باید دیگه از مخابرات اینتنرت نخرید تا تنبیه بشند.
وقتی فور جی ایرانسل با قیمت و سرعت بهتر هست.چرا از مخابرات خرید کنید.
Printable View
باید دیگه از مخابرات اینتنرت نخرید تا تنبیه بشند.
وقتی فور جی ایرانسل با قیمت و سرعت بهتر هست.چرا از مخابرات خرید کنید.
متاسفانه برای امثال بنده که فیبر نوری داریم و انحصاری اینترنتمون دست مخابراته هیچ راه حلی نیست !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
آخرش من نفهمیدم 512 های نامحدود قدیمی الان اوضاعشون چطوره:n35:
یه صفحه پرسش و پاسخ داشت مخابرات اونجام برم نگاه کنم:
پ ن:
الان رفتم ودیدم مثلا پرسیدن:
با سلام و خسته نباشيد. ميخواستم اطلاعاتی درباره طرح جدید محاسبه تعرفه های اینترنت بگیرم. مثلا اینترنت ما که 512 نامحدود هستش و مدت تقریبا چهار سال است که از آن استفاده میکنیم، چطور محاسبه خواهد شد؟
که اینطور جواب دادن:
با سلام مشترك گرامي شما به صورت ماهانه مبلغ تعرفه را پرداخت مي كنيد هرگونه اطلاعات بيشتربا٢٠٢٠در ٢٤ساعت شبانه روز پاسخگوي شماست.روابط عمومي
به همه این جواب رو دادن حالا دیگه چرا گفته اطلاعات بیشتر رو نمیدونم! سر اون دفعه که میخواستن حجمی کنن و بعد پشیمون شدن هم اولش باز جواب درست و حسابی نمیدادن...
اگر ثبت نام را حضوری انجام داده باشید باید حضوری بروید و اگر از طریق ۲۰۲۰ قبلا ثبت نام و اشتراک گرفته باشید با همان ۲۰۲۰ میتوانید درخواست قطع بدید.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
دوباره چه بلایی سر نت آوردن ؟؟؟
الان یعنی ما که ۵۱۲ نامحدود داریم ، زیاد استفاده کنیم پول اضافه میاد رو قبض ؟
نه دوست عزیز من که پرسیدم گفتن نامحدودها همچنان نامحدوده....ولی مشترکان جدید دیگه امکان گرفتن اینترنت نامحدود ندارننقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
نقل قول:تو خود سایت مخابرات قسمت پرسش و پاسخ نوشته تا زمانیکه کاربر خودش تقاضای تخلیهنقل قول:
نده سرویس نامحدود برقراره و تازه قیمتش از اول مرداد کم هم میشه.
بنابراین با خیال راحت استفاده کنین. :n10:
از تجربه ۱ ساله نت محدود مخابرات هم بگم :
یک کلام آشغاله
اکانتینگ و محاسبه حجم فاجعه و همه چیو دست بالا میگیره ، یعنی ۷۵ تا بگیری قشنگ حدود ۱۰۰ تا میزه به پات ! نمیدونم مشکل داره سیستمشون یا دزدی میکنن !
سیستم شیر تو شیره ، دانلود شبانه و روزانه و باقیمانده حجم رو به هیچ وجه نمیتونید به صورت دقیق و مطمئن بفهمید ...
ساعت دانلود شبانه بگیر نگیر داشت ، دیگه آخریا با ۱۰ مین تلرانس میزاشتم دانلود
در کل مخابرات فقط و فقط نا محدودش خوبه که اونم گند زدن بهش و برداشتن
دوستان مگر کاهش تعرفه اینترنت شامل اینترنت وایرلس هم نمیشه؟؟
سلام،من که امروز رفتم مخابرات قطع کردم...واقعا آشغال شده بود.....فعلا هم با همین ایرانسل سر میکنیم تا ببینیم چی میشه.
Sent from My HUAWEI G7
من ۲۰۲۰ زنگ زدم بصورت خلاصه:
۱. نامحدود هرکی داره سرجاشه بدون سقف استفاده قیمتش فرق نکرده همونی که بود هست
۲.دیگه نامحدود واگذار نمیشه ملت میتونن سرویس غیر حجمی (سقف دانلود دارن) بگیرن طبق جدولی که تو این لینکه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۳. سرویسهای حجمی قیمتش کم شده
من نظرم اینه مثل دفعه قبل سر موضوع حذف نامحدودها متحد بشیم باز شکایت کنیم تا مجبور بشن قیمت جدیدو اعمال کنن
البته یه حساب سر انگشتی داشته باشیم: من حساب کردم سقف دانلود ۵۱۲ نامحدود، در یکماه ۲۴ ساعته، ۸۰ گیگ درمیاد برای سرعت یک مگ حدود دوبرابر ۱۶۰ گیگ . چیزی که تو تعرفه جدید وضع شده برای اینترنت غیر حجمی ۵۱۲ وجود نداره سرویس از یک مگ شروع میشه سقف دانلود ۲۰ گیگ داخله ۱۰ گیگ خارج منتها هیچ شرکتی بعیده بتونه اینارو از هم جدا کنه و اومدن میانگین گرفتن مثل های وب که سقف گذاشته ۱۷ گیگ احتمالا مخابرات هم همینکارو بکنه
همه اینارو گفتم که بگم در مقابل ۵۱۲ با سقف هشتاد گیگ با یک مگ ۱۷ گیگ که هردوشون ۲۵ هزارتومنه ماهی ، همچین سرویس بدی هم نداریم
برید بسته 100 گیگ ایرانسل به قیمت 175 تومن بگیرید با مالیاتش حدود 185 میشه یعنی گیگی 1850 این خیلی بهتره از ای دی اس ال مخابرات با این تعرفه های جدیدی که گذاشتن،اگر برای 1 مگ، 17 گیگ دانلود برای حداقل تبادل داده باشه مثل سابق که مثلا جلو 512 نوشته بود 9 گیگ (و بعد اون معمولا شرکت های دیگه سرعت کم میکردن) ولی مخابرات عملا اجراش نمیکرد این واقعا عالیه ولی اگر بنا بر این باشه که بعد 17 گیگ با گیگی 1500 تومن حساب بشه که باید فاتحه مخابرات خونده بشه و نفری یکی یه دونه سیم ایرانسل اگه ندارید بگیرید(تازه الان با این طرح ترابرد پذیری دیگه سیم کارتم نمیخوایید و با همون شماره اپراتور قبلی مشترک ایرانسل میشید) بعدشم یه مودم LTE تا لذت ببرید
یعد اینکه گفتید مثل دفعه قبل متحد بشیم برای شکایت باید عرض کنم که دفعه پیش مخابرات سر خود میخواست گرون کنه بدون هیچ مصوبه ای ولی الان کل وزارت خونه از وزیر و شرکت های تابعه مثل رگولاتوری و زیر ساخت تماما مطلع هستن و مصوبه 237 هم براشون مثل حکم میمونه
اگر کسی از این اینترنت های جدید نامحدودشون یا به اصطلاح غیر حجمی بگیره مشخص میشه چی به چیه و میشه بهتر تصمیم گرفت یادمه چندین سال پیش که مخابرات تازه نامحدود میداد یه سری میگفتن نه اینم سقف داره بعدش پولی میشه....یا یه سری میگفتن سرعتشو میبندن و خلاصه بازار شایعه داغ بود فقط هم با استفاده شدن توسط کاربرا(تو خود همین سایت برای نمونه) و تست گرفتن و عکس گذاشتن همه چیز مشخص شد
سلام .دوستان من 10 روزی میشه که کوچ کردم به اینترنت مخابرات.فقط چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که غیر از روز اول که تونستم میزام مصرفم رو توی ecare ببینم.الان 10 روزه که هروقت وارد سایتش میشم میزان مصرف رو سفید نشون میده چرا اینطوریه؟...یعنی چی؟ خب باید بدونم چقدر مصرف دارم میکنم.مال شما هم اینطوریه؟...یعنی مخابرات کلا همیشه این شکلیه؟صد رحمت به مبین نتی که داشتم.
آسغالترین سیستم اکانتینگ دنیای نت رو مخابرات داره ، خوت باید حساب کنی و دعا کنی که مخابرات هم درست حساب کنه برات و زیاد نزنهنقل قول:
سلام به همگی
من اینترنت 256 نامحدود مخابرات دارم، و به شدت سرعت افتضاحی داره
منطقه ما هم فقط مخابرات سرویس میده
چند بارم 512اش کردم ولی تغییر خیلی خاصی نمیکرد نسبت به پولی که دادم
به نظرتون حجمی اش کنم (با توجه به اینکه امکان بازگشت به نامحدود نیست) پشیمون میشم؟
پیشنهادتون برای من چیه؟
حجمی بگیر چیزی به اسم نامحدود وجود نداره چون 60 گیگ دانلود کنی سرعت رو کم میکنن مخابرات لاین رو خوب باز میزاره یعنی اگه خط بکشه تا جایی که میکشه میره
به نظر من که همچین کاری نکنید و اون خط نامحدود نگه دارید و اگر هنوز امکانشو دارید ارتقاش بدید به 512 و فقط برای دانلود استفاده کنید،در کنار اون یه ایرانسل 100 گیگی بگیرید یا 30 گیگ بگیرید جفتشونم خوبن از اینا برای وبگردی و کارای دم دستی استفاده کنید تازی اگر کار خیلی فوری داشته باشید میتونید سریع با ایرانسل دانلود کنید فایلونقل قول:
تا زمانی که این غیر حجمی ها تعیین تکلیف نشده باشن عاقلانه نیست نامحدود های قدیمی رو از دست داد صبوری کنید بچه ها
آخه یعنی چی؟ من باید بدونم مصرفم چقدره.طرحم یه جوریه که حتما باید بالای 40 گیگ مصرف داشته باشم ت گیگی هزارتومن برام حساب شه.زیر 40 گیگ مصرف کنم گرونتر میشه.یعنی هیچ وقت نمیشه رفت تو میزان مصرف؟ اخه من زنگ زدم میگه سایت مخابرات داره تغییر میکنه برا این ecare غیرفعالهنقل قول:
دوست عزیز از صحبتتون اینطور به نظر میاد که شما فکر میکنی بالای 40 گیگ مصرف کنی همه 40 گیگ، گیگی هزار تومن محاسبه میشه. اون جدول تعرفه، پلکانی هستش فکر نکن کل حجم مصرفیت با یه قیمت محاسبه میشه.نقل قول:
چجوری اسمشو میزارن غیر حجمی وقتی نوشته ترافیک ماهانه؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقه ما تحت پوشش 4جی ایرانسل نیست، مخابرات هم که اینترنت ش دیگه حتی به درد وبگردی هم نمیخوره
به نظرتان 3جی ایرانسل ارزش داره؟
افت و خیز زیاد داره...در کل فعلا صد در صد نمیشه رو اینترنت سیار کشور حساب باز کرد..ولی از لحاظ قیمت بسته های طولانی مدت ایرانسل عالیننقل قول:
اگر اینها سواد داشتند که الان وضعیت اینترنت ما این نبودنقل قول:
خوشونو مصخره کردن،نوشته بعد اینکه سقف رد کردید هر گیگ 1500 حساب میشه این یعنی اینکه اون کور سوی امیدی هم که داشتم از بین رفتنقل قول:
من حساب کردم اصلا به صرفه نیست هیچ جوره
همین صفحه قبل گفتم تو این شرایط الان فکر میکنم به صرفه ترین گزینه بسته 100 گیگ ایرانسله مخصوصا برای کسایی که خطشون فیبره و به جز مخابرات از جای دیگه نمیتونن اینترنت بگیرن.من خودم با همون 3جی با سرعت بیشتر از 20مگابیت بر ثانیه هم دانلود کردم دوستان هم ادعا دارن که با 50 مگ هم گرفتن پس نگران سرعت نباشیدنقل قول:
دوستان یکی توضیح بدهنقل قول:
من الان دو سه سالی هست 512 نامحدود دارم
یعنی دیگه نامحدود نمی تونم داشته باشم و باید حجمی بگیرم!؟
یا هنوز 512 نامحدود برقراره؟
ضمن اینکه دانلود ماهانمم معمولا 17 گیگ بیشتره. گاهی وقتا ماهی 60 گیگ هم بیشتر دانلود می کنم
اون چیزی تا الان گفتن اونای که نا محدود دارن تا پایان قراردادشون که معلوم نیست کیه...خخخ...نامحدود میمونن...بهتره از خط تلفنتون به 2020 یه زنگ بزنی و مدت باقی مانده قرارداد رو ازشون سوال کنی..نقل قول:
پایان قرارداد یعنی زمانی که خودتون درخواست تخلیه بدیدنقل قول:
به نقل از پورتال پرسش و پاسخ adsl سایت خود مخابرات:
باسلام من 512 نامحدود مخابرات دارم دوستان دیگه ای هم پرسیدن گفتید فعلا همون نامحدوده یعنی امکان داره نامحدودهارم حجمی کنن الان که برای ثبت نام جدید نامحدود ندارن تو روخدا انقدر استرس وارد نکنید ما با همین راضی هستیم
با سلام مشترك گرامي تا زمانيكه خود شما در خواست تخيله را ندهيد قابل استفاده خواهد بود.روابط عمومي
بله ولی همینطوره.چون سرویسی که من گرفتم اینطوریه.اینم لینکش.پس پرداخت هستم.تازه دارم میفهمم این روشی که پس پرداخت باشی و میزان مصرفت رو هم ندونی چه کلاه بزرگیه.یه مبلغی رو قبض میاد دیگه و ما هم مجبور به پرداخت میشیم درصورتیکه کسی نیست میزان مصرف منو ثابت کنه.نقل قول:
بنظر من باید تمام استان ها سرویس های نامحدود حذف بشن، مخصوصا تهران . خراسان رضوی از سال 91 نامحدودهارو حذف کرد پدرمون در اومد از بس حجم خریدیم. 50 گیگ حجم رو 100 هزارتومن پول میدیم در ماه اونوقت شما تهرانی ها با 23 هزارتومن 100 گیگ دانلود میکنید.
بزرگوار شما اشتباه می کنی!نقل قول:
طبق همون لینکی که گذاشتی تا 10 گیگ 2600 بعد تا 40 گیگ 1600 و بقیه
هر چی بالای 40 گیگ رو 1000 تومن حساب می کنن.
آقا یعنی من ۴۹ گیگ تو ماه مصرف کنم ۴۹ هزار تومن رو قبض میاد؟نقل قول:
10*2600= 26000نقل قول:
30*1600 = 48000
9*1000 = 9000
جمع کل = 83000 تومن
پس پرداخت نمیرزه، پیش پرداخت 4مگ خوبه که بسته 100 گیگ بخری 125تومن و چند ماه استفاده کنی.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام دوستان اوضاع مخابرات چطوره من فقط تک کانکشن برام مهمه با پینگ و اینکه از کیفیتش راضی هستین و یه سوال دبگه این که اگر کثل شرکت های pap سرعت ۱۲۸ بگیریم روی بالاترین حالت خط میبنده سرعتو یا نه
Sent from my NX403A using Tapatalk
wtf ؟؟؟
اینترنت نامحدود ، بعد پایینش نوشته ترافیک هر گیگ حجم اضافه 1500 تومن :n24:
یعنی تو کل دنیا نمونه ایم....!نقل قول:
سلام.
ما که سیستم پس پرداخت داریم یعنی هزینه ADSL میاد روی قبض، نمیتونیم حجم اضافه بخریم؟
.نقل قول:
.
فکر نکنم ربطی داشته باشه ، پولش رو اینترنتی پرداخت میکنید ! :n16:
باز تو سایت میتونید چک کنید :))
ببخشید شما مودم مناسبی می شناسید که از دانگل 4G ساپورت کنه؟نقل قول:
که بشه با یک مودم از مخابرات و ایرانسل استفاده کرد.
شما چه طوری از ایرانسل و مخابرات هم زمان استفاده می کنید؟
نه من همچین کاری نمیکنم!!!!برای مخابرات یه مودم adsl 8961 تی پی لینک دارمنقل قول:
برای ایرانسل هم که روی گوشیم هستش هات اسپات فعال میکنم و چون من از دسکتاپ استفاده میکنم یه دونه روتر 841hp TPLINK وصل کردم به کامپیوتر با کابل شبکه و با استفاده از وایرلس اون روتر وصل کردم به هات اسپات گوشی(مثل این میمونه که از روتر وایرلس به عنوان کارت شبکه بی سیم استفاده کنی)البته این کار خیلی پیشنهاد نمیکنم به باتری گوشی خیلی فشار میاد و شدیدا داغ میکردم ولی چون کامپیوتر من مشکل داشت این کارو میکردم.ساده ترین راهش اینه که با usb گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر یا لپتاب و از قسمت thehering & portable hotspot>USB thethering فعال کنید با این روش کمترین فشار به گوشی میاد الان خودمم مشکل کامپیوترم حل شده و از همین راه استفاده میکنم
اگر هم مودمی میخوایید که این کارو انجام بده 8970 tp link این کارو میکنه هم adsl داره و هم 4g داره فقط من خودم استفاده نکردم و با توجه به قیمتش اصلا توجیهی نداره!بهترین راه و کم دردسرترین راه همون USB هستش