پس همدرديم :37::45:نقل قول:
Printable View
پس همدرديم :37::45:نقل قول:
چه وضعشه سرعت 1 مگ منم 30 بود.:18:
دوستان منم 256 اسیاتک دارم 2 هفته ای هست که افتضاحه سرعت دانلود اکثر مواقع بین 4 تا 7 کیلو بایته این چند روز اخیر که قطعی خیلی زیاد داره بعضی وقتا گوگل رو هم نمیاره باید تو یاهو سرچ کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که دیگه حرصش خیلی بیشتره داش رضانقل قول:
ایرانسل خیلی خیلی قطعی داره
به نظرم بهترین ترکیب یه دانلود ا+ف+لاین واسه دانلود (شبی 20 گیگ) و یه خط 128 یا 256 نامحدود مخابرات واسه پیج گردیه
فک نکنم وایمکس ایرانسل هم همچین چیز تر و تمیزی باشه. همشون مثل هم اند.نقل قول:
الان با این وضع، که هیچ جا منطقه ما یعنی شهرک قدس رو پشتیبانی نمی کنه تنها انتخاب شاتل هستش.
اونم نمی دونم وضعیتش توی قم چطوره...؟
مخابرات که آره بدرد همون وبگردی می خوره ، خودشو کشته ورداشته مثلا لیست تعرفه هاش رو تغییر داده اونم چه تغییری؟
یه نگاه بهش بندازی می بینی که خنده داره..:20:کد:http://www.tcq.ir/web/guest/100;jsessionid=3360B7F65B9BC12C27FD33488AAED61C
سرویس 128 یک ماهه 4 گیگ محدودیت داره 1024 یک ماهه هم 4 گیگ! واقعا که... ( یادمه وقتی ایرانسل بسته نامحدود می داد با همه قطع و وصلی هاش من 8 گیگ دانلود کردم توی 1 ماه)
رضا:11:
هر موقع دیدید اسیاتک به قول خودشون یه هدیه ای داد مطمئن باشید که از یه چیزی میزنه
الان از ساعت 8 تا 9 حجم رایگان داده از اون طرفش سرعت کشیده پایین
من یه توصیه میکنم به کسایی که میخوان که آسیاتک اینترنت بگیرن.من اشتباه بزرگی مرتکب شدم این که سرویس یک ساله گرفتم و الان بعد دو ماه خیلی ببخشید به گوه خوردن افتادم
مثلا میگن هدیه ماه رمضون حجم رایگان بعد دانلود میکنی حجم کم میشه و زنگ میزنی پشتیبانی بعد دو ساعت پشت خط موندن میگن به سرویس شما تعلق نمیگیره(چون 2 مگه سرویسم!!)
خلاصه سرعت 2 مگ من هم با 128 مخابرات هیچ فرقی نداره و فک میکنم که قطعی مخابرات هم به این اندازه نباشه
و کسانی که میخوان از آسیا تک سرویس بگیرن به نظرم gprs همراه اول یا ایرانسل بگیرن
من که درخواست تخلیه دادم با این که سرویسم یک ساله اس،اتخاب با خودتونه حالا
خیلی تعرفه هاش خوبه اینجا مخابرات 128 5 گیگ میده 19200 :19:نقل قول:
شاتل که افتضاح شده!
خوب شما باید اول نگاه میکردید ببینید حجم کم میکنه یا نه یا زنگ میزدید میپرسیدید شامل حالتون میشه یانه مثلا شهر ما من زنگ زدم پرسیدم گفتن نداریم شیرازنقل قول:
سلام.نقل قول:
مخابرات قم درسته یکم ارزون میده ولی آخه 4 گیگ واسه یک ماه خیلی کمه. شبانه اگه واسه مخابرات راه بیافته من می گیرم ولی چون شبانه نداره نمی ارزه.
دیروز بهشون پیام دادم که یه دستی به این سرویس هاتون بکشید دارید از PAP ها عقب می افتید. سرویس شبانه رو هم پرسیدم منتظرم جواب بدن.
رضا:11:
4 گیگ که خوبه بقیهش شرکتها 3 گیگ میدننقل قول:
اها پس بگو چرا ارزونه شبانه نداره!