آخه اختلاف قیمتش هم فقط 3 تومنه!نقل قول:
اره سرویس 2 مگ ما هم سرعتش 110 -120 کیلو ه سرعت شبانه سرویس 1 مگ چقدره؟ خیلی اختلاف نداره همون 1 مگ بگیریم
1 مگ 38900
2 مگ 41900
هر دو 10 گیگ دارای تایم رایگان
Printable View
آخه اختلاف قیمتش هم فقط 3 تومنه!نقل قول:
اره سرویس 2 مگ ما هم سرعتش 110 -120 کیلو ه سرعت شبانه سرویس 1 مگ چقدره؟ خیلی اختلاف نداره همون 1 مگ بگیریم
1 مگ 38900
2 مگ 41900
هر دو 10 گیگ دارای تایم رایگان
خط من از داخل سیم کشی نیومده و همون سیم مخابرات مستقیم میاد داخل خونه وصل میشه به مودم و فک نمیکنم مشکل از داخل خونه باشه
من دو ماه پیش256 نامحدود پارس آنلاین داشتم و با سرعت 250-300 دانلود میکردم. این آخرا افت سرعتش در بعضی ساعت ها زیاد شده بود
اون موقع ریت خط 1024 بود و snr دان استریم 27
در واقع خود پارس آنلاین میگفت وضعیت خطت عالیه
الان دیگه واقعا کلافه شدم
دوستان چنتا سوال فنی !!!
اول اینکه آسیاتک هم مثل شاتل و پارس آنلاین قانون دانلود منصفانه داره ؟؟؟
یعنی واسه دانلود بیش از اندازه سرعت رو محدود میکنه ؟؟؟
دوما
فرق نامحدود نقره ای - بزنزی و طلایی تو چیه ؟؟؟
سوما
سرعت دانلود سرویس نامحدود 28 - 256 و 512 و 1 مگ چنده ؟؟؟
چهارما
سرعت سرویس 2 و 4 مگ تو ساعات رایگان چنده ؟؟
با تشکر !! :n02::n16:
اگه منظورت نامحدوده، بله! مصرف منصفانه داره که همون مقداریه ک جلو سرویس نوشته! مثلا 8 گیگ 256 بین سی روز تقسیم میشه و تا اون حجم، سرعت اسمی داری بعد تقریبا 1/4 میشه
دو مگ محدود شبانه 120 تاس، 4 مگ هم 260 تا میده....
در مورد نامحدود، بعد حجم مصرفی، پینگ هم به شدت بالا میره
در مورد قسمت پینگ موافق نیستم.نقل قول:
پینگ سرویس 4 مگ برنزی بعد از اتمام حجم سرعت بالاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پینگ چندروز پیش من با شاتل هست:نقل قول:
الان هم به مدت چند دقیقه اینطوری شد..ولی تغییر کرد!
آسیاتک فولادشهر الان سه روز پینگش همینه.نقل قول:
عجیبه ولی واقعیه :n02:
فقط با 8.8.8.8 پینگت زیر 100 هست؟نقل قول:
4.2.2.1 و 4.2.2.4 و.....پینگشون چنده برات؟
بله و 8.8.4.4نقل قول:
بقیه میره بالای 100
4.2.2.4 پینگش 170 تا 180
برای اسیاتکی که همیشه خدا پینگش بالای 250 بوده عجیبه :n02:
علتی که الان میبینی پینگ 8.8.8.8 و 8.8.4.4 عالیه اینه که TTL بالای 50 هست..نقل قول:
اگر زیر 50 بیاد پینگت میره بالا!
سلام
نامحدود 1024 برنزی سرعتش در حال حاضر چنده؟
نقل قول:این نویز داشتن یا نداشتن رو از کجا میشه فهمید؟نقل قول:
----------------------------------------
درضمن، نمیدونم شماها چرا انقد از آسیاتک بد میگید؟ من خودم 1 سالی هست ازشون سرویس میگیرم و بجز نامحدودش همیشه خوب بوده!
بقولِ اون دوستمون تو همهی تاپیکا وضعیت همینه!
نمیدونم واقعن سرعتتون پایینه، یا انتظارتون از اینترنتِ ایران خیلی بالاعه! :-؟
دوستان اگه کسی به این 4 سوال به طور دقیق پاسخ بده ممنون میشم
یکی از دوستان پاسخ داد ولی خیلی کلی بود
میخوام یه آمار کلی داشته باشم از آسیاتک تا اگه اوضاع اگه خوب نبود شاتل رو جمع نکنم !!:n02:
نقل قول:
سرویس های نامحدود اره ولی سرعت شبانه همیشه تقریبا یک مقدار هست و مثل شاتل نیست که محدود کنننقل قول:
نامحدود را کلا به نظرم طرفش نرو، من اطلاعات زیادی در موردش ندارم
بقیه را اطلاع ندارم
به تاپیک مربوط به نویز در انجمن مراجعه کنیدنقل قول:
256 برنزی قبل اتمام حجم....نقل قول:
سلام
اینا اطلاعیه زدن تو سایتشون که تعرفه ها رو کاهش دادن ولی من کاهشی نمیبینم من ماه پیش 1مگ 10گیگ رو گرفتم با عوارض و مالیات شد 42294تومن الانم همونه کاهشش کجاست !!؟:n13:
قیمت ترافیک اضافه 20% کاهش پیدا کردهنقل قول:
سلام دوست من.واقعا سرعت نامحدوداش به شدت محدود شدن و سرعت پایینه!حرف از تاپیکای دیگه زدید بله ولی از چی مینالن طرف به حالت مسخره داره مگه سرویس 256 نامحدود شرکت پارس آنلاین 15 گیگ اول را با سرعت 370 کیلوبایت دانلود میکنی بعد 10 گیگ بعدی را با سرعت 120 کیلوبایت دانلود میکنی و بعد تازه سرعتت واقعی میشه یعنی 36 کیلوبایت !!!!اینا سرویس 256 را تا 20 گیگ اول با سرعت 3مگابیت دریافت میکنند و بعد سرعت واقعی میشه و از همین منالن.ولی کاربرای اسیاتک چی؟کاربرای اسیاتک که یکیشون منم سرویس 512 نامحدود است سرعتم بیشتر از 12 کیلو بایت نمیشه فقط در روز حق استفاده 400مگابایت دانلود را با سرعت واقعی 512 را دارم و بقیه اوقات سرعتم به 12 کیلو بایت محدود میشه !حالا نمیدونم واقعا ما کاربرای این شرکت توقعمون خیلی بالاست یا کاربرای شرکتای دیگه؟نقل قول:
mtu آسیاتک رو چند بذاریم بهتره؟
من هر سه سرویس 2 و 4 و 10 مگ رو داشتم (الان 10 رو دارم)، سرعت دانلود شبانه به ترتیب 120 و 160 و 250 هست. به جز مواقعی که کل اینترنت کشور به صورت سراسری مشکل دار میشه، تقریبا میشه گفت که همیشه این مقادیر ثایت بوده و محدودیت یا مورد خاصی نداشته تا به الان.
دوست عزیز اتفاقا من این سرویس 1024 نامحدود برنزی رو از حدود سه ماه پیش تا به حال استفاده کردم..(تهران )...سرعت همیشه بین 40-50 بود ...البته شبها از ساعت یک به بعد به 100 کیلو بایت میرسید و تا ساعت 6.5 صبح همین حدود بود ....بارها هم با پشتیانی کل کل کردم که چرا سرعت 1 مگ باید این دانلودش باشه منتها به نتیجه ای نرسیدم و عطاش رو به لقاش بخشیدم....دانلود که شروع میشد سرعت بالا بود ولی در عرض چند ثانیه سریع میومد پایین رو 40-50......کاملا تابلو هست که با نرم افزارهای مدیریتی کاربر رو محدود کردند و توجیهات پشتیبانی مبنی بر شر شدن سرویس نامحدود و غیره چرت و پرتی بیش نیست...!! دیشب سرویس 512 حجمی شارژ کردم....خداروشکر امروز اولین روزی بود که بعد از سالها (قبلا صبانت داشتم ) از سرعت سرویس اینترنتم راضیم....!!:n28: سرعت به طور متوسط بین 400 و 450 هست ....!!:n01:نقل قول:
بابک شما با 1مگ نامحدود قبل اینکه حجم روزانتون تمام شه سرعتتون چند بود ؟ همون 130 را میداد و بعد از دانلود 600 مگ میشد 40-50 ؟نقل قول:
راستی چه عکس قشنگی رو دسکتاپت گزاشتی :n16:
سلام...ایمان جان تو پست قبلیم گفتم روز همیشه بین 40 -50 هست..! البته بعضی روزا نمیدونم مثلا حال میدن سرعت یوهو دو سه ساعتی رو 100 -120 میرفت...! اما شب ساعت 1 به بعد دوباره میرفت رو 100 و تا حدود 6.5 صبح همین طوری بود ... احساس میکنم شبها بعد از حدود 600 تا 700 مگ دانلود دوباره میومد پایین(البته چون شبا بیدار نمیمونم دقیقشو نمیتونم بگم به چه صورته و شبانه رو حدسی گفتم..:n01:.) در مورد عکس هم چشاتون قشنگ میبینه (تیزبینی ناقلا ...!!) قابل شمارو نداره....این عکسو تو یه سایت روسی دیدم خیلی به دلم نشست...خواستینقل قول:
بگو لینک بدم ...:n02:
خیلی ممنوننقل قول:
والا من خودمم هم قبلا همین 1024 برنزی داشتم که سرعتش همینی بود که شما گفتید و بعدش رفتم سمت حجمی که سرعتش 400 و بالاتره
اما خب واقعا حجم کم میارم گفتم اگر آسیا این مدت سر عقل اومده باشه که فهمیدم هنوز نیومده :دی
من میخوام زودتر از موعد تمدید کنم الان سرویس نامحدود دارم اما میخوام محدود بگیرم(128-باحجم 1گیگ):n09:5 روز دیگه سرویسم تموم میشه!حالا امکانش است که سرویس جدید بگیرم؟این گزینه به روز رسانی چیه؟
به روز رسانی بزنید و تمدید کنیدنقل قول:
کسی اطلاع نداره؟نقل قول:
با سلام مجدد خدمت دوستانی که هنوز تواین تاپیک میان و آسیاتر رو استفاده میکنند :
.
.
.
مگه نگفتم بی خیال این شرکت دزد بشید :n24::n24::n24: به جان خودم فقط وقتی مثل من از آسیاشت برید میفهمید چقدر اشتباه میکردید:n23:
نمیگم آسیاتر هیچ مزیتی به بقیه isp ها نداره ولی معایبش خیلی بیشتره:n21::n21:
پینگ افتضاح :n21:
سرعت پایین حتی از سرور داخل:n04:
قیمت فضایی نسبت به بقیه isp ها حتی مخابرات :n04::n04:
پاسخگویی با شیوه مزخرف و فرستادن دنبال نخود سیاه:n08:
اعمال محدودیت حتی برای 2 ساعت رایگان:n04:
اعمال محدودیت حتی برای 2 ساعت رایگان:n04: >>>> منظورت چیه؟
منظورشون این هست که حتی روی سرویس هایی که حتی 90 دقیقه رایگان هم گذاشتن محدودیت هست که به محض رسیدن به اون یک ساعته رایگان محدودیت اعمال میشه.!!!! اسمشم گذاشتن رایگان اسپورت!!!نقل قول:
بیین سرویس ها اینقدر بی عدالتی گذاشته شده که کاربران رو مجبور میکنه به صورت کاملا اجباری سرویس گرونتر و یا سرویس مد نظر شرکت اسیاتک خریداری بشه وباقی سرویسها رو صرف نظر کنه
به مناسبت قرارسیدن نوروز، آسیاتک جهت خرید سرویس مشترکین جدید یا تمدید سرویس مشترکین قدیمی از 28 اسفند لغایت 8 فروردین 93 تا سقف 36% تخفیف می دهد.
اینو میگن کلاهبرداری!این تخفیف به منم تعلق میگیره؟میخوام تمدید کنم؟نقل قول:
دوستان اینگار به مشترکین قدیمی تعلق نمیگیره!!!!!!الان رفتم تمدید کنم همون هزینه قبلی را تو فاکتور برام زدن!!!از بس سرعت نتم پایین بود که عکسه دانلود نشده بود.الان متوجه شدم باید 1ساله تمدید کنی تا بهت 36 درصد تعلق بگیره!!!یه لحظه به اسیاتک شک کردم گفتم خودش را یعنی تغییر داده نگو نه بابا این نزول خورا در حال تجدید قوا واسه سال نو هستند!
پـ نـ پـ!نقل قول:
اره تمدید/خرید از فردا تا 8 فروردین
واقعا خسته نباشن با این عیدی بزرگ
لطف کردن
سلام.کامنتمو ویرایش کردم.:n16:نقل قول:
عیدی به مشترکه یا عیدی به شرکت؟!؟!؟'؟
خیلی باحال گفتی:n02::n02::n02:نقل قول:
نقل قول:
فرض کنید یک سرویس یکساله میشه 200 هزار تومن 36 درصد تخفیف یعنی 72 هزار تومنش رو نباید بگیرن؟؟
بله تقریبانقل قول: