[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا اصلا دوتا ویستا کنار هم نصب میشن|
سلام
ببخشید اگر جای این سوال توو این تاپیک نیست؟
یه فایل Pdf که حاوی فیلم هم هست رو باید روی یه نوت بوک با ویندوز ویستا اجرا بدم که اجرا میشه اما موقع پخش خطا میده Windows:Bad Image چیکار کنم
که این خطا نیاد
البته باید چند بار Ok کرد تا پخش بشه
اما مشکل ساز شده
کرک جدید برای ویستا چی هست؟
کرک قبلیم از کار افتاده
4 روز هم بیشتر نمونده :D
با سلام
جدیدا مشکلی با حالت Sleep ویستا پیدا کرده ام اینست که وقتی از حالت Sleep خارج میشوم کیس روشن میشود ولی مانیتور روشن نمیشود درایور کارت گرافیک هم آپدیت میباشد مادر برد هم با ویستا هماهنگی کامل دارد جالب اینجاست که با درایور قبلی کارت گرافیک مشکل نداشتم ؟؟؟؟؟؟
سلام به همه منم یه مشکل کوچیک دارم منظورم خیلی خیلی کوچیکه من وقتی میخوام عددی رو تایپ بکنم اعداد به صورت فارسی میاد من زبان رو هم انگلیسی کردم ولی فرقی نکرده اگه کسی چیزی می دونه بگه امیدوارم عوضشو بگیری......
سلام.در ویستای من بعد از مدت زمان کوتاهی بیشتر برنامه ها از جمله acrobat 8 profssional و nero 7 essential و بعضی برنامه های دیگر کار نمی کنند و سیستم پیغام stop working میده.برای رفع این مشکل چکار کنم.
اگر دو تا سخت دیسک داری روی اون یکی بریز امتحان کن.نقل قول:
very god که جواب ندادین سلام به همه منم یه مشکل کوچیک دارم منظورم خیلی خیلی کوچیکه من وقتی میخوام عددی رو تایپ بکنم اعداد به صورت فارسی میاد من زبان رو هم انگلیسی کردم ولی فرقی نکرده اگه کسی چیزی می دونه بگه امیدوارم عوضشو بگیری...... هوای ما تازه کارا رو ندارین بازم ممنون راستی ویندوزم ویستاست
نا امیدمون نکنیدنقل قول: