حالت معمولی هم باز میشه مشکلی نیست!نقل قول:
اینها قرار بود به خاطر این چند روز اختلال زمان اضافه کنن برای کسی اضاف کردن؟
Printable View
حالت معمولی هم باز میشه مشکلی نیست!نقل قول:
اینها قرار بود به خاطر این چند روز اختلال زمان اضافه کنن برای کسی اضاف کردن؟
بله با چیز پی ان باز میشه! جالبه انگار دارن سایت isp های رقیبو میبندن. البته سایت اراکس که نماینده پارس انلاین هست بدون چیز پی ان هم باز میشه.نقل قول:
ارم نت یا شاتل؟ ارم نت که اضاف نکرد :27:نقل قول:
تعرفه های سایت پارس انلاین با سایت اراکس فرق میکنه. کسی میدونه تو شیراز همه تعرفه های سایت اصلی پارس انلاینو ارائه میدن یا نه؟
ارزون تر از ارم نت هم هست تازه :13:
خوشمان آمد
سلامنقل قول:
نماینگی اصلی پارس آنلاین تو شیراز میده:
خ عفیف آباد -مجتمع تجاری حافظ-تلفن:6288712
بدون چیز پی ان باز میشه سایت پارس انلایننقل قول:
ارم نت را میگم اینها که زده بودن اضاف میکنیم!
صبانت نماینده اصلیش کاوش رایانه؟!
PPTP ها رو بستن
در جریان باشید...فعلا که اینطوره
سلام دوستان گل شیرازی.میدونم جایه پستم اینجا نیست اما مجبورم.توو قسمت یاهو مسنجر رفتم.هیشکی کمکم نکرد.کسی اینجا هست با موبایلش به یاهو مسنجر وصل بشه؟؟؟ من هر کاری میکنم نمیشه.خطم ایرانسل هست.اینترنتمم وصله.یعنی میشه باش وب باز کرد.کلی هم برنامه جاوا یاهو مسنجر روش نصب کردم.آیدیمو بهش میدم.پسوردمم میدم.لوگین میکنم.موقعی که مبخوام کانکت بشم مینویسه کانکتینگ.بعد یه مدتی مینویسه کانکشن ارور.جایی باید برم چیزی نصب کنم. یا توویه قسمت اینترنتش باید چیزی دست کاری کرد؟ کسی اگه اطلاعی داره کمکم کنه ممنون میشم:40::11:
برای من باز نمیشه :41:نقل قول:
من زیاد اهلش نیستم، اما الان امتحان کردم با برنامه shmessenger بدون مشکل باز میشه. ایرانسل.نقل قول:
سلام دوستان
عذرخواهی میکنم اگر این پست ربطی به تاپیک نداره ولی تاپیک مربوط به تورنت کاملا مرده است و کسی جوابم رو نمیده.
من یک مشکلی با برنامه bittorrent دارم:
وقتی که با دانلود شبانه میذارم برای دانلود بعد صبح که توی ترانسفر کلی سیستمم نگاه میکنم میبینم مثلا زده 2600 megabyte دانلود داشتم ولی توی bittorrent نوشته: downloaded this run: 1900 megabytes
راهی هست که همه دانلود هام صرف bittorrent بشه؟
-همه updateها رو off کردم
-ویروس هم ندارم
بسیار ممنونم از راهنماییتون :40:
اگر ترانسفر کلی را نگاه میکنی که اسمش روشه کلی یعنی download + upload اون مقداری که کم میاد آپلودی هست که هنگام دانلود تورنت انجام میشهنقل قول:
کلا هر چی دانلود کنی حالا لینک مستقیم یا تورنت یا حتی پیج باز کردن مقداری آپلود داری که نسبت سرعت دانلود به آپلود معمولا یک شیشم یا یک به شش هست
من پیشنهاد می کنم نرم افزار DU Meter را نسب کنی به علاوه اینکه لینک های تورنت را مستقیم کنی بعد با idm دان کنی بازدش بیشتره کمک خواستی پ.خ بده