دو جا وارد کننده LED های ایسوز هستند که یکیش که بهتر هم هست طبقه 4 ام پاساژ رضا که کل پاساژ از اون میگیرن , خیلی ارزونتر میده!نقل قول:
یکی هم اون طبقه سوم پاساژ ایرانه
دو جا وارد کننده LED های ایسوز هستند که یکیش که بهتر هم هست طبقه 4 ام پاساژ رضا که کل پاساژ از اون میگیرن , خیلی ارزونتر میده!نقل قول:
یکی هم اون طبقه سوم پاساژ ایرانه
می تونید اسم مغازه و شماره تلفونشون رو برام بفرستید؟نقل قول:
آخه من شهرستانم
سلام
گرافیک PowerColor HD 6670 1GB GDDR5 رو پنج شنبه از پاساژ ایران خریدم 111,000 تومن.
سلام
من ميخوام دو تا مونيتور داشته باشم كه پنجره هاي بيشتري رو همزمان ببينم.
مونيتور ها هم VGA هستند.
پورت مادربورد هم PCIEX هست
چه كارت گرافيكي بايد بخرم كه دوتا خروجي داشته باشه؟
اگه ميشه قيمتش هم بگين.
از بین این دوتا کدوم بهتره قیمتشونم یکی هست
ASUS ENGTX560 Ti DCII/2DI/1GD5
GAINWARD GTX 560 TI Phantom 2Gb DDR5
بین این دوتا اسوس بهتره ولی یه مدل دیگه هم هست که از هر جفتشون بهتره!!نقل قول:
MSI N560 GTX TI TWIN FROZR قیمتش هم حدود 340 هست.
الان بهترین مانیتور بازار چی هست؟ قیمت و سایزش رو بگید
یه تی وی 40 اینچ دارم و چون نمی تونم روی اون بازیی مثل ویچر 1 برم که موس و کیبرد می خواد برای همین به سرم زده برم یه LED 32 اینچ بگیرم واسه PC! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون مانیتوری پیدا نکردم که اون کیفیت لازمی که من میخوام رو داشته باشه و البته سایز بزرگ هم باشه . منظورم بالا 23 اینچ هست. مثلا 27
کجاست این پاساژه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
خیابان ولی عصر بالاتر از طالقانینقل قول:
کسی نبود!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
الان بهترین مانیتور بازار چی هست؟ قیمت و سایزش رو بگید
یه تی وی 40 اینچ دارم و چون نمی تونم روی اون بازیی مثل ویچر 1 برم که موس و کیبرد می خواد برای همین به سرم زده برم یه LED 32 اینچ بگیرم واسه PC! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون مانیتوری پیدا نکردم که اون کیفیت لازمی که من میخوام رو داشته باشه و البته سایز بزرگ هم باشه . منظورم بالا 23 اینچ هست. مثلا 27