بله اما با این قیمت ها بسته ها و قدرت خرید بعید که adsl جای خودش رو از دست بدهنقل قول:
Printable View
بله اما با این قیمت ها بسته ها و قدرت خرید بعید که adsl جای خودش رو از دست بدهنقل قول:
ممنوننقل قول:
تو سایت نماوا که 175 هست ، مایل بودید پ.خ قیمت خودم رو ارسال کردم
اون قیمتها و اون بسته ها رو فراموش کنید! اونها برای تکنولوژی TD-LTE هستن که هزینه تموم شده بالاتری میبره برای هر مگابیت پهنای باند که به مشترک برسونه.نقل قول:
اینکه adsl با این حجمها و قیمتها جایگاه خودش رو میبازه ؛ نه تنها بعید نیست بلکه قطعی هست! صحبت از یک تکنولوژی خیلی قدرتمنده.
در کدام کشورها اجرایی شده؟ قیمت تجهیزات و سرویسهایشان چقدر است؟نقل قول:
رفیق امیدوارم حرف شما درست باشهنقل قول:
اما
قیمتش مطمئنا تو کشور ما طوری میشه که adsl همچنان به صرفه تر باشه.
برای سوال اول نگاهی به تاپیک زیر بنداز:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سوال دوم بخاطر اینکه گستره فرکانسی و استانداردهای خیلی متنوعتری داره این نسل و انچه ساخته میشه گاهی می بایست از نسل چهارم lte هم پشتیبانی کنه و از طرفی فناوری های بروزی مثل wifi 6 هم داشته باشه تا نیازهای کشورهای مختلف رو جواب بده، قیمتهای بالایی داره هنوز. در حال حاضر بین 200 تا 400 دلار انواع مودم 5g در برندهای شناخته شده یا گاهی کمتر شناخته شده پیدا میشه. در صورتی که یه محصولی برای استاندارد و مشخصات خاص کشوری مثل ایران ساخته بشه میتونه کمتر باشه هزینش.
به جای نقطه ها بنویسنقل قول:
shahrsakhtafzar دات کام
سلام
قيمتها صبانت باز افزايش كرده
بنظرتون كوچ كنم به هاي وب خوبه؟ ظاهرا قيمتهاش نسبت به بقيه ارائه كننده ها مناسب تره
درود.نقل قول:
یه سر به اینستاگرام های وب بزنید ببینید دنیا دست کیه.
همه از همه جای ایران فحششون میدن بخاطر اینترنت بدی که دارن.
میگن تو شب اصلاً قابل استفاده نیست.
سرویسهای عادی به درد نمی خورد، های وب هم احتمالا به زودی گران کند، الان جشنواره 6 ماهه آسیاتک خوب است 500 گیگ اینترنت بینالملل 150 تومن، یا اگر در مورد کیفیتش در مرکز مخابراتیتان شک دارید جشنواره صبانت هم بد نیست 6 ماهه 600 گیگ بینالملل 200 تومن، البته برای جشنواره صبانت باید خط تلفن دیگری داشته باشید (اگر سرویس فعلی را جمع آوری و دوباره ثبت نام کنید هم احتمالا بتوانید سرویس جشنواره برای همین خط بگیرید ولی مطمئن نیستم.)نقل قول:
صبانت چجوری درخواست جمع اموری و عودت وجه کنم؟
11 روزه هنوز رانژه نکردن
از طریق سایت xdsl یا از طریق شکایت...نقل قول:
درود.نقل قول:
مسکل از صبانت نیست بلکه مخابرات میگه هزینه ی 12 هزار تومانی برای رانژه ی خط ها کم هست و باید بشه حدود 115 هزار تومان!
به همین دلیل رانژه نمیکنه.
خب قراره کی به نتیجه برسن ؟نقل قول:
وقتی مخابرات رانژه نمیکنه چرا سرویس جدید میفروشن
اصلا ربطی نداره.. شما همین الان از یه شرکت دیگه درخواست بده به سرعت برات انجام میدن... بحث این موضوع بوده اما بابت این موضوع اینکار رو نمیکنن..نقل قول:
شما برو توی سایت xdsl بررسی درخواست رو بزن .. ببین چه جوابی برات میاد.. شاید برگشت خورده و صبانت تماس نگرفته.. اگر هم هنوز خط خالی بود بهتون گفتم از سایت cra شکایت تنظیم کنید...
الان هم حجم خیلی از سرویسها نسبت به هفته گذشته نصف شده
صبانت معمولا چند روز پس از اتمام سرویس، خط را تخلیه می کند؟ قبلش تماس می گیرند یا نه؟
سلام
من درخواست تخلیه دادم ولی انجام نمیدن و میگن سه ماه طول میکشه!!!!
برا چی اذیت میکنند؟
کسی همچین مشکلی داشته برا تخلیه و جمع آوری خط ؟!
سلام اینطوری میکنن که از تخلیه منصرفتون کنن به 195 شکایت کنیدنقل قول:
این جواب رو به من دادن در سامانه 195:نقل قول:
باسلام مشترك گرامي: در حال حاضر به علت عدم وجود سيم رانژه در مراكز مخابرات كشور ، امكان جمع آوري رانژه خطوط وجود ندارد. اين موضوع توسط صبانت در حال پيگيري مي باشد تا اقدامات لازم توسط مخابرات مربوطه انجام گردد.
یعنی چی به علت عدم وجود سيم رانژه در مراكز مخابرات كشور !؟نقل قول:
جونشون بالا بیادنقل قول:
بنظرم دارن اذیت میکنن.
میگن برا وصل مشترک جدید یک هفته ای انجام میشه ولی برای قطع کردن سرویس مخابرات قطع و تخلیه رو انجام نمیده و سیم رانژه نداره.
الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم.
درخواست تجدید نظر بدهید، اگر خط دیگری دارید سرویس جدید را برای آن خط بگیرید(حتی اگر خط جدید هم بگیرید فکر می کنم ارزانتر از سرویسهای تمدیدی صبانت در بیاید). اگر هیچکدام از راهها جواب نداد یا باید تمدید کنید یا از اینترنت موبایل و ... استفاده کنید.نقل قول:
من هم 10 روز است ثبت نام کردم هنوز رانژه نشده.
درخواست تجدید نظر داده ام و منتظر نتیجه هستمنقل قول:
به هیچ عنوان نه تمدید میکنم و نه دیگه سراغ صبانت میرم. دیگه توبه و غلط بکنم سمت صبانت بروم
با سلام // این مورد متاسفانه در تمامی مراکز مخابراتی و تمامی شرکت ها داره اتفاق میفته و صرف یه شرکت خاصی نیست // هم بحث رانژه هم بحث جمع آوری با تاخیر بسیار زیادی داره انجام میشه /. علتش هم اینه که مخابرات میگه هزینه رانژه برای من صرف نمیکنه و باید حدود 110 تومن هزینه دریافت بشه بابت این موضوعنقل قول:
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم مطالعه بفرمایید
اینها همش بهانه هست. شرکت ها میتونند یه بخشی از همون مبلغ رو بگیرن برا مشترکین جدید که نصب و جمع آوریشون هم سریع باشه. همینجوریش تعرفه تمدیدشون دولا پهنا غالب میکنند به ملت بدبخت و سود کلانی هم میکنند و حالا معطل یه سیم رانژه هستن؟!!!نقل قول:
الان که فعلا داستان این شده که هر شرکتی خودش سیم رانژه بیاره // و به همین دلیل مشترک داریم الان با تاخیر یک ماهه رانژه یا جمع آوریش انجام شده // به هر حال این روند تا اتمام دولت فعلی و تایید نکردن وزارت ارتباطات ادامه داره....نقل قول:
در کمال پر رویی شرکت صبانت برگشته میگه 2 ماه و نیم هست برای تخلیه خط این مشکل برقراره و ممکنه حتی 6 ماه هم بشه- تا عمر دارم دیگه سراغ این شرکت نمیام -درخواست تخلیه دادم و درخواست تجدید نظر دادم خواهشا همگی فشار بیارید بهشون - من به چندین شرکت تماس گرفتم همه میگن ما مشکلی نداریم و مشکل فقط از صبانت هست ... :wub:
من هفته پیش درخواست تخلیه از شرکت آسیاتک دادم و یک روزه تخلیه شد ،شرکت جدید هم یک هفته زمان برد رانژه شد.نقل قول:
بجز شکایت کاری از دستم بر نمیاد وگرنه حتما انجام میدادم تا از شر این شرکت لعنتی راحت بشمنقل قول:
گندترین شرکت صبانت هست بنظرم در ایران بخصوص به لحاظ خدمات و احترام به حقوق مشتری. البته هر کسی از منظر و تجربه خودش حرف میزنه.نقل قول:
صبانت برگشته به من میگه سه ماه طول میکشه و در کل زمان نمیتونیم بدیم.
شکایت سامانه ۱۹۵ هم بی فایده هست. همش چرت و پرت هست. الان یک ماه هست که پرونده شکایت من در سامانه ۱۹۵ باز هستش و حتی تماس گرفتم و فایده نداشت و ۱۹۵ هم پاسخگو نیست میگه منتظر پاسخ باشید.
مشکل اینترنتم رو با دیتای گوشی این مدت برطرف کنم حتی اگر یکسال طول بکشه و دیگه توبه که برگردم به صبانت.
صبانت در مجموع برا جمع آوری سرویس همیشه معروف بوده که اذیت میکنه.
جالب اینجاس که برا رانژه مشتری جدید سریع انجام میدم نهایت بین ۱ الی ۳ روز ولی برا جمع آوری مشکل دارن و سیم ندارن.
چرا اصلا تخلیه باید برای مخابرات هزینه بر باشه ؟ مگه برای تخلیه چیکار میکنن ؟
وقتی دست همه توی دست هم باشه اوضاع بهتر از این نمیشه! شما حساب کن من شرکت دیگه هزینه سرویس 1 ساله رو دادم - اینجا اینجوری اذیت میکنه اونور هم میگه مشکل فقط از صبانت هست ... بنظر میرسه حداقل تا روی کار امدن دولت جدید وضعیت همینجور بمونه... یادش بخیر من زمان وزیر قبلی اقای واعظی توی یکی از شبکه های اجتماعی شکایت کردم فردای همون روز به من تماس گرفتن گفتن شما اونجا شکایت کردی مشکلتون چیه! الان 195 شکایت میکنی انگار هیچی به هیچی پیج وزیر هم بنظر میرسه صرفا جهت حمایت از تیم پرسپولیس تشکیل شده ...نقل قول:
خیر ربطی به این موضوع دولت فعلی و دولت بعدی نداره.. برید خدارو شکر کنید که در همین دولت فعلی شما بالاترین سرعت اینترنت رو در اختیارتون گذاشتن وگرنه به دولتهای قبل و بعدی برسیم اوضاع خراب تر میشه..نقل قول:
شما زمانیکه در سامانه ۱۹۵ شکایت میکنید.. میتونید شکایت خود رو برای عدم رضایت اعلام کنید و به درخواست بررسی بار دوم بره.. زمانیکه به درخواست بار دوم میره ناظر و کارشناس منطقه بررسی میکنه و در صورت لزوم و داشتن مدرک و دلیل درست ازشون باز خواست میکنه و اگر حرف شما منطقی باشه مطمئنا برای شما مشکل رو حل خواهند کرد.. اما در بخش اول شکایت خود شرکت پاسخگو شما هستن.. در ضمن حواستون هم باید باشه در بخش مکالمات ادامه شکایت ندهید بلکه درست نگاه کنید تا شکایت برای بار دوم ثبت شود ...
رفیق درخواست به مرحله بعد ارجاع داده شده - الان حدود 4 روز هست که درخواست تجدید نظر دادم ولی هنوز خبری نشده ... والا منظور شمارو از منطقی بودن حرف متوجه نمیشم! درخواست جمع اوری دادم دیگه از این منطقی تر؟ حدود دو هفته هست اوضاع ما اینه
سامانه 195 در شرایط فعلی هیچ کاری نمیکنه. بنده شخصا با اپراتور 195 صحبت کردم اونم 2 بار و میگن صبانت در کل ایران این مشکل رو داره و باید منتظر باشید رفع بشه.نقل قول:
این مشکل هم از اواسط اردیبهشت پیش اومده. یعنی درخواست جمع آوری های اردیبهشت ماه هنوز انجام نشده
دوست من اصلا این صحبتی که میکنید منطقی نیست.. سامانه ۱۹۵ نتونه این موضوع رو جمع کنه غیر منطقی هست.. چراکه تحت هر شرایطی حتی شما میتونید با مراجعه به مخابرات و درخواست حضوری و کتبی و صحبت با رییس مرکز اینکار رو انجام بدید.. و یا حضوری به شرکت صبانت مراجعه کنید و در لحظه برای شما این کار انجام بشه.نقل قول:
من تا به امروز هر شکایتی بجز ۱ مورد یا ۲ موردی که داشتم تمامیه شکایت ها کاملا روی پروسه رفته جلو و بدون مشکل حل شده.. طرفداری از سامانه یا شخص خاصی نیست.. اما یا شما مشکلتون چیز دیگری هست یا مشکل جای دیگه هست و بعد از شکایت شما این موضوع به کارشناس منطقه ارسال میشه و کارشناس منطقه بدون شک اگر مشکلی با سرویس دهنده نداشته باشید به راحتی جمع آوری رو برای شما میزنه و انجام میشه.. اینکه بگید با اپراتور حرف زدم و این جواب رو بهم داد شما درخواست بدید به مراجع بالاتر تا مشکلتون رفع بشه...
امیدوارم مشکلتون زودتر رفع بشه.. ا
داداش تو ایران دنبال صحبت منطقی هستی؟! این راهکار شما در مورد درخواست حضوری برای جمع اوری رو حتما با مراجعه به مرکز مخابراتی انجام میدهم و نتیجه رو برای دوستان میزارم... در مورد 195 هم باید بگم به کل دستش تو دست شرکت ها هست و معجزه ای نمیکنهنقل قول:
دوست من شما بیشتر از اینکه به دنبال حل کردن مشکلتون باشید.. به نظر میاد میخواد یکسری سیستم ها رو بکوبید...نقل قول:
اگر این سامانه دستش با شرکتها در یک کاسه هست پس چرا درج شکایت کردید؟؟ پس غیر از این بوده..اما ببینید هر شرکتی یکسری قوانین و مقررات داخلی داره و یکسری مسائل ... وقتیکه اون مقررات رو ثبت کرده باشه و وزارت ارتباطات هم قوانین خارجی رو بهش داده باشه و تایید دو طرفه شده باشه.. به هیچ عنوان نمیتونه کار دیگه ایی انجام بده...
اینکه میگید منطق و یا معجزه خدمتت عرض کنم که شرکت مخابرات بی دلیل کلاب هاوس رو فیلتر کرده بود...طرح شکایت کردم و عنوان کردن به دلیل مسائل امنیتی... بعد از این موضوع دوباره درخواست دادم و خواستم مدارک رو ارائه بده که مقامات بالاتر تایید کرده باشن یعنی نظیر وزرات ارتباطات و یا قوه قضاییه... هیچ مدرکی نداشت..درخواست رفت برای بررسی بیشتر...
و پرونده فرستاده شد برای کمیته حقوق مصرف کننده.. این پروسه ۲ هفته طول کشید اما بعد از اینکه با من تماس گرفتن.. و مهلت ۲ روزه خواستن برای بررسی... بعد از ۲ روز از فیلتر دراومد و باهام تماس گرفتن و رضایت رو گرفتن...
این یکی از شکایت های من بوده .. من از مخابرات بابت سرویس فیبر نوری از ایرانسل بابت سرویس tdlte از پتیاک بابت نویز.. از شاتل بابت بی دلیل بستن اکانت شکایت کردم و همه شکایتهام تا به امروز با ارسال به کارشناس منطقه و مقامات بالاتر خیلی راحت انجام شده و به نفع من مشترک بوده.
پس اینی که میگید به نظر من یکجای کار مشکل داره.. شما اگر شکایتتون رو بستن ایرادی نداره باز شکایت کنید و درخواست بررسی بیشتر بدید.. بدون شک مشکلتون حل میشه..
اگر مشکلتون حل نشد در توییتر به رییس سازمان ۱۹۵ آقای حمید رضوانی پیام بدید.. ممکنه دیر جواب بدن بهتون اما مشکلتون رو سریعا حل میکنن.
خب متاسفانه مشکل بنده همچنان پا برجا هست و این شرکت با همکاری سازمان مقررات هیچ پیگیری و تلاشی در جهت رفع مشکل بنده که الان نزدیک به سه هفته هست درخواست جمع اوری رانژه رو ثبت کردم انجام نداده ... یه سازمان فقط باید بزارن رو 195 نظارت کنه الان مشکل اینجاست که من میخوام از 195 شکایت کنم ولی دستم به جایی بند نیست.. اگه راهکاری دارید ممنون میشم بگید