بعضی ها مثل کوادرانتنقل قول:
کلا فکر نکنم برای 2.3 هم کد نویسی شده باشه عین آدم
اینجور چیزا نیاز به آپ داره
ولی نه مثلا player ها و ...
بعضی ها مثل کوادرانتنقل قول:
کلا فکر نکنم برای 2.3 هم کد نویسی شده باشه عین آدم
اینجور چیزا نیاز به آپ داره
ولی نه مثلا player ها و ...
بچه ها کاستوم رامها مثل رامهای اصلی برنامه داخلش زیاد داره؟ (مثل samsung apps,maps,google talk)
اگه میشه یک رام کاستوم خوب معرفی کنین
capdase نازکه و اصلا به گوشی نمیاد سایر مارکا و حتی کیس های ارزون قیمت بهتر هست 15 بیشتر قیمتشون نیست اما هم یکم کلفت تر هست و مقاومتش بیشتره من خودک capdase داشتمن و مقاومتش خوب بوده اما برای جی اس 2 اصلا به درد نمی خورهنقل قول:
در مرد هارد کیس هم گفتم چون خشک هست ضربه رو انتقال میده و ممکنه رو بدنه هم خش بندازه
یه دونه از این سلیکونی ها بخر که 15 - 20 هم پیدا میشن. ترجیحا مشکی
اگه هم خواستی یه چیز خوب بخری فلزی بخر که هم نازک تره هم شیک تر. که من تو سایتا ندیدم.
ولی تو یکی از فروما یه نفر بود که از سایتای خارجی می خرید و می فروخت...
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
من پیشنهاد می کنم wanam kk5 یا 4sesean italian custom style بزنین برنامه هاش خیلی به درد بخوره و برنامه های اضافیشم پاک کرده وسرعت و پایداری خوبی دارهنقل قول:
اگه فرومش رو پیدا کردی یا سایتی که کاور خوب میفروشه بهم اطلاع بدهنقل قول:
ولی تو یکی از فروما یه نفر بود که از سایتای خارجی می خرید و می فروخت...
سلام
برای فعال کردن OTG نیاز به تنظیمات خاصی هست؟
آقا رئوف یه نیگاه به اینجا بنداز خبرشو بهم بده چیزهایی به درد بخوری داره :31:
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=171877
خیر. کابل رو که بزنی تو قسمت نوتیفکشن مینویسه که usb host cable وصل شدهنقل قول:
و اگه فلش بزنی تو همون قسمت نوتیفیکشن میتونی سیفلی ریمو کنی و اگه دستگاهت ولتاژ بالا باشه همونجا میزنه:46:
من که چیز به در بخور توش ندیدم.. صفحاتشو هم چک کردم..نقل قول:
شما یه نگاهی به سایت های فروش کیس خارجی بندازی اصلا دیگه به اینا نگاه هم نمی کنی
مگه میشه از سایتهای خارج خریداری کرد ؟ ای بابا من موندم کیس چی بخرم ؟ کمکم کنید لــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــطفانقل قول:
سایت های فروش کیس خارجی
امروز داشتم میرفتم برای خرید که پولم جور نشد=))