نقل قول:
این شماره تماس 82208888-021 مال کدوم واحد هست ؟؟
چون من تماس گرفتم وصل شد به واحد تلفن بین اللمل .
Printable View
نقل قول:
این شماره تماس 82208888-021 مال کدوم واحد هست ؟؟
چون من تماس گرفتم وصل شد به واحد تلفن بین اللمل .
سلام
استریم خط رو روی 6 مگابیت هم میتونن قرار بدن ؟
چون از من روی 9 بود چون نویز داشت گفتم کمش کنن ک اوردن روی 4 !!!
نگاه کنید شما مودلاسیون رو هم گذاشتید روی g.dmtنقل قول:
قبلا روی adsl2pius که بود هم قطعی داشته؟
به نظر میاد پارس آنلاین پهنای شما رو روی 4 مگ گذاشته که خط نکشیده چون روی مودلاسیون g.dmt هست و پهنای خط روی 2.5 مگ یعنی بیشتر از 2 مگ
میراییتون هم خوبه،خط تا 5،6 مگ هم کشش داره شاید هم بیشتر ولی نویز نمیذاره
شما که میگید در جعبه تست کردید دقیقا کجا تست کردید؟دم جعبه مخابراتی که تو کوچه هست تست کردید؟
چون خونه های آپارتمانی که دیدم ظاهرا یک جعبه داخل خود آپارتمان هست که بعضیا همونجا تست میکنند ولی خونه های ویلایی یا حیاط دار دم جعبه مخابراتی که تو کوچه هست تست میکنند
شما دم جعبه مخابراتی کوچه هم تست کردید؟
در کل چندتا راه پیشنهادی دارم
1-مودلاسیون رو بذارید روی adsl2++ و ببینید قطعی دارید با نه که به احتمال زیاد قطعی داشته باشید
2-به پارس بگید پهنای منو بذار روی 2 مگ اینطوری قطعی ندارید و در عوض هم سرعت دانلودتون میفته روی 256 کیلو
3-باید از دم جعبه مخابراتی تو کوچه تست کنید که این ممکنه براتون سخت باشه
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
آره 6 مگ هم دارند
آپ استریم رو چن بود اگه یک هس بگو بزارن رو 800 یا 500نقل قول:
شاتل اول دانلود رو 16 میذاشت آپلود 700 - هر موقع هم زنگ میزدی پشتیبانی سریع چه چت و چه تلفنی سرعت خط رو بالا یا پایین میبرد
ولی پارس 48 یا 72 ساعت میگه مودم رو خاموش نکن - پشتیبانی هم میگه اختیار تغییر سرعت رو ندارم
از نظر پنل هم شاتل ریز کارکرد رو بهتر و سریعتر نشون میداد
بعد ثبت نام هم وقتی مودم لینک رو گرفت زنگ زدم که اینترنت استارت بزنه و یوزر پس بده - میگفتن هنوز چن تا کار مونده و بعد فرستادن پیامک فعال میشه
ولی شاتل بعد گرفتن لینک با یه تلفن زدن همون موقع یوزر پس رو داد و اینترنت رو استارت زد
چت آنلاین پارس هم فقط واسه فروشه - کلا از این نظرها پارس خیلی عقبتر از شاتله
ولی خوبیش فعلا همون مصرف منصفانه هس که حتی تو نامحدود هم از شاتل بهتره
خلاصه سرویس دهنده خوب فعلا وجود نداره و انتخاب بین بد و بدتره
سلام دیروز داشتم تعرفه ها پارس رو نگاه میکردم که چشمم خورد به یه تعرفش
2 مگ ترافیگ بین المللی 10 یا 15 گیگ بود و ترافیک داخلی نا محدود !!! که 25 هزار تومن بود !
واقعا ترافیکه داخلیش نامحدوده ؟ کسی این سرویسو تست کرده ؟ سرعت دانلودش چنده ؟
خب اینطوری که با یه وی پی ان ایران ترافیکش بین المللی میشه !!! ؟
من در قسمت صدای مشتری از روی وب سایت نظر خودم رو در مورد اضافه کردن تلویزیون اینترنتی اعلام کردمنقل قول:
بعد فردا صبحش با این شماره تلفن تحت عنوان صدای مشتری با من تماس گرفته شد :
و من توضیحات بیشتری دادم ؛ بعد گفتن این بخش مستقیم به مدیریت متصل هست و ما پیشنهاد شما رو به مدیریت منتقل میکنیم تا با انجامش جلب رضایت شما حاصل بشه.کد:
021-822080000
بعد پر کردن فرم پیشنهادات در وب سایت بخش صدای مشتری ؛ فرداش با این شماره با من تماس گرفتن و منم اطلاعات بیشتری در مرود تلویزیون اینترنتی دادم.
گفتن این بخش ارتباط مستقیم با مدیریت داره و ما پیشنهادتون رو مطرح میکنیم تا بعد از امکان سنجی فعال بشه و جلب رضایت شما صورت بگیره.
021-822080000
سلام من سرویس دو مگ ۲۰ گیگ دارم راحت شبانه ۲۰ گیگ دریافت می کنمنقل قول:
سرویس 1مگ نامحدود هم داشتم سرعت ۴۰۰ الی ۵۰۰ میباشد
تاتوزا تو که مخابرات داری !!!نقل قول:
به نقل از یه آشنا اشتباه جواب تو را دادم جواب پست های قبله یه نفر گفت واسم سوال کن