نه درصد قبولي نميده ولي ميگه به ترتيب هر چي بياد پايين احتمال قبوليتون بيشتر ميشهنقل قول:
Printable View
نه درصد قبولي نميده ولي ميگه به ترتيب هر چي بياد پايين احتمال قبوليتون بيشتر ميشهنقل قول:
از مرورگر Internet Explorer استفاده کن.نقل قول:
از 17 تا 25 ام ولی معمولا تمدید میشهموفق باشینقل قول:
سلام
اگه من که رتبه 1400 منطقه 3 شدم مکانیک رو اول بزنم بعد صنایع ،ولی نفر 1401 اول صنایع رو بزنه بعد مکانیک شانس من برای صنایع بیشتره یا اون؟
یکی از دوستام پزشکی قبول می شه ولی بین شیمی و پزشکی مونده! براش دعا کنید که خیلی نیاز داره!
نقل قول:
مجازی سنجش رو می گی دیگه؟ انلاینه ، مثل گزینه دو اینا ، فرقش اینه که لازم نیست اطلاعاتت رو وارد کنی و
اوارده حساب شخصی خودت میشه و رشته های مد نظرت رو انتخاب میکنی بر اساس قبولیهای پارسال بهت اطلاعات میده
اگه می تونی امتحانش کن کمکت میکنه
سعی کن 30 درصد اول لیست انتخاب رشتت رو رشته هایی بزنی که خودت می دونی قبول نمی شی ولی چیزی ازت کم نمی شه
شانست رو امتحان کنی بعد شروع کن همین رشته هایی رو بزن که فکر میکنی احتمال قبولی داری و اون اخرا که می رسی مثلا 10 انتخاب اخر
رشته هایی رو بزن که مطمئنی میاری یعنی رشتهایی که با رنبه های بیشتر از خودت قبول میشن و اینا
این یه انتخاب رشته ی منطقیه
بعضیاا سر لیست انتخاب رشته یاده واقع بینی می افتن و فکر میکنن خالی گذاشتن انتخاب ها هنره! منم 10 تا یا 8 تا اینطورا زدم! همشو پر کن کل 100 تا رو .
موفق باشی
نقل قول:
کلا پسرا بهتر قبول می شن ، همون پسر هم برق بهشتی باید رتبش بین 900 تا 1300 باشه
تا الان که اینطور بوده ولی تو 100 تا انتخاب داری دلیلی نداره که نزنیش
موفق باشی
نقل قول:
این نشون میده کلا رو به افولیم....البته من تو شلوغیها بی سهمم :دی
من اینجا فقط فعالیت فرهنگی داشتم ، حتی همون 89 ! یادته یکی از بچه ها رو محدود کرده بودن براش گلریزون گرفته بودم؟؟؟ :دی همه ی کامنتها پاک شد ولی دوستمون برگشت...عجب
نقل قول:
انتخاب رشته مجازی سنجش که هست باید کارتشو اینترنتی بخری
گزینه دو هم هست که عمومی و رایگانه لینکشو بچه ها گذاشتن
فقط با اینکه کنار شماره داوطلبی ستاره زده میتونی یه شماره الکی وارد کنی
من پیشنهاد میکنم داوطلبیتو پرونده و پسورد و اینا رو وارد نکن ریسک بی جهتیه چون تاثیری در فرایند انتخاب رشته هم نداره
خودش دونه دونه درصد ها نمران کل و اینها رو میپرسه
قلم چی هم هست ولی باید عضو کانون باشی
یه نرم افزار هم رو سایتها هست که ب درد منطقه دو ای ها می خوره
اگه می خوای بگو لینکشو بدم
لطفا توضیحاتی که در جواب اولین سوال دادم در مورده 100 تا انتخاب رو پر کردن رو بخون
موفق باشی
نقل قول:
سوره ، تهرانه
موفق باشی
نقل قول:
ببین من سعی کردم پست هات رو بخونم ولی خیلی با فاصله بود گم میکردم
به کارنامت نگاه من ، رشتت ، رتبه ی کل تو سهمیت رو بگو ، نوع سهمیت هم که یادمه یک بود
اینا رو بگو ، رشته های مورد علاقت یا محدودیتهایی که برای شهرستان رفتن داری رو بگو
برات میگردم ببینم چی پیدا میکنم
موفق باشی
شما هم لطفا توضیحی که در مورد اولین سوال تو این پست دادم رو بخون در مورده 100 تا رو پر کردن
هر سوالی داشتی بپرس از اول تا اخرش رو توضیح بدیم با بچه ها
نقل قول:
اشکالی نداره ، عمرت که تموم نشده ، خوب فکراتو بکن به علاقت به گذشتت ایندت به شخصیتت به روحیت به شرایط زندگیت به همه چی
بعد هم با ارامش توکل بخدا بکن و تصمیمتو بگیر و بعد هم مرد تصمیمت باش
به همین راحتی
موفق باشی
چند بار دیگه امتحان درست میشه ، گزینه دو رو میگی دیگه؟نقل قول:
یگی دو بار دیگه بزنی میاد
بعد مثل اینکه اگه فقط رشته ای رو زده باشی که هیچ جوره به رتبت نمیخوره این ارور رو میده
هیچ محدودیتی برای رشته و شهر نذار احتمالا درست میشه
موفق باشی
حرص هم نخور
اولویت دادن به کدرشته ها هیچ تاثیری در انتخاب رشته سراسری نداره. اون برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد هست.نقل قول:
انتخاب رشته سنجش کلا ربطی به آزاد نداره ! ...نقل قول:
اول تکلیف رتبه های پایین تر معلوم میشه بعد میره سراغ رتبه های بعدی
یعنی اول معلوم میکنه شما کجا قبول میشی ... بعد میره 1401 !
سلام .من انتخاب رشته مجازی انجام دادم.گزینه دو هم همین طور.خیلی باهم فرق دارن.بهتره بیشتر تحقیق کنید. دفترچه های راهنمای انتخاب رشته سال های قبل رو هم مقایسه کردم.اینا هیچ کدومش مثل هم نیست.بستگی به متقاضیان اون رشته توی همون ساله.
عجب داستانی داریم با این انتخاب رشته الان این کارت 10هزاری واسه انتخاب رشته هست یا نرم افزار راهنما بعد انتخاب رشته از 17م شروع میشه واسه چی فعال شده