حتما بخاطر س-و-ر-ی-ه هست دیگه همش اخبار داره داد میزنه:n15:
Printable View
حتما بخاطر س-و-ر-ی-ه هست دیگه همش اخبار داره داد میزنه:n15:
با حمله قریب الوقوع به مکان فوق الذکر، باید در انتظار بدتر از اینها هم بود!
این اینترنت ما هم شده مثل موش آزمایشگاهی/
هر روز یه فن و بمبل /
چند وقت دانلود شبانه نداشتم. بی خبر از همه جا دیشب گذاشتم روی دانلود 1 گیگ شارژ داشتم تموم شد!!!
زنگ زدم میگن که شبانه رو برداشتیم!
چند وقته اینطوری شده؟
چرا اواع اینقدر بهم ریختست. 2 ساعت هیچ سایت خارجی باز نمیشه. بعد 5 دقیقه باز میکنه . 2 باره 2 ساعت باز نمیکنه و .........................
سلام.
دوستانی که در خراسان هستند، آیا میدونستید فقط مخابرات مشهد (شاید کل خراسان رضوی) اینترنت نامحدود ارائه نمیده؟
من تصمیم به گرفتن سرویس نامحدود ADSL داشتم و متوجه شدم هیچ طرح نامحدودی در لیست مخابرات خراسان رضوی وجود نداره! :n04:
با مدیران شرکت مخابراتن خراسان رضوی صحبت کردم و متوجه شدم که فکر میکنند کاربران از این قضیه راضی هستند ...
من نمیدونم آیا از اینترنت محدود راضی هستید یا نه ولی اگر مثل تهران اینترنت نامحدود رو تجربه کرده باشید، هیچ وقت اینترنت محدود رو نمیخرید
جالبه که در صحبتی که با آقای نایبیان داشتم، ایشان از وجود طرح نامحدود 1024 با هزینه ماهانه 73 هزار تومنی و طرح نامحدود 512 و هزینه ماهانه 41 هزار تومنی خبر دادند و گفتند که به تازگی حذف شده...
اگر شما هم متمایل به ارائه مجدد طرحهای نامحدود هستید، با شمارههای زیر تماس بگیرید و درخواستهاتون رو مطرح کنید.
این دوستان گمان میکنند کسی راغب به طرحهای نامحدود نبوده برای همین بر خلاف تمام استانهای کل کشور! طرح نامحدودشون رو برداشتند.
اگر مشهد تشریف ندارید، به شمارههای زیر 0511 هم اضافه کنید:
عليرضا نايبيان معاون بازاریابی و فروش 8547777
هاشم بختياري كارشناس و مسئول روابط عمومي 8410000
محمدحسن زماني عصمتي رئيس اداره بازرسي و رسيدگي به شكايات 8119511
حتما تماس بگیرید تا طرحهای نامحدود حجمی هم ارائه بشه.
اگر مثل تهران بشه بسیار مناسب هست.
دوستان این کندی و عدم ثبات پینگ و دیر باز کردن سایت ها حتی سایت های داخلی رو نمیخواین پیگیری کنین ؟
من زنگ زدم اما باز هم جواب های چرت همیشگی ! مشکل سراسریه !
اونم 6 روز :| :| :| :| :|
سلام.
دوستانی که در خراسان هستند، آیا میدونستید فقط مخابرات مشهد (شاید کل خراسان رضوی) اینترنت نامحدود ارائه نمیده؟
من تصمیم به گرفتن سرویس نامحدود ADSL داشتم و متوجه شدم هیچ طرح نامحدودی در لیست مخابرات خراسان رضوی وجود نداره! :n04:
با مدیران شرکت مخابراتن خراسان رضوی صحبت کردم و متوجه شدم که فکر میکنند کاربران از این قضیه راضی هستند ...
من نمیدونم آیا از اینترنت محدود راضی هستید یا نه ولی اگر مثل تهران اینترنت نامحدود رو تجربه کرده باشید، هیچ وقت اینترنت محدود رو نمیخرید
جالبه که در صحبتی که با آقای نایبیان داشتم، ایشان از وجود طرح نامحدود 1024 با هزینه ماهانه 73 هزار تومنی و طرح نامحدود 512 و هزینه ماهانه 41 هزار تومنی خبر دادند و گفتند که به تازگی حذف شده...
اگر شما هم متمایل به ارائه مجدد طرحهای نامحدود هستید، با شمارههای زیر تماس بگیرید و درخواستهاتون رو مطرح کنید.
این دوستان گمان میکنند کسی راغب به طرحهای نامحدود نبوده برای همین بر خلاف تمام استانهای کل کشور! طرح نامحدودشون رو برداشتند.
اگر مشهد تشریف ندارید، به شمارههای زیر 0511 هم اضافه کنید:
عليرضا نايبيان معاون بازاریابی و فروش 8547777
هاشم بختياري كارشناس و مسئول روابط عمومي 8410000
محمدحسن زماني عصمتي رئيس اداره بازرسي و رسيدگي به شكايات 8119511
حتما تماس بگیرید تا طرحهای نامحدود حجمی هم ارائه بشه.
اگر مثل تهران بشه بسیار مناسب هست.
عزیزم اونا که زبون انسان ها رو نمی فهمن. دهن یک الاغ رو بگیری جلوی تلفن بهتر بهش پاسخگو هستند.نقل قول:
من که رفتم امروز استعلام گرفتم دیدم خطم مسی هست فردا می رم شاتل می گیرم. خاک تو سر مخابرات :n15:
جون من اینطوریه!!!نقل قول:
من فردا حتما زنگ می زنم بچه ها شما ها هم زنگ بزنید که دیگه انقدر حجم نخریم
خواهشا همه کمک کنید که طرح های نامحدود برگرده
از آقا آٰرش هم به خاطر اطلاع رسانیشون ممنونم
من که چند قطره دیگه بیشتر از شارژم نمونده /نقل قول:
خدایش هفته پیش یک 50 هزار تومانی گم کردم اصلا غمم نبود ولی الان میخوام 4200 تومن بدم واسه شارژ اینترنت خیلی خیلی زورم میاد / چون پول زوره /