برای راه اندازی آن نیازی به power مستقلی نیست حتی اگر به برق هم دسترسی نداشته باشید میتونید با متصل کردن آن به لپتاپ هارد رو راه اندازی کنید و به اطلاعات دسترسی داشته باشید .
مزیت عمده انواع هاردهای آداپتوری
- سرعت read و write بیشتر به خاطر داشتن cache و RPM بالاتر
- حجم ذخیره سازی بالاتر
- امکان استفاده از کابلهای رابط و usbhub و مواجه نشدن با مشکلات مربوط به کمبود ولتاژ
- و ...
البته هاردهای آداپتوری گرما و صدا بیشتری هم تولید میکنند .
قبلاً هم گفتم ، اگر هارد آداپتوردار میخواهید ، در خرید دو ترابایت تردیدی به خودتون راه ندید چون اختلاف قیمت با انواع یکترابایت ناچیز هست .
به نظر من خرید هارد یکترابایت آداپتوری نمیارزه مخصوصاً با توجه به اختلاف قیمت اندک بین یکترابایت آداپتوری و پرتابل . مگر اینکه شرایط خاصی داشته باشید که حتماً هارد آداپتوری بخواهید .
مقاومت فیزیکی مدل seagate goflex desk و WD my book essential ؟؟
اگر منظور شما این باشه که در برابر سقوط روی زمین چه اتفاقی میافته باید بگم که قطعاً باکس هارد خواهد شکست (مگر اینکه خوش شانس باشید) . من این مدل WD my book essential رو دارم این هارد باکس خیلی ظریفی دارد بطوریکه اگر کمی محکمتر فشار داده بشه صدای خرت خرت از باکس شنیده خواهد شد . سیگیت هم قطعاً همینطور خواهد بود . ولی انواع پرتابل استحکام بیشتری دارند (نه 100درصد) حتی انواع ضد ضربه دارای باکس کاملاً نشکن هستند .
بهترین نوع مدلهای آداپتوری همین دو مدلی هست که گفتم ( seagate goflex desk و WD my book essential ) و برای پرتابل هم همین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایده آل هست .