نقل قول:
مبارک باشه ایشالا که اصله.
نه نگران نباش اسمش این نیست.
فهمیدا اصل و تقلبی هر مدل برای خودش یه دنیایی داره. مخصوصا مدلهای پرفروش و تجاری
Printable View
نقل قول:
مبارک باشه ایشالا که اصله.
نه نگران نباش اسمش این نیست.
فهمیدا اصل و تقلبی هر مدل برای خودش یه دنیایی داره. مخصوصا مدلهای پرفروش و تجاری
خواهش میکنمنقل قول:
خوب به هر حال همیشه اون طوری که تصور میشه یا انتظار داری پیش نمیاد دیگه
به هر حال تا باشه از این اتفاقات خوشایند
آره دیگه شما هم به جملات ناقص و بی فعل و فاعل و املای اشتباه من گیر بده ، باشه اشکالی نداره حسابتون رو می رسم (:
شما یه "گذاشته" به آخر اون جمله بچسبون درست میشه
و خارج از شوخی:
از این جور شوخی ها زیاد میکنم و منظور بدی هم ندارم چون یک کمی بیش از اندازه اکتیو و شلوغ هستم اینطوری از دستم در می ره شما نگران نباش اون توضیحاتی که دادم (درباره جزییات هدفون 535) واقعی بود و با هدفون 535 خودم که اون زمان این خدا بیامرز رو خریدم 800 تومن ناقابل تا حالا که دارمش و ازش استفاده میکنم و به زودی ریویوی یه برادر سرحال و تازه نفس دیگه که براش خریدم رو میزارم تا همه از تجربه هم استفاده کنیم.
شما هم موفق باشید.
یعنی سونی هم از این جور جلف بازی ها درمیاره؟!نقل قول:
چه عرض کنم اشتباه کردم دیگه تکرار نمیکنم و اینجور التماس ها که وقتی گیر میکنیم پشت سر هم میگیم (:نقل قول:
:eh:
بهتر نبود صبر میکردی تا مدل Sony XBA-4 ارزه بشه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح بیشتر:
کد:http://www.sony-asia.com/product/xba-4
نوچ نوچ نوچ شما چرا لو دادی ما رو باش که خواستیم به کسی چیزی نگیم هان (:
دیگه هیچی بهتون نمیگم (قهر)
اگه ناراحتی پس بفرستمش و صبر کنم تا xba4 بیاد (:
به هر حال اگه بنا به صبر باشه مطمئنن یکی دو ماه دیگه یه سری محصول دیگه میاد و یکی دو ماه بعدش . . .
اما هیچ وقت پرچممدار پرچمش رو به هدفون دیگه به این زودی ها نمیده مگر اینکه . . .
خوب پس هدفون چی میشه توی این اوضاع داغون بازار که هیچی توش گیر نمیاد با چی گوش کنیم؟
به هر حال سه یا چهار روز دیگه هدفونم (Sony MDR-EX1000) دستم میرسه و یه ریویوی خوب سعی می کنم ازش بزارم تا اون موقع نمی تونم درباره کیفیت صداش خیال پردازی نکنم (:
امیدوارم که نتیجه راضی کننده ای داشته باشه چون کلی براش هزینه شده و رو به اشنایی زدم که خودم هم خجالت زده شدم که ایشون تونسته بود از نمایندگی اصلی تهیه کنه.
شما هم موفق باشید.
چه جسارتی؟!نقل قول:
به کی؟!
شما نظرتون رو گفتید همین و من که خیلی خوشم اومد اتفاقآ باید اینطور هم باشه تا همه با هم یاد بگیریم . . .
به هر حال درسته یکی از بهترینهای تک درایوری هست که توی ریویویی که ازش خواهم گذاشت یک کمی درباره جزییات فنی و مدرنی که درش بکار رفته توضیح میدم که دقیق تر متوجه بشید که چرا پرچمدار سونی با اون درایور غول پیکرش و متریال خاص مورد استفاده در این هدفون اینقدر برای خیلی از منتقدان جذاب به نظر می رسیده که یکی از بهترین ها شده
معمولآ در یک رده به خصوص حرفه ای همه اونهایی که توی لیست هستند به نوعی بهترین هستند اما هر کدام در بخشی امتیاز بیشتری به دست میارن و بعضی . . . به نظرم همه خوب هستند اما این هدفون با اینکه تک درایور هست با غولهای مالتی بد جور دست به گریبان شده و ول کن هم نیست من که لذت بردم از اون خط فلت پاسخ فرکانسی گراف اون به خصوص THD کم و Soundstage ش که من عاشقشم
شفافیت اون بینهایت برام جذابه با اون پاسخ فرکانسی بازش باید خیلی معرکه باشه تصور کنید 3 الی 30000 هرتز یعنی منی که گوشهام تا 21000 رو به راحتی می شنوه چه جزییاتی توی صدای این هدفون نسیبم میشه این یعنی جزییات در های مید که پیش پیش پیشکش شده هست و بیس هم با اون درایور غولی که داره (16 میلی متری) دیگه چی می خواهید؟
شما هم موفق باشید.
پیغام خصوصی gadogar13:
اگه اشکالی نداره توی تاپیک ادامه بدیم یا اینکه تمام این پیغام خصوصی شما رو کپی کنم توی تاپیک + جواب سوالنقل قول:
به نام خدا
اقا رضاي گل سلام
خب خدا رو شكر از حالا ه بعد ميتونم براتون پيغام شخصي بزارم.راستي اون حرفتون به دلم نشست واقعا قشنگ بود(دوست عزیز نوع سوال پرسیدن شما بیشتر جنبه شانسی داره تا راهنمایی!).البته خداييش منظورم اين نبود
دو تا پست گذاشته بودم كه فكر كنم يكيش رو صالا نخوندين و يكي از اون ها رو هم چون پست هاي من دير تاييد ميشد(به خاطر اينكه تازه عضو انجمن شدم )نديدين به همين دليل اون دوتا رو در پخ براتون ميذارم
اين اوليش هست
به نام خدا
ممنون اقا رضا
عجب مشكلاتي هست براي خريد از خارج
براي خريد لازمه بگم كه چون ارزان تر در بياد هزينه هاي ارسال از امازون انگليس بايد سفارش داده بشه
كلا با هزينه هاي ارسال و... از 200 تومن بيشتر نشه مگر اينكه واقعا هدفوني باشه كه مثلا يكم گرون تر باشه و ي از لحاظ كارايي خيلي بالاتر باشه
با تشكر
و اين هم دوميش
به نام خدا
خب رضا جان قبلا توضيح داده بودم شايد فكر كردين اين رو براي مصارف ديگه اي ميخوام(قيمتشون چطوره؟گرونه نه؟)
هدفوني مي خوام كه
1:بيس خيلي خوبي داشته باشه
2:كيفيت صداي عالي داشته باشه
3:در طولاني مدت(مثلا 2 تا 3 ساعت پشت سر هم ) بشه از اون استفاده كرد
4:استفاده از اون اسون باشه
5:حداكثر بودجه هم (با احتساب همه چيز) 200 تومن هست
اون هدفون كليپش رو هم بايد به اين دوستان كه در كار خريد از سايت هاي خارجي هستند بگم تا برام بيارنش
شما سايت و يا كسي رو نميشناسين كه تو كار شيپينگ كالا باشه و قيمت هاي بهتري بده؟
ممنون
چند تا نكته كه لازم ديدم بگم
1:خيلي لطف ميكنيد كه پاسخ ميدين
2: هر جا كه دوست دارين پاسخ بدين(در پ خ يا در خود انجمن)
3:رضا جان موسيقي گوش كن حرفه اي نيستم به همين دليل هيچ شناختي از هدفون ندارم و به خاطر همين هم شما طرز سوال من رو شانسي پرسيدن فكر كردين.چون اصلا از صدا و... مثل شما و بقيه اساتيد تجربه ندارم.
4:در بازي اي كامپيوتري هم از هدفون استفاده ميكنم
5:زياد in ear بودن برام مهم نيست ولي يه جوري هم هدفون نباشه كه صداش خيلي به بيرون بره
نظ
اول از همه:نقل قول:
هيچ اشكالي نداره .در تايپيك ادامه بديم هم سوالت و هم جواب هاي اونها رو
از شما بابت این همه نظر لطف شما خجالت زده شدیم (:
دوم:
توضیحاتی که داده بودید کامل بود و پیشنهادم می تونه این باشه که:
1. بهتره از اینجا خرید کنید چون هزینه اضافه پرداخت نمیکنید که اغلب این هزینه اضافه اینقدر زیاده که باعث میشه همون هدفونی که با قیمت اصلی دلاریش حالا همچین بصرفه هم نبود ، دیگه اصلآ بصرفه نباشه
2. با توجه به هزینه ای که در نظر گرفتید میتونید یکی از بهترینهای دنیا رو صاحب بشید چرا می خواهید با این هزینه یه هدفون ارزون قیمت بگیرید که اون هم معلوم نیست اصل باشه یا اشکالی یا ایرادی نداشته باشه آیا به این فکر کردید که کالایی که برای شما از طرف شرکتهای سفارش گیرنده موجود میشه شامل هیچ نوع تست و تضمینی نیست حتی اگه قول ضمنی بدهند چون بعدآ که مشکلی خدای نکرده پیش اومد یه پای شما توی اون دفتر شرکت هست (که اگه دفتر داشته باشند) یه پای شما توی مسیر در رفت و آمد
3. قرار هم نیست کسی حرفه ای موسیقی گوش کنه تا یه مدل حرفه ای بخره مثلآ ایا شما بیننده حرفه ای هستید که توی سالن خونتون LED 46 اینچی یا بزرگتر دارید؟ مگه چه فرقی میکنه تصویر یه تلویزیون با یکی دیگه
نه خیر عزیزم این تصور درست نیست که چون من نمی خوام حرفه ای گوش کنم پس پولی در حد یک هدفون حرفه ای می دم اما یه هدفون معمولی . . .
4. کلمه صدای عالی و شفاف یه اصطلاح نا مفهوم توی کاربرد صدا هست و فرقی نمی کنه که اون ابزار چه قیمت یا چه کیفیتی داشته باشه چون همچین صدایی وجود خارجی نداره اگه بود برای این هدفون حاضرم 100 میلیون نقد بدم با اینکه میدونم هزینه بیشتر از 10 میلیون برای یک هدفون خرید به صرفه ای نیست
5. مدلهایی که اینجا اصلش موجود و نمایندگی معتبر هم دارند و بسیار مناسب کاربرد شما هستند به ترتیب اولویت کاربرد شما البته به شرطی که کمی به فکر یه کارت صدای قوی باشید!:
1. Audio Technica M50 قیمت حدود 170
2. Beyerdynamic DT990 قیمت حدود 230
3. Audio Technica M35 حدود 130
4. مگه اون بالایی ها رو نگاه کردی؟
متاسفانه آدرس یا شرکت خاصی که بتونه از خارج خرید کنه ندارم چون:
1. خیلی زود تعطیل میشن
2. خیلی بد قول هستند
3. در دسترس نیستند
4. از مالیات و . . . خیلی می ترسن برای همین مخفی کاری می کنن
5. به امید درخواست های تعداد یا رقم بالا جواب شما رو میدن نه یه هدفون 200 تومنی
6. دیگه نمیدونم چی باید بگم . . .
در آخر حاضرم از همینجا یه مدل گرونتر یا ارزونتر یا تقلبی بخرم اما با این شرایط از خارج نگیرم اما اگه جایی باشه که مطمئن باشه و با قیمت مناسب و رو راست باشه %100 سفارش میدم
شما هم موفق باشید.
رضا من هفته ي قبل كه نمايندگي اوديو تكنيكا بودم m50 رو 210 قيمت داد و گفت هفته اي 2-3 تا ميفروشه ولي بقيه مدلها فروش نميره بعد رضا جون مدل ام30 و 35 كه موجود دارن اصله ديگه؟ راستش از اون موقع كه ام50 رو تست كردم ديگه از موزيك گوش دادن با اين هدفونام زده شدم.نقل قول:
اول سلام به همه دوستای گلم
یه چند وقتی نبودم اما کم و بیش مطالب دوستان رو دنبال می کردم و خوشحال از اینکه اینجا روز به روز داره فعال تر میشه راجع به هدفون های بیشتری هم صحبت میشه
آقا رضای گل شما یه کم کمتر هدفون بگیر جمع کن پول هات رو واسه هدفون رویاییت حداقل ما بتونیم ریویوش رو بخونیم :31:
یا علی!! 210 تومن چه خبره؟! ببینید من گفتم بیاید پولهاتون رو بدید من براتون 150 بگیرم گوش نکردید حالا باید 210 پول بدید:10:. (شوخی ) حالا خوبه نمیگن به خاطر سیل تایلند گرون شده !! :18:نقل قول:
حالا واسه اینکه خیلی آفتاپیک نباشه
(البته میدونم قبلا زیاد صحبت شده-همچنین تو تاپیک های دیگه)
1-در حال حاضر آمپ پرتابل مناسب در ایران یافت میشود؟
2-برای رسیدن به کیفیت مناسب در استفاده ار آمپ پرتابل، خروجی مستقیم نیاز است که فعلا فقط از محصولات اپل میشه گرفت(محصولات موجود در ایران). آیا استفاده از پلیرهای دیگه توصیه میشه یا اینکه در صورت استفاده ار آمپ پرتابل ناگزیر به تغییر پلیر هستیم؟
سلام...
دوستان یه ایرفون میخوام ، توی رنج 30-40 تومن... ممنون میشم بهترین گزینه ممکن رو معرفی کنین...
ضمنا یه جای خوب برای خرید ایرفون توی تهران هم لطفا معرفی کنین...
خیلی ممنون ;)
میخوام یه خبر بدم که شاید خیلیا اینجا حال کنن باهاش!
شرکتی به نام " آرتا فرورد" هدفون های Klipsh رو وارد کرده و روش 2سال گارانتی هم میده! امروز که اتفاقی رفتم پاساژ کامپیوتر پایتخت تو ویترین یه مغازه برام دیدن مدل S4 عجیب بود! بیشتر که دقت کردم دیدم نه بابا واقعا Klipshه!!!! چند مدل دیگه هم داشت وارد مغازه که شدم پرسیدم قضیه ی اینا چیه دقیقا؟ که گفت تازه آوردیم پشت جعبه ی همشون هم برچسب گارانتی اون شرکت که اتفاقا داخل خود پایتخته هم بود! حالا که واقعا اورژینال باشند یا های کپی و بشه به این شرکت گارانتی کننده اعتماد کرد من نمیدونم! مدل S4 رو میداد 108 تومن! بقیه رو قیمت نکردم ولی ازش کاتالوگ مدل هاشو گرفتم که شامل مدل های زیر بود:
Klipsh Headphones
S3
S5i
S4
S4i
X10i
Pro Media
One On-Ear
این شماره هم رو کاتالوگ واسه اون شرکت هست:
88674570-1 88202438-9 ولی باور کنید اسم و محل اون فروشگاهی که دیدم یادم نمیاد کجای پایتخت بود!
:19::19::19::19::19:نقل قول:
یعنی ممکنه؟ :9::9:
من فردا میرم آمارشو بگیرم!!!