والا برا من هر برج میریزننقل قول:
Printable View
والا برا من هر برج میریزننقل قول:
سلام.اگه کسی سی و یک تیر دفترچه پر کنه و اول شهریور تاریخ بخوره میتونه به تعویق بندازه برا اول آبان (مهلت یک ساله فراغت از تحصیلشم تموم شده باشه)
راسته کسری تحصیلات قرار برگرده کسی خبری شنیده ؟؟
با سلام
گواهی تکمیلی بسیجی که حوزه برای اموزشی نرفتن معافی ها میخواد باید از کجا بگیریم ایا خود شهر صادر میکنه یا باید بری مرکز استان؟
این گواهی رو در نهایت چکار میکنند؟ همون نظام وظیفه شهر میمونه یا میفرستن مرکز؟
و ایا استعلام گواهی رو میگیرن؟
کلا اگه جعل بشه خطر داره
من هم شنیدم فکر کنم در حد شایعه باشهنقل قول:
سلام دوستان
این المثنی برگ سبز که میگن همین هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و با همین برگ میشه برم پادگانی که بابام توش خدمت کرده و اون نامه کسر خدمت رو بگیرم ؟ یا حتما باید سرباز باشم ؟
اگه میشه دیگه چه مدارکی لازمه با خودم ببرم؟
به نظرم اسم این تاپیک باید عوض شه "سوالات خدمت سربازی بدون جواب" بابا یه نفر نیست جواب ملتو بده تخصص ندارین چرا تاپیک راه انداختین؟
بچه ها اینکه میگن خدمت تو منطقه عملیاتی شده 18 راسته ؟ (مهران-ایلام)
واسه لیسانس یک ماه کم نمیکنن واسه پایه خدمتی اسفند 91
نقل قول:
نه چیز جدیدی اعلام نشده
یک شهریور ؟؟؟نقل قول:
در هر صورت
باید نظام وظیفه قبول کنه هرچی به تاریخ اعزام نزدیک تر بشی شانس موافقت با تمدید کمتر میشه
فعلا همون 19 ماه هست کسری تحصیلی هم برداشته شدنقل قول:
TAPATALK
سلام آره این برگ المثنی هستنقل قول:
الان بری فکر نکنم کسری بدن رفیق ما که رفت کسری ایثارگری گرفت از خود پادگان گواهی اشتغال به خدمت گرفت رفت اونجا
کاری نداره که یه زنگ بزن به پادگانی که پدرت خدمت کرده بپرس که اینطوری بهت کسری تعلق میگیره یا نه !
سلامنقل قول:
والا من خودم پدافند هوایی خنداب هستم به ما گفتن اینجا عملیاتی هسته ای هست و 2 ماه کسری داره
روی سایت اوایل زده بودن عملیاتی درگیر 18 ماه و عملیاتی غیر درگیر 19 ماه
چند وقت پیش رو سایت نوشته بود که مناطق عملیاتی 18 ماه ! پس درگیر و غیر درگیرش چی شد ؟
سلام خدمت یگانم افتاده تیپ 121 تکاور تبریز.کسی از بچه ها اونجا بوده یا اطلاعاتی که که چطور جایی هستش؟در ضمن بومی هم هستم.ممنون
سلام
دوستان کسری تحصیلی برگشته؟؟؟؟
متن زیر رو بخونید
به پیشنهاد ستاد کل نیروهای مسلح و موافقت فرماندهی معظم کل قوا تسهیلات جدیدی برای حمایت از مخترعان و نخبگان در نظر گرفته شده است. وی ادامه داد: این تسهیلات به نقل از سردار کمالی عبارتند از: برای مدت خدمت محققان فوقلیسانس و بالاتر به ازای تحقیق یا اختراعی که در زمینه مسائل نیروهای مسلح ارائه کنند ۲ ماه تا یک سال کسر شد، مدت خدمت مشمولان لیسانس یک ماه، فوقلیسانس ۲ ماه، دکترا سه ماه و فوق دکترا چهار ماه کسر شد.
مشاور استاندار در امور جوانان و نخبگان افزود: در این راستا، جشنوارهای در حال برگزاری است تا برای حمایت از مخترعان، طرحهای آنان تحت ارزیابی قرار گیرد. وی اظهار داشت: برای تحقق حمایت از مخترعان، قرارگاه بعثت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با همکاری بنیاد نخبگان ستاد کل نیروهای مسلح اقدام به برگزاری نخستین جشنواره ابتکارات و اختراعات دفاعی کرده است. کالوندی ادامه داد: به تمام دانشجویان که بتوانند با ابتکار و خلاقیت خود، توان دفاعی نیروهای مسلح را به هر میزانی ارتقا بخشند از یک تا ۱۲ ماه کسر خدمت سربازی بر اساس قوانین بنیاد نخبگان ستاد کل نیروهای مسلح اعطا میشود. وی یادآور شد: یکم آذر امسال آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره است.
این خبر مال حدود ده روز پیش هستش ولی تا حالا هیچ خبر جدید و بخش نامه جدیدی صادر نکردننقل قول:
باید همچنان منتظر باشیم .............................
سلام لطفا لینک خبر رو قرار بدیننقل قول:
TAPATALK
این لینک خبر کامل از رجا نیوز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم خبر گزاری ایران خبر قدیمی هست ظاهرا...
سلام
1.اگر یک نفر امریه قرارگاه خاتم را بگیره چند ماه باید خدمت کنه ؟
2. شهر خودش خدمت میکنه ؟
لینک خبر
نقل قول:
نقل قول:
قدیمی نسیت که مال این تاریخه
۱۳۹۲/۶/۹
سلام دوستان
من متولد 1369 هستم و ورودی سال 87 دانشگاه هستم و یک ترم دیگه درس دارم . یعنی 11 ترم این مشکلی ایجاد نمیکنه برای سربازی ؟؟ ممنون
کاهش مدت سربازي فارغالتحصيلان
مدير مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: مدت خدمت مشمولان ليسانس يك ماه، فوق ليسانس 2 ماه، دكترا 3 ماه و فوق دكترا 4 ماه كاهش يافت.
به گزارش فارس، سردار موسي كمالي امروز در جمع خبرنگاران مصوبات جديد مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا در خصوص خدمت نظام وظيفه را اعلام كرد.
سردار كمالي گفت: باتوجه به استقبال گسترده جوانان كشور جهت انجام به موقع خدمت سربازي و تأمين مشمولي مورد نياز كشور بنا به پيشنهاد ستاد كل نيروهاي مسلح و موافقت فرماندهي معظم كل قوا تسهيلات جديدي در نظر گرفته شده است.
وي افزود: براي مدت خدمت محققان فوق ليسانس و بالاتر به ازاي تحقيق يا اختراعي كه در زمينه مسائل نيروهاي مسلح ارائه كنند دو ماه تا يك سال كسر شد.
سردار كمالي گفت: مدت خدمت مشمولان ليسانس يك ماه فوق ليسانس 2 ماه دكترا 3 ماه و فوق دكترا 4 ماه كسر شد.
رئيس اداره مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح افزود: بسيجياني كه از سن 16 سال تمام عضو بسيج نيروي مقاومت سپاه پاسداران باشد و به طور منظم با آن نيرو همكاري كند هر سال خدمت آنان متناسب با ميزان فعاليت معادل 45 روز تا 3 ماه جزء خدمت وظيفه محسوب و حداكثر نه ماه از خدمت دوره ضرورت آنان كسر ميشود.
وي اظهار داشت: باتوجه به اينكه يكي از فرزندان جانبازان 25 درصد و بالاتر از خدمت دوره ضرورت معاف هستند خدمت سربازي يكي از فرزندان جانبازان كمتر از 25 درصد به تناسب ميزان جانبازي كسر ولي در هر حال آموزش نظامي را طي خواهند كرد.
سردار كمالي افزود: باتوجه به اينكه يكي از فرزندان رزمندگان داراي 30 ماه سابقه جبهه از انجام خدمت به دوره ضرورت معاف هستند خدمت يكي از فرزندان رزمندگاني كه كمتر از 30 ماه سابقه جبهه دارند به تناسب مدتزمان مورد نظر از خدمتشان كسر ولي آموزش نظامي را طي خواهد شد.
وي اظهار داشت: يكي از فرزندان خانوادههايي كه سه فرزند آنان خدمت دوره ضرورت را انجام داده از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.
سردار كمالي گفت: مشموليني كه داراي فرزند معلول هستند از انجام خدمت دوره ضرورت معاف ميشوند.
وي اظهار داشت: يكي از فرزندان خانوادههايي كه يك فرزند آنها در حين خدمت فوت كرده از انجام خدمت دوره ضرورت معاف ميشود.
مديرمشمولان ستادكل نيروهاي مسلح تأكيد كرد: مهلت اجراي اين مصوبه از تاريخ 1 خرداد 88 تا 30 اسفند سال 89 است و اين مصوبات براي تمام كساني كه در حال انجام خدمت سربازي هستند و يا طي اين مدت انجام خواهد شد شامل ميشود.
سردار كمالي گفت: افرادي كه به دليل مأموريت سازماني به جبهه رفتهاند مشمول اين مصوبات هستند.
سردار كمالي درباره خدمت سه فرزند يك خانواده و معافيت فرزند چهارم اظهار داشت: ملاك براي معافيت فرزند چهارم شناسنامه پدر است اگر فردي دو همسر داشته باشد فرزند چهارم باتوجه به اينكه شناسنامه پدر ملاك است معاف ميشود.
مدير مسئولان ستاد كل نيروهاي كشور تأكيد كرد: تمامي يگانها موظفند از تاريخ اجراي قانون افراد واجدالشرايط را ترخيص كند.
وي گفت: جزييات مربوط به محققين و مخترعين با توجه به تشكيل گروه ويژهاي در ستاد كل نيروهاي مسلح متعاقبا اعلام خواهد شد.
سردار كمالي اظهار داشت: در حال حاضر 60 هزار سرباز با در اختيار داشتن امريه در 120 وزارتخانه، سازمان و بنياد در حال انجام خدمت سربازي هستند.
وي گفت: در صدديم سهميه دستگاه هاي دولتي براي امريه سربازي را افزايش دهيم.
وي گفت: ايثارگراني كه يكي از فرزندانشان غيبت داشته باشند مصوبات شامل حالش خواهد شد.
پ .ن : اقا امیدوارم این خبر واقعیت داشته باشه و هر چه سریعتر !!! و بازم هر چه سریعتر این رو بخش نامه کنند و بفرستند به یگان ها ! با این وجود من کلش 3 ماه از خدمتم باقی می مونه و 2 ماهش میپره !
اقا یه لحظه الکی خوشحال شدیم !!! اقا خبر به کل قدیمی هستش ! در حد تیم ملی !
این خبر رو ببینید این وبلاگ در چه تاریخی زده !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرفی اصلا تو متن خبر این قسمتش (( مديرمشمولان ستادكل نيروهاي مسلح تأكيد كرد: مهلت اجراي اين مصوبه از تاريخ 1 خرداد 88 تا 30 اسفند سال 89 است و اين مصوبات براي تمام كساني كه در حال انجام خدمت سربازي هستند و يا طي اين مدت انجام خواهد شد شامل ميشود.)) مشخص هستش که خبر قدیمی هستش و تاریخ مصرفش گذشته !!
در هر صورت نبود ددددددد 5 ماه دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!:n25:
سلام
بالاخره منم موفق شدم بعد از دو روز تصفیه امروز امضاهامو جمع کنمو کامل تصفیه کنم...
خدا رو شکر که تموم شد این خذمت لعنتی...
این پست رو یکی از سایت های نظام وطیفه تازه منتشر کرده و در کل با اون وبلاگ فرق داره فقط میزان کسریهاش یکیه.
یکی از بچه ها هم امروز میگفت تماس گرفته تهران بهش گفتن تو سیستم 20 ماه ثبت شده مدت خدمت.
نقل قول:
خوب صحبت سر همینه دیگه ! یه دیوونه زنجیری اومده یه سنگی انداخته تو چاه ( یعنی خواسته با اعصاب و روان یه عده سرباز بیچاره بازی کنه ) خبر قدیمی رو اومده دوباره منتشر کرده . علاوه بر اون از متن خبر هم تابلو هستش خبر فسیل هستش !نقل قول:
الکی خودتون رو اذیت نکنید و خدمت باقی مونده رو انجام بدین و تمومش کنین بره !
نگاه کن دوست گرامی لینک اول رو که دادم مربوط به رجا نیوز و حدود 2 یا سه سال پیش هست ... لینک دوم مربوط به inn و تقریبا کپی شده اون خبر( با اندکی دخل و تصرف) در چند روز اخیر هست .نقل قول:
به هر نحو شما اگر میخواید از جدید ترین اخبار خدمت سربازی مطلع بشید
به این سایت ها مراجعه کنید :
اگر این سه تا سایت یا سایت های مثل خبر گذاری فارس و.. خبری منتشر کردن بدونید صحت داره در غیر این صورت نادیده بگیرید.( امیدوارم کسری تحصیلی هم برگرده بیشتر از قبل هم بشه)
دوستان من میخواستم درخواست اعزامم رو به تعویق بندازم..باید به پلیس +10 مراجعه کنم یا نظام وظیفه ؟؟؟ چقدر امکانش هست قبول کنن ؟؟ برگه اعزام به خدمتم رو 31 / 5 از پلیس +10 گرفتم و 7/19 اعزامم هست..برای تعویق انداختن دیر نشده ؟؟
لطفا اگه کسی اطلاعات کاملی در مورد خدمت در یگان تکاوری داره بنده رو کامل راهنمایی کنه.یک دنیا سپاسنقل قول:
سلام دوستان. من می خوام نفر به نفر جایگزین کنم. از گرگان به تهران. یکی هم سراق دارم. چی کار باید بکنم؟
کسی شماره یا آدرس ستاد مرکزی نیروی زمینی ارتش و داره؟
شما باید به پلیش +10 مراجعه کنید این که قبول کنند یا نه معلوم نمیشه ولی هنوز دیر نشده و شانس داریدنقل قول:
من اعزامم 8/1 بود .روز دوشنبه رفتم درخواست تمدید دادم . امروز واسم اس اومد که با درخواستت موافقت شده.امیدوارم واسه تو هم موافقت کنن.فقط سریعتر برو تمدید کننقل قول:
بلاخره رفتی یگان؟ :دی کدون قسمت اقتادی؟ چطوره؟نقل قول:
دوستان کسی که معافیت پزشکی میگیره هم باید دو ماه آموزشی رو بره ؟ یا اون فقط مال کفالت و این چیزهاست ؟
:n16:
سلام
من در تیپ 2 سپاه کربلا (مازندران) خدمت میکنم
پدرم حدود 13 ماه در زمان جنگ تو زاهدان (لشکر88 زرهی) دوران خدمتش رو گذرونده
الان برگه سابقه پدرم رو بهم دادن اما برگه کسری بهم ندادن
به نظر شما نظام وظیفه و یا سپاه استان برام کسری رو صادر میکنه؟ یا باید حتما یگاه خدمتی کسری رو صادر کنه؟
فقط فوریه چون اگه کسریش رو بگیرم یکی دو ماهیه که دارم اضافه خدمت میکنم
سوال بعدی من اینه که میشه من از نصف کسری ایثار گری استفاده کنم و نیمه دیگشو برادرم استفاده کنه؟
دوستان من دیروز برای گذروندن دوره یک ماه اموزشی(معاف شدم) رفتم پادگان
اما پادگان معافین رو پذیرش نکرد و پشت برگه اعزام زد طی تماس تلفنی با سرهنگ نمیدونم کی معاونت نیروی انسانی از پذیرش معافین دوره ضرورت معذوریم.
حالا تکلیف ما چی میشه به نظرتون؟
نظام وظیفه شهرمون گفت باید با استان صحبت کنه و شنبه نتیجه میدن به ما
معافیت چی گرفته بودی شما؟نقل قول:
یعنی کلن معافیتتو قبول نکردن یا فقط آموزشی رو؟
معافیت پزشکی آموزشی نداره.. .نقل قول:
معافیت کفالت...نقل قول:
نه اموزشی معاف ها رو قبول نکردند حدود 10 نفری بودیم...
یعنی باید 21 ماه خدمت کنی؟نقل قول:
نه دوست عزیز...نقل قول:
معافیتم تایید شده برای صدور کارت باید یک ماه آموزشی بریم
این یک ماه آموزشی افتادیم پادگان جیران بلاغ کرمانشاه...که بعد از معرفی خودمون گفتند پادگان ما اموزشی برای معافین نداره و ما رو پذیرش نکردند
من هم نامه رو اوردم نظام وظیفه و گفتند شنبه نتیجه بهتون میدیم:
دو راه دارند یا برای صدور کارت ما اقدام کنند و یا ما رو به پادگان دیگه ای معرفی کنند