marshal me-888 قابلیت ضبط از یه کانال و پخش از کانال دیگه رو داره
ازش راضیم
فقط نتونستم آپدیتشو گیر بیارم
کسی هست آپدیتشو داشته باشه؟
Printable View
marshal me-888 قابلیت ضبط از یه کانال و پخش از کانال دیگه رو داره
ازش راضیم
فقط نتونستم آپدیتشو گیر بیارم
کسی هست آپدیتشو داشته باشه؟
متوجه منظورتون از همخونی داشتن نمی دونم چیه.شما باید به ورودی خروجی های سینمای مورد نظر و کیس مورد نظرتون دقت کنید تا برای اتصال دچار مشکل نشید.نقل قول:
---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
قطعا lx52 بهتره.مهمترین دلیلش هم اینه که سری های LX از یه کلاس بالاتر هستند و مطمئنا کیفیت قطعات و پردازتده هایی که برای ساختش بکار رفته بهتر هستش.نقل قول:
این مدل تو ایران نیست.ولی مدل BCS707 هست.نقل قول:
اگر دو میلیون می خواهید هزینه کنید باید بلندگو و آمپ و پلیر جدا جدا تهیه کنید.
در آخر هم ببینید که چه سیستمی نیاز دارید،شاید نیاز به این همه هزینه نباشه.
نمی دونم مدل های جدید وارد شدند یا نه.بهرحال باید جویا بشید.اگر مدل های جدید وارد شده باشند شما این آمپ:نقل قول:
[HTML] http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=TX-NR609&class=Receiver&p=i[/HTML]
بهمراه این اسپیکر:
[HTML] http://www.jamo.com/eu-en/products/s-606-hcs-6-description/[/HTML]
می تونید تهیه کنید.
در مورد پلیر هم اگر هدفتون پخش فرمت های ریز و درشت هستش که پلیر برای این کاربرد خیلی زیاد هستش.
سلام به همگی دوستان و هموطنان.دوستان چند سوال داشتم میخوام راهنماییم کنید.
1. من میخوام یک گیرنده دیجیتال بخرم و برا کامپیوتر قبلا یکی خریدم و فقط میخوام ----- دیجیتال بخرم.به نظر شما در این زمان و مکان(بیرجند) و میخوام کامل و بی نقص باشه و پشتیبانیشم همه جوره خوب باشه و full hd 1080P رو هم ساپورت کنه و خاصیت تنظیم برای ظبط هم کامل ساپورت کنه و امکانات دیگه ای که همه استفاده میکنند چی بخرم خوبه؟قیمت هم زیر 100 تومن میخوام در ضمن هیچ نیازی ندارم که دی وی دی پلیر داشته باشه فقط یو اس بی که بشه هارد و فلش وصل کرد داشته باشه بسه.
در ضمن میخوام که کابل HDMI هم بخوره با این که تلوزیونمون نداره ولی خوب شاید لازم شد یعنی لازم میشه.کامپونت رو که حتما داشته باشه.
لطفا یه مدل بگین که کارش رو پس داده باشه و هنگ و اذیت تو کارش نباشه و از زبان شیرین فارسی تا ته ساپورت کنه.
راستی این یه شبکه ضبط کردن و یک شبکه تماشا رو همه رسیورا ساپورت میکنند؟الان شبکه های اصلی از 1 تا قرآن همه تو یک فرکانسند؟
2. در مورد خود سیستم دیجیتال هست که چرا کیفیت از ----S پایین تره یه کمکی؟(شبکه های موحود در ستلایت بدر)
3. من الان به شبکه 7 احتیاج مبرم دارم ولی الان که سیسام دیجیتال رو استفاده مینکنم همه شبکه ها هستند به جز آموزش.خواستم بدونم مشکل از کجاست؟چون قبلا بود و چشبکه چهار نبود ولی الان شبکه چهار هست و اون نیست.
من یه چند روزی هست که این مدل X.VISION101 رو گرفتم . مزایا ومعایبی که تا حالا جایی ندیدم ذکر شده باشه رو براتون مینویسم.
مزایا :
- همون لحظه اول فایل آپگریدش رو گرفتم والان بعضی از فایل های ویدیویی رو مثل mkv ساپورت میکنه.عملیات آپگرید هم خیلی راحت بود .(ریختم رو فلش وتو منوش یه گزینه به نام آپگرید ازusb داشت که آپگرید شد.قبل از آپگرید فایل های ویدیویی رو نمی خوند)
- تعدادش تو بازار ازتمامی انواع این گیرنده ها بیشتر بود واین یعنی پشتبانی عالی نه ولی حداقل در دسترس تر
- با اینکه ما تو یکی از شهرک ها ساکن هستیم ولی تمامی کانالهایی که تو سایتها واسه شهر ما گفته شده رو داره پخش میکنه .(آنتن بوستر دار هم داریم ولی بوستر رو خاموش وتقویت 5 ولت رو ازمنو دستگاه خاموش والان 71 درصد تمامی کانالها سیگنال دارن وبدون لگ پخش میشن والبته با روشن کردن بوستر سطح سیگنال تا 98درصد هم میره)
- خروجی هاش هم که کافی به نظرم میرسه : یه دونه HDMI ، یه SPDIF ، یه سری کامل کامپوزیت هم دی وی دی هم cvbs ، با یه دونه USB
معایب :
- کیفیت ساختاری چه ریموت وچه خود دستگاهی یه مقداری پایین هست
- دستگاه یه مقداری داغ میشه که تازه من ارسال 5 ولت به انتن رو هم غیر فعال کردم
- USB پشت دستگاه قرار داره
- با خارج کردن دوشاخه از برق فقط اطلاعات مربوط به ساعت و تاریخ کامل پاک میشه که این برای ضبط برنامه ها دردسرسازه مثلا زمانی رو درنظربگیرید که شما رو تایمر واسه ضبط برنامه تون ست کردین ولی تا قبل از شروع برق بره و شما نباشین که دوباره ست کنین بنابراین برنامه رو از دست خواهید داد
- یه چندتایی باگ هم دیدم مثل ست نشدن تاریخ تو روز اول شهریور و هماهنگ نبودن صدا وتصویر تو بعضی از فایل های روی USB
سپاس و درود بر شما دوست عزیز،نقل قول:
آیا قیمت آمپ و اسپیکر پیشنهادی رو هم میدونید؟؟؟؟
سلام دوستان اگه کسی هست جواب بده.من منتظرم و نیاز به اطلاعات دارم.نقل قول:
قیمت دقیق ندارم.آمپ بین 800 الی 900 تومن و اسپیکر هم همینطور بین 800 الی 900 تومن.البته قیمت اسپیکرها بدون ساب ووفر است.شما هزینه حدود 250 تومن هم بابت ساب ووفر اضافه کن.نقل قول: