنسول سر و کار داشته باشه یه فلش نداشته باشه اونم 4 و 8 گیگ :n08:باید یک سال بکنن توی پاچت تا یه مودم 50 تومنی بدن :n19::42: حالا هر کی نت داره خو خودش هم مودم داره دیگه :n08:1 ریال هم که تعرفه ها باید قیمت عادی تفاوت نداره و مثل تهران شبانه 1 تا 7 صبح نیست ! اگه میشد ازشون خواست با رسم شکل نشون بدن کاربرها رو چه شکلی میبینن خیلی خوف
بود :n08::n08::n19::42::42::42::42::26::26:
مقصر خودمونیم کی تمدید میکنم بهترین راه تخلیه و گرفتن نت از شرکت دیگست تعرفه ها همش یکین کل شرکت ها فقط دوسال پیش خوب بود االان دیگه هیچ فرقی نمیکنهنقل قول:
دوستان خوزستانی بهترین سرویس دهنده روی فیبرنوری کدوم شرکته؟؟ آسیاتک یا صبانت یا مخابرات ؟؟! لطفا بگید اگر شرکت بهتری هست بگید . ممنونم
بچه ها میگم اونایی که ایپیشون رو 2.189 قفل شده از کدوم شهرن؟
من الان از طریق ایپی محلم رو پیدا کردم میزنه ابادان :n19:
این تاپیک مخابراطه فقط مطمئن باش همه میگن مخابراط ولی از نظر خودم صبانت
IP:2.189.130.***نقل قول:
شوشم میگه شوش مال شما خرابه :D:n09: