بدون ترفند از یک تا شش صبحه. با ترفند از دوازده سیو پنج تا شیشو پنجاه.نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
بدون ترفند از یک تا شش صبحه. با ترفند از دوازده سیو پنج تا شیشو پنجاه.نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
زمان رایگان از ساعت 1 تا 6 صبحنقل قول:
دلیل اشتباه بودن مقدار ارسال و دریافت هم اینطور که دوستان میگن استفاده از ....پی ان هستش.
به نظر من در حال حاضر پارس انلاین بهترین پشتیبانی رو در سرتاسر کشور داره و کیفیت خدماتش هم بسیار خوبه
از این برنامه استفاده کن مثل عکس عمل کن 100% جواب میگیری الان من 1 ماه که از این روش استفاده میکنم ضمنا این آدرس برای ریست کردن مودم من هست تو باید بگردی ببینی کدوم دستور مودمت رو ریست میکنه من خودم از روش راست کلیک بروی صفحه ریست و استفاده از گزینه View Source این آدرس رو پیدا کردم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اطلاعات دقیق تری خواستی برو به لینک زیر:
تا منظور از پشتیبانی چی باشه!نقل قول:
من یه شکایت از سرعت پایین در ساعات دانلود رایگان اینترنتم کردم و پشتیبان با من تماس گرفت و 50 دقیقه با من صحبت کرد ولی در آخر مشکلم حل نشد به نظر من باید رفع مشکل بشه که بشه اسمش رو پشتیبانی گذاشت و نه فقط تماس گرفتن و تظاهر به اهمیت دادن.برای من به که هنوز مشکلم رفع نشده.کیفیتش هم در سرتاسر ایران یکسان نیست من توجه کردم معمولا شهرهای بزرگ مثا تهران و اصفهان اصلا مشکل چندانی ندارند وهم سرعت روز و هم دانلود شبشون عالی هستش ولی کیفتش برای شهرهای جنوبی به هیچ وجه مناسب نیست و بارها شکایت کردیم و جواب قابل قبولی ندادن.
بچه ها vpi و vci واسه شما 0 و 59 ه؟
VCI برای کاربران تهران 35 و برای کاربران شهرستان 59 هس،اونهم صفرهنقل قول:
پس چی!..من 2 سالی از پارس آنلاین adsl داشتم 128 ماهی 17 تومن.خداییش حا لم یکردم سرعت دانلود زیر 100 نبود..نقل قول:
درسته حجمم محدود بود 3 گیگ ولی حداقلش این بود که ا زاینترنت لذت م یبردم..
بعد زدیم خونمون رو نوسازی کنیم . اومدیم یه خونه اجاره کردیم..تلفن به نام صاحبخونست ..خلاصه نتونستم از پارس آنلاین بگیرم
رفتم مخابرات..الان 128 مخابرات دارم..درسته که نامحدوده ولی سرعت دانلودش 15 ا..صلا نمیشه حتی بازی آنلاین کرد
اصلا استیم وصل نمیشه..عکسهای گوگل نمیاد یعنی مربعهای سفید میاره...خلاصه هیچی دیگه فقط میشه وبگردی
کرد..دانلودم حوصله یم خواد با این سرعت ..
از مشکلاتش چی بگم...3 بار تا حالا یوزر و پسم عوض شده ...یعنی همینجوری الکی سوزر و پس آدمو عوض میکنن بعد باید زنگ بزنی بگی بعد بهت یوزر و پس جدید میدن...یک داستان یداره مخابرات..
حال قدر پارس آنلاین رو میدونم ..بزار برگردم خونمون سریع میرم پارس آنلاین دوباره ..
پارس آنلاین الان مدتیه سرعتش افتضاح شده من الان 256 دارم شبا سرعت مثِ دایال آپ میشه پشتیبانی هم که جواب درست حسابی نمیده کسایی که قصد اومدن به پارس دارن نیان بهتره پارس هم مث شاتل شده !!!
سلام آقای Love King
ببخشید خواستم پیغام خصوصی بزنم به شما اما مال شما نشد لطف میکنید به این لینک و صفحه بعدش بیائید و راهنمائی کنید
خیلی ممنون
من که واقعا دیگه حالم از پارس آنلاین بهم میخوره، سرعت شبا دیگه از 40 ، 50 بالا نمیره با 512! قبلا حداقل نزدیک 4.5 5 صبح 100 ، 130 اینا میشد سرعت، واقعا افتضاح شده:19: 9 روزه دیگه میرم نوین نت بگیرم up to 4 مگ داره 3 گیگ 15 تومن ماهی ببین پارس داره همچین چیزی!؟ درضمن پشتیبانی که بگه ایراد از مخابراته، زمان وصل شدن معلوم نیست و 2 ساعت پای تلفن بیخود توضیح بدی مشکلتو آخرش بگه انتقاداتتونو به شماره ای که میگم بگینو و 10 تا فرم شکایت پر کنی به یکیش رسیدگی نشه و ...نباشه بهتره از بودنشه !!!
ممنونم ازتوننقل قول:
مرسی برای معرفی برنامه. فقط اول باید آدرس اون پیج ریست رو پیدا کنم.نقل قول:
دوستان کسی اینجا از مودم ZyXEL استفاده نمیکنه؟
در حال حاضر شاتل خیلی بهتر از پارس هم از نظر کیفیت و خدمات و هم از نظر پشتیبانی ..........نقل قول:
پارس در مجموع بد نیست . فقط شبهاش خیلی افتضاحه
همین ادرس هست تا جایی که یادم میادنقل قول:
فایلش تو لپتاپم بود که فعلا ویندوز نداره وگرنه زودتر میذاشتم
یک سالی هست از این روش استفاده میکنم
سلام ببخشید چند وقتیه که time out در پینگ زیاد هست از چی می تونه باشه؟البته فقط بعضی اوقات خیلی time out در پینگ هست
اما مراجعه به تاپیک شاتل چیز دیگه ای رو ثابت می کنه این سه تا پست رو ببینیدنقل قول:
مثال این آدرس برای ریست کردن مودم SMC بدون وارد کردن یوزر پسورد هست:
اینو یه تست بکن؟؟
آقا الان تو این 1 ماه سرعت اینطوری شده حداقل واسه من با سرعت 512
شبا که زیر 60 نمی یومد الان شده بین 40 تا 50 کیلو یعنی ساعت 1:15 به بعد اینطوری میشه و وقتی 6 میشه تا 6:50 همون 220 230 هست و 12:35 تا 1:00 هم همون 230 میده ولی تو اون 1 تا 6 همین 40 50 میده ولی وقتی سرعت خوب بود از 1 تا 6 سرعت 60 تا 80 نوسان داشت
خلاصه شبی 1.5gb بیشتر نمیشه گرفت با این اوضاع
من اولین بارمه دارم سرویس محدود از پارس آنلاین میگیرم، یکی میتونه این ترفند افزایش ساعات دانلود شبانه رو لینک بده ببینم کجا نوشته یا یه توضیح کوتاهی بده؟ یه سوال دیگه واسه دانلود شبانه باید ساعت یک ( حالت عادی ) مودم رو خاموش و روشن کنیم تا بره رو حالت رایگان یا هیچ کاری لازم نیست انجام بدم؟ صبح چطور؟
در اهواز 35 هستش.
اشتراک 256 ساعت 2 بامداد
ترفند دانلود شبانهنقل قول:
چنانچه ساعت 12:31 نیمه شب کانکت کنید تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.
نکته1
بدلیل احتمال وجود اختلاف زمانی بین سیستم شما و سرور پارس آنلاین سعی کنید دیرتر از ساعت 12:31 کانکت کنید و زودتر از ساعت 6:58 دیسکانکت کنید .(مثلا 12:35 تا 6:55)
نکته2
بین ساعت 12:31 تا 1 دیسکانکت نشوید در غیر این صورت تمامی دانلودی که بین ساعت 12:31 تا 1 انجام دادید از حجم شما کسر خواهد شد.
نکته 3
زودتر از ساعت 12:31 کانکت نکنید زیرا در این صورت بین ساعت 12:31 تا 1 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.
نکته4
دیرتر از ساعت 6:59 دیسکانکت نکنید زیرا دراینصورت بین ساعت 6 تا 6:59 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.
نکته5
چنانچه قبل از ساعت 6 (مثلا ساعت 5:58) دیسکانکت شوید و دوباره کانکت کنید مشکلی ایجاد نمیشود و تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.
ترافیک مصرف رایگان پارس انلاين چطوريه ا. چه ساعتي شروع ميشه وجمعه ها كلارايگانه؟
حجم آپلود من از دانلود بیشتره
فک کنم جابجا مینیویسه
برا شما هم اینجوریه؟؟
فقط توی گزارش 24 ساعت اخیر این حالت بعضی وقتها پیش میاد و مهم نیست اما توی گزارش های قبلی درست نمایش داده میشهنقل قول:
آقا این ساعت ترفند فکر کنم در کرج برداشته شده باشد چون من دیشب و پریشب در بین ساعت 12:35 تا 1 شب از ترافیک روزم کم کرده بود در حالی که در این دو سالی که از پارس آنلاین سرویس داشتم تا حالا این مشکل را نداشتم
من کل پستای شمارو که دقت کردم از اولین پست تا اخرین پستتون فقط گفتین شاتل خوبه پارس بده!!!!!!!اخوب چرا ISP تونو عوض نمیکنین؟امیدوارم پشیمون نشیننقل قول:
شاید شاتل داره؟نقل قول:
12:35 کانکت شدم، 1:30 دیسکانکت کردم کم کردنقل قول:
والا من هردفعه میام توی این تاپیک هنگ میکنم، شما تا به حال به سیر پست های خودت نگاه کردی ؟!نقل قول:
قطعا من چیزی رو که خودم امنحان کردم به یه سری پست که معلوم نیست ریشه از چی داره ارجعیت نمیدمنقل قول:
نه ایشون همون پارس داره نمیدونم چه گیری به شاتل دادننقل قول:
دوستان آیا در ساعت 1230 تا 101 و 6 تا 7 ترفند امروز تغییراتی به وجود اومده البته من دیروز 6 تا 7 بدون مشکل داشتم و امروز دان نداشتم کسانی که امروز استفاده کردن لطفا نظر بدن
خبر خاصی نبود و همه چیز مثل سابق هستش.نقل قول:
من از طزفند ساعت 12:30 تا 6:59 استفاده کردم خیلی هم ردیف بود دانلود با سرعت نرمال ولی از حجمم کم نکرد:27:
نه مشکلی نبودنقل قول:
گزارش دوستان حاکی از آن است که ساعات ترفند در بعضی از مناطق کشور رایگان نیست ولی در بسیاری از مناطق توسط کاربران تست شده و هیچ گونه مشکلی پیش نیامده به هرحال توصیه میشود درصورت استفاده از ترفند حتما به سایت پارس آنلاین مراجعه نمایید و گزارش دانلود شبانه ی خود را چک کنید.نقل قول:
جناب فرید. چرا اینقدر خشونت آواتار بهتری نبود. خواهشا do change
سلام
امروز اکانتمو کردم 1024 اینم تست نظرتون چیه ؟