آقا پونل یادته چند ماه پیش جلز و ولز ورود وی تی 30 رو داشتیم . حالا که اومده مگه میشه با این قیمت خریدش .خوب پونل جان اگر پول داشتم که 80 اینچش رو میگرفتم . 2.5 بدی برای 42 برای سایز 50 که باید حداقل 1 تومن بیشتر بدی. واسه کسی که داره خوبه . والا من که اهل آنن نیستیم زیاد البته اگر اینو بگیرم حالا برای استفاده انتن هم بگیرم . بعدا حالا که اینجوریه به نهایت بودجه 2.5 شما صلاح میدونید 50st30 or 42vt30 ؟؟؟
ای بابا این که نشد فرمت زیادی رو ساچورت نمیکنه پس چجوری باهاش حال کنیم . 200 تومن باز برای بلوری باید بدیم . عجبا
هر جفتش رو از نزدیک دیدم با رفیقم رفته بودیم که تو خونشون ال سی دی داشت . دیگه از اخر مغازه دار ما رو به زور از مغازش بیرون کرد .vt30 واقعا از همه نظر سر تر بود خداییش . اواتر گذاشته بود تری دی نیگا کردیم البته برام تازگی داشت اولین باری بود که تری دی میدیدم زیاد چیزی حالیم نشد از این تری دی . با خودم میگم حالا که دارم 2 تومن میدم برای سایز 42 جهنم و ضرر بیا این 500 تومن رو هم بزارم روش ببینم میشه چیزی بشه .
با 2.5 بودجه تی وی بهتر از vt30 or st30 نمیشه گیر اورد بریم بگیرم که سایزم بزرگتر باشه ؟؟؟. البته فقط و فقط کیفیت برام مهمه . ادمی هستم که بسیار تو تنظیمات دست میبرم برای اون چیزی که دوست داریم در حالت بهترین کیفیت ممکنه. اصولن تا نکنم از این کارا و خرابش نکنم سره جام نمیشینم . ولی سایز 42 برای حال 24 متری 4*6 واقعا جفت و جور در میاد . تازه ما تی وی رو عرض اتاق میزاریم یعنی چیزی حدود 3 متر بین بیننده و تی وی فاصله هست . خوب این خودش بسه دیگه . بودجه نیست همین 2.5 هم معلوم نیست جور بشه یا نشه . اقا اگر ایشالله خریدمش و رفتم تو تنظیمات منفجرش کردم راهی هست که بشه به حالت اول برش گردوند .
ببه چه زیاد شد . عذر میخوام . با تشکر