بلهنقل قول:
خیر
خیر
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
بلهنقل قول:
خیر
خیر
اصلا نرو سمتش من یکی از سیمکارتامو ترابرد کردم این بسته رو داد بعد یک گیگ محدود کرد به 256نقل قول:
من از این یک هفته استفاده کردم، ولی هر روز تا یه حدی میتونی استفاده کنی (دقیقاً نمیدونم چقدر، اولش فکر میکردم روزی یک گیگابایت باشه، ولی الان فکر میکنم ۵۰۰ مگابایت هم نباشه)، بعدش سرعت به ۲۵۶ کیلوبیت محدود میشه.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
دوستان اگه کسی مودم tf -160 خریده یک عکس هم از مودم بگیره هم از تست سرعتش هم با سرور داخلی و هم سرور خارجی ممنون .؟
این مودم دو منظوره هست هم td lte وهم 4.5g که در حالت td تفاوتی با سایر مودم های ثابت در سرعت نداره ولی روی مد 4.5g سرعت بالاتری نسبت به سایر مودم ها دارد چون پهنای باند نهایی در مد 4.5g حاصل تجمیع فرکانس هاست.نقل قول:
در حالت td هم تفاوت داره و ۲ کریر رو تجمیع میکنه، نه یک کریر، سرعت از ۱۲۰ مگابیت به ۲۲۰ تا ۲۴۰ میرسه؛ همون که از بنده پرسیدید حداکثر رو گفتم ۸۰، حالا اون حداکثر میشه ۱۶۰.نقل قول:
سلام به دوستان.
من امروز بسته ایرانسل شامل مودم TD-LTE GP-2101 + سیم کارت TD-LTE + شش ماه اینترنت با 100 گیگ حجم رو به قیمت 200 هزار تومن خریدم. این تست سرعتش در ساری با سرور ایران و خارج:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقه مون پوشش 4G داره، ولی فکر کنم ایده آل نیست نسبت به بعضی جاهای دیگه که به آنتن نزدیک ترند.
این طور که از مضمون پست ها متوجه شدم این مودم از تکنولوژی روز ایرانسل یک مرحله عقب تره، درسته؟
اگر راهنمایی کنید که تکنولوژی جدیدتر چقدر سریع تر یا بهتره ممنون میشم. توی بعضی از پست ها نوشته که مودم جدید فقط از سیم کارت های قدیمی هم علاوه بر TD-LTE ساپورت می کنه. خوب اگر فرض کنیم سیم های TD-LTE سریع تر از سیم های قدیمی بودند آیا یه همچین چیزی باعث سریع تر شدن مودم TF-I60 میشه؟ یا این که فقط سیم قدیمی هم میشه روش انداخت و مزیتش فقط سازگاری بالاترشه؟
ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب به چه دردی میخوره این همه پول مودم بدیم؟ وقتی همون کار TDLTE رو داریم با مودمای خودش انجام میدیم ... اگر میشد مثل مودم جیبی ام باشه خوب میبود وگرنه هزینه اضافه اسنقل قول:
ممنونم از اینکه تجربیات خودتونو با بچه ها به اشتراک گذاشتید!نقل قول:
نت تایپ چقدره؟
دوستان میگن برای ایرانسل همیشه رو 3 هست!
مودمی که قراره بیاد به نظر من ارزش خرید نداره. چون من الان هم دارم از TD-LTE هم نت معمولی 4G روی مودمم استفاده میکنم.
فقط پول چاپیدنه.
در ضمن این مودمم فک کنم Huawei به صورت اختصاصی برای ایرانسل زده چون تو سایتای خارجی پیداش نکردم.