سلام دوستان من بازی silent hill رو گرفتم و وقتی که بازی رو میزارم یه اررور می ده که ر یجن بازی با ریجن دستگاه شما نمیسازه ، چی کارش بکنم که بسازه ؟؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون
سلام دوستان من بازی silent hill رو گرفتم و وقتی که بازی رو میزارم یه اررور می ده که ر یجن بازی با ریجن دستگاه شما نمیسازه ، چی کارش بکنم که بسازه ؟؟
باید بری بازی رو بدی یه بازی بگیری که به ریجن دستگات بخورهنقل قول:
راهی نداره که بازی بیاد ؟؟؟ از کجا باید بفهمم ریجن xbox ام چیه ؟؟
رو جعبه کنسولت نوشته.نقل قول:
راهی نداره که بازی بیاد ؟؟؟ از کجا باید بفهمم ریجن xbox ام چیه ؟؟
ببین مساله ای فکر نکنم باشه به احتمال خیلی زیاد یک چیزیش درست سرجاش نیست
منم یک بار کرمم گرفت که بیخودی دستگاه رو باز کنم(قبلا چند باری باز کرده بودم) و باز کردم و وقتی بستم سه تا چراغ شیطانی روشن شدن ولی وقتی دوباره باز و بسته کردمش درست شد.
دیگه هم مشکلی درست نکرد
البته بهتره که دیگه بیخودی دستگاهت رو باز نکنی
منظور من از باز کردن روشن کردن بودنقل قول:
خشبختانه حل شد کابلhdmiرو در آوردم فوت کردم درست شد
به نظرتون مشکل چی بوده:13:
یعنی فقط با فوت درست شد؟نقل قول:
منظور من از باز کردن روشن کردن بود
خشبختانه حل شد کابلhdmiرو در آوردم فوت کردم درست شد
به نظرتون مشکل چی بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یک بار می خواستم صدا xbox بیفته رو سینما خانواده کابل hdmi رو زدم تو سینما خانواده دیدم اصلا تصویر نمی یاد و دسته ها رو هم نمی شناخت بعد دستگاه رو خاموش کردم اومدم کابل رو در بیارم کنار پورت hdmi ریز نوشته بود out :31:
اره اگه xboxخروجی صداش فعال نباشه دسته رو نمیشناسه.کد:منم یک بار می خواستم صدا xbox بیفته رو سینما خانواده کابل hdmi رو زدم تو سینما خانواده دیدم اصلا تصویر نمی یاد و دسته ها رو هم نمی شناخت بعد دستگاه رو خاموش کردم اومدم کابل رو در بیارم کنار پورت hdmi ریز نوشته بود out [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بلاخره 7 هست یا XP ?نقل قول:
شما تا چه حدی میتونید با پروتوکل های TCP/IP کار کنید ؟
شما باید برای سیستم خودتون یک IP Static تعریف کنید برای این کار باید برید به کنترل پنل ، Network And Sharing Center و بعدش روی Manage Network Connection کلیک کنید ، لیست دیوایس های شبکتون رو میبینید ، اونی که مربوط به لنتون هست رو روش راست کلیک کنید و Properties رو بزنید .
بعدش روی Internet Protocol V 4 (TCP/IPv4) کلیک کنید و Properties رو بزنید .
گزینه Use The Folowwing Ip address رو روشن کنید . Ip address رو تعریف کنید : 10.0.0.1
Subnet Mask : 255.0.0.0
بقیه رو به حال خودشون رها کنید و OK کنید . حالا توی 360 خودتون IP رو 10.0.0.2 تعریف کنید ، سابنت مسک میشه مثل بالا و Default Gateway تون میشه 10.0.0.1 . این طوری شما به صورت دستی تنظیمات شبکه رو انجام دادید ، هر دو سیستم یعنی هم PC و هم کنسول رو ریست کنید . مشکل باید حل شده باشه ، فقط حواستون به فایروالتون هم باشه .
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
کلا این داستان شبکه وقتی از حالت Auto خارج بشه یک مقداری سرطان میشه :31:نقل قول:
ربطی به فوت نداشته، به شل بودن سیم ها بوده.نقل قول:
وقتی سیم ها شل باشه، 3 چراغ میشه. توی همون سایتی که گفتم نوشته این هارو
البته من شل بودن سیم برق شنیده بودم نه hdmi. سیم برقم دستکاری کردین؟
راستی از این به بعد به روشن کردن بگین روشن کردن، به باز کردنم بگین باز کردن :31::31:
البته شرمنده ها
دو طرف سیم ها ی برق کنسول رو تست کن 100% سیم اتصال کامل نداره به کنسول ....نقل قول:
================
sonixax نمایشگاه بازی ها در آلمان بود در شهر کلن رفتی ... ؟ ؟ ؟
باشه عزیز منتظرم .نقل قول:
بله دیگه اینم نوع جدیدی از زبانهای دنیا هست که تازه کشف شده :31:نقل قول:
هیچ وقت داخل هیچ پورتی رو فوت نکنید چون آب دهان یا همان رطوبت هوای دهان باعث مشکلات بیشتر میشه.نقل قول:
امکان داره سرسیم های داخل هر Socket آبکاری نشده باشه و زنگ بزنه !!
آره خب :31:نقل قول:
میلاد هستم .نقل قول:
نه نرفتم ، خیلی هم دوست داشتم برم ولی ما هامبورگ هستیم تا کلن 6 ساعت راهه ، میشه حدود 700 کیلومتر راه . کی میره این همه راه رو :31:
ایشالله سبیت که نزدیکمون هست رو میرم :31:
بله ... حرف آقا میلاد رو کاملا تایید میکنم ... آدم باید از بچگی باید توانایی کار کردن با پروتوکل های TCP/IPنقل قول:
داشته باشه مثل من !!!:31:
تو یوتیوب اموزش هاش هست تا دلت بخواد:5:نقل قول:
سلام بروبچ
الان تو بازار Xbox 360 Slim اومده؟اگه اومده قیمتشم بگین!
آقا جریان این Edition ها چیه؟؟؟
چه فرقی با معمولی ها دارند؟؟؟
سلامنقل قول:
من توی پشت شهرداری یک مغازه رو دیدم که داشتش .
قیمت هم 310 هزار تومان بود .
سلامنقل قول:
یک سری PACK ها رو شرکت ماکروسافت به همراه بازی پرطرفدار منتشر می کنه تا فروش کنسول و بازی رو بیشتر کنه و همچنین کاربر هم یک سود کمی اون وسط ببره .
اغلب این PACK ها به صورت نامحدود و در نقاط خاصی منتشر می شوند .
و شاید تو بازار ایران این پک ها رو نبینید .
مثلا PACK بازی HALO شامل برد فالکون - هارد 20 گیگ می باشد که الان توی بازار پیدا نمی شه .
من تا به حال با PC گیم میزدم اعصابم خورده هر 1 سال باید سیستمو آپدیت کنی حالا یک Xbox slim بخرم تا چند سال بدون افت فریم میشه بازی کرد
سلام.نقل قول:
من تا به حال با PC گیم میزدم اعصابم خورده هر 1 سال باید سیستمو آپدیت کنی حالا یک Xbox slim بخرم تا چند سال بدون افت فریم میشه بازی کرد
کم کم تا سال ۲۰۱۴ راحت بازی میکنید
توجه داشته باشید X360 اسلیم هنوز کپی خور نشده . ( البته خبرش در فروم هستش که H A C K شده .)نقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن تا سال 2014 - 2013 می تونی داشته باشیش .
در ضمن PS3 دار ها شما رو با آغوش باز می پذیرند اگه تغییر نظر دادی خوشحال می شیم .
پس اون ویدیو چیه؟:13:نقل قول:
گرافیک Xbox چه جوریه!در حد PC هست؟نقل قول:
بعد باید حتما از racing wheel مخصوص خودش استفاده کرد یا میشه با این فرمون 35 T هم بازی کرد
310هزار تومن؟:18::18:آدرس دقیقشو میتونی بهم بگی؟نقل قول:
نقل قول:
گرافیک Xbox چه جوریه!در حد PC هست؟
بعد باید حتما از racing wheel مخصوص خودش استفاده کرد یا میشه با این فرمون 35 T هم بازی کرد
من با pc کار اصلا بازی نمیکنم ولی خونه دوستم که دیدم تفاوت زیادی ندیدم
الانه دوباره دعوا راه بندازی دوست عزیز :13:نقل قول:
در مورد گرافیک تا خودت نبینی نمیشه قضاوت کنی
توی این تاپیک هم متعصب PC ش هست هم 360 ش که هیچ کدوم جواب درست حسابی و قانع کننده بهت نمیدن. اگه بتونی گرافیک بازی های 360 رو (توجه کن چند تا بازی نه فقط یکی) از یه جا خودت ببینی بهتر نتیجه میگیری تا اینجا و کلا هر سایتی
دوست عزیز گفتم پشت شهرداری .نقل قول:
اسم مغازه رو نمی دونم ولی طبقه پایین پاساژ لباف بود .
راستی فردا ذوق نکنید برید ببینید گرون شده - این قیمت مال زمانی بود که کپی خور نشده بود . ( تقریبا 5 روز پیش )
اصلا با سیم پاور کار نداشتی؟نقل قول:
بله دقیقا همین طوری بود
میدونم ولی میخوام قانع بشم!نقل قول:
سعید جان این error که دستگاه میده یه نگاه بنداز ببین از چیه ولی اینطور که منمتوجه شدم از همین pc لعنتی
بازم شما استادی یه چک بکن ببین از چیه
can't obtain an ip address from your router or modem
your router or modem may not be automatically assinging
ip address you can try a static ip address
فایر وال ویندوز رو هم خاموش کنید هنگام اون تنظیمات .نقل قول:
عزیز ببین با روش زیر درست میشه ؟نقل قول:
وارد Run شو بعد CMD رو تایپ کن سپس OK روبزن بعد 3 دستور زیر رو به ترتیب وارد کن و بعد از هر کدام Enter رو بزن :
1.
ipconfig /release
2.
ipconfig /flushDNS
3.
ipconfig /renew
بابا درگیری واسه چی؟
امروز برای پسر دائیم( کوچولوهه بنده خدا) یه PSP خریدم.
تا الان هم ندیده بودم چطوریه هستش این. ولی به نظر بنده در برابر 360 با اون سایت یه چیز جالبی بود.
هر کنسولی حتی دستی مثل PSP مزیت های خاص خودش رو داره.
من هم با PS3 بازی کردم هم با 360.
تفاوت آنچنانی ندیدم در بازیهاش. در بیشت موارد به نظرم 360 بهتر بوده هم راحتی کار تو داشتبوردش هم خوش ترکیب بودنش هم اینکه بلاخره بازیهاش در یک رنج برای هر پلتفرمی ساخته میشه.
مثلا یک بازی برای PC و 360 و PS3 ساخته میشه.
نمیشه دقیقا گفت که بازی در 360 برتری گرافیکی و فریمی داشته یا در مثلا pc.
من خودم بازی AC2 رو روی PC بازی کردم ولی نسخه ی 1 رو روی 360 بازی کردم. به نظرم با نسخه ی کامپیوتر هیچ فرقی نداشت!
دیگه همه میدونن 360 خودشو بدجوری نشون داده. مطمعن باش اگه قرار بود این تفکر به وجود بیاد که گرافیک کم بیاره یا مثلا کنسولهای دیگه قویتر بشن واینا 4 سال یک کله این کنسول رو نمیفروخت که به فکر نسخه ی دیگه نباشه!!
نسخه ی جدید هم از نظر کانفیک هیچ فرقی نکرده. فقط قیافه و تکنولوژی های جدیدی ارتباطی. همین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی برق کنسولو در میارم و بعدش دوباره وصل میکنم تاریخ میره 2005.
تو این تاپیک بچه ها گفتند که باید همیشه تو برق باشه که تاریخش عوض نشه.ولی من وقتی
تو برق میزارم کنسولمو و بعدش روشن میکنم کنسسول روشن میشه ها ولی فقط فقط دکمه ی پاورش روشن میشه و
دسته ی بازیمو نمیشناسه و هی دسته چراقاش میچرخه
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
من وقتی برق کنسولو در میارم و بعدش دوباره وصل میکنم تاریخ میره 2005.
تو این تاپیک بچه ها گفتند که باید همیشه تو برق باشه که تاریخش عوض نشه.ولی من وقتی
تو برق میزارم کنسولمو و بعدش روشن میکنم کنسسول روشن میشه ها ولی فقط فقط دکمه ی پاورش روشن میشه و
دسته ی بازیمو نمیشناسه و هی دسته جرافاش میچرخه
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم با دسته کنسولو روشن کن ببین میشه.
میبینم که سه چراغه شدی ؟؟؟:31:نقل قول:
بی خیال زیاد خودتو اذیت نکن ... چرا فکر میکنی که یارو FB ـه ؟؟؟ اصلا اینجوری نیستا ... اصلا ... !!! آدمی که پست
هاش همه از روی منطقه ( حق شهاب ضایع نشه :31: ) و واسه حرفاش دلیل داره رو که FB نمیگن !!! میگن ؟؟؟ نه !!!
3 چراغ چيه ؟؟ 4چراغ شدم يه اروره جديده .. E Angry :دي
پدر Xbox آورد جلو چشش .
4 چراغ؟ رو صفحه مانیتور چه اروری میزنه؟نقل قول:
3 چراغ چيه ؟؟ 4چراغ شدم يه اروره جديده .. E Angry :دي
پدر Xbox آورد جلو چشش .