درود
اینترنت بانک اقتصاد نوین،نمیدونم چرا رمزم رو قبول نکرد،میگه رمز عبور اشتباه است یا نام کاربری شما مسدود شده.
داستان چیه،چیکارش کنم حالا؟
به نظرم رمز رو درست میزدم.
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
Printable View
درود
اینترنت بانک اقتصاد نوین،نمیدونم چرا رمزم رو قبول نکرد،میگه رمز عبور اشتباه است یا نام کاربری شما مسدود شده.
داستان چیه،چیکارش کنم حالا؟
به نظرم رمز رو درست میزدم.
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
احتمالا اشتباه وارد می کنیدنقل قول:
کیبورد فارسی، حروف کوچک و بزرگ، علائم خاص و ... رو ممکنه رعایت نکنید
ضمن اینکه اگه چند بار اشتباه بزنید (بعضی بانکها 3 بار) کلا غیر فعال میشه و باید مجددا حضوری مراجعه کنید و رمز جدید بگیرید
اگه رمز رو 100% مطمئنید و میدونید مسدود نشده هم باز تنها راه مراجعه حضوری هست :)
کی 22 درصد سود میده؟؟!!!همین الانشم سودها به 18 کاهش پیدا کرده. بهتره برید سراغ بگیرید از بانکها و به حرفای دیگران توجه نکنید. گفتنش رو میگن در عمل نمیشه!نقل قول:
دوستان یه سوال راجع به سود وام های بانکی دارم. اینکه مثلا میگن سود 10 درصد یعنی چی دقیقا؟ برای یکسالش 10 درصد یا کلا 10 درصد؟
بذارید با مثال سوالم رو بپرسم. فرض کنید ما از یه بانکی وام 10 میلیونی با سود 10 درصد می گیریم.
با فرض اینکه وام ما یکساله باشه، قاعدتا باید 11 میلیون پس بدیم. درسته؟
حالا اگه همین 10 میلیون رو با سود اعلام شده 10 درصدی ولی با بازپرداخت دو ساله بگیریم آیا باید همون 11 میلیون رو طی دو سال برگردونیم یا اون 10 درصد در حقیقت برای دوسال تبدیل میشه به کلا 20 درصد و اونوقت باید در عمل 12 میلیون بازپرداخت کنیم؟
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم :n27:
سود برای هر سال هست اما نه به روشی که شما گفتید راحت به سایت بانک ملی و ملت برید و با نرخ دلخواه اقساط رو حساب کنید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام
پدرم برای مغازه ـش یک سال پیش تمام مراحل ثبت نام اظهار نامه رو انجام داد و user&pass هم براش فرستادن
الان هم میتونیم وارد سیستم شون بشیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان میگن تا خرداد باید اظهار نامه پر کنیم
این رو از کجا دقیقا باید پر کنیم؟
این وام مسکن که جدیدا میدن سودش 14 درصد هست یا 17 درصد؟
فقط به افراد متاهل میدن یا به مجرد هم میدن؟
من قبلا تو شهرستان از یه بانکی پرسیدم گفت 17 درصد سودشه! ولی من همه جا خونده بودم 14 درصده! اگه 17 باشه که اصلا صرف نمیکنه.
اول که فقط به متاهلهایی که قبلا از تسهیلات استفاده نکردن میدادن ولی الان به هر کسی بخواد میدننقل قول:
چون شرایطش اون قدر ناعادلانه هست که هیچکی جرئت نمیکنه پا پیش بذاره
حدودا این طوری بود اگه اشتباه نکنم: 30 میلیون رو باید یه سال بذاری بانک (خودش 5 تومنی سودشه!) بعد بهت 60 تومن وام میدن (که با پول خودت میشه 90 تومن) حالا بگذریم که با 90 تومن کجا میشه خونه خرید ولی بعدش با برجی دور و بر یک تومن قسط در مجموع حدود 120-130 میلیون پس می گیرن
شما پیدا کنید بانکداری اسلامی را !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا همینکه گفتن 17 درصد من بی خیال شدم! اگه 14 درصد بود من میگرفتم ... (یکی میگه 14 درصد بانک میگه 17 درصد! بالاخره چند درصده؟)نقل قول:
گرچه من خونه نمیخوام بخرم با این پول! (کار احمقانه ای هستش با این پول و این همه سود بخواهی لونه مرغ بخری) پولش رو میخوام جای دیگه ای استفاده کنم
سلام دوستان عزیز. یکی از دوستانم میخواد یه وام 10-15 میلیونی بگیره منتهی ضامن و ... نداره. منم هنوز پروانه مطب و مهرنظام پزشکی و ... ندارم که بتونم ضامنش بشم. چدباری فقط برای آموزش پرورش همایش های کنکور برگزار کردم و اسنادش رو نشون موسسات اعتباری دادم ولی کسی حتی بهم دسته چک نداد چه برسه به اینکه ضامن قبولم کنن.
دوستا سوال داشتم، یکی اینکه من چطوری میتونم دسته چک بگیرم؟ (شرایط و ... رو از سایت های بانک ها کپی نکنین لطفا مرسی)
دوم اینکه این دوستم چطوری از کجا بدون ضامن میتونه وام بگیره؟