نقل قول:
سلام از لحاظ صدا هیچ فرقی باهم ندارن 8650 بلوتوث داره 9650 نداره که اینا دیگه بر میگرده به سلیقه خودتون.بودجه واسه خرید کواکسیال چقدر هستش؟
نقل قول:
سلام از لحاظ صدا هیچ فرقی باهم ندارن 8650 بلوتوث داره 9650 نداره که اینا دیگه بر میگرده به سلیقه خودتون.بودجه واسه خرید کواکسیال چقدر هستش؟
نقل قول:
سلام عزیز اول باید بگین پخشتون چندتا خروجی داره؟اگر از 2تا rca استفاده شه که مسلما بهتره .استریت وایرز هم خوبه اما قیمت ندارم.
باز من اومدم:n02:
اول گفتم یه جفت باند بگیرم فقط بعد گفتم بذار یه امپ هم بگیرم:n02:بعد گفتم حالا این ضبطم عوض کنیم شاید به درد خورد+خلاصه بعدش ساب و توییترو.....:n02:
معتادی داره اصلا:n02:
الان میخوام تا 180 تومن یه چیز دیگه اضافه کنم به نظرتون چی اضافه کنم؟
الان اینارو بستم
هدیونیت 5050
باند عقب 6965وی2 امپش 3602
ساب جی بی ال هزار امپش 5602
الان یه امپلی بی استفاده و یه دست کابل rc دارم به نظرتون یه جفت 6965وی2 دیگه اضافه کنم یا یه JBL GTO938؟یا برم سراغ باند گرد برای جلو ؟
الان کیفیت عالیه فقط بلندی صدا کمه یعنی 2متری ماشین وایمیسی فقط صدا بیس میاد اما صدای ریز و خواننده وقتی توی ماشینی خوبه
اگه من یه جفت 6965وی2 دیگه اضافه کنم صدای بیس جی بی ال هزار محو نمیشه؟
اینم اضافه کنم که دیگه یه ساب دیگه اضافه نمیکنم هیچوقت:n02:صندوقو لازم دارم:n02:
سلام
برا 206 میخوام سیستم صوتی بخرم با ذکر این مورد که 206 مدل 94 هست در نتیجه مدل های ایرانیزه هست که همه چیزش فرق کرده (از همه بدتر سیستم برقش هست که به کلی دگرگون شده و زود همه چیزش بهم میریزه)
توی این زمینه اصلا هیچ اطلاعاتی ندارم که چیا باید بخرم و چقدر باید هزینه کنم اما خیلی خوره این کار نیستم و خیلی هم نمیخوام هزینه کنم با همین ظبط فابریک بخوام کیفیت صدا رو بهتر کنم چیا باید بگیرم و حداقل چقدر باید هزینه کنم
همطور که گفتم خیلی خوره سیستم بازی ندارم و اهل اینایی نیستم که صدا رو تا تهش زیاد کنم اما کیفیت صدا برام خیلی مهمه بعضی وقتا صدا رو که ادم میشنونه انگار طبیعی هست و کنارت داره اتفاق میافته دوست دارم اینجوری باشه
ضمنا فعلا قصد تعویض ضبط رو ندارم اما اید بعدا از اینایی که مانیتور و gps دارن بخرم سیستم صوتی یه چیزی باشه بعدا به مشکل نخورم و هم مثلا به اون ضبط بعدی بیاد
ممنون یشم راهنمایی کامل بفرمایید
با تشکر
با سلام
یه سیستم حدود 800 ت برا 111 میخوام ببندم
لطفا راهنمایی کنید
:n18:
اصلا توصیه نمیشه طاقچه روی طاقچهنقل قول:
البته این نظر منه ولی وقتی زیر کواک فضای مناسب نباشه ، بیس خشک و صدای تیزی میده
نما و فضای پشت هم از دست میدی
با یه مقدار خالکی کردن فضا و دقت در نصب میتونی کواک 14 سانتی هم نصب کنی
خیلی ممنون ، پس 16 نمیشه انداخت دیگه ؟نقل قول:
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
16 دیگه نهنقل قول:
ببین من هم اوایل حساس بودم روی برش طاقچه وکلی تحقیق کردم ، به این نتیجه رسیدم اگه بخوام از کیفیت و قدرت کواک استفاده کنم باید برش بخوره ، البته این برش هیچ تاثیر مخربی رو بدنه نداره
استچ پشت هم وقتی کواکسیال رو نصب کنی زیباتر میشه
تا 125.000 بهترین کواک چیه ؟!نقل قول:
16 دیگه نه
ببین من هم اوایل حساس بودم روی برش طاقچه وکلی تحقیق کردم ، به این نتیجه رسیدم اگه بخوام از کیفیت و قدرت کواک استفاده کنم باید برش بخوره ، البته این برش هیچ تاثیر مخربی رو بدنه نداره
استچ پشت هم وقتی کواکسیال رو نصب کنی زیباتر میشه
سلام عزیز یعنی با 800ت پخش و باند و امپ میخوای ؟یا پخش و باند فقط؟نقل قول:
8650BT رو دارم. پخش خوبیه. تفاوتش با اون یکی بلوتوثشه. تواناییهای دیگه 9650SD رو نمیدونم. اگه بخواهی آهنگهای توی گوشی رو از پخش بشنوی کیفیتش پایین میاد (عین کیفیت 64k) حالا نمیدونم از گوشی میتونه باشه؟ چون گوشی من نوکیا N95-8G است. خلاصه که منو راضی نگه داشته. خدا نگهش داره. من با این پخش باندای اینفینیتی کاپا 11 انداختم. فکر کنم دستت تو گزینش باند براش باز باشه نگران نباشنقل قول:
ممنوننقل قول:
طرف میگفت باید باند های جلو و عقل که در درب ها هست . قطع کنم. راست میگه؟ باید قطع بشه؟
16 سانتی منظورتونه؟نقل قول:
اگر 16 بخوره که بله عالیه ! ولی اگر پیشنهادتون روی 9*6 هست ، همونو پیشنهاد بدید ! فقط اصلا نمیخوام بیشتر باشه از 125.000 ممنون ! کمتر باشه که چه بهتر !نقل قول:
ممنون !
داداش تو این رنج 6975s یا 6965s بهترین انتخابن اگه امپ نمیبندینقل قول:
حدود قیمتشونم 6975 توپخونه 130 بود 6965 هم 100
ممنون !نقل قول:
نظرت در مورد ALPINE SPJ69C3 چیه ؟! قیمتش تو توپخونه چنده ؟!
فقط 6965S هم پایونیر داره و هم کنوود ! جالبه قیمتای جفتشون مثل همه ! شما کدومو گفتی ؟! کدوم بهتره ؟!
داداش قیمتی از اون الپاین ندارمنقل قول:
روی کاغذ توان اسمی کنوود 5تا بالاتره.اما فکر نمیکنم زیاد تفاوتی داشته باشن توپخونه بری امکان شنیدن صداشونو داری
اما تا جایی که اطلاع دارم 6965 پایونیرو مردم بیشتر میخرن
یه بنده خدایی از فروشنده های منصف و قابل اطمینان اونجاست اون میگفت در اینجور موارد اگه میخواین امپ یا باند بگیرین همون برندی بگیرین که هدیونیتتون هست...اگه هدیونیت کنووده کنوود بگیرین اگه پایونیره پایونیر بگیرین
سلام حمید اقا مپ دیجیتال دیزاین m3a رو 1اهم 2200 وات میده بعد هیچ حرفی از 2 ،4 اهم نزده یعنی استیبل نیس یا اینکه دیگه وات اعلام نکرده بستگی به برق داره؟
سلام
من از سیستم ماشین چیزی حالیم نمیشه
به نظرنتون ما بین اینا کدوم بهتره؟ کیفیت صدا بیس
Maxeeder MX-2549BT و Maxeeder MX-2546BT و Sony CDX-G1151U و Pioneer DEH-X3750UI و Pioneer DEH-X2750UI
از نظر اسم رسم که میدونم پایونر و سونی بهترن ولی این مکسیدر نسبت به امکاناتی که داره خیلی قیمت خوبی داره و بصرفه تره تازه بلوتوثم که داره
حالا به نظر شما کدوم بهتره؟ اسپیکر تو رنج قیمت 200 تا دویستو خورده ای چی پیشنهاد میدین بهم؟
و مثلا اگه نظرتون مکسیدر بود اینم باهاش بگیرم چطوره یا واسه اسپیکر برم سراغ برندای معروف تر؟
اسپیکر
Maxeeder MX-7100
خیلی ممنون
آره. برای جلوگیری از تاثیر بر کیفیت صدای بلندگوهای نصب شده.نقل قول:
نصاب منم همین کار رو کرد
من زیاد سر در نمیارم میخوان یه سیستم خوب باشه با این قیمتنقل قول:
با آمپلی باشه چطور میشه
؟؟
MOJ
سلام دوستان
واسه پراید صبا میخوام 2 تا باند خوب بگیرم. زیاد نمیخوام هزینه کنم حدود 300 . صداش خوب و بکوب باشه :n02:
امروز رفتم یه جا سوال کردم. طرف کنوود 718 پیشنهاد داد. گفت 280 هم قیمتشه. نظر شما چیه ؟ تو این رنج چی پیشنهاد میدین؟
طرف گفت یا طاقچه باید بزنی یا واسه صندوق جک بگیری. کدومش بهتره؟
به نظر من برای هدیونیت اصلا سمت مکسیدرو این چیزا نرو(اگه هدفت اینه حرفه ای سیستم ببندی)نقل قول:
سلام
من از سیستم ماشین چیزی حالیم نمیشه
به نظرنتون ما بین اینا کدوم بهتره؟ کیفیت صدا بیس
Maxeeder MX-2549BT و Maxeeder MX-2546BT و Sony CDX-G1151U و Pioneer DEH-X3750UI و Pioneer DEH-X2750UI
از نظر اسم رسم که میدونم پایونر و سونی بهترن ولی این مکسیدر نسبت به امکاناتی که داره خیلی قیمت خوبی داره و بصرفه تره تازه بلوتوثم که داره
حالا به نظر شما کدوم بهتره؟ اسپیکر تو رنج قیمت 200 تا دویستو خورده ای چی پیشنهاد میدین بهم؟
و مثلا اگه نظرتون مکسیدر بود اینم باهاش بگیرم چطوره یا واسه اسپیکر برم سراغ برندای معروف تر؟
اسپیکر
Maxeeder MX-7100
خیلی ممنون
2750 و 3750 پایونیر به جز صفحه بزرگتر و تغییر رنگشون هیچ فرقی با هم ندارن
اگه سیستم با کیفیت میخوای اصلا سراغ هدیونیتو باندهای چینی نرو
به نظر من الان یه پخشی بگیر که 3 خروجی داشته باشه که بعدا بتونی ارتقاش بدی اگه قصد ارتقا نداری 2750 بردار
باند هم اصلا سراغ مکسیدر نرو تا 200 تومن 6965وی2 حرف نداره قیمتشم 170 تومنه
داداش اگه اهل سیستم هستیو میخوای یه چیز خوب ببندی اشتباه منو هیچوقت نکن که مثلا بخوای یه دفعه با 800 تومن همه چیزتو بگیرینقل قول:
مهمترین چیز هدیونیته اول یه هدیونیت با 3 خروجی بگیر بعد کم کم سیستمتو ارتقا بده
اصلا سیستم که بدون امپلی نمیشه حتما باید امپ ببندی
به نظرم یه هدیونیت 7650 بردار قیمتش حدود 420-30 تومنه که 3 خروجی داره
یه امپ 4 کانال 4604 هم بگیر که اینم 215 تومنه
یه 6965وی2 هم بگیر
بعدا هم یه ساب حتما اضافه کن
این نظر من بود باز اساتید خودشون بهتر راهنمایی میکنند
با 350 میخواین یه امپ 4 کانال بگیرین با یه باند واسه جلو؟نقل قول:
فقط یه امپ 4 کانال میشه 215 تومن 4604 پایونیر
با 135 تومن میتونید یه 1675 پایونیر بگیرید
ولی به نظرم بودجرو افزایش بدین یه کامپ Helix B62C بگیرین 250تومنه
شما وقتی امپ نداری تویه ولوم بالا صدات خراب میشه و قدرت و کیفیت مطلوب نداری.نقل قول:
بهترین کار اینه که کم کم بری جلو با این بودجه صدایه خوبی نمیگیری.
شما اول یه پخش خوب بگیر چیزی که قیمت زیادی نداشته باشه کنوود x400 هستش که واقعا به قیمتش می ارزه و بعد حالا که سیستم نبستی تا الان صبر کن تیرماه بار گلیدن میرسه یه کواک co609 بردار با یه امپ خوب.
اینجوری پشیمونم نمیشی.:n02:
پخش وباند میخوام حدود 600 هم میتونم هزینه کنم
و اینکه قصد اضافه کردن امپ هم ندارم
دوستان نظر شما چیه؟ این یه مقدار گرون شد بالای 800 شدنقل قول:
خوب خودم انتظار داشتم این جوابو بشنوم.ولی لازم بود بپرسم.پس باید صبر کنم تا بودجه رو افزایش بدم.نقل قول:
حالا دو سوال.
این مدل هلیکس که معرفی کردید،16 سانتیه...من آخر نفهمیدم درب جلو سمند نهایتا چند سانتی میتونم بذارم؟ 10؟ یا 13 یا 16؟ بی خونریزی چند سانتی؟ با خونریزی چی؟
دوم،آمپ 4604 که 4 تا 40 وات میده...در صورتی که من 4 تا 60 وات نیاز دارم.پس این هم کمه نه؟ برم سراغ کنوود؟
سلامنقل قول:
من که خودم کارم این نیست مغازه دار هم نیستم. اما میتونم یا معرفیتون کنم یا براتون تهیه کنم.
باید سوال کنم ببینم شرکت داره یا نه.
در مورد نصب اسپیکر 16 هم باید عرض کنم اگر اون قاب پلاستیکی مشکی رنگ که اسپیکرهای فابریک روش نصبه رو بردارید راحت،میتونید سایز 16 نصب کنید.
من یه ابتکار زدم روی ماشینم.اومدم اون قسمت فرورفته رو با یه MDF پر کردم و کامپوننتها رو روی اون بستم. به طاقچه فابریک هم دست نزدم.
اینا راکفورد power 1652 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم Focal 165VR
با 336 تومکن میتونم براتون کامپوننت Match MS62C بگیرم.نقل قول:
احتمالا از آمپ هست. باید به تعمیر کار مراجعه کنید.نقل قول:
[QUOTE=ehsan6869;8616456]خواهش میکنم.نقل قول:
من پیشنهادم
یه آمپ Match MA40FX هست قیمت 615تومن.
یه آمپ مونو Match MA 10 FX قیمت حدود 600
ساب هلییکس p12W قیمت 450
کامپوننت هم هلیکس p62C قیمت 760 تومن.
خوش اومدی:n02:نقل قول:
به نظر من بهتره که کامپ یا کواکسیال برای استیج جلو اضافه کنی تا یه جفت 6965 دیگه.
ولی خب کامپ که تو این رنج چیزی گیر نمیاد.
کواکسیال 16 هم باید بچرخی ببینی چیا هست تو بازار.
نه کلا روی 1 اهم استیبل هستنقل قول:
سلامنقل قول:
718 رو که پیشنهاد میکنم طرفش نرو
من 7158 جی وی سی رو پیشنهاد میکنم.البته اگر آمپ هم براش بگیری و حدود 120-150 وات بهش ورودی بدی دیگه نیاز به ساب نداری.
پخش X400 کن وودنقل قول:
اسپیکر JVC 7158
یا
6965V2 پایونیر
سلامنقل قول:
بله بهتره بودجه رو افزایش بدین.
بله 165 هست.ولی من بر خلاف دوستمون سریه بلو رو پیشنهاد نمیکن. به جای اون مچ MS62C رو جایگرین کنید. البته قیمتش بالاتره ولی ارزش داره.336 تومن قابل تهیه هست.
خب موردهای خوبی رو پیشنهاد دادن.ارزشش رو داره به نظر من.نقل قول:
در هر صورت اگر کمتر میخواید هزینه کنید.
بهترین انتخاب X400 کن وود + 7158 هست.540 تومن هم برای دوستان گرفتم.منتها حتما باید به فکر امپ براش باشی.یه 4604 رو بریج بده بهش و لذت موزیک رو ببر.
نقل قول:
سلام
من که خودم کارم این نیست مغازه دار هم نیستم. اما میتونم یا معرفیتون کنم یا براتون تهیه کنم.
باید سوال کنم ببینم شرکت داره یا نه.
در مورد نصب اسپیکر 16 هم باید عرض کنم اگر اون قاب پلاستیکی مشکی رنگ که اسپیکرهای فابریک روش نصبه رو بردارید راحت،میتونید سایز 16 نصب کنید.
من یه ابتکار زدم روی ماشینم.اومدم اون قسمت فرورفته رو با یه MDF پر کردم و کامپوننتها رو روی اون بستم. به طاقچه فابریک هم دست نزدم.
حمید جان ممنون بابت راهنماییت !
شما نظرت در مورد کامپ های SOUNDSTREAM-SC-6T یا PIONEER 1604 چیه ؟! نسبت به کواک 16 که خودت صفحات قبل معرفی کردی ! اینا بدون آمپ جواب میدن ؟! کیفیت صداشون بهتر از باند فابریک طاقچه عقب تندره بدون آمپ ؟!
این کامپوننت به تنهایی بخش عمده بودجه ام رو مصرف می کنه! دیگه پول آمپ نخواهم داشت...ضمنا سوال من اینه که اصلا 16 سانتی توی درب جلو سمند جا میشه؟نقل قول:
ضمنا از کیفیت کامپوننت مچ باخبرم.اما کلا بیس در سیستم من تعطیل میشه درسته؟ چون تنها منبع بیس من یه جفت 6965V2 هست.
سلام صبح زیباتون بخیرنقل قول:
ساند و نشنیدم ولی فکر نمیکنم چیز جالبی باشه. پایونیر هم معمولیه. مسلما آلپاین از اینها بهتره.
به طور کلی اسپیکرهای تا 30 وات رو میشه بدون آمپ نصب کرد.از 30 به بالا باید بره زیر بار آمپ
ببخشیذ من فکر کردم ماشینتون ال90 هست.نه 16 جا نمیشه. 13 باید بگیرید.نقل قول:
بله کامپ کیفیت و تفکیک خوبی بهتون میده و همچنین فرکانسهای مید بیس رو.در نهایت بیس رو باید از 6965 بگیرید.میتونید با 7158 تعویض کنید اگر حجم بیس بیشتری میخواهید.
این کلیپ از سیستم خودم
6995ps کنوود هست با امپ crunch pza700.2
البته چند روز پیش فروختم و قصد خرید dls 1073 دارم.
ُسلام مجدد خدمت همه
با عوض شدن تصمیم و تغییر بودجه:
برای تیبا
ساب هم احتیاج ندارم
تا 800 تومن
خودم به فکر یه ضبط سونی بودم با آمپ و باند 6965 v2
ولی نسبت به کیفیت آمپ ها آشنایی ندارم.
لطفا راهنماییم کنید و اینکه برای جلو هم باند بندازم یا فابریک خودش خوبه.
موزیک هم سبک راک
خیلی خیلی هم از کمکتون ممنونم
نظرت در مورد هلیکس e69x وپخش x10 چیه به نظرت این دو تا رو با هم ببندم خوبهنقل قول:
و اینکه با توجه به اینکه نمیخوام امپ ببندم x10 بگیرم یا x400 چون شاید من از سه تا خروجی x400 استفاده نکنم واینکه تو کیفیت صدا فرق انچنانی میکنن یا نه ؟
ضمنا علاقه ی وافری هم به سونی دارم.نقل قول:
رفتم باندای ماشینو عوض کردم ( طاقچه عقب ) . وقتی باند فابریکارو باز کرد باورم نمیشد ، دوتا باند 13 سانتی که انداخته بودن تو قاب 16 ، تیوتر هم نداشتن !! یه چیز افتضاحی بودن که نگو ! پشتشونم آرم رنو خورده بود . البته کیفیت ساختشون خوب بود و تر تمیز . آخر هم راضی شدم و طاقچرو برش دادم یه جفت PIONEER 6963E انداختم که باندا مفت تموم شد برام ، 30 تومن هزینه نصب .
فقط صدا از اینرو به اونرو شد !
ممنون از پاسخت عزیز. این 7158 حدودا چند در میاد؟ آمپ چی بگیرم؟ قیمت حدودی اونم بدی ممنون میشم. پخش ام سونی فلش خوره مدلشو نمیدونم.نقل قول:
:n16:
مبارکهنقل قول:
ولی شما که برش دادی یه امپ هم مینداختی تنگش